Το κλειδί για την επιτυχημένη δημιουργία περιεχομένου

Πώς να λάβετε επαλήθευση στο YouTube: Μια γρήγορη και ολοκληρωμένη περιγραφή!

Μία από τις πιο σαγηνευτικές σταδιοδρομίες αυτού του αιώνα είναι η δημιουργία περιεχομένου.

Τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι το έχουν υιοθετήσει ως επάγγελμα πλήρους απασχόλησης και βγάζουν εκατομμύρια. Σε αντίθεση με το παρελθόν, η δημιουργία περιεχομένου δεν περιορίζεται μόνο σε ιστολόγια αλλά και σε όλες τις αναρτήσεις και τα βίντεο που βλέπετε στο YouTube, το Instagram, το Pinterest και άλλες μορφές κοινωνικών μέσων.

Μεταξύ όλων αυτών, το YouTube αποτελεί το απόλυτο στάδιο όπου οι δημιουργοί μπορούν να προσελκύσουν τους θεατές τους σε μεγαλύτερη κλίμακα, όλα χάρη στις συναρπαστικές δυνατότητες βίντεο και την πλατφόρμα του.

Ωστόσο, πώς ξέρετε αν ο δημιουργός που παρακολουθείτε είναι αυθεντικός ή όχι; Ελέγχετε για ένα σήμα επαλήθευσης παρόμοιο με ένα σημάδι επιλογής, όπως φαίνεται στο Twitter. Είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σήμα, είναι το κλειδί για τον κόσμο της δημιουργίας ανώτατου περιεχομένου, ένα σημάδι αυθεντικότητας και ένα σύμβολο εμπιστοσύνης.

Αν ασχολείστε με τη δημιουργία περιεχομένου βίντεο, θα θέλατε να επαληθευτείτε στο YouTube. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας δείξω τα βήματα για να επαληθεύσετε γρήγορα τον λογαριασμό σας στο YouTube. Θα καλύψει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε, από τα κριτήρια καταλληλότητας μέχρι την επαλήθευση, και μερικές επιπλέον συμβουλές για μπράουνι🍪 για να βελτιώσετε τη δημιουργία περιεχομένου, οπότε μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος!

Γιατί να επαληθευτείτε στο YouTube

Σε αυτόν τον κόσμο της ψηφιοποίησης, οι άνθρωποι σπάνια συναντούν την αυθεντικότητα, η οποία γεννά ζητήματα εμπιστοσύνης και σύγχυση. Λόγω της υπερβολικής πληροφόρησης, είναι δύσκολο να κρίνουμε εάν τα δεδομένα που σας έρχονται είναι σωστά ή όχι. Σήμερα, οι περισσότεροι ιστότοποι σάς ζητούν να επαληθεύσετε μια captcha για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε bot που κλέβει δεδομένα από τον ιστότοπό τους.

Έτσι, για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνδεθούν με τους αρχικούς δημιουργούς περιεχομένου τους, το YouTube ανέπτυξε την ιδέα της επαλήθευσης. Αυτό σημαίνει απλώς ότι ο δημιουργός περιεχομένου είναι πραγματικός και αυθεντικός και δεν είναι ψεύτικος λογαριασμός.

  10 από τις πιο μοναδικές γεννήτριες Lorem Ipsum

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποκτήσετε ένα μπλε τικ στο Instagram και να προχωρήσετε προς το αστέρι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Αν και αυτό είναι ένα μικρό βήμα, παίζει τεράστιο ρόλο στο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των θεατών σας. Μαζί με αυτό, τα άλλα οφέλη από την επαλήθευση είναι:

#1. Ανοίγει την πόρτα για δημιουργία εσόδων

Τα επαληθευμένα κανάλια είναι πιο πιθανό να εξασφαλίσουν χορηγίες και συνεργασίες, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερα έσοδα εκτός από τα έσοδα από διαφημίσεις.

Το YouTube λατρεύει να αναγράφει επαληθευμένα κανάλια πάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησής του. Ενισχύει το προφίλ σας οργανικά και σας βοηθά να προσελκύσετε περισσότερες προβολές.

#3. Διαφοροποιητής καναλιών

Διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη διάκριση ενός επίσημου καναλιού (επαληθευμένο κανάλι) από άλλα κανάλια που μπορεί να έχουν παρόμοια ονόματα και περιεχόμενο που δημοσιεύεται στο YouTube.

#4. Βελτίωση Περιεχομένου

Η επαλήθευση σας ανοίγει επίσης τον δρόμο για ζωντανή ροή στο YouTube και για μεταφόρτωση βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας στο κανάλι σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε περαιτέρω λίστες αναπαραγωγής για τους θεατές σας και προσαρμοσμένες μικρογραφίες για να βελτιώσετε την εμπειρία θεατών στο κανάλι σας.

#5. Ασφάλεια δεδομένων

Το πιο σημαντικό, στην εποχή όπου τα δεδομένα κλέβονται εύκολα, αυτό το σήμα σάς βοηθά να αποτρέψετε άτομα που προσπαθούν να κλέψουν την επισκεψιμότητά σας από την πρόσβαση στα δεδομένα σας. Έχετε ακόμη και τα δικαιώματα να διεκδικήσετε πνευματικά δικαιώματα για να διασφαλίσετε ότι το αρχικό σας περιεχόμενο παραμένει αποκλειστικό στο κανάλι σας.

