Το Bright Data Proxy Manager επαναπροσδιορίζει το διαδικτυακό απόρρητο

Εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο στο διαδίκτυο, επειδή είστε τεχνίτης ιστού – και το κάνουν οι περισσότερες επιχειρήσεις αυτές τις μέρες – καταλαβαίνετε τη σημασία του απορρήτου στο διαδίκτυο. Με όλες τις εφαρμογές ή τους ιστότοπους που χρησιμοποιείτε για την παρακολούθηση της δραστηριότητάς σας, χρειάζεστε έναν καλό διαχειριστή μεσολάβησης για να αποτρέψετε αυτό το ενδεχόμενο.

Ανάλογα με το επίπεδο απόξεσης ιστού σας, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε πολλούς διακομιστές μεσολάβησης για να εξυπηρετήσετε διαφορετικούς σκοπούς. Ωστόσο, η ύπαρξη άλλων διακομιστών συνήθως σηματοδοτεί την έναρξη της απώλειας των ρυθμίσεων, ειδικά όταν πρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους για να διασφαλίσετε ότι όλα πάνε όπως αναμένεται. Ευτυχώς, μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας ένα Bright Data Proxy Manager.

Η διαχείριση διακομιστή μεσολάβησης μπορεί να γίνει πραγματικό αγκάθι για τους περισσότερους διαδικτυακούς εργαζόμενους, όπως τα web scrapers. Η απουσία αξιόπιστης υποδομής διακομιστή μεσολάβησης θα αποκαλυφθεί σε πάρα πολλές ώρες για την κατάσβεση πυρκαγιών μεσολάβησης ή την αντιμετώπιση πολλών ζητημάτων αξιοπιστίας – κάτι με το οποίο κανένας web scraper δεν θέλει να αντιμετωπίσει.

Εάν, σύμφωνα με την εμπειρία σας, έχετε αντιμετωπίσει αποκλεισμένους ιστότοπους, η βοήθεια απέχει μόνο μερικά κλικ και μπορείτε να έχετε μια πύλη πρόσβασης σε οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορεί να χρειάζεστε από αποκλεισμένους ιστότοπους, εκτός από τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στον ιστό με ασφάλεια και ανώνυμα. Το Bright Data είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους και ασφαλείς παρόχους υπηρεσιών διακομιστή μεσολάβησης του κλάδου, με μια σειρά από προγράμματα ξεκλειδώματος ιστού που μπορούν εύκολα να παρακάμψουν οποιοδήποτε μπλοκάρισμα και να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε δημόσια δεδομένα ιστού.

Αυτό το άρθρο εξετάζει τον διαχειριστή μεσολάβησης Bright Data, τις δυνατότητες, τα πλεονεκτήματά του και το εάν είναι καλή επένδυση.

Τι είναι ο Διαχειριστής μεσολάβησης;

Πηγή: fortinet.com

Ο διαχειριστής μεσολάβησης είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και να οργανώσετε τους διακομιστές μεσολάβησης ενός δικτύου υπολογιστών γράφοντας και εφαρμόζοντας πολιτικές και φιλτράροντας όλα τα αιτήματα πόρων.

Οι διαχειριστές μεσολάβησης παρέχουν φιλικές προς το χρήστη διεπαφές στους διακομιστές μεσολάβησής σας – τους θυρωρούς των τερματικών διαδικτύου ή υπολογιστών της εταιρείας – που σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε, να προσθέτετε ή να διαγράφετε διακομιστές μεσολάβησης εκτός από τον έλεγχο των ταχυτήτων και της διαθεσιμότητας σύνδεσης.

Όταν διαμορφωθούν σωστά με σωστές πολιτικές, οι διακομιστές μεσολάβησης περιορίζουν την πρόσβαση σε επισημασμένο υλικό ή ιστότοπους για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την κυκλοφορία δικτύου σας.

Ένα καλό παράδειγμα θα ήταν η παραχώρηση εποπτικού ελέγχου σχετικά με τον τύπο των πόρων που επιτρέπεται στους χρήστες σας να έχουν πρόσβαση και μπορεί να περιλαμβάνει την τοποθέτηση φίλτρων που αποκλείουν ορισμένους ιστότοπους, όπως αυτούς που περιέχουν απαράδεκτο υλικό όπως η πορνογραφία, που οι διαχειριστές πιστεύουν ότι προκαλούν περισπασμούς.

