Τι σημαίνει αυτό για τους συνδρομητές

Το Spotify είναι μια ισχυρή και αξιόπιστη πλατφόρμα ροής μουσικής που έχει γνωρίσει χρόνια δημοτικότητας. Μπορείτε να ακούσετε σχεδόν κάθε μελωδία που έχετε φτιάξει ποτέ, να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής και να ανακαλύψετε νέους καλλιτέχνες που μοιάζουν με τη μουσική που ήδη ακούτε.

Μια υπηρεσία ροής μουσικής όπως αυτή είναι ανεκτίμητη, ή τουλάχιστον, αυτό γνωρίζει το Spotify. Γι’ αυτό η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αυξάνει την τιμή των premium σχεδίων της σε όλο τον κόσμο.

Το Spotify ανακοίνωσε αύξηση τιμής

Το Spotify ανακοίνωσε σε ανάρτηση ιστολογίου ότι αυξάνει τις τιμές της, κάτι που δεν είχε κάνει η εταιρεία από τότε που κυκλοφόρησε το 2008.

  Πώς να αφαιρέσετε την πιστωτική κάρτα από το Apple ID

Πιθανότατα έχετε συνηθίσει σε αυξήσεις τιμών από υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνετε, ενώ το Netflix είναι ένα προφανές παράδειγμα. Αλλά επειδή αυτή είναι η πρώτη φορά που το Spotify αύξησε τις τιμές του, πιθανότατα θέλετε να μάθετε τι σημαίνει αυτό για τη συνδρομή σας.

Τι σημαίνει για εσάς η αύξηση της τιμής του Spotify

Τίποτα σχετικά με το σχέδιό σας δεν θα αλλάξει εκτός από το ποσό που πληρώνετε. Το Spotify ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στους χρήστες περίοδο χάριτος ενός μήνα. Εάν είστε τρέχων συνδρομητής, θα πρέπει να έχετε ήδη λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την αύξηση της τιμής στο σχέδιό σας.

  Πώς να αποκτήσετε μια λειτουργία επισκόπησης "όπως Gnome" στο KDE Plasma με qOverview

Εάν χρησιμοποιείτε μια δωρεάν δοκιμή, θα λάβετε έναν μήνα στην αρχική τιμή αμέσως μετά τη λήξη της δοκιμής σας. Στη συνέχεια, θα τεθεί σε ισχύ η νεότερη τιμή. Εάν δεν υποστηρίζετε την αύξηση της τιμής του Spotify, θα πρέπει να ελέγξετε τις διαφορές μεταξύ των δωρεάν και των προγραμμάτων premium του Spotify προτού αποφασίσετε εάν θα διατηρήσετε τη συνδρομή σας.

Το Spotify μόλις έγινε πιο ακριβό

Το Spotify είναι μια πλατφόρμα γεμάτη λειτουργίες, έχει πρόσβαση σχεδόν σε οποιοδήποτε μουσικό κομμάτι μπορείτε να σκεφτείτε και υπάρχει για πάντα. Οι αυξήσεις τιμών μπορεί να εξακολουθούν να είναι ανησυχητικές, επομένως είναι φυσικό να αμφισβητείτε εσείς και άλλοι εάν αξίζει να χρησιμοποιήσετε το Spotify.

  Πώς να ηχογραφήσετε το Google Meet [6 Tools]

Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να μεταφέρετε μουσική στις συσκευές σας χωρίς τιμή και αν δεν σας ενδιαφέρει να προτείνεται νέα μουσική ή να εξετάζετε τις μετρήσεις ακρόασης, τότε θα μπορούσατε να εξετάσετε εναλλακτικές πλατφόρμες.