Διαβάστε επίσης: Ζωντανή ροή στο YouTube, το Twitch, το Facebook και άλλα με αυτά τα 13 εργαλεία

Κριτήρια καταλληλότητας για επαλήθευση στο YouTube

Είναι σημαντικό να ελέγξετε αυτή τη σημαντική λίστα για να επαληθευτείτε στο YouTube. Μην ανησυχείς. δεν είναι κάτι τεράστιο, αλλά απαιτεί κάποια προσπάθεια από την πλευρά σας για να βγάλετε την καλύτερη δημιουργία περιεχομένου από τη μηχανή αναζήτησης.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο τι πρέπει να είναι όλα στη θέση τους, ώστε να μπορέσετε να πάρετε το εικονικό σας ταξίδι σε νέα ύψη:

 • Αυθεντικότητα: Το κανάλι σας πρέπει να περιλαμβάνει μια πραγματική ταυτότητα, είτε πρόκειται για επιχείρηση, επωνυμία ή άτομο. Να είστε ο αυθεντικός σας και να μην λέτε ψέματα για την ταυτότητά σας και βασικά στοιχεία όπως η ηλικία, το όνομα κ.λπ.
 • Ολοκληρωμένο προφίλ: Για να επαληθευτείτε, πρέπει να έχετε το πλήρες προφίλ σας στη θέση του. Βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε κανένα κενό στο προφίλ σας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης το banner, την περιγραφή, την εικόνα προφίλ και το περιεχόμενο που πρέπει να δημοσιεύεται τακτικά.
 • 100.000 συνδρομητές: Ένα από τα απαιτητικά κριτήρια είναι να έχετε 100.000 συνδρομητές. Ωστόσο, εάν εκπροσωπείτε μια καθιερωμένη επωνυμία, η ομάδα του YouTube μπορεί να επαληθεύσει τον λογαριασμό σε ειδική περίπτωση.
 • Συμμόρφωση: Τηρείτε ανά πάσα στιγμή τις οδηγίες και τους όρους παροχής υπηρεσιών της κοινότητας του YouTube για να αποφύγετε την επισήμανση.
  Τι είναι το Edge Computing και ποιες είναι οι εφαρμογές του;

Διαβάστε επίσης: Κορυφαία εργαλεία YouTube για αύξηση κοινού, εσόδων και πολλά άλλα

Διαφορά: Επαλήθευση λογαριασμού και Επαλήθευση καναλιού YouTube

Ενώ και τα δύο μπορεί να ακούγονται παρόμοια, είναι πολύ διαφορετικά στη φύση. Οποιοσδήποτε μπορεί να επαληθεύσει τον λογαριασμό του, αλλά η επαλήθευση καναλιού είναι κάτι που λαμβάνουν ως τιμητικό σήμα μόνο οι δημιουργοί περιεχομένου. Ας δούμε τις θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ των δύο:

Επαλήθευση λογαριασμού Επαλήθευση καναλιού YouTube Αφού εγγραφείτε, όπως κάθε άλλος ιστότοπος, το YouTube επαληθεύει το προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένου του αναγνωριστικού σας στο Gmail. Ο πιο συνηθισμένος και σημαντικός τύπος επαλήθευσης μεταξύ των δημιουργών περιεχομένου, αυτή η διαδικασία επαληθεύει το κανάλι σας στο YouTube ως αυθεντική πηγή της επωνυμίας ή της προσωπικότητάς σας. Αυτή η διαδικασία ακολουθείται για να διασφαλιστεί ότι δεν είστε bot/απειλή για την κοινότητα και γίνεται για να ελεγχθεί εάν είστε νόμιμος χρήστης. Αυτή δεν είναι η ίδια κατάσταση με την επαλήθευση καναλιού. Χρειάζεστε τουλάχιστον 100.000 συνδρομητές ή περισσότερους για να το κάνετε αυτό. Μετά από όλους τους ελέγχους, το YouTube χορηγεί ένα σήμα επαληθευμένο από το κανάλι, το οποίο σας βοηθά να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη με τους θεατές σας.

Επομένως, η επαλήθευση καναλιού YouTube δεν είναι τόσο εύκολη όσο η επαλήθευση του λογαριασμού σας!

Πώς να λάβετε επαλήθευση στο YouTube: Βήμα προς βήμα

Τώρα που έχουμε ξεκαθαρίσει τα βασικά μας, ας προχωρήσουμε στη διαδικασία βήμα προς βήμα για να διεκδικήσουμε το σήμα επαλήθευσης καναλιού σας🎖️:

Βήμα 1: Επαλήθευση λογαριασμού

Η διαδικασία επαλήθευσης λογαριασμού είναι αρκετά απλή. Απλώς πηγαίνετε στο YouTube.com/verify και εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Στη συνέχεια, το YouTube θα στείλει έναν κωδικό στο τηλέφωνό σας και μόλις τον εισαγάγετε, η διαδικασία επαλήθευσης θα ολοκληρωθεί.

