Το εργαλείο μετάβασης για να βελτιστοποιήσετε τη διαχείριση συμβάντων

Το Opsgenie παρέχει έναν εξαιρετικό τρόπο για να βελτιστοποιήσετε τη διαχείριση συμβάντων στον οργανισμό σας με ένα μόνο κεντρικό μέρος και ένα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών.

Αυτή είναι η εποχή της τεχνολογίας των πληροφοριών που περιλαμβάνει ένα πλήθος συστημάτων για την παροχή ευκολίας, ταχύτητας και ακρίβειας, ώστε οι επιχειρήσεις και τα άτομα να μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους.

Πολλά από αυτά τα συστήματα συνεργάζονται για να επιτρέψουν την εκτέλεση ορισμένων εργασιών. Έτσι, εάν κάποιο εξάρτημα ή σύστημα χαλάσει, όλα όσα σχετίζονται με αυτό καταρρέουν.

Επιπλέον, τα περιβάλλοντα και η υποδομή ανάπτυξης πληροφορικής βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο πολυπλοκότητας με διαφορετικές συσκευές, τεχνολογίες, εργαλεία και τεχνικές.

Για την ομαλή εκτέλεση προγραμμάτων, το ITSM χρειάζεται τα συστήματα να συνεργάζονται με συνοχή. Οποιοδήποτε περιστατικό συμβαίνει απαρατήρητα μπορεί να δημιουργήσει μικρά ή μεγάλα ζητήματα, τα οποία δίνουν περαιτέρω μεγάλη ένταση.

Λοιπόν, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να λύσετε αυτά τα ζητήματα και να βάλετε τα πάντα στη σωστή τους θέση;

Εδώ, χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο διαχείρισης περιστατικών όπως Opsgenie μπορώ να βοηθήσω.

Όχι μόνο διαχειρίζεται συμβάντα και ειδοποιήσεις, αλλά παρακολουθεί επίσης την απόδοση, την αξιοπιστία, τη σταθερότητα και την ασφάλεια των συστημάτων σας. Επιπλέον, μπορεί να προσφέρει δυνατότητες συνεργασίας και επικοινωνίας στην ομάδα σας ώστε να παραμένει εστιασμένη στις ειδοποιήσεις.

Ας βουτήξουμε βαθύτερα στο Opsgenie και στις δυνατότητές του και ας καταλάβουμε πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι για την επιχείρησή σας.

Τι είναι το Opsgenie;

Opsgenie είναι ένα εργαλείο διαχείρισης συμβάντων που συγκεντρώνει όλες τις ειδοποιήσεις που λαμβάνονται από διαφορετικές πηγές σε ένα μέρος και στέλνει πληροφορίες στην ομάδα λειτουργιών (Ops) για την ταχύτερη επίλυση προβλημάτων.

Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να λάβετε άμεσα μέτρα για τη λήψη ειδοποιήσεων και να μην χάσετε ποτέ κανένα περιστατικό. Λαμβάνει άμεσες ειδοποιήσεις από τις προσαρμοσμένες εφαρμογές και τα συστήματα παρακολούθησης και κατηγοριοποιεί περαιτέρω κάθε ειδοποίηση με βάση το χρόνο και τη σημασία.

Συγκεντρώνοντας περιστατικά και ειδοποιήσεις σε ένα μόνο μέρος, το Opsgenie ειδοποιεί την ομάδα λειτουργιών σας την κατάλληλη στιγμή και συνδέεται με άλλα εργαλεία για συγχρονισμό και άμεση κλήση για γρήγορη βοήθεια. Φιλτράρει το θόρυβο και σας ειδοποιεί για το συμβάν χρησιμοποιώντας ειδοποιήσεις πολλαπλών καναλιών, όπως SMS, μηνύματα push, email, φωνητικές κλήσεις και άλλα.

Προκειμένου να παρέχει τη λειτουργικότητα διαχείρισης περιστατικών από άκρο σε άκρο, το Opsgenie περιλαμβάνει διάφορα σχέδια cloud από τη Jira Service Management. Επιπλέον, συνεργάζεται με το Atlassian Open DevOps, το οποίο επιτρέπει στις ομάδες να βελτιστοποιήσουν την απόκριση και τη διαχείριση περιστατικών.

