Τι συμβαίνει όταν περιορίζετε κάποιον στο Instagram;

Το να είσαι σε κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Instagram είναι δύσκολο αυτές τις μέρες, ειδικά για τους δημιουργούς που είναι πολύ δημοφιλείς σε αυτήν την πλατφόρμα. Η λήψη σχολίων μίσους ή μερικές φορές υβριστικών σχολίων στις αναρτήσεις τους εγείρει ένα ερώτημα σχετικά με την ασφάλεια των χρηστών σε μια τόσο δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Το Instagram έχει μια δυνατότητα να περιορίζει τους λογαριασμούς που επίτηδες σας εκφοβίζουν κοινωνικά, στέλνουν σχόλια μίσους ή υβριστικά στις αναρτήσεις σας ή ακόμα και σας στέλνουν μηνύματα με ακατάλληλα μηνύματα. Αν θέλετε να μάθετε πώς λειτουργεί ο περιορισμός κάποιου στο Instagram και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να περιορίσετε κάποιον χωρίς να τον ειδοποιήσετε, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Θα σας ενημερώσουμε επίσης για τη διαφορά μεταξύ του περιορισμού έναντι του αποκλεισμού στο Instagram και του τι συμβαίνει όταν περιορίζετε κάποιον στο Instagram. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε!

Τι συμβαίνει όταν περιορίζετε κάποιον στο Instagram;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε τις συνέπειες αφού περιορίσετε κάποιον στο Instagram και τις διαφορές μεταξύ περιορισμού και αποκλεισμού στο Instagram λεπτομερώς.

Τι σημαίνει περιορισμός στο Instagram;

Ο περιορισμός δεν σημαίνει αποκλεισμός, αλλά μοιάζει λίγο με τον αποκλεισμό. Ο περιορισμός ενός λογαριασμού Insta θα κάνει μόνο τη σίγαση του λογαριασμού. Με πιο απλά λόγια, κρύβει τα μηνύματα και τα σχόλια του ατόμου. Το άτομο θα εξακολουθεί να μπορεί να δει τις αναρτήσεις σας. Ακόμη και μετά τον περιορισμό, το άτομο μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις σας, αλλά αυτά τα σχόλια είναι ορατά μόνο σε εκείνο και σε εσάς. Δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση από τον περιορισμένο λογαριασμό.

  17 Καλύτερη εφαρμογή Instagram Story Saver για Android

Γιατί πρέπει να περιορίσετε κάποιον στο Instagram;

Όταν κάποιος σας εκφοβίζει στο διαδίκτυο και κάνει υβριστικά ή υβριστικά σχόλια στην ανάρτησή σας στο Instagram, θα πρέπει να περιορίσετε το άτομο στο Instagram. Ο περιορισμός σε κάποιον στο Instagram θα περιορίσει όλα τα μηνύματα, τα σχόλια και τις αναρτήσεις που γίνονται από αυτό το άτομο. Μόνο ο περιορισμένος λογαριασμός και μπορείτε να δείτε όλα τα μηνύματα, τα σχόλια και τις αναρτήσεις του. Δεν θα σας ειδοποιεί πλέον όταν περιορίσετε κάποιον.

Τι συμβαίνει αφού περιορίσετε κάποιον;

Μόλις περιορίσετε οποιονδήποτε λογαριασμό στο Instagram, οι συνέπειες είναι:

  • Όλα τα μηνύματα, τα σχόλια, οι ιστορίες και οι αναρτήσεις δεν θα εμφανιστούν ούτως ή άλλως σε εσάς.
  • Τα σχόλια που γίνονται από έναν περιορισμένο λογαριασμό στην ανάρτησή σας στο Instagram θα είναι ορατά μόνο σε αυτούς, όχι σε κανέναν άλλον.
  • Ο περιορισμένος λογαριασμός δεν θα μπορεί να γνωρίζει την κατάσταση του λογαριασμού σας, είτε είστε συνδεδεμένοι είτε εκτός σύνδεσης.

Ο περιορισμός ενός λογαριασμού είναι μια λειτουργία ασφαλείας στο Instagram, επομένως δεν χρειάζεται να αποκλείσετε το άτομο ή να το καταργήσετε. Απλώς ελαχιστοποιείς τις αλληλεπιδράσεις με το άτομο. Αυτό συμβαίνει όταν περιορίζετε κάποιον στο Instagram.

Πώς να περιορίσετε κάποιον στο Instagram;

Ενώ γνωρίζετε τι συμβαίνει όταν περιορίζετε κάποιον στο Instagram, μπορεί επίσης να θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε το ίδιο. Αν κάποιος σας έχει δημιουργήσει προβλήματα μέσω του Instagram, το Instagram έχει μια λύση για αυτό. Για να περιορίσετε κάποιον στο Instagram, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  Πώς να μάθετε αν κάποιος σας περιόρισε στο Instagram Story

Σημείωση: Για χρήστες Android και iOS Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ.

