Το εισιτήριό σας για την ακριβή παρακολούθηση χρόνου

Οι εφαρμογές ρολογιού ώρας για κινητά είναι μια αναγκαιότητα σε αυτήν την εποχή απομακρυσμένης εργασίας. Έχετε τα καλύτερα για τους υπαλλήλους σας;

Μια εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου για κινητά μπορεί να σας βοηθήσει να γνωρίζετε εάν το προσωπικό σας μετακινείται από διαφορετικές τοποθεσίες ή εργάζεται εξ αποστάσεως. Ακόμη και όταν δεν είναι στο γραφείο, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η ομάδα σας είναι ενεργή και ότι τα φύλλα χρόνου σας είναι ακριβή.

Εφαρμογές ρολογιού ώρας

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά

Σύνδεσμος

Ξετρύπημα

Βελτιωμένη παρακολούθηση χρόνου, αναφορά σε πραγματικό χρόνο

Μπάντυ Παντς

Φιλική προς τον χρήστη παρακολούθηση χρόνου, εύκολη επεξεργασία

Connecteam

Διαχείριση βάρδιων, geofencing, διαχείριση εργασιών

Clockify

Απλές λειτουργίες χρονοδιακόπτη, διαχείριση έργου

Gestling

Ευέλικτες τεχνικές clock-in, απλότητα

Εδρα

Εύκολο ρολόι μέσα/έξω, δεδομένα παρουσίας σε πραγματικό χρόνο

Στην ωρα

Προγραμματισμός κινητού τηλεφώνου, παρακολούθηση GPS

TimeCamp

Γρήγορο clock-in/out, παρακολούθηση έργου, συγχρονισμός με πλατφόρμα web

Λογισμικό TCP

Βολικό clock-in/out, παρακολούθηση με βάση την τοποθεσία

Ακτή

Geofencing, ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, ομαλή μισθοδοσία

ΕΡΓΑΤΙΚΟ δυναμικο

Έξοδος/ρολόι smartphone, παρακολούθηση GPS

Όταν εργάζομαι

Ευέλικτες επιλογές clock-in, πρόσβαση μέσω κινητού στα χρονοδιαγράμματα

Απασχολημενος απασχολημενος

Ψηφιακές υπογραφές, αναφορές σε πραγματικό χρόνο, διαχείριση εργαζομένων

Τι είναι οι εφαρμογές ρολόι ώρας για κινητά;

Οι εφαρμογές ρολογιού ώρας για κινητά είναι τεχνολογίες αιχμής που έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν τη διαχείριση της παρακολούθησης του χρόνου των εργαζομένων στο σημερινό ταραχώδες κλίμα εργασίας. Αυτές οι εφαρμογές επιτρέπουν στις εταιρείες να παρακολουθούν και να καταγράφουν αποτελεσματικά την παρουσία και τις καθημερινές ώρες εργασίας των εργαζομένων τους χρησιμοποιώντας smartphone ή tablet.

Αποτελούν έναν ανεκτίμητο πόρο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, καθώς παρέχουν ένα πρακτικό και ακριβές υποκατάστατο για τα συμβατικά ρολόγια ώρας και τα φύλλα ώρας σε χαρτί.

Οι εφαρμογές ρολογιού ώρας για κινητά απαιτούνται περαιτέρω λόγω της αυξανόμενης ανάγκης για διαχείριση κινητού εργατικού δυναμικού. Οι εργοδότες πρέπει να παρακολουθούν προσεκτικά το ωράριο των εργαζομένων και να διασφαλίζουν την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας λόγω της αυξανόμενης τάσης της εξ αποστάσεως εργασίας και των ευέλικτων ωραρίων.

Αυτές οι εφαρμογές παρέχουν μια λύση, επιτρέποντας το ρολόι μέσα και έξω από το γραφείο από οπουδήποτε. Παρέχουν επίσης στους διευθυντές δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις ώρες εργασίας των εργαζομένων.

Βασικότητα των εφαρμογών ρολόι ώρας για κινητά

Στον σημερινό γρήγορο και δυναμικό επιχειρηματικό κόσμο, η ανάγκη για διαχείριση κινητού εργατικού δυναμικού γίνεται όλο και πιο έντονη. Καθώς οι εταιρείες επεκτείνονται παγκοσμίως και υιοθετούν ρυθμίσεις εργασίας εξ αποστάσεως, η αξιολόγηση και η βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων είναι πλέον πιο σημαντική από ποτέ.