Δεδομένου ότι οι διακομιστές μεσολάβησης έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την ασφάλεια του δικτύου σας, ο αποκλεισμός ορισμένων ιστότοπων και πόρων θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει την εταιρεία σας να μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης από ιούς ή λήψης κακόβουλου λογισμικού.

Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε έναν διαχειριστή μεσολάβησης στα εισερχόμενα email σας για να περιορίσετε τη δυνατότητα των χρηστών να ανοίγουν συγκεκριμένα συνημμένα και να μειώσετε τον κίνδυνο μόλυνσης, δολιοφθοράς και κατασκοπείας μέσω email ή αποκλεισμού ύποπτης δραστηριότητας.

Τι είναι το Bright Data Proxy Manager;

Φωτεινά δεδομένα είναι μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα δεδομένων ιστού και πάροχος υπηρεσιών μεσολάβησης που βοηθά τις εταιρείες B2B να συλλέγουν δεδομένα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η εταιρεία χρησιμοποιείται από οργανισμούς παγκοσμίως, είτε μικρές επιχειρήσεις, εταιρείες Fortune 500 ή ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Το Bright Data είναι γνωστό για αξιόπιστες και ασφαλείς προσφορές διακομιστή μεσολάβησης, εκτός από το ότι είναι μια ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική πλατφόρμα που χρησιμοποιεί εύκολα προσβάσιμα δημόσια δεδομένα ιστού.

  Πώς να διορθώσετε μια εφαρμογή που δεν μπορεί να ανοίξει επειδή δεν μπορεί να επαληθευτεί ο προγραμματιστής

Το Bright Data προσφέρει μια σειρά λειτουργιών και λειτουργιών, καθώς και συλλογή δεδομένων και ξεκλείδωμα ιστού σε υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης για να τους παρέχει τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων τους και του απορρήτου του δικτύου. Αυτό το πλούσιο χαρτοφυλάκιο χαρακτηριστικών καθιστά το Bright Data ιδανικό για επιχειρήσεις που πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην αντιμετώπιση των δεδομένων των πελατών τους.

Το Bright Data προσφέρει επί του παρόντος τουλάχιστον τέσσερις τύπους υπηρεσιών μεσολάβησης: οικιακούς, κέντρο δεδομένων, ISP και κινητούς διακομιστές μεσολάβησης. Η υπηρεσία αξιοποιεί ένα ενσωματωμένο έξυπνο επίπεδο διαχείρισης περιστροφής IP για να εγγυάται την ασφάλεια και την ασφάλεια των διαδικτυακών ταυτοτήτων των χρηστών.

Οι περιστρεφόμενοι διακομιστής μεσολάβησης διευκολύνουν την αλλαγή των διευθύνσεων IP μετά από κάθε επόμενη σύνδεση. Η δυνατότητα χρήσης περισσότερων από μία μόνο διευθύνσεων IP καθιστά λιγότερο δυνατό έναν χρήστη να μπει στη μαύρη λίστα σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο.

Το οικιακό δίκτυο μεσολάβησης της Bright Data βασίζεται σε εκατομμύρια IP από διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα που συλλέγουν οι χρήστες είναι αξιόπιστα και συμμορφώνονται με τις περισσότερες νομικές απαιτήσεις προστασίας δεδομένων.

Το Bright Data συμμορφώνεται μεταξύ άλλων με το πιο πρόσφατο κανονιστικό πλαίσιο δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον νόμο περί απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνια του 2018 και τον GDPR.

Οφέλη από τη χρήση του Bright Data Proxy Manager

Το Bright Data προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα διακομιστών μεσολάβησης σε 195 χώρες – κατανεμημένα σε πολλές πόλεις και χώρες και έχει πάνω από 72 εκατομμύρια αποκλειστικές και κοινόχρηστες IP. Οι IP της εταιρείας προέρχονται από πολυάριθμες συσκευές χρηστών, προσφέροντας ταχύτητα και αξιοπιστία από τουλάχιστον 600.000 οικιακούς proxies που προέρχονται απευθείας από ISP.

Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του Bright Data Proxy. Οι δυνητικοί χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν τους οικιακούς πληρεξούσιους της Bright Data που έχουν σχεδιαστεί για εγγεγραμμένες επιχειρήσεις ή τους διαμεσολαβητές κέντρων δεδομένων που προορίζονται για εγγεγραμμένες και μεμονωμένες εταιρείες B2B.

Χάρη στην εκτεταμένη Geo Distribution του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bright Data Proxy σχεδόν σε οποιαδήποτε πόλη ή χώρα παγκοσμίως. Επιπλέον, η υπηρεσία λειτουργεί σε υψηλές ταχύτητες, καθιστώντας την ταχύτερη από τους περισσότερους ανταγωνιστές, καθώς συνοδεύεται από διακομιστές εξισορρόπησης φορτίου όποτε ζητήσει ένας χρήστης.

Το πιο σημαντικό, το Bright Data Manager παρακάμπτει την κωδικοποίηση, αλλά εισάγει προηγμένες λειτουργίες, όπως η έξυπνη δρομολόγηση, η αποκρυπτογράφηση SSL και οι προσαρμοσμένοι κανόνες που μειώνουν το εύρος ζώνης.

Δυνατότητες Bright Data Proxy Manager

❇️ Web Unlocker: Το Web Unlocker επιτρέπει τον χειρισμό οποιωνδήποτε ζητημάτων ξεκλειδώματος ιστότοπου από άκρο σε άκρο, εκτός από την παράδοση αναλυμένων και δομημένων δεδομένων στη μορφή της επιλογής σας, χρησιμοποιώντας μια ενιαία διεύθυνση URL.

❇️ Διαχειριστής μεσολάβησης: Αυτό το προηγμένο εργαλείο ανοιχτού κώδικα βελτιώνει τη συλλογή δεδομένων δρομολογώντας αιτήματα χρησιμοποιώντας τις πιο προσιτές εναλλακτικές λύσεις. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μειωμένη χρήση εύρους ζώνης και αλλαγές μεταξύ δικτύων διακομιστή μεσολάβησης για την ασφάλεια όλων των αιτημάτων.

❇️ Συλλέκτης δεδομένων: Το Bright Data Proxy διαθέτει διάφορους αυτοματοποιημένους συλλέκτες όπου χρειάζεται μόνο να εισαγάγετε μια συγκεκριμένη διεύθυνση URL, λέξη-κλειδί ή στοιχείο δεδομένων για να σας δώσει όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με την αναζήτησή σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της συλλογής με την οποία αντιμετωπίζετε.

❇️ Σύνολα δεδομένων: Τα Bright Data περιλαμβάνουν απαράμιλλα προ-συλλεγμένα σύνολα δεδομένων που σχετίζονται με πάνω από δέκα εκατομμύρια σημεία στους ιστότοπούς τους. Τα σύνολα δεδομένων είναι ιδανικά για τον εντοπισμό και την ανάλυση των τάσεων και των επιρροών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την εύρεση ατόμων και τη λήψη δεδομένων για αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης.

❇️ Τεράστιο ποσοστό επιτυχίας: Το Bright Data Proxy είναι προσβάσιμο από περισσότερες από 72 εκατομμύρια IP σε περισσότερες από 195 χώρες με ποσοστό επιτυχίας περίπου 99,99%. Επιπλέον, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο με ασφάλεια και ανώνυμα χωρίς τον κίνδυνο αποκλεισμού ή αποκλεισμού, επιπλέον της ελευθερίας επιλογής από τους τέσσερις διαφορετικούς τύπους διακομιστή μεσολάβησης.

❇️ Ευρύ εύρος δεδομένων: Οι χρήστες μπορούν να συλλέγουν δομημένα δεδομένα ή να αφαιρούν οτιδήποτε από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τιμές προϊόντων, κριτικές, αξιολογήσεις ή άρθρα ειδήσεων από διαφορετικούς ιστότοπους. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις απόξεσης του εργαλείου στη μορφή, τη συχνότητα ή τη θέση του διακομιστή μεσολάβησης.

