Το IdentityIQ δεν είναι απάτη, αλλά αξίζει τον κόπο;

Βασικά Takeaways

 • Η IdentityIQ είναι μια νόμιμη εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες προστασίας κλοπής ταυτότητας και παρακολούθησης πιστώσεων από το 2009.
 • Η αποζημίωση έως και 1 εκατομμυρίου $ για κλεμμένα κεφάλαια, η αναφορά πιστωτικών αποτελεσμάτων και από τα τρία μεγάλα γραφεία, οι ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και η προστασία από ιούς είναι οι καλύτερες υπηρεσίες που προσφέρει το IdentityIQ.
 • Οι πελάτες έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την κακή υποστήριξη πελατών, τις απροσδόκητες ανανεώσεις συνδρομών και μια περίπλοκη δοκιμή ή διαδικασία ακύρωσης συνδρομής.

Αναζητάτε υπηρεσίες προστασίας από κλοπή ταυτότητας και παρακολούθησης πιστώσεων και θεωρείτε το IdentityIQ ως πιθανή επιλογή; Αυτή η εταιρεία είναι νόμιμη και δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια, αλλά είναι η κατάλληλη για τις ανάγκες σας;

Τι είναι το IdentityIQ και τι προσφέρει;

IdentityIQ

Το IdentityIQ προσφέρει υπηρεσίες κλοπής ταυτότητας και προστασίας πιστώσεων, παρακολούθηση διαδικτυακών βάσεων δεδομένων (συμπεριλαμβανομένου του σκοτεινού ιστού) για να ελέγξει για διαρροές προσωπικών πληροφοριών που ανήκουν σε πελάτες του, όπως αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης (SSN), άδειες οδήγησης, στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού και άλλα. Εάν εντοπιστεί κάποια διαρροή, ειδοποιεί τους χρήστες για την παραβίαση.

 • Η προστασία κλοπής ταυτότητας του IdentityIQ περιλαμβάνει αποζημίωση έως και 1 εκατομμυρίου $ για κλεμμένα κεφάλαια, με πρόσθετη παροχή 1.500 $ την εβδομάδα για πέντε εβδομάδες για την κάλυψη τυχόν χαμένων μισθών κατά τη διαχείριση ζητημάτων κλοπής ταυτότητας. Η νομική συνδρομή και η αποζημίωση για αμοιβές δικηγόρου κατά τη διάρκεια δικαστικών διαδικασιών αποτελούν επίσης μέρος του πακέτου του.
 • Η υπηρεσία πιστωτικής προστασίας IdentityIQ διασφαλίζει ότι λαμβάνετε ειδοποιήσεις εάν το όνομά σας και το πιστωτικό αποτέλεσμά σας χρησιμοποιούνται για αιτήσεις δανείου. Η υπηρεσία παρέχει επίσης νομική υποστήριξη από ειδικούς στην αποκατάσταση ταυτότητας, εάν απαιτείται. Η εταιρεία σας βοηθά να διατηρήσετε το πιστωτικό σας σκορ καλύπτοντας τις ελάχιστες πληρωμές δανείου σας κατά τη διάρκεια κρίσεων.
 • Το IdentityIQ προσφέρει μια καθαρή αναφορά με τα πιστωτικά σας αποτελέσματα και από τα τρία μεγάλα γραφεία. Οι ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σάς ειδοποιούν για σημαντικές αλλαγές πιστώσεων ή ύποπτες δραστηριότητες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναλάβετε γρήγορη δράση. Επιπλέον, ο προσομοιωτής του πιστωτικού αποτελέσματος σάς επιτρέπει να πειραματιστείτε με διαφορετικές στρατηγικές για να επιτύχετε τους στόχους του πιστωτικού αποτελέσματός σας.
  14 Μετατροπέας φωτογραφίας σε σκίτσο για να μετατρέψετε την εικόνα σας σε γραμμικό σχέδιο

Η εταιρεία συνεργάζεται με το Bitdefender Total Security για την παροχή προστασίας από ιούς και premium VPN για έως και 10 συσκευές. Προσφέρει επίσης εξυπηρέτηση πελατών με έδρα τις ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των ερωτήσεών σας και την παροχή βοήθειας σε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Συνολικά, η εταιρεία προσφέρει αξιοπρεπείς υπηρεσίες. Για λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή του, ανατρέξτε στο επίσημη σελίδα τιμολόγησης.