Για τη διαχείριση και τη βελτίωση του κινητού εργατικού δυναμικού, οι εφαρμογές για ρολόγια ώρας για κινητά έχουν αναδειχθεί ως βασικά εργαλεία.

Δυνατότητα παροχής δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των εφαρμογών ρολογιού ώρας για κινητά είναι η δυνατότητα παρακολούθησης της δραστηριότητας των εργαζομένων σε πραγματικό χρόνο. Οι εργαζόμενοι μπορούν να παρακολουθούν γρήγορα και γρήγορα, παρέχοντας στους εργοδότες ολοκληρωμένες πληροφορίες για τις ώρες εργασίας του εργατικού δυναμικού τους.

Αυτή η δυνατότητα εγγυάται τη διαφάνεια και βοηθά στην εξάλειψη της κλοπής χρόνου και της ακατάλληλης αναφοράς φύλλου χρόνου, μειώνοντας το κόστος και βελτιώνοντας την ακρίβεια της μισθοδοσίας με την πάροδο του χρόνου.

Βοηθά την Γρήγορη Επικοινωνία

Μεταξύ των απομακρυσμένων υπαλλήλων και των διευθυντών τους, αυτά τα εργαλεία παρέχουν ομαλή επικοινωνία. Με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών, οι διαχειριστές μπορούν να αναθέσουν καθήκοντα, να παρακολουθούν την ανάπτυξη και να προσφέρουν γρήγορα σχόλια.

Λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων

Η λήψη σοφών αποφάσεων σχετικά με τη βελτιστοποίηση του εργατικού δυναμικού μπορεί να καταστεί δυνατή χάρη στα δεδομένα που συλλέγουν αυτές οι εφαρμογές. Οι οργανισμοί μπορούν να εντοπίσουν τομείς για βελτίωση, να κατανείμουν πιο αποτελεσματικά τους πόρους και, τελικά, να αυξήσουν την παραγωγικότητα εξετάζοντας τις τάσεις της παρουσίας και της απόδοσης των εργαζομένων.

Επιπλέον, οι εφαρμογές για ρολόγια ώρας για κινητά επηρεάζουν σημαντικά την τήρηση των κανόνων και της νομοθεσίας που διέπουν τον χώρο εργασίας. Για να μειώσουν τον κίνδυνο μη συμμόρφωσης και συναφών νομικών προβλημάτων, μπορούν να αυτοματοποιήσουν τους υπολογισμούς υπερωριών, τα διαλείμματα και τα δεδουλευμένα χρονικά διαστήματα.

Ως αποτέλεσμα, οι εργατικές διαφορές περιορίζονται στο ελάχιστο και προστατεύονται τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι εργοδότες.

Παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ρολογιού ώρας που έχουν επιλεγεί για εσάς. Αυτές οι εφαρμογές είναι από τις καλύτερες και είναι αξιόπιστες για χρήση ανά πάσα στιγμή.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Stage Manager σε iPad και Mac για πολλαπλές εργασίες

Ξετρύπημα

Ξετρύπημα Το Mobile Time Clock είναι μια ισχυρή και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Απλοποιεί την παρακολούθηση χρόνου και τη διαχείριση προσωπικού. Μια αποτελεσματική μέθοδος για την παρακολούθηση και την καταγραφή των ωρών εργασίας, την αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού και τον εξορθολογισμό των διαδικασιών μισθοδοσίας παρέχεται από αυτήν την πρωτοποριακή εφαρμογή.

Οι δυνατότητες αναφοράς και ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής. Προκειμένου να λάβουν καλύτερες αποφάσεις και να συμμορφωθούν με τους κανόνες εργασίας, οι εργοδότες έχουν πρόσβαση σε εμπεριστατωμένες αναφορές σχετικά με τα προγράμματα εργασίας των εργαζομένων, τις υπερωρίες και την παρουσία.

Η εφαρμογή επιτρέπει περαιτέρω την ακριβή παρακολούθηση του χρόνου, διασφαλίζοντας ότι οι εταιρείες μπορούν να παρακολουθούν με ακρίβεια τη συμμετοχή των εργαζομένων και τις δαπάνες εργασίας.

