Το καλύτερο Enterprise LMS για να ενδυναμώσετε τον οργανισμό σας

Το Enterprise Learning Management System (LMS) έχει καταστεί απαραίτητο για κάθε οργανισμό που θέλει να παρέχει διάφορα προγράμματα μάθησης για τους χρήστες, ειδικά τους εταιρικούς υπαλλήλους και τους ενδιαφερόμενους.

Η ενημέρωση των εργαζομένων με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, εργαλεία και τεχνολογίες είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία σε αυτόν τον ανταγωνιστικό κόσμο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί οργανισμοί επενδύουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και δημιουργούν προγράμματα μάθησης.

Χρήση εταιρικού LMS όπως Σκεπτικός κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε με επιτυχία το διαδικτυακό σας πρόγραμμα εκμάθησης.

Ας βουτήξουμε σε μια λεπτομερή ανασκόπηση του Thinkfic για να αποφασίσουμε αν μπορεί να είναι το κατάλληλο εργαλείο για να καλύψει τις απαιτήσεις σας.

Τι είναι το Thinkific Enterprise LMS;

Σκεπτικός Το σύστημα διαχείρισης μάθησης επιχειρήσεων είναι μια ισχυρή πλατφόρμα LMS που πολλοί οργανισμοί αναγνωρίζουν και χρησιμοποιούν για τη δημιουργία αποτελεσματικών προγραμμάτων μάθησης.

Το Thinkific LMS θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό και συναρπαστικό περιβάλλον μάθησης που θα ωφελήσει τους υπαλλήλους σας με προγράμματα κατάρτισης. Είναι επίσης ιδανικό για άτομα ή επιχειρηματίες που θέλουν να σχεδιάσουν και να παραδώσουν μαθησιακά προϊόντα σε επαγγελματίες του κλάδου σε κλίμακα.

Με περισσότερους από 50.000 ενεργούς χρήστες, είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης που θα διευκόλυνε τη διαδικασία δημιουργίας και διαχείρισης μαθημάτων. Αυτή είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο που σας παρέχει πολλές δυνατότητες που κυμαίνονται από εργαλεία δημιουργίας μαθημάτων, περιβάλλοντα με λευκή σήμανση και απλή σύνδεση έως συμμόρφωση με το SOC 2 και απεριόριστους διαχειριστές.

Δεν θα χρειαστείτε καμία τεχνική εξειδίκευση για να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Thinkific LMS, καθώς είναι αρκετά εύκολες στη χρήση τους. Απλώς επικεντρωθείτε στη δημιουργία σπουδαίων προγραμμάτων εκμάθησης και αφήστε το εργαλείο να φροντίσει τα υπόλοιπα.

Αυτή η πλατφόρμα σάς παρέχει επίσης μια δυνατότητα Plus, η οποία διευκολύνει την ομάδα σας να επικεντρωθεί στη δημιουργία φανταστικών μαθημάτων εκμάθησης χωρίς να ανησυχεί για τον κώδικα. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε πτυχή του μαθησιακού σας περιβάλλοντος και να κάνετε τους μαθητές να παραμείνουν κολλημένοι στο μάθημα.

Χαρακτηριστικά του Thinkific Enterprise LMS

Το Thinkific σας παρέχει χρήσιμες λειτουργίες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τα μαθήματά σας.

#1. Λευκή επισήμανση με προσαρμοσμένη επωνυμία

Το Thinkific σάς παρέχει μια εξειδικευμένη ενοποιημένη πλατφόρμα όπου μπορείτε να δημοσιεύετε και να πουλάτε όλα τα προσαρμοσμένα διαδικτυακά προγράμματα εκμάθησής σας σε πολλά κοινά. Παρέχει ένα εύχρηστο περιβάλλον με λευκή ετικέτα, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε το λογότυπο, τον προσαρμοσμένο τομέα και την επωνυμία σας για να δημοσιεύσετε όλα τα μαθήματα.

Αυτό το προσαρμοσμένο περιβάλλον σάς βοηθά να τραβήξετε την προσοχή των εργαζομένων σας αλλά και των εταιρικών οργανισμών που αναζητούν πλατφόρμες που προσφέρουν εξατομικευμένη εμπειρία μάθησης για τους υπαλλήλους τους.