3. Από την οθόνη του προφίλ σας, πατήστε Παρακολούθηση.

4. Αναζητήστε τον επιθυμητό λογαριασμό που θέλετε να περιορίσετε και πατήστε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

5. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία.

6. Πατήστε Περιορισμός για να περιορίσετε το άτομο.

Η διαδικασία περιορισμού ενός λογαριασμού Instagram είναι η ίδια όπως παραπάνω για τους χρήστες Instagram lite.

Μπορείτε ακόμα να βλέπετε τη δημοσίευση κάποιου αφού τον/την περιορίσετε;

Ναι, μπορείτε ακόμα να δείτε την ανάρτηση του ατόμου που περιορίσατε. Είναι το ίδιο και για τα δύο. Εσείς και το άτομο που έχει περιοριστεί μπορείτε να δείτε ο ένας τις αναρτήσεις και τις ιστορίες του άλλου χωρίς προβλήματα. Αλλά όλα τα σχόλια από τον περιορισμένο λογαριασμό στην ανάρτησή σας θα είναι ορατά μόνο σε εσάς και στο ίδιο το άτομο. Έχετε τον πλήρη έλεγχο για να δημοσιοποιήσετε αυτόν τον έλεγχο. Έτσι, αυτό συμβαίνει όταν περιορίζετε κάποιον στο Instagram.

Μπορείτε να περιορίσετε κάποιον χωρίς να το γνωρίζουν;

Ναι, το να περιορίσεις κάποιον χωρίς να τον ειδοποιήσεις είναι απλό και εύκολο. Ο περιορισμός δεν θα μπλοκάρει το άτομο. απλά σβήνει τα σχόλια και τα άμεσα μηνύματα.

Μπορείτε να ειδοποιηθείτε εάν κάποιος σας περιορίσει στο Instagram;

Όχι, δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση εάν κάποιος σας περιορίσει στο Instagram. Τελικά, δεν θα μπορείτε να παρατηρήσετε εάν το άτομο σας έχει περιορίσει ή όχι. Όλες οι αναρτήσεις εξακολουθούν να είναι ορατές σε εσάς, αλλά τυχόν σχόλια στην ανάρτησή τους και στα DM δεν θα ειδοποιηθούν σε αυτές. Λοιπόν, από την άλλη πλευρά, θα λαμβάνετε κάθε είδους ειδοποιήσεις από το άτομο που σας περιόρισε.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του περιορισμού και του αποκλεισμού;

Οι διαφορές μεταξύ περιορισμού και αποκλεισμού στο Instagram είναι οι εξής:

  • Περιορισμός σημαίνει ελαχιστοποίηση της αλληλεπίδρασης με κάποιον σε ένα ορισμένο επίπεδο και αποκλεισμός σημαίνει πλήρης διακοπή της αλληλεπίδρασης με κάποιον.
  • Ο περιορισμός ενός λογαριασμού θα θέσει σε σίγαση όλα τα σχόλια στην ανάρτησή σας, ενώ ο αποκλεισμός δεν θα επιτρέψει στο άτομο να σχολιάσει την ανάρτησή σας.
  • Όλες οι αναρτήσεις και οι ιστορίες εξακολουθούν να είναι ορατές στον περιορισμένο λογαριασμό, αλλά για τον αποκλεισμένο λογαριασμό, οι ιστορίες και οι αναρτήσεις δεν είναι ορατές.
  • Για περιορισμένους λογαριασμούς, όλα τα άμεσα μηνύματα θα επισημαίνονται ως αίτημα, η κατάσταση του λογαριασμού δεν είναι ορατή και το άτομο που σας περιόρισε δεν θα λάβει καμία ειδοποίηση από εσάς. Από την άλλη πλευρά, ο αποκλεισμένος λογαριασμός θα σταματήσει κάθε είδους μηνύματα προς το άτομο που σας έχει αποκλείσει.
  Πώς να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης των κυλίνδρων Instagram

Μπορείτε να κρύψετε το προφίλ σας από κάποιον χωρίς να τον περιορίσετε ή να τον αποκλείσετε;

Όχι, δεν μπορείτε να κρύψετε το προφίλ σας από κάποιο συγκεκριμένο άτομο χωρίς να το περιορίσετε ή να το αποκλείσετε. Μπορείτε να αλλάξετε την ορατότητα του λογαριασμού σας σε ιδιωτικό για να περιορίσετε την ορατότητα των αναρτήσεών σας. Ωστόσο, η εικόνα προφίλ, οι ακόλουθοί σας και οι ακόλουθοί σας εξακολουθούν να είναι ορατές σε όλους. Εάν θέλετε να αποκρύψετε εντελώς το προφίλ σας από όλους, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο έχει απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το Τι συμβαίνει όταν περιορίζετε κάποιον στο Instagram, πώς να περιορίζετε κάποιον και τη διαφορά μεταξύ του περιορισμού έναντι του αποκλεισμού στο Instagram. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.