  Πώς να εμφανίσετε το ποσοστό της μπαταρίας στο iPhone σας

❇️ Αξιοπιστία και ασφάλεια: Το Bright Data είναι μεταξύ των λίγων παρόχων υπηρεσιών που διεκδικούν 99,9% διαθεσιμότητα και χρόνο λειτουργίας για τις υπηρεσίες και τις δυνατότητές του. Επιπλέον, εγγυώνται την ασφάλεια των δεδομένων web των χρηστών μέσω των προτύπων κρυπτογράφησης και συμμόρφωσής τους.

❇️ Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα: Τα οικονομικά και οικονομικά σχέδια τιμολόγησης της Bright Data έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό κάθε χρήστη. Οι χρήστες μπορούν να αποφασίσουν μεταξύ μηνιαίων ή ετήσιων προγραμμάτων συνδρομής.

Bright Data Κύριες τοποθεσίες διακομιστή μεσολάβησης

Με το Bright Data που έχει 72 εκατομμύρια διευθύνσεις IP για εκκίνηση και τους ιστότοπους με μπλοκ βάσει τοποθεσίας που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε συγκεκριμένες χώρες, μπορείτε να αποφύγετε τυχόν αποκλεισμούς προσποιούμενος ότι είστε χρήστης από τη συγκεκριμένη χώρα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους που εδρεύουν στη Γερμανία χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις πάνω από 1.003.263 γερμανικές IP τους για εύκολη πρόσβαση σε τοπικούς ιστότοπους. Οι τοποθεσίες διακομιστή μεσολάβησης του Bright Data διαδίδονται παγκοσμίως, με τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες να είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες – 4.922.973 IP, η Βρετανία – 1.865.443 IP, η Γερμανία – 1.297.414 IP, η Βραζιλία – 2.100.710 IP, η Γαλλία – 547.365 IP3, η Κίνα – 547.365 IP3, η Κίνα – 547.365 IP31.

Άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες είναι ο Καναδάς – 436.319 IP, η Ισπανία – 585.284 IP, η Ρωσία – 3.196.555 IP, η Ιαπωνία – 334.170 IP, η Νότια Κορέα – 202.229 IP και η Ινδία – 5.425.168 IP. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Bright Data αναφέρει ποσοστό επιτυχίας 99,9%, υπάρχει κάθε πιθανότητα να αποφύγετε τους αποκλεισμούς και να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα που χρειάζεστε.

Τιμολόγηση Bright Data Proxy Manager

Το Bright Data προσφέρει διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης για τους τέσσερις διαφορετικούς τύπους διευθύνσεων IP και διαθέτει ένα απλό πρόγραμμα πληρωμής. Το πρόγραμμα Residential IP κοστίζει 15 $ ανά GB, ενώ οι IP για κινητά κοστίζουν 40 $. Άλλοι διακομιστής μεσολάβησης IP είναι διαθέσιμοι με 0,15 $ ανά IP ή 15 $ ανά GB δεδομένων, ενώ οι διακομιστές διακομιστή δεδομένων κοστίζουν 0,80 $ ανά IP και 110 $ ανά GB δεδομένων.

Μπορείτε να εγγραφείτε για μια ετήσια συνδρομή για να κερδίσετε κάποιες οικονομίες. Ξεκινώντας από 1.000 $ μηνιαίως για το προηγμένο πρόγραμμα, πραγματοποιεί 0,56 $ και 0,077 $ ανά IP κέντρου δεδομένων, ενώ η τιμή IP κατοικίας μειώνεται στα 10,13 $. Ένα έργο Advanced + που κοστίζει 2.000 $ μηνιαίως ζητά 0,50 $ ανά IP ή 9,75 $ ανά GB δεδομένων για πληρεξούσιους ISP και 9,45 $ ανά GB για οικιακούς πληρεξούσιους.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε το προσαρμοσμένο πρόγραμμα, το οποίο κλιμακώνεται σε απεριόριστη βάση και απαιτεί από τους χρήστες να το αναπτύξουν με βάση τις ανάγκες και τις προδιαγραφές τους. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, αλλά εάν προσπαθείτε ως εταιρεία, πρέπει να επαληθεύσετε την εγγραφή και να δεσμευτείτε να ξοδεύετε τουλάχιστον 500 $ μηνιαίως.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Bright Data Proxy;