Προκειμένου να επαληθευτεί η ταυτότητα των τοποθεσιών των εργαζομένων κατά τη διάρκεια των ρολόι-in και των ρολόι-άουτ και να μειωθεί ο κίνδυνος χρονικής απάτης, το Unrubble Mobile Time Clock παρέχει επιπλέον ετικέτες γεωγραφικής τοποθεσίας. Επίσης, αλληλεπιδρά ομαλά με άλλα συστήματα μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού, καθιστώντας το ένα ευέλικτο εργαλείο για εταιρείες που θέλουν να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες διαχείρισης της εργασίας τους.

Διαθέσιμες συσκευές: Android & iOS

Μπάντυ Παντς

Το λογισμικό της κάρτας χρόνου από το Buddy Punch διευκολύνει την παρακολούθηση της παρουσίας, των διακοπών και των υπερωριών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το λογισμικό smartphone επιταχύνει τη διαδικασία του ρολογιού του χρόνου και διασφαλίζει τους σωστούς υπολογισμούς μισθοδοσίας λόγω της φιλικής προς τον χρήστη διεπαφής χρήστη και του πλούσιου συνόλου δυνατοτήτων.

Η απλότητα χρήσης του Buddy Punch είναι ένα από τα καλύτερα προσόντα του. Είναι μια εύκολη επιλογή τόσο για εργασιακές καταστάσεις εντός του γραφείου όσο και για απομακρυσμένες καταστάσεις, επειδή οι εργαζόμενοι μπορούν να παρακολουθούν την είσοδο και την έξοδο με λίγα μόνο αγγίγματα στις φορητές συσκευές τους.

Ο εύκολος χρόνος παρακολούθησης και επεξεργασίας των εγγραφών χρόνου, η αποδοχή ή η απόρριψη αιτημάτων χρονοκαθυστέρησης και η δημιουργία εμπεριστατωμένων αναφορών για την επεξεργασία μισθοδοσίας είναι όλα δυνατά. Η εφαρμογή μπορεί να προσαρμοστεί για να ανταποκρίνεται στις πολιτικές υπερωριών του οργανισμού και στις απαιτήσεις στρογγυλοποίησης προτιμήσεων.

Παρακολουθήστε πού εργάζεται το προσωπικό σας με εικόνες GPS και κάμερας web όταν μπαίνουν ή βγαίνουν. Παρακολουθήστε ποιος και πότε εργάζεται. Είναι πάντα χρήσιμο κατά την εργασία και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καλύτερα.

Διαθέσιμες συσκευές: Android & iOS

Connecteam

Connecteam, το οποίο δημιουργήθηκε για εργαζόμενους χωρίς γραφείο, σας δίνει τη δυνατότητα να ηγηθείτε, να εκπαιδεύσετε και να αλληλεπιδράσετε με ολόκληρη την ομάδα σας, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή. Το λογισμικό διευκολύνει τη διαχείριση των βάρδιων και τη μείωση των προβλημάτων προγραμματισμού, επιτρέποντας γρήγορες αλλαγές στον προγραμματισμό.

Ένα προαιρετικό έξυπνο geofence εγγυάται ότι όλοι θα επισκέπτονται την κατάλληλη τοποθεσία και ώρα. Όταν ξεκινάτε μια βάρδια ή μια εργασία, επιτρέψτε στο προσωπικό να παρακολουθεί, συγχρονίζοντας τα ωράρια του. Επιπλέον, η εφαρμογή έχει τρεις ενότητες που έχουν διαφορετικούς ρόλους.

Το ενσωματωμένο ρολόι ώρας, η διαχείριση εργασιών και οι λειτουργίες προγραμματισμού βρίσκονται στη λειτουργική μονάδα. Η μονάδα επικοινωνίας σάς επιτρέπει περαιτέρω να επικοινωνείτε με έναν μόνο υπάλληλο, ολόκληρο το εργατικό δυναμικό ή οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών. Περιέχει επίσης μια ροή εταιρικών ειδήσεων και εγκαταστάσεις άμεσης συνομιλίας.