Το Opsgenie εξουσιοδοτεί τις αποκλειστικές ομάδες προγραμματιστών και λειτουργιών σας να σχεδιάζουν και να διατηρούν τον έλεγχο κατά τη διάρκεια τυχόν περιστατικών και διαταραχών της υπηρεσίας. Με την ευέλικτη μηχανή κανόνων του, συγκεντρώνει όλες τις ειδοποιήσεις και δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα σας να συνεργάζεται, να λαμβάνει αποφάσεις βάσει δεδομένων και να αναλαμβάνει γρήγορη δράση.

Χαρακτηριστικά του Opsgenie

Ας εξερευνήσουμε τα χαρακτηριστικά του Opsgenie λεπτομερώς.

#1. Ενεργή και αξιόπιστη ειδοποίηση

Το Opsgenie φροντίζει να μην χάσετε ποτέ καμία ειδοποίηση. Ενσωματώνεται με εργαλεία έκδοσης εισιτηρίων, παρακολούθησης και συνομιλίας για την ομαδοποίηση ειδοποιήσεων με βάση τη σημασία και την ώρα, το φιλτράρισμα του θορύβου και την άμεση ειδοποίηση σας για το συμβάν. Για να παρέχει γρήγορα τις απαραίτητες πληροφορίες, χρησιμοποιεί πολλά κανάλια, ώστε η ομάδα σας να μπορεί να λάβει άμεση ειδοποίηση και να αρχίσει να επιλύει τα προβλήματα αμέσως.

#2. Πολλαπλά κανάλια ειδοποίησης

Τα περισσότερα από τα εργαλεία παρακολούθησης στέλνουν ειδοποιήσεις μέσω email. Όταν οι ειδοποιήσεις είναι σημαντικές και χρονικά ευαίσθητες και απαιτούν άμεση δράση, το email δεν είναι η σωστή επιλογή. Το Opsgenie χρησιμοποιεί πολλά κανάλια για επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένων SMS, φωνητικών κλήσεων, κινητής τηλεφωνίας, email και πολλά άλλα για να διασφαλίσει ότι θα ειδοποιηθείτε έγκαιρα.

  12 Χρήσιμα πρόσθετα Excel για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

#3. Εμπλουτισμός συναγερμού

Οι ειδοποιήσεις Opsgenie δεν θα περιορίσουν ποτέ τα μηνύματά σας σε λίγους χαρακτήρες. Επιπλέον, προσθέτει προαιρετικά πεδία στις ειδοποιήσεις και επισυνάπτει αρχεία καταγραφής, runbook, γραφήματα και άλλα για να εμπλουτίσει το μήνυμα και να παρέχει το ακριβές πλαίσιο. Αυτό επιτρέπει στην ομάδα σας να καθορίσει την καλύτερη πορεία δράσης και να χειριστεί τα ζητήματα έξυπνα.

#4. Προσαρμογή και ταξινόμηση ειδοποιήσεων

Μπορείτε να διαμορφώσετε εκ νέου τα μηνύματα ειδοποίησης με το Opsgenie για να τα κάνετε κατανοητά ανεξάρτητα από την προέλευσή τους. Οι ειδοποιήσεις μπορούν να επισημανθούν χρησιμοποιώντας πρόσθετες πληροφορίες, ώστε να μπορούν να φιλτράρονται και να οργανώνονται εύκολα.

