Το AI της Microsoft Copilot στις εφαρμογές Microsoft 365 & Win 11 προεπιλεγμένες εφαρμογές

Γεια! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Το νέο Copilot της Microsoft θα αλλάξει για πάντα τα έγγραφα του Office

Έχετε βαρεθεί να ξοδεύετε ώρες σε επαναλαμβανόμενες εργασίες σε προϊόντα της Microsoft; Τώρα, το Microsoft 365 έρχεται με ένα νέο Copilot που γράφει και επεξεργάζεται, αναλύει, παράγει παρουσιάσεις και διαχειρίζεται τα εισερχόμενα και τα μηνύματά σας.

Το Copilot είναι ένας νέος ψηφιακός βοηθός τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργήθηκε με Microsoft Graphs και ChatGPT έκδοση 4. Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Word, Excel, PowerPoint, Outlook και Teams χρησιμοποιώντας το Microsoft 365 Copilot, το οποίο μπορεί να βελτιστοποιήσει και να επιταχύνει τη διαδικασία σας.

Επιλέγοντας το εικονίδιο Copilot από το μενού κορδέλας της εφαρμογής, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε. Θα δείτε μια πλαϊνή γραμμή όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε την ενέργεια που θέλετε. Η τελευταία γενιά του Microsoft Office 365 συνδυάζει τα δεδομένα σας στις εφαρμογές του Microsoft 365 με τη δύναμη των ουσιαστικών μοντέλων γλώσσας για να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας, την παραγωγικότητα και την ομαδική εργασία σας στην εργασία.

Το Microsoft Copilot φαίνεται να αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προϊόντα της Microsoft, ξαναγράφοντας παραγράφους λέξεων με δέκα ιδέες για νέο περιεχόμενο που μπορείτε να περιηγηθείτε και να προσαρμόσετε ελεύθερα. Αντίθετα, μπορείτε να ζητήσετε από το Copilot να δημιουργήσει πλήρη έγγραφα για εσάς.

  Κλειδωμένη συνολική τιμή (TVL) σε κρυπτογράφηση: Επεξήγηση

Το Dynamics 365 Copilot βοηθά τις επιχειρήσεις να εξοπλίσουν το προσωπικό τους με λύσεις τεχνητής νοημοσύνης σχεδιασμένες για ρόλους πωλήσεων, υπηρεσιών, μάρκετινγκ, λειτουργιών και εφοδιαστικής αλυσίδας. Χάρη σε αυτές τις δεξιότητες τεχνητής νοημοσύνης, ο καθένας μπορεί να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στις πιο ικανοποιητικές πτυχές των επαγγελμάτων του και λιγότερο χρόνο σε κουραστικές.

Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη, το Dynamics 365 Copilot βάζει το CRM και το ERP να λειτουργούν για επαγγελματίες χρήστες, επιταχύνοντας την καινοτομία και βελτιώνοντας τα επιχειρηματικά αποτελέσματα αυτοματοποιώντας χρονοβόρες διαδικασίες όπως η μη αυτόματη εισαγωγή δεδομένων, η δημιουργία περιεχομένου και η λήψη σημειώσεων.

Η Microsoft ενσωματώνει το ChatGPT στο Office με περισσότερους από έναν τρόπους και προσφέρει περισσότερα από μια απλή διεπαφή chatbot. Χρησιμοποιώντας το, οι χρήστες μπορούν να κατευθύνουν προγράμματα του Office όπως το Excel και το PowerPoint χωρίς να εμβαθύνουν στις δυνατότητές τους.

Βάζοντας το Copilot να δημιουργήσει έναν Συγκεντρωτικό Πίνακα, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να κατανοήσετε καλύτερα τις σειρές και τις στήλες δεδομένων στο Excel. Δημιουργήστε ένα γράφημα ή και τα δύο. Αντί να σκάβετε τις δυνατότητες του PowerPoint, ρωτήστε το Copilot στο PowerPoint εάν θέλετε όλοι οι τίτλοι να είναι μπλε στην παρουσίαση. Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το μικροσκοπικό πληκτρολόγιο οθόνης. μπορείτε να συνθέσετε πλήρη έγγραφα Word από το τηλέφωνό σας.