Η παρακολούθηση εγγράφων, τα εργαλεία χρονοκαθυστέρησης και το ιστορικό εργασίας περιλαμβάνονται όλα στην ενότητα HR & Skills. Αυτή η εφαρμογή είναι πολύτιμη για τη βελτίωση της διαχείρισης του εργατικού δυναμικού, ανεξάρτητα από το αν διαχειρίζεστε μια μικρή ή μεγάλη εταιρεία.

Διαθέσιμες συσκευές: Android & iOS

Clockify

Μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρει το Clockify είναι η παρακολούθηση χρόνου, η διαχείριση έργου και η επικοινωνία της ομάδας. Οι απλές δυνατότητες παρακολούθησης χρόνου είναι πλεονεκτικές για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, αλλά οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι τις εκτιμούν ιδιαίτερα.

Αυτή η εφαρμογή smartphone προσφέρει δυνατότητες διαχείρισης έργου και παρακολούθησης χρόνου. Οι λειτουργίες χρονοδιακόπτη είναι απλές στη χρήση και μπορούν να ξεκινήσουν και να σταματήσουν με ένα μόνο σάρωση, επιτρέποντας ακριβή χρονομέτρηση. Υποστηρίζει επίσης χειροκίνητη καταχώριση χρόνου για προηγούμενες εργασίες ώστε να είναι ευέλικτη για διάφορες ρυθμίσεις εργασίας. Επιπλέον, το Clockify σάς βοηθά να διαχειριστείτε τη ροή εργασίας σας είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας είτε υπάλληλος.

Επιπλέον, παράγει εμπεριστατωμένες αναφορές που σας δίνουν πληροφορίες για το πώς ξοδεύετε τον χρόνο σας, καθιστώντας πιο εύκολο τον εξορθολογισμό των διαδικασιών σας και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Επιπλέον, η εφαρμογή είναι επίσης συμβατή με smartphone iOS και Android και είναι προσβάσιμη σε διάφορους καταναλωτές. Όποιος επιθυμεί να διαχειριστεί τον χρόνο του με μεγαλύτερη επιτυχία ενώ βρίσκεται εν κινήσει, θα βρει τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και τον συγχρονισμό του με τη χρήσιμη έκδοση του Ιστού.

  Πώς να επιλύσετε τον "Κωδικό σφάλματος NW-2-4" του Netflix σε λίγα λεπτά

Διαθέσιμες συσκευές: Android & iOS

Gestling

Μια πρακτική και φιλική προς το χρήστη λύση για τη βελτίωση της παρακολούθησης χρόνου είναι η Gestling Εφαρμογή Ρολόι ώρας για κινητά. Η ευελιξία της εφαρμογής Gestling Mobile Time Clock είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της.

Υποστηρίζει πολλές τεχνικές clock-in, όπως βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας, PIN και κωδικούς QR, για την καταγραφή ακριβούς και ασφαλούς ώρας. Η ευελιξία του επιτρέπει τη χρήση του σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών και του λιανικού εμπορίου.

Αυτή η εφαρμογή είναι ένας ανεκτίμητος πόρος για τις σύγχρονες εταιρείες που επιθυμούν να εξορθολογίσουν τις διαδικασίες παρακολούθησης χρόνου και διαχείρισης εργασίας. Είναι ένα ζωτικό εργαλείο για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της υπευθυνότητας στην εργασία λόγω της απλότητας χρήσης, της προσαρμοστικότητας και των ισχυρών χαρακτηριστικών αναφοράς.

Διαθέσιμες συσκευές: Android & iOS

Εδρα

Εδρα παρέχει έναν απλό τρόπο παρακολούθησης των ωρών εργασίας, των διαλειμμάτων και των υπερωριών και είναι προσβάσιμος σε διάφορες συσκευές. Η απλότητα χρήσης της εφαρμογής Homebase Mobile Time Clock είναι μία από τις καλύτερες ιδιότητές της. Με λίγες μόνο πινελιές στα κινητά τους τηλέφωνα, οι εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν ρολόι μέσα και έξω, κάτι που είναι βολικό τόσο για αυτούς όσο και για τους εργοδότες τους.