 • Προσαρμοσμένες ενέργειες ειδοποίησης: Μπορείτε να ξεκινήσετε τις απαραίτητες ενέργειες και να απαντήσετε στις ειδοποιήσεις απευθείας από την εφαρμογή. Στις προεπιλεγμένες ενέργειες ειδοποίησης, θα βρείτε “Προσθήκη Σημείωσης και Κλείσιμο”, όπου μπορείτε να απαντήσετε στις ειδοποιήσεις εφαρμόζοντας διορθωτικές και διερευνητικές ενέργειες. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση ή να κάνετε ping σε έναν διακομιστή με ένα πάτημα ενός μόνο κουμπιού.
 • Αυτοματοποιημένες ενέργειες: Το Opsgenie ενεργοποιεί την απάντησή σας ενσωματώνοντας το AWS Systems Manager και άλλες πλατφόρμες τρίτων. Το σύστημα θα αναλάβει δράση χωρίς να εμπλέκονται εφημερεύοντες μηχανικοί, ελαχιστοποιώντας την κούραση σε εγρήγορση και μειώνοντας το MTTR.
 • Παρακολούθηση κύκλου ζωής ειδοποίησης: Το Opsgenie προσφέρει λεπτομερή παρακολούθηση για κάθε ειδοποίηση. Το αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων των ειδοποιήσεων παρουσιάζει όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις, όπως πότε δημιουργήθηκε, ποιος λαμβάνει ειδοποίηση, πότε στάλθηκαν οι ειδοποιήσεις και εάν πραγματοποιήθηκαν ενέργειες ή όχι κ.λπ.
 • Πολιτικές ειδοποιήσεων και ειδοποιήσεων: Για να αντιμετωπίσετε την κόπωση ειδοποιήσεων, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις διαφορετικά με βάση την πηγή της ειδοποίησης, την ώρα ή την προτεραιότητα. Το Opsgenie δίνει την ευελιξία για καθυστέρηση, επιτάχυνση ή καταστολή ειδοποιήσεων με βάση το χρονοδιάγραμμα και το περιεχόμενο.

#5. Διαχείριση εφημερίας και κλιμάκωση

Το Opsgenie διευκολύνει τη διαχείριση των εφημεριών σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε χρονοδιαγράμματα, να ορίσετε κανόνες κλιμάκωσης και να κάνετε περισσότερα μέσα σε αυτήν την ενιαία διεπαφή. Επιτρέψτε στην ομάδα σας να γνωρίζει ποιος είναι σε ετοιμότητα και παραμείνετε σε εγρήγορση κατά τη διάρκεια περιστατικών. Αυτό θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται έγκαιρα τις κρίσιμες ειδοποιήσεις.

Διαχείριση χρονοδιαγράμματος εφημερίας

Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα προγράμματα εφημερίας με εβδομαδιαίες, ημερήσιες και προσαρμοσμένες εναλλαγές. Επίσης, μπορείτε να αξιοποιήσετε πολλούς κανόνες προγραμματισμού για να χρησιμοποιήσετε διάφορες περιστροφές σε διάφορες χρονικές στιγμές. Το Opsgenie σάς επιτρέπει να ορίζετε σενάρια προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων κάλυψης Σαββατοκύριακων και καθημερινών, κάλυψης εκτός ωραρίου και γεωγραφικά κατανεμημένης κάλυψης ομάδας.

Κανόνες δρομολόγησης και κλιμακώσεις

Το Opsgenie φροντίζει ώστε όλες οι κρίσιμες ειδοποιήσεις να απαντώνται σωστά και έγκαιρα. Οι ευέλικτοι κανόνες δρομολόγησης σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε ειδοποιήσεις βάσει χρονισμού, προτεραιότητας και προέλευσης προβλημάτων. Οι κλιμακώσεις δείχνουν εάν οι ειδοποιήσεις λαμβάνουν την απαιτούμενη προσοχή.

Για παράδειγμα, εάν ένα άτομο σε κλήση δεν ανταποκριθεί στην ειδοποίηση προτεραιότητας μέσα σε λίγα λεπτά, ένα άλλο άτομο θα ειδοποιηθεί αμέσως και αυτόματα.

Παρακάμψεις κατά την κλήση

Όταν ένας χρήστης αντιμετωπίζει διενέξεις ή ζητήματα προγραμματισμού, ένας άλλος χρήστης μπορεί να αναλάβει τη βάρδια εύκολα και να μεταβιβάσει την ευθύνη χωρίς να εμπλέξει τη διαχείριση.

Ειδοποιήσεις υπενθύμισης κατά την κλήση

Το Opsgenie δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα σας να γνωρίζει τις ευθύνες της. Ειδοποιεί αυτόματα τους χρήστες όταν αρχίζουν και τελειώνουν οι βάρδιες.

#6. Σύνθετες αναφορές και αναλύσεις

Αποκτήστε εύκολα πληροφορίες για τους απαραίτητους τομείς και ευκαιρίες και προσπαθήστε για βελτίωση με το Opsgenie. Το εργαλείο σάς βοηθά να παρακολουθείτε οτιδήποτε σχετίζεται με περιστατικά και ειδοποιήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ισχυρά αναλυτικά στοιχεία και αναφορές για να γνωρίζετε την πηγή των περισσότερων ειδοποιήσεων.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση της ομάδας σας στην παρακολούθηση και την επίλυση περιστατικών και τον τρόπο κατανομής του φόρτου εργασίας.