#2. Προηγμένη διαχείριση χρηστών

Το Thinkific LMS είναι γνωστό για την προηγμένη διαχείριση χρηστών και χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας LMS. Έχετε επίσης την επιλογή να εγγράψετε χρήστες σε διαφορετικά μαθήματα ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες διαχείρισης χρηστών, αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει επίσης σε οργανισμούς και εκπαιδευτές να παρακολουθούν την πρόοδο των χρηστών.

#3. Πολλαπλές ενσωματώσεις τρίτων

Σε αντίθεση με άλλες εταιρικές πλατφόρμες LMS που προσφέρουν ελάχιστη ενοποίηση, το Thinkific ενσωματώνεται με πολλά εργαλεία τρίτων για διάφορες δυνατότητες. Τα εργαλεία για την επεξεργασία πληρωμών, τα αναλυτικά στοιχεία χρηστών και το μάρκετινγκ μέσω email είναι τα κύρια εργαλεία για τα οποία καλύπτει και παρέχει ενσωματώσεις το Thinkific.

  Το Apache Cassandra εξηγείται σε 5 λεπτά ή λιγότερο

Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει επίσης να ενσωματωθείτε με το εργαλείο Zapier, το οποίο μπορεί να αυτοματοποιήσει πολλές εργασίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zapier Trigger για να προσθέσετε χρήστες που εγγράφονται μέσω του email marketing. Με το Thinkific, έχετε επίσης την επιλογή να ενσωματώσετε το Facebook Pixel, όπου το πρώτο σας βοηθά να στοχεύσετε εκ νέου το κοινό σας μέσω του μάρκετινγκ στο Facebook.

#4. Απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Thinkific είναι ότι επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να συνδέονται εύκολα στο μάθημα μέσω της εξαιρετικά ασφαλούς σύνδεσης Single Sign-On OpenID. Η ενσωμάτωση Single Sign-On προτιμάται ευρέως λόγω της ευκολίας που προσφέρει επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέονται στο μάθημα χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα εταιρικά τους διαπιστευτήρια.

#5. Ασφάλεια και Συμμόρφωση

Η Thinkific λαμβάνει ιδιαίτερα υπόψη την ασφάλεια των δεδομένων και των μαθημάτων και χρησιμοποιεί μεθόδους για την προστασία των δεδομένων και την πρόληψη διαρροών λόγω οποιασδήποτε κακόβουλης επίθεσης.

Μέσω της συμμόρφωσης με το SOC 2, διαβεβαιώνει τη δέσμευσή της για διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών στοιχείων των χρηστών που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Η Thinkific δίνει επίσης προσοχή στην εξασφάλιση συναλλαγών πληρωμής μαζί με σχετικές λεπτομέρειες.

#6. Προσβασιμότητα σε κινητά

Το Thinkific παρέχει ένα αποκλειστικό κατάστημα εφαρμογών που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 80 εφαρμογές που προσφέρουν μια βελτιωμένη εμπειρία εκμάθησης. Επιπλέον, η εφαρμογή θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο, το οποίο βελτιώνει τη συνολική εμπειρία χρήστη.

Το Thinkific, μέσω εταιρικού LMS, προσφέρει επίσης μια διαδικτυακή κοινότητα όπου οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και να διεξάγουν ομαδικές συζητήσεις για πολλά θέματα.

Είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα για τους νέους μαθητές να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο και να συζητούν επίσης προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν με συγκεκριμένα μαθήματα. Οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ή τα ερωτήματα που μπορεί να έχουν και να λαμβάνουν συστάσεις από μια τεράστια ομάδα μελών. Οι εκπαιδευτές μπορούν να δημοσιεύουν αξιολογήσεις στην κοινότητα και να παρέχουν ψηφιακά πιστοποιητικά.

#8. Σύνθετη ανάλυση και αναφορά

Αυτό το εταιρικό LMS είναι γνωστό για τις προηγμένες δυνατότητες ανάλυσης και αναφοράς, οι οποίες είναι καθοριστικές για την παρακολούθηση της προόδου των μαθημάτων και της συνολικής αφοσίωσης κάθε χρήστη. Αυτές οι δυνατότητες είναι χρήσιμες για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των μαθημάτων σας και του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες επωφελούνται από αυτές.

Ανάλογα με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να λάβετε αποφάσεις βάσει δεδομένων για τη βελτίωση της μαθησιακής εμπειρίας.

