Το Friendmoji δεν λειτουργεί στο Snapchat – Τι να κάνετε

Η αποστολή κινούμενων, εκφραστικών αυτοκόλλητων friendmoji στα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι μέρος της γοητείας του Snapchat. Εάν τα χρησιμοποιείτε θρησκευτικά εδώ και λίγο καιρό, μπορείτε να αισθάνεστε ότι χάνετε ένα ουσιαστικό μέρος των συνομιλιών σας εάν η λειτουργία σταματήσει να λειτουργεί.

Λοιπόν, καθώς αυτά τα αυτοκόλλητα αποτελούν τόσο μεγάλο μέρος των διαδικτυακών μας συνομιλιών αυτές τις μέρες, πώς μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει το να μην μπορεί πλέον να τα χρησιμοποιήσει;

Η επιστροφή τους δεν είναι πάντα δύσκολη. Όλα ξεκινούν με την κατανόηση του τι θα μπορούσε να προκάλεσε το πρόβλημα στην αρχή.

Αιτίες που το Friendmoji δεν λειτουργεί σωστά

Ένας από τους κύριους πιθανούς λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να στείλετε αυτοκόλλητα friendmoji είναι λόγω κακής ενημέρωσης λογισμικού.

Αν και ανησυχητικό, είναι επίσης κατανοητό γιατί συμβαίνει αυτό. Οι προγραμματιστές εφαρμογών πρέπει να συμβαδίζουν με τόσα πολλά νέα smartphone και νέες εκδόσεις λειτουργικού συστήματος που είναι δύσκολο να ευχαριστήσουν όλους. Μια αυτόματη ενημέρωση θα μπορούσε να διορθώσει ένα πράγμα και να χαλάσει ένα άλλο.

  Πώς να επεξεργαστείτε τις διαθέσεις Bitmoji στο Snapchat

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο τα αυτοκόλλητα friendmoji μπορεί να έχουν εξαφανιστεί από το Snapchat είναι εάν είτε εσείς είτε το άτομο με το οποίο μιλάτε δεν έχετε πλέον το Bitmoji συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας στο Snapchat.

Επαναφορά Snapchat

Εάν δεν είχατε πρόβλημα με τη χρήση των αυτοκόλλητων friendmoji και bitmoji πριν, ίσως θα πρέπει να επαναφέρετε το Snapchat σας σε προηγούμενη ενημέρωση. Επίσης, απενεργοποιήστε την αυτόματη ενημέρωση για αυτήν την εφαρμογή.

Συνεχίστε να αναζητάτε ειδήσεις στο διαδίκτυο μέχρι να δείτε ότι μια νέα ενημέρωση έχει διορθώσει οποιοδήποτε σφάλμα αντιμετωπίζατε. Μετά από αυτό, μπορείτε να ρίξετε ξανά τα ζάρια και να ενημερώσετε την πιο πρόσφατη έκδοση Snapchat και να δείτε εάν η λειτουργία friendmoji είναι ξανά σε καλό δρόμο.

Ελέγξτε τους ιστότοπους mirror για αρχεία apk για να βρείτε μια σταθερή έκδοση του Snapchat που δεν είχε προβλήματα με τα αυτοκόλλητα friendmoji.

 • Εντοπίστε και κατεβάστε το αρχείο apk στο smartphone σας
 • Μεταβείτε στο Play Store
 • Βρείτε το Snapchat
 • Απενεργοποιήστε τις αυτόματες ενημερώσεις
 • Αφού το κάνετε αυτό, δεν θα έχετε άλλες εκπλήξεις με το Snapchat, καθώς η διεπαφή δεν θα αλλάξει πια. Φυσικά, μπορεί να χάσετε τις καινοτομίες του Snapchat εάν δεν ενημερώσετε ποτέ την εφαρμογή.