Είναι το IdentityIQ απάτη;

Η IdentityIQ είναι μια νόμιμη εταιρεία, όχι μια απάτη. Ιδρύθηκε το 2009, προσφέρει προστασία κλοπής ταυτότητας και υπηρεσίες παρακολούθησης πιστώσεων στους πελάτες της τα τελευταία 15 χρόνια. Money.com το ονομάζει ως μία από τις κορυφαίες διαθέσιμες υπηρεσίες προστασίας κλοπής ταυτότητας. Με τη μακροχρόνια παρουσία του στον κλάδο, είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι το IdentityIQ είναι αξιόπιστο.

  10 λόγοι για τους οποίους το iPhone σας μειώνει αυτόματα την οθόνη

Πόσο καλές είναι όμως οι υπηρεσίες του; Το IdentityIQ έχει αξιοσημείωτη βαθμολογία 4,1 αστέρων Trustpilot, υποδηλώνοντας την ικανοποίηση του πελάτη. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως κάθε εταιρεία, έχει και αυτή το μερίδιό της σε δυσαρεστημένους πελάτες.

Μετά την εξέταση των σχολίων τους, ακολουθούν ορισμένα κοινά παράπονα που εγείρονται:

 • Η υποστήριξη πελατών του IdentityIQ δεν ανταποκρίνεται στο ίδιο επίπεδο, καθώς η μεγάλη αναμονή και οι συχνές αποσυνδέσεις οδηγούν σε καθυστερήσεις στη λήψη βοήθειας.
 • Οι ανανεώσεις συνδρομής του μπορεί να σας προκαλέσουν απρόοπτα, ειδικά μετά τη δοκιμή δοκιμών, οπότε ακυρώστε εγκαίρως για να αποφύγετε χρεώσεις.
 • Η ακύρωση της δοκιμής ή της συνδρομής του IdentityIQ είναι περίπλοκη και μπορεί να γίνει μόνο μέσω κλήσης. Ωστόσο, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα μέλη μπορούν να ακυρώσουν συνδρομές μέσω του ιστότοπου.
 • Ορισμένοι πελάτες είναι δυσαρεστημένοι με τους τρίτους συνεργάτες της IdentityIQ. Επομένως, εγγραφείτε μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.
 • Η συνεχής λήψη ειδοποιήσεων IdentityIQ μπορεί να είναι ενοχλητική. Αν θέλετε να αποφύγετε να σας ενοχλούν, απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις στη συσκευή σας iPhone ή Android.

Επιπλέον, το IdentityIQ προσφέρει μια ομάδα υποστήριξης πελατών με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία είναι διαθέσιμη στο 877-875-4347.

  6 Marketplace για να βρείτε προσφορές προϊόντων SaaS στο Φτηνό για εκκίνηση

Λάβατε ένα email καλωσορίσματος από το Identity IQ;

Εάν έχετε λάβει ένα email καλωσορίσματος από το IdentityIQ, παρόλο που δεν έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα, η ταυτότητά σας πιθανότατα έχει παραβιαστεί και κάποιος άλλος χρησιμοποίησε τα στοιχεία σας για να εγγραφεί. Σε μια τέτοια περίπτωση, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών της εταιρείας και κλείστε τον λογαριασμό σας για να αποτρέψετε περαιτέρω κακή χρήση.

Εάν δεν ενεργήσετε έγκαιρα, οι απατεώνες θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στις πιστωτικές αναφορές σας από την εταιρεία χρησιμοποιώντας το όνομά σας και ενδεχομένως να συμμετάσχουν σε παράνομες δραστηριότητες, όπως η αίτηση δανείων. Εάν το email αναφέρει ότι η πιστωτική σας κάρτα έχει χρεωθεί για μια συνδρομή IQIdentity, επικοινωνήστε αμέσως με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας για να την παγώσει και, στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την IdentityIQ για να διακόψετε τη συνδρομή σας και να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Το IdentityIQ είναι νόμιμο, αλλά αξίζει τον κόπο;

Με τις λογικές τιμές και τις ικανοποιητικές υπηρεσίες του, το IdentityIQ μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για άτομα χωρίς ειδικές ανάγκες. Ωστόσο, εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης ή υπεύθυνος επιρροής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αυτή η υπηρεσία ενδέχεται να μην είναι κατάλληλη, καθώς δεν παρακολουθεί τους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επενδύσεων.

Επίσης, θυμηθείτε να λάβετε υπόψη τα αναφερόμενα μειονεκτήματα πριν επιλέξετε τις υπηρεσίες του. Εάν το IdentityIQ δεν παρέχει την υπηρεσία που χρειάζεστε, εξετάστε το ενδεχόμενο να εξερευνήσετε άλλες αξιόπιστες επιλογές προστασίας ταυτότητας και πίστωσης, όπως το Aura, το LifeLock, το IdentityForce και άλλα.