Η διαδικασία για να αποκτήσετε πρόσβαση στα Bright Data είναι τόσο απλή όσο το ABC:

 • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ανοίξετε έναν λογαριασμό – αυτό διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα και ο ιστότοπος θα σας ανακατευθύνει στον πίνακα ελέγχου του Bright Data.
 • Επιλέξτε τον τύπο του προϊόντος που χρειάζεστε.
 • Θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας.
 • 4. Συμπληρώστε τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε – μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας, Payoneer, Alipay ή PayPal. Θα ήταν καλύτερο να έχετε θετικό υπόλοιπο λογαριασμού για πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου του Bright Data.

  5. Δημιουργία ζώνης: Αναφέρεται σε μια ομάδα ρυθμίσεων που ορίζουν το έργο σας και περιλαμβάνει τον προτιμώμενο τύπο IP (αποκλειστικό ή κοινόχρηστο), τη χώρα, την πολιτεία, την πόλη ή τον πάροχο IP κ.λπ.

  6. Προσαρμόστε τη ζώνη σας για να περιορίσετε τις ζώνες σε συγκεκριμένους τομείς ή προσθέστε αυτούς που δεν θέλετε να στοχεύσετε.

    Τι είναι το WPS WiFi Protected Setup και είναι επικίνδυνο;

  Περιπτώσεις χρήσης διακομιστή μεσολάβησης δεδομένων Bright

  Το Bright Data Proxy είναι ένα πολύ σεβαστό εργαλείο λόγω της εντυπωσιακής λίστας χαρακτηριστικών του και της ιδανικής συσκευής για γενικές και ειδικές περιπτώσεις χρήσης. Ανάμεσα στις εξέχουσες περιπτώσεις χρήσης είναι η συλλογή δεδομένων παρακολούθησης τιμών, η δημιουργία δυνητικών πελατών, η προστασία της επωνυμίας, η έρευνα SEO και η ανάλυση συναισθήματος.

  Με την έμφυτη ικανότητα να συλλέγει ηθικά πολύτιμα δεδομένα από τον Ιστό για αυτούς τους πολλούς σκοπούς για να βοηθήσει στην ανταγωνιστική έρευνα και ανάλυση αγοράς, το Bright Data έχει γίνει ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που στέκεται πάνω από τους ώμους στη βιομηχανία απόξεσης ιστού.

  Bright Data Proxy Competitors

  #1. Oxylabs

  Oxylabs είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο συλλογής πληροφοριών ιστού και πάροχος μεσολάβησης υψηλού επιπέδου που επιτρέπει σε διαφορετικές εταιρείες να εκμεταλλεύονται πλήρως τη δύναμη των μεγάλων δεδομένων. Το Oxy Proxy Manager διαθέτει μια δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τους διακομιστές μεσολάβησης μέσω κινητών συσκευών.

  Το εργαλείο παρουσιάζει επίσης μια επέκταση προγράμματος περιήγησης Chrome για όποιον προτιμά να αποφύγει την εφαρμογή για κινητά για τη διαχείριση του διακομιστή μεσολάβησης. Οι χρήστες του Oxy Proxy μπορούν εύκολα να διαμορφώσουν το σύστημα και να κάνουν εναλλαγή μεταξύ πολλών διακομιστών.

  Κύρια χαρακτηριστικά

  • Μια ευέλικτη εφαρμογή που είναι συμβατή με διαφορετικούς παρόχους διακομιστή μεσολάβησης.
  • Δεν συνδέονται πρόσθετα έξοδα ή κρυφές χρεώσεις με τη χρήση της εφαρμογής Oxy Proxy.
  • Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν όσους διακομιστές μεσολάβησης επιθυμούν.

  Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, ο διαχειριστής διακομιστή μεσολάβησης για κινητά δεν εφαρμόζει όλες τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης σε επίπεδο συστήματος ή μπορεί να έχει διαφορετικές διαμορφώσεις διακομιστή μεσολάβησης.