Αναλύσεις λειτουργικής αποτελεσματικότητας

Τα αναλυτικά στοιχεία λειτουργικής απόδοσης σάς επιτρέπουν να κατανοήσετε τον όγκο ειδοποιήσεων που χειρίζεται η εταιρεία σας για μια χρονική περίοδο. Για αυτό, μπορείτε να αναλύσετε τον μέσο χρόνο αναγνώρισης και επίλυσης. Θα μπορείτε να οπτικοποιήσετε πώς οι μετρήσεις που λαμβάνετε είναι τάσεις με την πάροδο του χρόνου. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να εμβαθύνετε σε διάφορους τομείς ενδιαφέροντος για να μάθετε ποιες ειδοποιήσεις χρειάζονται περισσότερη προσοχή και χρόνο.

  Πώς να αποκτήσετε Λειτουργία Πορτραίτου σε Nexus 6P και Nexus 5X

Μηνιαία Επισκόπηση Analytics

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ελέγχου του Opsgenie για να λάβετε τα δεδομένα σχετικά με τις τάσεις διανομής μηνιαίων ειδοποιήσεων. Επιπλέον, μπορείτε να συγκρίνετε τα αναλυτικά στοιχεία με τα αναλυτικά στοιχεία του προηγούμενου μήνα για να διερευνήσετε σημαντικές περιοχές.

Το Opsgenie ομαδοποιεί αυτόματα τις σχετικές ειδοποιήσεις από διάφορα συστήματα σε ένα περιστατικό με βάση τα σημεία που καθορίζετε. Αυτό θα μειώσει το θόρυβο και την πολυπλοκότητα και θα επιτρέψει στους ανταποκριτές να επικεντρωθούν στο πλαίσιο και να ανταποκριθούν γρήγορα στα προβλήματα.

#7. Αναλυτικά στοιχεία κατά την κλήση

Αυτό θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τον φόρτο εργασίας εφημερίας που κατανέμεται σε όλη την ομάδα. Εξασφαλίζει ότι η ομάδα σας είναι ισορροπημένη και λειτουργεί αποτελεσματικά.

 • Παρακολούθηση συνεδρίων και ανάλυση αποτελεσματικότητας: Η συμμετοχή σε συνέδριο είναι το κλειδί για τη γρήγορη επίλυση διαφόρων περιστατικών. Κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης Incident Command Center (ICC), το Opsgenie σάς επιτρέπει να αναλύσετε τη συμμετοχή της ομάδας σας. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη συμμετοχή σε συνέδριο και να αναλύσετε την αποτελεσματικότητα κάθε συνεδρίας ICC.
 • Αναφορές υγείας υπηρεσιών και υποδομών: Λάβετε γρήγορα τα γραφικά ανώτατου επιπέδου όλων των υπηρεσιών, ώστε να μπορείτε να εντοπίζετε εύκολα προβλήματα και αδυναμίες. Έτσι, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τη διαδικασία και τα ελαττώματα του συστήματος μαζί με πιθανές βελτιώσεις.
 • Αναφορά ανάλυσης μετά το συμβάν: Η αναφορά ανάλυσης μετά το περιστατικό σάς βοηθά να κατανοήσετε τα βήματα που έγιναν και τον χρόνο που απαιτείται για την επίλυση του μείζονος συμβάντος. Μπορείτε να προσδιορίσετε πόσο γρήγορα η ομάδα σας αναγνώρισε τα προβλήματα, πότε κοινοποιούνται οι αλλαγές και πώς οι ομάδες επιλύουν τα ζητήματα την κατάλληλη στιγμή.
 • Μεταθανάτιες αναφορές: Οι μεταθανάτιες αναφορές συνοψίζουν τις πληροφορίες του περιστατικού σε μια ευανάγνωστη και συνεπή μορφή. Μπορείτε να επεξεργαστείτε, να παρακολουθήσετε μαθήματα εγγράφων και να προσθέσετε σημειώσεις κατά τη δημιουργία μιας αναφοράς περιστατικού.