Το πρόγραμμα επιτρέπει σε διευθυντές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να λαμβάνουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για την παρουσία των εργαζομένων και τα χρονοδιαγράμματα εργασίας. Ως αποτέλεσμα, η διαχείριση χρονοδιαγράμματος, η παρακολούθηση του κόστους εργασίας και η διασφάλιση της συμμόρφωσης με την εργατική νομοθεσία γίνονται πιο προσιτά. Το λογισμικό διαθέτει επίσης δυνατότητες γεωγραφικής περίφραξης που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να περιορίζουν τα ρολόγια και τα ρολόγια σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, βελτιώνοντας την ακρίβεια και μειώνοντας την κλοπή χρόνου.

Η εφαρμογή Homebase είναι χρήσιμη για εταιρείες που αναζητούν μια αξιόπιστη και απλή λύση παρακολούθησης χρόνου προσωπικού. Απλοποιεί τη διαχείριση των χρονοδιαγραμμάτων και του κόστους εργασίας, ενώ εγγυάται τη συμμόρφωση με την εργατική νομοθεσία.

Διαθέσιμες συσκευές: Android & iOS

Στην ωρα

Στην ωρα είναι ένα ευέλικτο και φιλικό προς τον χρήστη πρόγραμμα που διευκολύνει την παρακολούθηση χρόνου και τη διαχείριση του προσωπικού για τις εταιρείες. Είναι εύκολο να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες απασχόλησης, επειδή τα προγράμματα των εργαζομένων μπορούν να χειριστούν και να τροποποιηθούν εν κινήσει.

Το λογισμικό ενθαρρύνει επίσης τη λογοδοσία και τη διαφάνεια, επιτρέποντας στους εργαζόμενους να εξετάζουν τις ώρες εργασίας τους και να ζητούν άδεια. Για τους μετακινούμενους εργαζόμενους, παρέχει επίσης παρακολούθηση GPS, η οποία ενισχύει την υπευθυνότητα και την αποτελεσματικότητα.

Για εταιρείες που θέλουν να βελτιώσουν τις δραστηριότητές τους, το On the Clock είναι μια αξιόπιστη και φιλική προς το χρήστη λύση που διευκολύνει την παρακολούθηση του χρόνου, βελτιώνει τη διαχείριση της εργασίας και διασφαλίζει τη σωστή επεξεργασία της μισθοδοσίας.

Διαθέσιμες συσκευές: Android & iOS

TimeCamp

Για οργανισμούς και επαγγελματίες που βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο, το TimeCamp Mobile Time Clock είναι ένα ευέλικτο και φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο που απλοποιεί την παρακολούθηση χρόνου και τη διαχείριση της παρουσίας.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι η γρήγορη διαδικασία clock-in και clock-out. Επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν με ακρίβεια τις ώρες εργασίας και τα διαλείμματα για τα γεύματά τους. Είναι κατάλληλο για ομάδες, ελεύθερους επαγγελματίες και απομακρυσμένους υπαλλήλους επειδή υποστηρίζει πολλά έργα και εργασίες. Οι χρήστες μπορούν να αναθέσουν συγκεκριμένες εργασίες σε έργα και να μάθουν περισσότερα για τη διαχείριση χρόνου.

Για να διασφαλίσετε ότι όλα τα δεδομένα του χρόνου σας είναι συγκεντρωμένα και άμεσα διαθέσιμα από οπουδήποτε, το TimeCamp συγχρονίζεται με την πλατφόρμα TimeCamp που βασίζεται στον ιστό χωρίς προβλήματα.

Αυτή η ενοποίηση καθιστά δυνατή την παρακολούθηση έργου, χρέωσης και παρουσίας σε πραγματικό χρόνο. Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης ενδελεχείς αναφορές και αναλύσεις, που παρέχουν διορατικά δεδομένα σχετικά με την παραγωγικότητα και τη διαχείριση του χρόνου.

Διαθέσιμες συσκευές: Android & iOS

Λογισμικό TCP

Ένα αποτελεσματικό εργαλείο για οργανισμούς στο δρόμο, το Λογισμικό TCP Το λογισμικό Mobile Time Clock απλοποιεί την παρακολούθηση του χρόνου και τη διαχείριση της παρουσίας. Αυτή η απλή εφαρμογή smartphone παρέχει έναν απλό τρόπο παρακολούθησης των ωρών εργασίας των εργαζομένων και αύξησης της παραγωγικότητας του εργατικού δυναμικού.