  #2. Nginx

  Nginx Proxy Manager είναι ένα εργαλείο διαχείρισης διακομιστή μεσολάβησης που διευκολύνει τις συνδέσεις μεταξύ διακομιστών υποστήριξης και πελατών. Λάβετε υπόψη ότι για πρακτικούς σκοπούς, το Nginx Proxy Manager έχει σχεδιαστεί για να διαχειρίζεται τις σχέσεις μεταξύ των χρηστών και των διακομιστών υποστήριξης αντί όλων των διακομιστών μεσολάβησης σας, όπως κάνει ο Bright Data Proxy Manager.

  Κύρια χαρακτηριστικά

  • Μπορείτε να διαμορφώσετε το Nginx Proxy Manager για να χειρίζεται την κρυπτογράφηση και την αποκρυπτογράφηση SSL/TLS.
  • Το εργαλείο υποστηρίζει HTTP/2 και διευκολύνει την ταχεία επικοινωνία μεταξύ χρηστών και διακομιστών.
  • Ο διαχειριστής μεσολάβησης προσφέρει ένα σύστημα υποστήριξης αντίστροφου διακομιστή μεσολάβησης που προωθεί αιτήματα σύνδεσης χρήστη καλύπτοντας τις πραγματικές διευθύνσεις IP του χρήστη.
  • Το Nginx Proxy Manager παρέχει ισχυρές δυνατότητες ασφαλείας που εγγυώνται την προστασία του διακομιστή του πελάτη από τις παραδοσιακές επιθέσεις που βασίζονται στον ιστό. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν έλεγχο πρόσβασης που βοηθά στην προστασία των ευαίσθητων δεδομένων σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.
  • Το Nginx διαθέτει μια διαισθητική και εύχρηστη διεπαφή που εμφανίζει ευδιάκριτα τις λειτουργίες ελέγχου πρόσβασης, όπως η προσθήκη, η διαγραφή και η τροποποίηση περιορισμών που βασίζονται στη διεύθυνση IP.

  Στο μειονέκτημα, ωστόσο, οι λειτουργίες του Nginx περιορίζονται μόνο στη διαχείριση αντίστροφου διακομιστή μεσολάβησης και SSL/TLS, γεγονός που δεν το καθιστά αποτελεσματικό εργαλείο διαχείρισης διακομιστή μεσολάβησης σε σύγκριση με τον διαχειριστή μεσολάβησης Bright Data.

  Τελική ετυμηγορία

  Από τα προηγούμενα, φαίνεται ξεκάθαρο ότι το Bright Data είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες και αξιόπιστες πλατφόρμες δεδομένων ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξάγετε αξία από δημόσια δεδομένα ιστού, εάν θέλετε να διατηρήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα εντός της θέσης σας. Η αποτελεσματικότητα της πλατφόρμας έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών ατόμων και ιδρυμάτων από όλα τα μέρη του κόσμου.

  Οι χρήστες Bright Data μπορούν να αξιοποιήσουν τις premium υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης χάρη στις ολοκληρωμένες λειτουργίες και τις ισχυρές δυνατότητές του. Αξιοποιώντας τα δημόσια δεδομένα ιστού, μπορούν να αξιοποιήσουν διαφορετικά σημεία δεδομένων για να βοηθήσουν στην έρευνα, την παρακολούθηση και την ανάλυση.

  Αν και μπορεί να είναι πιο ακριβό από τους περισσότερους ανταγωνιστές και να έχει περιορισμένη δωρεάν δοκιμή, οι χρήστες είναι σίγουροι για μια υπηρεσία διαχείρισης διακομιστή μεσολάβησης που διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων, αρχείων και πληροφοριών προς και από υπαλλήλους που εργάζονται σε απομακρυσμένες τοποθεσίες.

  Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα ιστού για να τους βοηθήσουν να λαμβάνουν καλύτερες και πιο ενημερωμένες αποφάσεις για προσωπική ή επαγγελματική χρήση. Η ευέλικτη χρέωση, η ισχυρή διαμόρφωση και η υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, καθιστούν το Bright Data απαραίτητο για όσους ασχολούνται με σοβαρά έργα.

  Στη συνέχεια, ελέγξτε τους λόγους για τη χρήση Bright Data για proxy και web scraping.