#8. Διαχείριση Συμβάντων και Αντιμετώπιση

Η Opsgenie γνωρίζει πώς τα περιστατικά επηρεάζουν τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας. Έτσι, σας βοηθά να επικοινωνείτε προληπτικά με τα ενδιαφερόμενα μέρη σας σχετικά με τις διακοπές. Μπορείτε να κάνετε ένα σχέδιο για διακοπές της υπηρεσίας και να αφήσετε το Opsgenie να στέλνει μηνύματα κειμένου σε γέφυρες συνεδρίων αμέσως και να δημιουργήσει τη σελίδα κατάστασης. Αυτό βοηθά στην ελαχιστοποίηση των περισπασμών, επιτρέποντας στην ομάδα σας να παραμείνει συγκεντρωμένη στη δουλειά της.

Ομαδική διαχείριση υπηρεσιών

Το Opsgenie σάς επιτρέπει να αντιστοιχίσετε ειδοποιήσεις στις υπηρεσίες της επιχείρησής σας και να κατανοήσετε με σαφήνεια ποιος χρειάζεται συνεχείς ενημερώσεις και ποια ομάδα πρέπει να ανταποκριθεί άμεσα. Οι ομάδες θα ειδοποιηθούν αναλόγως και θα παρουσιαστούν προηγμένα εργαλεία για συνεργασία κατά την επίλυση προβλημάτων.

Σχεδιασμός και Σενάρια

Μπορείτε να σχεδιάσετε αποκρίσεις συμβάντων και να ρυθμίσετε διάφορες ροές εργασίας για διαφορετικά περιστατικά χρησιμοποιώντας πρότυπα συμβάντων. Για κάθε περιστατικό, μπορείτε να προκαθορίσετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε, έτσι ώστε οι ομάδες και τα ενδιαφερόμενα μέρη να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα καλύτερα κανάλια συνεργασίας για να λύσουν άμεσα τα ζητήματα.

Σελίδες κατάστασης

Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τον θόρυβο κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε περιστατικού, επιτρέποντας στην ομάδα σας να επικεντρωθεί στην γρήγορη επίλυση των προβλημάτων. Οι σελίδες κατάστασης εμφανίζουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ξεχωριστά για κάθε περιστατικό. Επιπλέον, μπορείτε να προβάλετε τη σελίδα κατάστασης υπηρεσίας για να παρακολουθείτε την υγεία του συστήματος.

Χρονολόγιο συμβάντων

Το χρονοδιάγραμμα συμβάντων παραθέτει βασικές λεπτομέρειες όπως συσχετισμένες ειδοποιήσεις, κατάσταση συμβάντος, δραστηριότητες ICC και άλλα. Τα δεδομένα προστίθενται αυτόματα στη νεκροψία, έτσι ώστε οι ομάδες να μπορούν να δουν καθαρά ένα αρχείο όλων των γεγονότων.

#9. Επικοινωνία και Συνεργασία

Για γρήγορους χρόνους απόκρισης, χρειάζεστε αποτελεσματικά εργαλεία επικοινωνίας και συνεργασίας. Με το Opsgenie, μπορείτε να ενσωματωθείτε με τα δημοφιλή εργαλεία συνομιλίας, ώστε να μπορείτε να συνεργάζεστε και να αναλαμβάνετε εύκολα ενέργειες. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε εικονικά δωμάτια συνομιλίας για να διαχειρίζεστε τις απαντήσεις μεταξύ πολλών ομάδων και να ενημερώνετε τα ενδιαφερόμενα μέρη σας χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες ειδοποίησης του Opsgenie.

ChatOps

Το εργαλείο ChatOps σάς βοηθά να αναλάβετε δράση σε ειδοποιήσεις και χρονοδιαγράμματα εντός της εταιρείας σας. Μόλις υπάρξει ένα περιστατικό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κανάλι Slack εύκολα για αυτό το περιστατικό.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όλα τα άλλα μέλη μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα μονόκλινο δωμάτιο, εξοικονομώντας χρόνο και δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα να εργαστεί για την επίλυση των προβλημάτων πιο γρήγορα. Το Opsgenie ενσωματώνεται με κορυφαία εργαλεία όπως το Microsoft Teams και το Slack για να πετύχει τη συνεργασία.