#9. Υποστήριξη πολλαπλών μαθημάτων και μαθημάτων

Με το Thinkific, δεν θα χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς στα μαθήματα των μαθητών, επειδή υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τύπων μαθημάτων. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε μαθήματα βίντεο, κειμένου, κουίζ, με δυνατότητα λήψης ή παρουσιάσεων.

Το Thinkific σάς βοηθά να φτιάξετε το ιδανικό πρόγραμμα μαθημάτων για να προσελκύσετε την προσοχή και να κρατήσετε τους υπαλλήλους σας αφοσιωμένους σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

#10. Cross-Sell και Upsell

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό αυτής της πλατφόρμας LMS είναι ότι σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε cross-selling και upsell όλα τα μαθήματα που σχεδιάζετε και αναπτύσσετε μέσω αυτής της πλατφόρμας. Παρέχει τη διαδρομή για να συνδυάσετε όλα τα μαθήματά σας και να τα προσφέρετε σε οργανισμούς. Είναι πλεονεκτικό όταν θέλετε να αυξήσετε την αφοσίωση των χρηστών στα μαθήματά σας.

#11. Υποστηριζόμενα Εργαλεία Μάρκετινγκ

Η Thinkific σάς παρέχει εργαλεία μάρκετινγκ που κάνουν τα μαθήματά σας να τραβούν την προσοχή που χρειάζονται. Παρόλο που δεν θα έχετε πολλά ενσωματωμένα εργαλεία μάρκετινγκ, μπορείτε να αξιοποιήσετε διαφορετικά μέσω της ενοποίησης με υπηρεσίες τρίτων.

  Πώς να ελέγξετε τη χρήση δεδομένων στο iPhone

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε εργαλείο μάρκετινγκ email όπως το CovertKit ή το Mailchimp για να δημιουργήσετε τη λίστα email σας και να οργανώσετε τις στοχευμένες καμπάνιες σας. Υπάρχουν ορισμένα εργαλεία μάρκετινγκ που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε βίντεο, εικόνες, μαρτυρίες και άλλες μορφές για να κάνετε τα μαθήματα ορατά σε όλους.

Υποστήριξη πελατών

Η Thinkific απασχολεί μια εξαιρετικά αποτελεσματική ομάδα υποστήριξης πελατών για να φροντίσει όλα τα ζητήματά σας και να τα λύσει το συντομότερο δυνατό. Προσφέρουν υποστήριξη πελατών μέσω email και είναι διαθέσιμη όλες τις καθημερινές. Απαντούν στα ερωτήματά σας με μια σωστή και ενημερωτική λύση, ώστε να μπορείτε να λύσετε γρήγορα το πρόβλημα.

Στο βασικό τους σχέδιο, δεν θα λάβετε υποστήριξη πελατών ζωντανής συνομιλίας και εξαιρετικά γρήγορες απαντήσεις μέσω email. Αλλά στα υψηλότερα σχέδιά τους, θα λάβετε υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Ωστόσο, η μαμούθ Βιβλιοθήκη του Κέντρου Βοήθειας θα είναι εξαιρετικά επωφελής για εσάς, επειδή σας παρέχει όλη την απαραίτητη υποστήριξη που μπορεί να χρειαστείτε.

Με εκατοντάδες άρθρα, συχνές ερωτήσεις, βίντεο με οδηγίες, τεκμηρίωση βημάτων και άλλους πόρους που διατίθενται στον ιστότοπό τους, δεν θα έχετε πρόβλημα να λύσετε κανένα από τα ζητήματα. Μέσω αυτών των τεράστιων πόρων, έχουν καλύψει τις περισσότερες υπηρεσίες, ώστε να λαμβάνετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών μέσω της καρτέλας “Πόροι” στον ιστό, ενώ στην εφαρμογή για κινητά, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση μέσω του κουμπιού “Βοήθεια”.

Σκεπτική τιμολόγηση

Η Thinkific προσφέρει διαφορετικά επίπεδα τιμολόγησης για να ταιριάζουν σε επιχειρήσεις με διαφορετικές απαιτήσεις. Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλα τα σχέδια που προσφέρουν.

Δωρεάν σχέδιο

Το Δωρεάν Πρόγραμμα από τη Thinkific είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα εκκίνησης που μπορείτε να αποκτήσετε για να δείτε την πλατφόρμα και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τα μαθήματά σας εδώ. Είναι ένα σχέδιο επίδειξης για τους περισσότερους προτού μπουν στα πληρωμένα σχέδια.

