Τι σημαίνει η επίσημη ετικέτα του Reddit;

Ορισμένοι λογαριασμοί Reddit λαμβάνουν μια ετικέτα “Επίσημη”. Τι αντιπροσωπεύει όμως αυτή η ετικέτα και πώς θα επηρεάσει την εμπειρία σας στο Reddit;

Το Reddit έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και της διαφάνειας των χρηστών, λανσάροντας μια «Επίσημη» ετικέτα. Αυτή η νέα δυνατότητα στοχεύει να παρέχει απόδειξη γνησιότητας, να μειώσει την πλαστοπροσωπία και να αυξήσει τη διαφάνεια σε όλη την πλατφόρμα. Εδώ είναι τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το χαρακτηριστικό.

Το Reddit λανσάρει μια επίσημη ετικέτα

Το Reddit ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο r/reddit ότι δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα: μια “Επίσημη” ετικέτα. Η επίσημη ετικέτα εμφανίζεται ευδιάκριτα δίπλα σε ένα όνομα χρήστη όπου κι αν εμφανίζεται στο Reddit. Παρόμοια με το ταλέντο που χρησιμοποιείται στα subreddits, αυτή η ετικέτα χρησιμεύει ως ένδειξη αυθεντικότητας.

  12 πορτοφόλια Tether που θα διατηρήσουν την κρυπτογράφηση σας ασφαλή και υγιή

Η ετικέτα είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε ορισμένα προφίλ που ανήκουν σε οργανισμούς με τους οποίους έχει υπάρχουσες σχέσεις και που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με Redditors και κοινότητες στην πλατφόρμα.

«Δουλεύουμε ενεργά με μια ομάδα συντονιστών για να λάβουμε σχόλια σχετικά με αυτό, και καθώς αυτό είναι ένα πρώιμο τεστ, οι γνώσεις που θα αποκτήσουμε θα ενημερώσουν τα επόμενα βήματα για αυτήν την κυκλοφορία», σημείωσε η Reddit.

Τι σημαίνει η επίσημη ετικέτα του Reddit;

Πίστωση εικόνας: Reddit

Η ετικέτα “Επίσημη” δείχνει ότι το Reddit έχει επαληθεύσει έναν λογαριασμό. Λειτουργεί ως οπτικός δείκτης αυθεντικότητας, βοηθώντας τους χρήστες να εντοπίζουν γρήγορα τα προφίλ που ανήκουν σε επαληθευμένους οργανισμούς. Μειώνει επίσης το έργο των συντονιστών του Reddit διαχωρίζοντας τα πραγματικά προφίλ από τα ψεύτικα.

  Δημιουργήστε εκπληκτικές εφαρμογές JavaScript χρησιμοποιώντας Sencha – 140+ στοιχεία διεπαφής χρήστη

Το Reddit ανέφερε ότι η ετικέτα δεν ξεκλειδώνει ειδικά προνόμια ή προστασίες για τους λογαριασμούς με αυτήν. Οι επίσημοι λογαριασμοί πρέπει να ακολουθούν τους ίδιους κανόνες και οδηγίες με οποιονδήποτε άλλο χρήστη.

Η επίσημη ετικέτα δεν σημαίνει επίσης ότι το Reddit υποστηρίζει ή υποστηρίζει τις απόψεις ή τις απόψεις των λογαριασμών που την έχουν. Σημαίνει απλώς ότι το Reddit έχει επαληθεύσει ότι είναι αυτοί που λένε ότι είναι.

Η επίσημη ετικέτα είναι το ισοδύναμο του “Blue Tick” του Reddit

Η ετικέτα “Επίσημη” του Reddit είναι σαν το μπλε τικ σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, διευκολύνοντας τους χρήστες να αναγνωρίζουν αυθεντικούς λογαριασμούς από οργανισμούς που θέλουν να συνεργαστούν μαζί τους. Δεν είναι σήμα τιμής, σφραγίδα έγκρισης ή σήμα εξουσίας. Είναι απλώς ένα εργαλείο που βοηθά τους χρήστες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να έχουν ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις στην πλατφόρμα.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα διόδια στους Χάρτες Google