Τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό Discord;

Το Discord είναι ένα εξαιρετικό μέσο για να συνδεθείτε με εκατομμύρια ανθρώπους μέσω λειτουργιών όπως φωνητικές κλήσεις, συνομιλία μέσω βίντεο και ανταλλαγή μηνυμάτων. Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας και να δημιουργείτε και νέους. Εάν το χρησιμοποιείτε από παλιά και θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας Discord, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Είναι πράγματι διαφωτιστικό να συμμετέχεις σε νέες συνομιλίες στο Discord. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να γίνει συντριπτικό να το χρησιμοποιείτε όλη την ημέρα, όπως και κάθε άλλη εφαρμογή κοινωνικών μέσων. Και μπορεί επίσης να σας κάνει να σκεφτείτε να απενεργοποιήσετε οριστικά τον λογαριασμό σας. Λοιπόν, ας συζητήσουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για έναν απενεργοποιημένο λογαριασμό Discord.

Πίνακας περιεχομένων

Τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό Discord;

Η διαδικασία απενεργοποίησης του λογαριασμού Discord μπορεί να είναι απλή, αλλά πολλοί χρήστες θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει με τον λογαριασμό και τα δεδομένα τους. Ας τα μάθουμε όλα αυτά λεπτομερέστερα.

Τι συμβαίνει εάν και όταν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Discord;

Η απενεργοποίηση ενός λογαριασμού διαφέρει από την οριστική διαγραφή του. Αν αναρωτιέστε τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας, εδώ είναι η απάντηση σε αυτό. Ο λογαριασμός σας τίθεται σε αναμονή. Ωστόσο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας όποτε θέλετε, προστατεύοντας τα δεδομένα σας από τη διαγραφή.

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό από τον ιστότοπο Discord;

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας από τον ιστότοπο Discord.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο Discord.

2. Εισαγάγετε το EMAIL Ή ΤΗΛΕΦΩΝΟ και τον Κωδικό Πρόσβασής σας.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις χρήστη στο προφίλ σας.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Απενεργοποίηση λογαριασμού.

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Discord στο κινητό;

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Discord για κινητά, τότε μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας και από αυτήν ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Σημείωση: Η ακόλουθη μέθοδος εκτελέστηκε στην εφαρμογή Discord του iPhone 13.

1. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Discord για κινητά στο κινητό σας τηλέφωνο.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Discord στην εφαρμογή για κινητά.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Smiley face από την κάτω δεξιά γωνία.

  Πώς να αποσυνδέσετε τον αριθμό τηλεφώνου από το Discord

4. Πατήστε στην επιλογή Λογαριασμός.

5. Πατήστε την επιλογή Απενεργοποίηση λογαριασμού για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό.

Πώς φαίνεται όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό Discord;

Εάν έχετε πρόσφατα απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας, θα απενεργοποιηθεί. Θα μοιάζει με έναν κανονικό απενεργοποιημένο λογαριασμό χωρίς εμφάνιση ονόματος χρήστη ή ταυτότητας στην πλατφόρμα Discord.

Ωστόσο, μετά από 2 χρόνια, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά. Ως εκ τούτου, για να ασφαλίσετε τα δεδομένα στον λογαριασμό σας, θα πρέπει να συνδεθείτε πριν από αυτό.

Πώς φαίνεται σε άλλους ένας απενεργοποιημένος λογαριασμός Discord;

Ένας απενεργοποιημένος λογαριασμός φαίνεται συνηθισμένος, ειδικά για τους νέους χρήστες του Discord. Ένας απενεργοποιημένος λογαριασμός μοιάζει με έναν διαγραμμένο τόσο στους νέους όσο και στους υπάρχοντες χρήστες. Επομένως, εάν έχετε έναν λογαριασμό που έχει απενεργοποιηθεί, οι άλλοι χρήστες δεν θα μπορούν να σας βρουν στην πλατφόρμα. Ωστόσο, αφού ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας, οι χρήστες ή οι φίλοι σας μπορούν να σας βρουν ξανά.

Η απενεργοποίηση του λογαριασμού Discord διαγράφει μηνύματα;

Όχι, το Discord δεν διαγράφει τα μηνύματα από έναν απενεργοποιημένο λογαριασμό. Όλα τα δεδομένα, οι συνομιλίες και οι εικόνες στον λογαριασμό σας αποθηκεύονται όταν τον απενεργοποιήσετε.

Η απενεργοποίηση του λογαριασμού Discord αφήνει τους διακομιστές;

Όχι, η απενεργοποίηση του λογαριασμού Discord δεν αφήνει τους διακομιστές. Παραμένει σε διακομιστές και ομάδες Discord στις οποίες ήταν μέρος.

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Discord;

Σύμφωνα με την υποστήριξη του Discord, ο λογαριασμός σας παραμένει απενεργοποιημένος για περίπου 2 χρόνια. Μόλις λήξει αυτή η περίοδος, ο λογαριασμός σας Discord διαγράφεται αυτόματα.

  Πώς να δημιουργήσετε ετικέτες στο Discord

Για πόσο χρονικό διάστημα είναι απενεργοποιημένος ο λογαριασμός μου Discord;

Μόλις απενεργοποιηθεί, ο λογαριασμός σας θα παραμείνει απενεργοποιημένος για 2 χρόνια, σε περίπτωση που δεν γίνει εκ νέου ενεργοποίηση. Μετά από 2 χρόνια, θα διαγραφεί αυτόματα οριστικά.

Γιατί απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μου στο Discord;

Ο λογαριασμός σας μπορεί να απενεργοποιηθεί για λόγους που δεν συμμορφώνονται με τις Οδηγίες κοινότητας Discord. Αν τύχει να κάνετε δραστηριότητες όπως εκφοβισμός, εξαπάτηση, κατάχρηση ή οτιδήποτε απαράδεκτο, ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί.

Είναι απενεργοποιημένος ο λογαριασμός Discord λόγω ανεπιθύμητης αλληλογραφίας;

Ναι, ο λογαριασμός σας μπορεί να απενεργοποιηθεί λόγω ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή οποιουδήποτε είδους κατάχρησης από τις αρχές του Discord.

Discord Λογαριασμός Απενεργοποιημένος vs Απαγορευμένος. Ποιά είναι η διαφορά?

  • Ένας απενεργοποιημένος λογαριασμός διατηρεί όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες. Μπορεί να ανακτηθεί ξανά κάνοντας είσοδο στην πλατφόρμα.
  • Ενώ ένας λογαριασμός Discord έχει απαγορευτεί λόγω κακόβουλων δραστηριοτήτων στην πλατφόρμα και αντιφατικών ενεργειών ως προς τις οδηγίες της κοινότητας του Discord. Η απαγόρευση μπορεί να είναι προσωρινή ή μόνιμη, καθώς οι χρήστες μπορούν επίσης να χάσουν τα δεδομένα τους από τον αποκλεισμένο λογαριασμό Discord.

***

Ελπίζουμε να καταλάβατε τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας Discord και τα βήματα για να το κάνετε επίσης. Μπορείτε να υποβάλετε τις απορίες σας σχετικά με αυτό το άρθρο και τις προτάσεις θεμάτων για μελλοντικά άρθρα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.