Αυτό το σχέδιο σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μόνο ένα μάθημα, μαζί με μια κοινότητα με δύο χώρους και έναν διαχειριστή. Μπορείτε να εγγράψετε απεριόριστους μαθητές σε ένα μόνο μάθημα. Θα λάβετε επίσης υποστήριξη μέσω email και ένα chatbot.

Βασικό Σχέδιο

Όταν εγγράφεστε στο Βασικό τους σχέδιο, σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες και εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Όχι μόνο έχετε την επιλογή να δημοσιεύσετε απεριόριστα μαθήματα, αλλά μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης και να εγγράψετε όσους μαθητές θέλετε για τα μαθήματά σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε την κοινότητά σας μέσω αυτού του σχεδίου. διατίθενται μόνο πέντε θέσεις ανά κοινότητα. Σας προσφέρει επίσης την εφαρμογή για κινητά με λευκή ετικέτα, η οποία είναι χρήσιμη για την παροχή περιεχομένου μαθημάτων. Για όλες αυτές τις παροχές, θα πρέπει να πληρώσετε ένα ασφάλιστρο 36 $ το μήνα.

Πρόγραμμα έναρξης

Εάν θέλετε να προχωρήσετε πέρα ​​από το Βασικό πρόγραμμα, μπορείτε να επιλέξετε το Πρόγραμμα Έναρξης, το οποίο επιφέρει μηνιαία συνδρομή 74 $ ανά μήνα. Μέσω αυτού του προγράμματος, μπορείτε να ξεκλειδώσετε πολλές πρόσθετες λειτουργίες που σας βοηθούν να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη και την αφοσίωση.

Σε αυτό το σχέδιο έναρξης, λαμβάνετε όλες τις δυνατότητες του Βασικού σχεδίου, αλλά εδώ, θα έχετε δέκα χώρους ανά κοινότητα. Το πρόγραμμα έναρξης σάς βοηθά να παρέχετε εργασίες, πακέτα, ζωντανά μαθήματα και σχέδια συνδρομής στους χρήστες σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προηγμένη δημιουργία μαθημάτων και την κωδικοποίηση ιστοτόπων.

Σχέδιο Ανάπτυξης

Το πρόγραμμα Grow είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα, όπου το Thinkific σάς παρέχει όλα τα προηγμένα εργαλεία μαζί με τα τυπικά για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί περισσότερο. Είναι ιδανικό για εσάς εάν θέλετε να επεκταθείτε σε πολλά προϊόντα εκμάθησης και θέλετε τρεις κοινότητες για τους χρήστες σας. Όχι μόνο αυτό, λαμβάνετε επίσης 20 θέσεις ανά κοινότητα.

  20 Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για συνέντευξη SQL [2022]

Το Thinkinfic επιτρέπει σε δύο διαχειριστές να φροντίζουν την επιχείρησή σας και μπορείτε να συμπεριλάβετε το δικό σας branding στην πλατφόρμα σας. Λαμβάνετε ειδικά σχέδια, όπως μαζική αποστολή email φοιτητών και εγγραφές, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας με γρήγορους ρυθμούς. Έχετε επίσης αποκλειστική πρόσβαση API, η οποία είναι πολύ χρήσιμη για την ενσωμάτωση εργαλείων τρίτων στην επιχείρησή σας. Ωστόσο, για όλες αυτές τις δυνατότητες, θα πρέπει να πληρώσετε μια μηνιαία χρέωση 149 $.

Thinkific Alternatives

Τώρα, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Thinkific που μπορείτε να εξετάσετε εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Thinkific για οποιονδήποτε λόγο.

#1. LearnWorlds

Θεωρείται μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Thinkific, LearnWorlds είναι ένα ελαφρύ και βασισμένο σε σύννεφο LMS που έχει σχεδιαστεί για να μεταμορφώνει την εκπαίδευση στον οργανισμό σας.

Από τη συμμόρφωση και την εκπαίδευση εργαζομένων μέχρι την εκπαίδευση πελατών, το LearnWorlds σάς βοηθά να δημιουργήσετε διαφορετικούς τύπους προγραμμάτων κατάρτισης που απαιτούνται για την ανάπτυξη του οργανισμού σας.

Με αυτό το εταιρικό LMS, θα έχετε πολλές δυνατότητες για να εργαστείτε. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε πολλά ευέλικτα μαθήματα μαζί με διαδραστικά βίντεο, τα οποία είναι ιδανικά για να κρατάτε το κοινό σας κολλημένο μέχρι το τέλος.