  Τα 10 πιο δροσερά πασχαλινά αυγά στα ηλεκτρικά οχήματα της Tesla

Web Conference Bridge

Το Opsgenie σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε με άτομα χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε πάροχο διαδικτυακών διασκέψεων όπως το Twilio ή το Zoom. Οι λεπτομέρειες που κοινοποιούνται χρησιμοποιώντας τη γέφυρα του συνεδρίου επισυνάπτονται απευθείας στο περιστατικό και κοινοποιούνται αυτόματα στην ομάδα.

Επικοινωνίες με τα ενδιαφερόμενα μέρη

Μπορείτε να ειδοποιήσετε τα ενδιαφερόμενα μέρη για τα περιστατικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του οργανισμού σας. Αυτό θα επιτρέψει στα ενδιαφερόμενα μέρη να ενημερώνονται για την πρόοδο της επίλυσης περιστατικών και την υγεία των υπηρεσιών μέσω αυτόματων ειδοποιήσεων, εγγραφής στις ενημερώσεις της σελίδας κατάστασης ή επίσκεψης στη σελίδα κατάστασης.

Opsgenie Integrations

Συνδεθείτε με τα επιχειρηματικά εργαλεία που χρησιμοποιείτε καθημερινά για να βελτιστοποιήσετε τη ροή εργασίας σας. Μπορείτε να ενσωματώσετε τον λογαριασμό Opsgenie με περισσότερα από 200 ισχυρές εφαρμογές και υπηρεσίες ιστού, έτσι ώστε ο συγχρονισμός δεδομένων να μην είναι ποτέ ζήτημα.

 • Slack: Συγκεντρώστε ειδοποιήσεις από τα εργαλεία παρακολούθησης που χρησιμοποιείτε και κοινοποιήστε τις με την ομάδα.
 • Datadog: Μπορείτε να συγχρονίσετε τις ειδοποιήσεις Datadog με τις ειδοποιήσεις Opsgenie και να επωφεληθείτε από το πλούσιο σύστημα ειδοποιήσεων ειδοποιήσεων, τις εναλλαγές κατά την κλήση και τις κλιμακώσεις.
 • Jira: Μπορείτε να δημιουργήσετε, να ενημερώσετε και να διαχειριστείτε προβλήματα εύκολα από οποιοδήποτε εργαλείο παρακολούθησης.
 • Amazon CloudWatch: Μπορείτε να συγχρονίσετε τους συναγερμούς SNS του Amazon CloudWatch, έτσι ώστε η ομάδα σας να λάβει τη σωστή ειδοποίηση την κατάλληλη στιγμή.

Άλλες ενσωματώσεις που υποστηρίζει το Opsgenie είναι οι Zendesk, Zapier, Cherwell, Big Panda, BMC Remedy, Dynatrace, SolarWinds και SignalFX.

Τιμολόγηση Opsgenie

Το Opsgenie προσφέρει εκπτώσεις σε μεγάλες ομάδες. Οι μικρές ομάδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την εφαρμογή δωρεάν για έως και πέντε χρήστες. Έχει επίσης επιλογές επί πληρωμή:

 • Βασικά: Διαχειριστείτε ειδοποιήσεις και συμβάντα εύκολα με 9 $/μήνα/χρήστη, εάν χρεώνονται ετησίως. Αυτό το σχέδιο είναι κατασκευασμένο για απλότητα.
 • Τυπικό: Λάβετε απεριόριστη διαχείριση συμβάντων και ειδοποιήσεων με 19 $/μήνα/χρήστη, εάν χρεώνεται ετησίως. Αυτό το σχέδιο έχει κατασκευαστεί για ευελιξία.
 • Επιχείρηση: Λάβετε προηγμένη διαχείριση συμβάντων και ειδοποιήσεων με επιχειρηματική προβολή και εταιρική συνεργασία με 29 $/μήνα/χρήστη, εάν χρεώνεται ετησίως.

Με την σχέδιο εσείς επιλέγετε, η Opsgenie προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε ποιο πρόγραμμα λειτουργεί καλύτερα.

