Τι σημαίνει SB στο Snapchat

Εάν χρησιμοποιείτε το Snapchat καθημερινά, πιθανότατα είστε ήδη εξοικειωμένοι με τη δημοφιλή ορολογία του Snapchat. Ωστόσο, ακόμη και οι πιο έμπειροι χρήστες του Snapchat κάνουν λάθος ορισμένους όρους, για να μην αναφέρουμε τους ανθρώπους που μόλις άρχισαν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή.

Επίσης, ορισμένοι κοινοί όροι Snapchat συγχέονται εύκολα με άλλες λέξεις. Για παράδειγμα, το SB μπορεί να σημαίνει “κάποιος”, αλλά στον κόσμο του Snapchat, αυτός ο όρος σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό.

Έχοντας αυτό κατά νου, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να εξηγήσουμε τα βασικά της ορολογίας του Snapchat και να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τυχόν λανθασμένες επικοινωνίες. Εκτός από την έννοια του SB, θα μάθετε πολλά περισσότερα.

Ορολογία Snapchat

Εδώ, καλύπτουμε τόσο βασικούς όρους όσο και με μερικούς πιο σκοτεινούς. Εάν είστε έμπειρος χρήστης του Snapchat, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας.

Τι είναι το Snap;

Το Snap είναι μια φωτογραφία που στέλνετε στον φίλο σας μέσω της εφαρμογής Snapchat. Τα βίντεο που στέλνετε στους φίλους σας στο Snapchat θεωρούνται επίσης Snaps. Μερικές φορές, η εφαρμογή αναφέρεται επίσης ως “Snap” στη συνομιλία.

  Τι είναι το εικονίδιο της Σελήνης στην εφαρμογή Snapchat

Τι είναι το SB;

Στο Snapchat, το SB είναι συντομογραφία του “Snap Back”. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να γνωρίζετε ποιος θέλει να ανταλλάξει Snaps μαζί σας. Έτσι, εάν έχετε λάβει ένα SB από έναν χρήστη Snapchat, σημαίνει ότι ο χρήστης θέλει να του στείλετε ένα Snap πίσω.

Τι είναι το Snapchat Chat;

Για να δείτε τη δυνατότητα συνομιλίας στο Snapchat, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε προς τα αριστερά το όνομα του φίλου σας. Από εκεί, μπορείτε να στείλετε μηνύματα στους φίλους σας, να τους στείλετε βίντεο, φωτογραφίες, να τους καλέσετε, να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα και απλά να διασκεδάσετε.

Τι είναι ένα φίλτρο;

Η δυνατότητα φίλτρου έχει τον ίδιο ορισμό σε όλες τις εφαρμογές κοινωνικών μέσων. Αυτό περιλαμβάνει Facebook Messenger, Instagram, Snapchat κ.λπ.

Όταν τραβάτε ένα Snap, είτε πρόκειται για βίντεο είτε για φωτογραφία, μπορείτε να προσθέσετε φίλτρα σε αυτό για να το κάνετε να φαίνεται πιο ωραίο. Η λειτουργία Φίλτρο σάς επιτρέπει να είστε δημιουργικοί και να βελτιώνετε τα Snaps σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να συμπεριλάβετε την ώρα, την ταχύτητα, τη θερμοκρασία και πολλά άλλα ενδιαφέροντα αυτοκόλλητα.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να προσθέσετε ένα γεωφίλτρο στο Snap σας. Το γεωφίλτρο βασικά σας επιτρέπει να επισυνάψετε την τοποθεσία σας στο Snap σας. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε αυτά τα φίλτρα, για να επισημάνετε κάποιες ειδικές περιστάσεις στη ζωή σας.

  Πώς να αποκτήσετε το φίλτρο Snap του Game Of Thrones στο Snapchat

Τι είναι ένας φακός;

Οι φακοί είναι φίλτρα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για selfies. Υπάρχουν πολλοί εντυπωσιακοί φακοί για να διαλέξετε και σίγουρα θα κάνουν τη λήψη Snaps πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε τη φωτογραφική μηχανή σας σε λειτουργία selfie. Μετά από αυτό, πατήστε στο πρόσωπό σας και θα εμφανιστεί ένα μενού διαφορετικών φακών. Τέλος, επιλέξτε έναν φακό με τον οποίο θέλετε να πάτε και δοκιμάστε τον.

Τι είναι μια ιστορία Snapchat;

Μια ιστορία Snapchat είναι βασικά το ίδιο πράγμα με τις ιστορίες που βλέπετε στο Instagram. Μπορείτε να προσθέσετε στιγμιότυπα βίντεο και φωτογραφιών στο συννεφάκι ιστορίας σας. Μόλις το κάνετε αυτό, όλοι οι φίλοι σας στο Snapchat θα μπορούν να δουν την ιστορία σας.

Φυσικά, αυτό είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από την αποστολή μεμονωμένων Snaps σε όλους τους φίλους σας. Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε ποιος έχει δει την ιστορία σας πατώντας σε αυτήν και, στη συνέχεια, επιλέγοντας το εικονίδιο του βολβού του ματιού.

Τι είναι το Snapchat Replay;

Το Snapchat άλλαξε την πολιτική του για τις επαναλήψεις με τα χρόνια. Στο παρελθόν, μπορούσατε να επαναλαμβάνετε ένα Snap την ημέρα και έπρεπε να πληρώσετε για την επιλογή να το κάνετε περισσότερες από μία φορές. Αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσατε εύκολα να χάσετε σημαντικές λεπτομέρειες στα Snaps που σας έστελναν οι άνθρωποι.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν φακό για κατοικίδια Snapchat

Σήμερα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Μπορείτε να επαναλάβετε οποιοδήποτε στιγμιότυπο που λαμβάνετε ακριβώς μία φορά, αλλά πρέπει να το κάνετε πριν βγείτε από τα εισερχόμενά σας. Δεν υπάρχει τρόπος να επαναλάβετε ένα στιγμιότυπο περισσότερες από μία φορές.

Σημειώστε ότι ο φίλος σας θα γνωρίζει ότι επαναλάβατε το Snap του. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την επανάληψη της αναπαραγωγής Snaps, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής.

Τι είναι ο Snapcode;

Οι Snapcodes μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσετε άτομα, καθώς και διαφορετικά φίλτρα και φακούς στο οπλοστάσιό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σαρώσετε τον κώδικα.

Απολαύστε την εμπειρία σας στο Snapchat

Όσο περισσότερα γνωρίζετε για τη χρήση αυτής της εφαρμογής, τόσο καλύτερη θα είναι η εμπειρία σας. Γι’ αυτό ακριβώς θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με όλους τους όρους που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Λοιπόν, μπείτε ξανά σε αυτό το άρθρο, θυμηθείτε την ορολογία του Snapchat και απολαύστε τη χρήση της αγαπημένης σας εφαρμογής! Στα σχόλια παρακάτω, μπορείτε να μας ενημερώσετε εάν παραλείψαμε κάτι σημαντικό.