Μπορείτε να οργανώσετε 1:1 ή να ομαδοποιήσετε ζωντανές μετατροπές με όλους τους χρήστες και να δημιουργήσετε μια καλύτερη εμπειρία εκμάθησης, επιτρέποντας παράλληλα στους άλλους να αλληλεπιδρούν με τον εαυτό τους. Αυτή η βραβευμένη πλατφόρμα LMS σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε τη δημιουργία περιεχομένου επιτρέποντάς σας να εισάγετε πακέτα SCORM και HTML5 με ευκολία.

Η πλατφόρμα είναι πλήρως έτοιμη για ηλεκτρονικό εμπόριο και έχετε επίσης έναν ιστότοπο με λευκή ετικέτα όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογότυπό σας για να προωθήσετε το περιεχόμενο των μαθημάτων σας. Η πλατφόρμα LearnWorlds είναι διαθέσιμη σε τέσσερα διαφορετικά πακέτα, ξεκινώντας από το πακέτο Starter, το οποίο κοστίζει 24 $ μηνιαίως.

#2. Λάκδος

Μια άλλη εταιρική πλατφόρμα LMS που μπορείτε να εξετάσετε είναι Λάκδος, το οποίο πολλές κορυφαίες εταιρείες λαμβάνουν υπόψη όταν πρόκειται να παρέχουν εκπαιδευτικά προγράμματα. Είναι επίσης μια επεκτάσιμη και βασισμένη σε σύννεφο πλατφόρμα που σας επιτρέπει να ενοποιήσετε την εικονική, την κινητή και την κοινωνική μάθηση.

Η Litmos προσφέρει εκπαίδευση από εκπαιδευτές, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω όποιας συσκευής θέλετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε δυναμικό περιεχόμενο SCORM για να υποστηρίξετε όλους τους τύπους εκπαιδευτών και να αυξήσετε την αφοσίωση μέσω της διαδικασίας gamification.

Το καλύτερο πράγμα για αυτό το LMS είναι ότι μπορεί να αυτοματοποιήσει πολλές πτυχές, όπως ανάθεση εργασιών, διαδρομές μάθησης και ομαδική εγγραφή. Επιπλέον, μπορείτε να ομαδοποιήσετε διαφορετικά μαθήματα μαζί για να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για διάφορα άτομα.

Με τη δυνατότητα αναφοράς και παρακολούθησης LMS, το Litmos μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την απόδοση των προγραμμάτων εκπαίδευσης και επίσης να λάβετε πληροφορίες για την αποτελεσματικότητά τους. Στα εκπαιδευτικά σας προγράμματα, μπορείτε να τοποθετήσετε το λογότυπο, το χρώμα και τη γραμματοσειρά της εταιρείας σας για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένη επωνυμία διεπαφής χρήστη.

Η Litmos έχει διατηρήσει τρία ευέλικτα σχέδια – foundation suite, premier suite και platinum suite, με την επιλογή διαφόρων πρόσθετων.

συμπέρασμα

Το Thinkific είναι ένα εξαιρετικό εταιρικό LMS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εκπαιδευτικό περιεχόμενο ή οποιοδήποτε άλλο μάθημα για τους υπαλλήλους σας ή για σκοπούς δημιουργίας εσόδων. Παίρνετε όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε, να δημιουργήσετε, να δημοσιεύσετε και να πουλήσετε απρόσκοπτα το μάθημά σας μέσω μιας πλατφόρμας με λευκή ετικέτα.

Οι προηγμένες προσφορές του Thinkific επιτρέπουν στο περιεχόμενό σας να συγκεντρώσει την προσοχή που απαιτεί. Για να χρησιμοποιήσετε το Thinkific, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία, καθώς είναι διαθέσιμο σε διαφορετικά επίπεδα τιμολόγησης, καθιστώντας το εξαιρετικά βολικό για όλους τους χρήστες.

Επομένως, δοκιμάστε το Thinkific για να καταλάβετε πώς λειτουργεί. Μπορείτε να ακολουθήσετε το δωρεάν σχέδιό του για να αποφασίσετε εάν θα πρέπει να εξετάσετε το Thinkific για να δημιουργήσετε το επόμενο μάθημά σας ή όχι. Αν σας αρέσει, μπορείτε να αναζητήσετε υψηλότερα σχέδια και να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα Συστήματα Διαχείρισης Μάθησης (LMS) για SMB.