OpsgeniePagerDutyxMattersOpsgenie είναι ένα λογισμικό διαχείρισης ειδοποιήσεων και διαχείρισης εφημερίας που ενσωματώνεται με περισσότερα από 200 εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων ChatOps, συνεργασίας, ITSM και παρακολούθησης.PagerDuty επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν απόκριση και διαχείριση συμβάντων σε πραγματικό χρόνο και να ενσωματώνουν δεδομένα από διάφορα συστήματα παρακολούθησης σε ένα μόνο παράθυρο. xMatters είναι μια πλατφόρμα αξιοπιστίας υπηρεσιών που επιτρέπει στις ομάδες SRE, DevOps και Ops να αυτοματοποιούν τη ροή εργασίας τους και να διασφαλίζουν ότι οι εφαρμογές λειτουργούν με συνέπεια χωρίς διακοπές και διακοπές. Έχει μια διαδρομή ελέγχου. Δεν έχει μια διαδρομή ελέγχου. Έχει μια διαδρομή ελέγχου. Η λειτουργία αυτόματης εκχώρησης δεν υπάρχει. Η λειτουργία αυτόματης εκχώρησης είναι παρούσα. Η λειτουργία αυτόματης εκχώρησης δεν υπάρχει. Θα λάβετε μια ανάκτηση καταστροφής option.Δεν θα λάβετε καμία επιλογή ανάκτησης. Προσφέρει επίσης μια επιλογή ανάκτησης από καταστροφές. Το Opsgenie προσφέρει ιεράρχηση περιστατικών, αναφορά συμβάντων και έναν πίνακα εργαλείων σε πραγματικό χρόνο στις ομάδες σας. Το PagerDuty προσφέρει ιεράρχηση και αναφορά περιστατικών μαζί με πίνακα ελέγχου σε πραγματικό χρόνο. Το xMatters παρέχει επίσης αναφορά περιστατικών, ιεράρχηση περιστατικών και πίνακα εργαλείων σε πραγματικό χρόνο. Ενσωματώνεται με εργαλεία όπως Slack, Datadog, Zendesk, Jira, Amazon CloudWatch, SolarWinds, SignalFX, Dynatrace, Big Panda και άλλα. Ενσωματώνεται με εργαλεία όπως AWS, ServiceNow, Salesforce, Zendesk, Atlassian, Datadog, Microsoft Teams, Okta και άλλα. Ενσωματώνεται με εργαλεία όπως Microsoft, Google Cloud, Slack, Dynatrace, Zendesk, ServiceNow, New Relic, Jira Cloud και άλλα. Είναι δωρεάν για έως και πέντε χρήστες. Είναι επίσης δωρεάν για έως και πέντε χρήστες. Είναι δωρεάν για έως και 10 χρήστες. Η τιμή εκκίνησης είναι 9 $/μήνα/χρήστης. Η τιμή εκκίνησης είναι 21 $/μήνα/χρήστης. Η αρχική τιμή είναι 9 $/μήνα/χρήστης για έως και 100 χρήστες. Προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών με πλήρεις δυνατότητες. Μπορείτε να δοκιμάσετε το xMatters δωρεάν πριν επιλέξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα.

συμπέρασμα

Το Opsgenie βοηθά την εταιρεία σας να παρακολουθεί τα περιστατικά και τις απαντήσεις και να λαμβάνει αποφάσεις βάσει δεδομένων χρησιμοποιώντας διαφορετικές μετρήσεις. Το σύστημα διαχείρισης ειδοποιήσεων ειδοποιεί αμέσως την ομάδα σας για ένα περιστατικό, ώστε να λάβουν αμέσως τις απαραίτητες ενέργειες.

Το Opsgenie έχει τη δυνατότητα να ιεραρχεί τα γεγονότα, να στοχεύει τις απαιτούμενες ειδοποιήσεις και να κλιμακώνει τα μηνύματα για να διασφαλίσει ότι οι ομάδες μπορούν να επιλύσουν ζητήματα πιο γρήγορα χωρίς αναποτελεσματικότητα.

Έτσι, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τη σπατάλη χρόνου και πόρων στις ομάδες πληροφορικής και ανάπτυξης και να επιλύσετε και να διαχειριστείτε γρήγορα όλα τα περιστατικά με το Opsgenie.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά καλύτερα εργαλεία αντιμετώπισης περιστατικών ασφαλείας.