Το iPhone δεν εμφανίζει πρόσφατες κλήσεις; Δοκιμάστε αυτές τις 4 επιδιορθώσεις

Το iPhone σας δεν εμφανίζει πρόσφατες κλήσεις; Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό, ειδικά αν χρειάζεται να παρακολουθείτε όλες τις σημαντικές κλήσεις σας.

Προτού τα παρατήσετε, ακολουθούν ορισμένες διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε εάν το iPhone σας δεν εμφανίζει πρόσφατες και αναπάντητες κλήσεις.

1. Ρυθμίστε τη σωστή ημερομηνία και ώρα

Ακόμη και ένα μικρό πρόβλημα, όπως μια λανθασμένη ημερομηνία και ώρα, μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου αυτού που αντιμετωπίζετε. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας εμφανίζει τη σωστή ημερομηνία και ώρα.

  Τι είναι το Thread Dump και πώς να το αναλύσετε;

Για να ορίσετε μη αυτόματα τη σωστή ημερομηνία και ώρα στο iPhone σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Γενικά.
 • Πατήστε Ημερομηνία και ώρα.
 • Απενεργοποιήστε την εναλλαγή Set Automatically.
 • Πατήστε την ημερομηνία και την ώρα για να ανοίξετε ένα ημερολόγιο.
 • Επιλέξτε τη σωστή ημερομηνία και ώρα.
 • Και αυτό είναι περίπου. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων.

  2. Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου του iPhone σας

  Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου του iPhone σας εάν δεν μπορείτε να δείτε το ιστορικό κλήσεων. Δείτε πώς:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone.
 • Πατήστε Επαναφορά και επιλέξτε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου από το μενού που εμφανίζεται.
 • Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας και πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.
 •   Η σωστή επιλογή το 2023

  Το iPhone σας θα επαναφέρει τώρα τις ρυθμίσεις δικτύου του. Μόλις ολοκληρωθεί, ελέγξτε αν το πρόβλημα παραμένει.

  3. Επανεκκινήστε το iPhone σας

  Εάν η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου δεν επιλύσει το πρόβλημα, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το iPhone σας. Σφάλματα και δυσλειτουργίες μπορεί μερικές φορές να προκαλέσουν προβλήματα με λειτουργίες όπως τα αρχεία καταγραφής κλήσεων. Η επανεκκίνηση του iPhone σας θα εξαλείψει τυχόν σφάλματα ή δυσλειτουργίες και θα λειτουργήσει ξανά ομαλά.

  Ωστόσο, τα iPhone δεν διαθέτουν ειδική επιλογή επανεκκίνησης. Επομένως, πρέπει να απενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο το iPhone σας και να το ενεργοποιήσετε ξανά για να το επανεκκινήσετε.

  4. Ενημερώστε το iPhone σας

  Η Apple κυκλοφορεί τακτικά ενημερώσεις λογισμικού για να προσθέτει νέες δυνατότητες και να διορθώνει σφάλματα. Εάν το iPhone σας δεν εμφανίζει πρόσφατες κλήσεις επειδή χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση του iOS, μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα κατεβάζοντας την πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού.

    Οι 10 καλύτερες μηχανές καραόκε για το επόμενο πάρτι στο σπίτι σας

  Για να ενημερώσετε το iPhone σας, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Το iPhone σας θα ελέγξει τους διακομιστές της Apple για τυχόν διαθέσιμες ενημερώσεις. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, πατήστε Λήψη και εγκατάσταση.

  Η διαδικασία ενημέρωσης μπορεί να διαρκέσει κάποιο χρόνο, ανάλογα με το μέγεθός της. Ωστόσο, μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωση, το ζήτημα θα πρέπει να επιλυθεί.

  Παρακολουθήστε τις κλήσεις σας χωρίς προβλήματα

  Παρά όλες τις δυνατότητες που διαθέτει το iPhone σας, η κύρια λειτουργία του είναι να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις. Έτσι, μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικό όταν το iPhone σας δεν μπορεί να εμφανίσει σωστά τις πρόσφατες κλήσεις σας. Ευτυχώς, αυτό το κοινό πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί γρήγορα χρησιμοποιώντας τις παραπάνω λύσεις.