  Ποια εργαλειοθήκη είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας;

Ακόμη και το Outlook διευκολύνει τη δημιουργία email παρέχοντας σύντομα ή μεγάλα πρόχειρα μηνυμάτων με επιλογές που αλλάζουν τον τόνο. Το Outlook μπορεί να δημιουργήσει πρόχειρα, να συνοψίσει γρήγορα όλα τα email σας και γενικά να διευκολύνει την ιεράρχηση των εισερχομένων σας.

Τα Windows 11 πρόκειται να κάνουν πιο εύκολη την αλλαγή των προεπιλεγμένων εφαρμογών

Η Microsoft τροποποίησε τον τρόπο με τον οποίο ορίζονται τα προεπιλεγμένα προγράμματα στα Windows 11. Όπως και στα Windows 10, ένα μήνυμα προτροπής δείχνει την πρώτη φορά που ξεκινάτε ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης και κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο Ιστού. Αλλά είναι η μόνη ευκαιρία να αλλάξετε γρήγορα προγράμματα περιήγησης. Εάν δεν είναι επιλεγμένο το “Να χρησιμοποιείται πάντα αυτή η εφαρμογή”, θα χρησιμοποιείται πάντα η προεπιλεγμένη ρύθμιση.

Είναι πολύ απλό να εκτελέσετε το επιθυμητό πρόγραμμα περιήγησης από αυτήν την προτροπή και να μην δείτε ποτέ ξανά αυτήν την προεπιλεγμένη επιλογή όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους ιστού, εάν δεν καταφέρετε να κάνετε εναλλαγή της επιλογής “χρήση πάντα αυτής της εφαρμογής”. Σε σύγκριση με τα Windows 10, η εναλλαγή προεπιλογών είναι πολύ περίπλοκη εάν χρειαστεί να καθορίσετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας κατά την αρχική εκκίνηση.

Για να το ξεπεράσω. Η Microsoft δήλωσε επίσημα ότι θα «επιβεβαιώσει τη μακροχρόνια στρατηγική μας να βάλουμε τους χρήστες να ελέγχουν την εμπειρία τους με Windows PC και να ενθαρρύνουν τους προγραμματιστές να επωφεληθούν από την ανοιχτή μας πλατφόρμα» για να την καταπολεμήσουν.

  Τι είναι οι πορτοκαλί και οι πράσινες κουκκίδες σε ένα iPhone ή iPad;

Οι πελάτες μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση στο μενού για να αλλάξουν τις προεπιλεγμένες εφαρμογές τους χρησιμοποιώντας ένα νέο “Ρυθμίσεις σε βάθος συνδέσμου URI” και οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια νέα “κοινή υποστηριζόμενη προσέγγιση” για να επιτρέψουν στους καταναλωτές να επιλέξουν αυτήν την εφαρμογή ως προεπιλογή. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο.

Επίσης, σύμφωνα με τη Microsoft, οι χρήστες θα έχουν περισσότερες επιλογές για το ποιες εφαρμογές θα είναι καρφιτσωμένες στην επιφάνεια εργασίας τους, στο μενού έναρξης και στη γραμμή εργασιών. Η Microsoft δήλωσε ότι θέλει να διασφαλίσει ότι τηρούνται οι προτιμήσεις των χρηστών και λαμβάνει μέτρα για να σταματήσει τις μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές. Μόλις οι προγραμματιστές προσαρμοστούν στον νέο τρόπο να κάνουν τα πράγματα, η επιχείρηση βεβαιώνει ότι θα το συνεχίσει περαιτέρω εντός του έτους.

Η Microsoft θα θέσει τον πήχη ψηλά αγκαλιάζοντας αυτές τις δυνατότητες μόλις προσφερθούν στο Edge. Και οι δύο δυνατότητες θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, ξεκινώντας από το Windows Insider Dev Channel. Είναι άγνωστο πότε θα γίνει δημόσια κυκλοφορία, αλλά πιθανότατα θα γίνει αργότερα.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.