    Πώς να απενεργοποιήσετε τη γρήγορη προσθήκη στο Snapchat για τον λογαριασμό σας

  Ελέγξτε την κατάσταση Bitmoji

  Ελέγξτε αν εξακολουθείτε να έχετε τον λογαριασμό σας Bitmoji συνδεδεμένο με το προφίλ σας στο Snapchat. Επίσης, ζητήστε από το άλλο άτομο να ελέγξει εάν οι λογαριασμοί του είναι συνδεδεμένοι και εάν η λειτουργία αυτοκόλλητων φιλικών με το friendmoji είναι ενεργοποιημένη στη συνομιλία του.

  Αντιμετώπιση του πληκτρολογίου Bitmoji iOS

  Ορισμένα ζητήματα του friendmoji σχετίζονται με το πληκτρολόγιο bitmoji iOS. Διάφοροι χρήστες αναφέρουν ότι δεν μπορούν να βρουν το αποκλειστικό πληκτρολόγιο και επομένως δεν μπορούν να στείλουν αυτοκόλλητα friendmoji.

  Αν βρεθείτε στο ίδιο σημείο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι το πληκτρολόγιο bitmoji iOS είναι ενεργοποιημένο.

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις (ρυθμίσεις της συσκευής σας)
 • Μεταβείτε στην καρτέλα Γενικά
 • Επιλέξτε Πληκτρολόγιο
 • Επιλέξτε Πληκτρολόγια
 • Επιλέξτε “Πατήστε για προσθήκη Bitmoji”
 • Ρυθμίστε την “Πλήρη πρόσβαση” σε ON
 • Συνδεθείτε ξανά στο Bitmoji χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Snapchat
 • Ξεκινήστε μια συνομιλία για να ελέγξετε αν μπορείτε να βρείτε τα αυτοκόλλητα
 • Last Resort Solutions

  Εάν η χρήση των παραπάνω μεθόδων δεν βοηθά και αν εξακολουθείτε να περιμένετε να απαντηθεί το εισιτήριο υποστήριξης Snapchat, τότε ίσως θελήσετε να εξετάσετε ορισμένα δραστικά μέτρα.

  Μπορείτε να απεγκαταστήσετε το Snapchat από το smartphone σας, να επαναφέρετε το λειτουργικό σας σύστημα ή ακόμα και να κάνετε μια σκληρή επαναφορά στη συσκευή σας.

    Τι είναι το εικονίδιο της Σελήνης στην εφαρμογή Snapchat

  Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι χρήστες smartphone, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που δεν μπορούν να επιδιορθωθούν με εφαρμογές τρίτων λόγω διαφόρων ασυμβατοτήτων λογισμικού. Αυτά τα ζητήματα μπορεί να ξεκινήσουν μετά από ενημερώσεις ή μετά τη μόλυνση του τηλεφώνου σας από ιό ή κακόβουλο λογισμικό.

  Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα διαγράψει τα πάντα από το τηλέφωνό σας. Ανάλογα με το τηλέφωνό σας, μπορεί επίσης να επαναφέρει το λειτουργικό σύστημα στην αρχική του έκδοση. Στο καθαρό τηλέφωνο, μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά το Snapchat, να το ρυθμίσετε ώστε να μην λαμβάνει αυτόματες ενημερώσεις και μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος ώστε η συσκευή σας να είναι εξαιρετικά ασφαλής.

  Αυτό θα πρέπει να λειτουργεί σαν γούρι, ειδικά αν όλα λειτουργούσαν καλά τις πρώτες εβδομάδες μετά την αγορά του τηλεφώνου.

  Μοιραστείτε την προοπτική σας

  Όπως αναφέρθηκε ήδη, τα ζητήματα του friendmoji και του bitmoji δεν είναι τόσο ασυνήθιστα. Αλλά είναι δύσκολο να πούμε ακριβώς γιατί εμφανίζονται, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα smartphone και εκδόσεις λειτουργικού συστήματος.

  Είχατε ποτέ προβλήματα με τη δυνατότητα Snapchat friendmoji; Πώς κατάφερες να το προσπεράσεις; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.