Η λειτουργία Clock-in και Clock-out, η οποία επιτρέπει στους υπαλλήλους να καταγράφουν απλώς τις ώρες εργασίας τους με ένα απλό σάρωση στις φορητές συσκευές τους, είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του λογισμικού TCP Mobile Time Clock. Η βολική παρακολούθηση και επαλήθευση της παρουσίας του προσωπικού σε πραγματικό χρόνο από διευθυντές και προϊστάμενους εξασφαλίζει ακριβή χρονομέτρηση.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης παρακολούθηση βάσει τοποθεσίας, διασφαλίζοντας ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να εισέρχονται μόνο από εξουσιοδοτημένους χώρους εργασίας και εξαλείφοντας την κλοπή χρόνου. Για ενδελεχή αναφορά και τήρηση αρχείων, υποστηρίζει επίσης διάφορους κώδικες εργασίας και επιτρέπει την προσθήκη σημειώσεων σε εγγραφές χρόνου.

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Roku 018

Διαθέσιμες συσκευές: Android & iOS

Ακτή

Προκειμένου να απλοποιηθεί η παρακολούθηση χρόνου και η διαχείριση προσωπικού για οργανισμούς όλων των μεγεθών, Ακτή είναι μια φιλική προς το χρήστη και προσαρμόσιμη εφαρμογή για κινητά. Το Geofencing, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εκχωρούν συγκεκριμένους χώρους εργασίας στους υπαλλήλους από τους οποίους να εργάζονται, είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής.

Αυτή η δυνατότητα εξασφαλίζει σωστές εισόδους και ρολόι-άουτ. Οι εργαζόμενοι είναι εγγυημένο ότι βρίσκονται στη σωστή θέση κατά τη διάρκεια των βάρδιών τους, γεγονός που βοηθά στην αποφυγή χρονικής απάτης. Το λογισμικό δίνει επίσης στους διευθυντές ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για να παρακολουθούν την παρουσία του προσωπικού και να λαμβάνουν άμεσα μέτρα εάν προκύψουν συγκρούσεις προγραμματισμού.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να ελέγξουν γρήγορα τα ωράρια εργασίας τους και να ζητήσουν άδεια μέσω της εφαρμογής. Ενθαρρύνει τη διαφάνεια και την αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης.

Με την ομαλή διεπαφή λογισμικού μισθοδοσίας του Coast Mobile Time Clock, η επεξεργασία της μισθοδοσίας γίνεται πιο απλή, ενώ τα διοικητικά έξοδα μειώνονται. Παρέχει επίσης στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε ενδελεχή εργαλεία αναφοράς που τους επιτρέπουν να αναλύουν τις δαπάνες εργασίας και να βελτιώνουν τον προγραμματισμό.

Διαθέσιμες συσκευές: Android & iOS

ΕΡΓΑΤΙΚΟ δυναμικο

Εξαιτίας ΕΡΓΑΤΙΚΟ δυναμικοΜε τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή, οι εργαζόμενοι μπορούν γρήγορα να μπαίνουν και να βγαίνουν χρησιμοποιώντας τα smartphone ή τα tablet τους, εξαλείφοντας την ανάγκη για παραδοσιακές χρονοκάρτες ή μη αυτόματη εισαγωγή. Προκειμένου να διασφαλιστούν ακριβείς χρονικές σημάνσεις βάσει τοποθεσίας για μετακινούμενους ή απομακρυσμένους εργαζόμενους, το λογισμικό προσφέρει επίσης λειτουργίες παρακολούθησης GPS.

Η πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στα δεδομένα παρουσίας εργαζομένων ωφελεί τους διαχειριστές και τους επόπτες, καθιστώντας πιο εύκολη την παρακολούθηση των προτύπων παρουσίας και την τήρηση των εταιρικών κανονισμών. Το πρόγραμμα δημιουργεί εμπεριστατωμένες αναφορές που μπορούν να προσαρμοστούν για να ανταποκριθούν σε συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες, διευκολύνοντας τη διεκπεραίωση της μισθοδοσίας και τη συμμόρφωση με το εργατικό δίκαιο.