Βήμα 2: Επαλήθευση καναλιού

Η διαδικασία επαλήθευσης καναλιού είναι λίγο μεγαλύτερη από την επαλήθευση λογαριασμού, αλλά παραμένει απλή. Εδώ είναι τα βήματα:

 • Βεβαιωθείτε ότι πληροίτε όλες τις απαιτήσεις για την επαλήθευση καναλιού.
 • Θα δείτε την εφαρμογή επαλήθευσης μόνο όταν πληροίτε τις απαιτήσεις. Εάν έχετε ήδη 100.000 ή περισσότερους συνδρομητές, είστε ήδη κατάλληλοι για αυτό. Επειδή το κανάλι μου δεν είναι ακόμα τόσο μεγάλο, δεν το βλέπω ακόμα.
  Πώς να αναζητήσετε γρήγορα Emoji σε iPhone ή iPad

 • Συμπληρώστε την αίτηση με το όνομα και το αναγνωριστικό του καναλιού σας. Μπορείτε να εντοπίσετε το αναγνωριστικό του καναλιού σας στο YouTube κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο κάτω μέρος της φόρμας αίτησης ή μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Σύνθετες ρυθμίσεις από τον λογαριασμό σας στο YouTube.

Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση της αίτησης, πατήστε Υποβολή και περιμένετε να επικοινωνήσει μαζί σας το YouTube. Συνήθως διαρκεί μια εβδομάδα ή περισσότερο.

Τι να κάνετε αφού επαληθευτείτε στο YouTube

Τώρα που επιτέλους αποκτήσατε το σήμα σας, ξέρετε ότι το ταξίδι σας μόλις ξεκίνησε. Όπως λένε, με τη μεγάλη δύναμη έρχεται μεγάλη ευθύνη. είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε. Υπάρχουν μερικά πράγματα που, αν ακολουθήσετε, μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε αυθεντικούς και οργανικούς θεατές και πληρωμένες χορηγίες για το κανάλι σας.

 • Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε είναι να ακολουθείτε τις Οδηγίες κοινότητας και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του YouTube.
 • Αφού ρυθμίσετε το όνομα και το είδος του καναλιού σας, μην το αλλάζετε ξανά και ξανά. Θυμηθείτε, θα δημιουργήσετε την επωνυμία σας και αν το κάνετε αυτό θα μπερδέψετε το κοινό σας.
 • Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να διατηρήσετε τη διεύθυνση URL του καναλιού σας όπως ήταν τη στιγμή της επαλήθευσης. Οι άνθρωποι μοιράζονται βίντεο και εάν αλλάξει η διεύθυνση URL, θα οδηγήσει τους χρήστες να ανοίξουν διαφορετικά βίντεο/συνδέσμους, με αποτέλεσμα την απώλεια προβολών/νέων συνδρομητών.
 • Συνεχίστε να αναπτύσσετε εξαιρετικό περιεχόμενο και μην χάσετε ποτέ να δημοσιεύετε βίντεο στο κανάλι σας. Δημιουργήστε έναν διαδικτυακό ιχνηλάτη και προγραμματίστε τις αναρτήσεις σας ώστε να προσεγγίζουν το κοινό σας τακτικά στις καλύτερες στιγμές.
 • Σε καμία περίπτωση μην κάνετε κακή χρήση ή ψευδή παρουσίαση της ταυτότητάς σας.
 • Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε έλξη και αγάπη από το κοινό σας είναι να αλληλεπιδράτε μαζί τους μέσω σχολίων τακτικά, επισημάνσεων “μου αρέσει” και αναφορών στα βίντεό σας.
 • Δώστε προσοχή στο τι θέλει το κοινό σας και δημιουργήστε περιεχόμενο σε αυτές τις γραμμές για να δημιουργήσετε επαναλαμβανόμενους θεατές και να δημιουργήσετε τη βάση των πιστών θαυμαστών σας.
 • Προσδιορίστε τα βασικά δυνατά σας σημεία, δημιουργήστε λέξεις-κλειδιά και κάντε σωστά το SEO σας για να προσελκύσετε περισσότερους συνδρομητές.

Είναι σημαντικό να ενημερώνεστε και να συνεχίζετε να μαθαίνετε. Μπορείτε να βρείτε εξαιρετικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο για να σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα, όπως αυτός ο «Οδηγός μιας στάσης για να γίνετε καλύτερος YouTuber».

Κλείσιμο Σκέψεις

Η επαλήθευση στο YouTube είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τους δημιουργούς περιεχομένου. Μπορεί να ενισχύσει την αξιοπιστία του καναλιού σας και να ανοίξει νέες ευκαιρίες.

Ακολουθήστε τα βήματα, ακολουθήστε τις οδηγίες και συνεχίστε να δημιουργείτε ποιοτικό περιεχόμενο για να απολαύσετε τα οφέλη της επαλήθευσης YouTube.

Στη συνέχεια, εξερευνήστε τους καλύτερους τρόπους για να προωθήσετε το κανάλι σας στο YouTube.