Η εφαρμογή Workforce βελτιώνει επίσης την επικοινωνία, επιτρέποντας στους υπαλλήλους να έχουν πρόσβαση σε προγράμματα, να ζητούν άδεια και να λαμβάνουν σημαντικές ειδοποιήσεις. Ενθαρρύνει τη διαφάνεια και την υπευθυνότητα των εργαζομένων, δημιουργώντας έναν πιο παραγωγικό και τακτοποιημένο χώρο εργασίας.

Διαθέσιμες συσκευές: Android & iOS

Όταν εργάζομαι

Όταν εργάζομαι Το Mobile Time Clock είναι ένα ευέλικτο και εύχρηστο εργαλείο για να κάνει πιο αποτελεσματική την παρακολούθηση χρόνου και τη διαχείριση της παρουσίας για εταιρείες όλων των μεγεθών. Προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλεια και την ακρίβεια των δεδομένων, η εφαρμογή ενεργοποιεί διάφορες επιλογές clock-in, συμπεριλαμβανομένου του βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας ή ενός ασφαλούς PIN.

Οι εργαζόμενοι μπορούν επίσης να εξετάσουν το πρόγραμμα εργασίας τους, να ζητήσουν άδεια και να παρακολουθούν τις ώρες εργασίας τους από το κινητό τους τηλέφωνο. Το When I Work είναι η τέλεια επιλογή για εταιρείες που επιθυμούν να συγκεντρώσουν τις δουλειές τους στη διαχείριση προσωπικού, επειδή συνδέεται με την πιο εκτεταμένη πλατφόρμα When I Work χωρίς κόπο.

Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης που διαχειρίζεστε—εστιατόριο, βιτρίνα ή οτιδήποτε άλλο—αυτό το εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο, να μειώσετε τα λάθη και να ενισχύσετε την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Διαθέσιμες συσκευές: Android & iOS

Απασχολημενος απασχολημενος

Οι εργαζόμενοι μπορούν γρήγορα να υπογράψουν τις ώρες και τα καθήκοντά τους χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες ψηφιακής υπογραφής του Απασχολημενος απασχολημενος Ρολόι ώρας για κινητά, που μειώνει τη γραφειοκρατία και το διοικητικό κόστος. Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη σε οποιοδήποτε μέλος της ομάδας, επειδή λειτουργεί σε όλα σχεδόν τα smartphone.

Το λογισμικό παρέχει επίσης αναφορές σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας στους διαχειριστές να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες του προσωπικού τους και να λαμβάνουν στρατηγικές αποφάσεις. Ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τη βελτίωση της διαχείρισης των εργαζομένων, την ενθάρρυνση της υπευθυνότητας και την αύξηση της παραγωγικότητας σε οποιονδήποτε χώρο εργασίας είναι η εφαρμογή Busy Busy Mobile Time Clock.

Ο φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός και η εκτεταμένη λειτουργικότητά του είναι ανεκτίμητα πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις που θέλουν να βελτιστοποιήσουν τα συστήματα παρακολούθησης χρόνου τους. Λοιπόν, κάντε αυτή την εφαρμογή την πρώτη σας και περιμένετε να συμβεί η μαγεία.

Διαθέσιμες συσκευές: Android & iOS

συμπέρασμα

Ο τρόπος με τον οποίο αυτές οι εφαρμογές μετρούν τις ώρες εργασίας έχει αλλάξει δραματικά λόγω των εφαρμογών ρολογιού ώρας για κινητά. Αυτές οι εφαρμογές παρέχουν στις επιχειρήσεις μια ακριβή και αποτελεσματική λύση παρακολούθησης χρόνου με φιλικές προς το χρήστη διεπαφές και πρακτικές δυνατότητες. Η άνεση των εργαζομένων μειώνει το ανθρώπινο λάθος και εκσυγχρονίζει περαιτέρω τις διαδικασίες μισθοδοσίας.

Συμπερασματικά, οι εφαρμογές ρολογιού ώρας για κινητά γίνονται γρήγορα κρίσιμοι πόροι για ακριβή χρονομέτρηση και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο χώρο εργασίας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τις καλύτερες πλατφόρμες υπεράσπισης των εργαζομένων για να ενδυναμώσετε την ομάδα σας.