Τι σημαίνει Απενεργοποίηση και λήψη μηνυμάτων στο iCloud;

Το iPhone διαθέτει ένα από τα πιο εξελιγμένα και απρόσκοπτα λογισμικό ανταλλαγής μηνυμάτων για χρήση από τους χρήστες στα τηλέφωνά τους. Το iMessage, σε συνδυασμό με το iCloud, δημιουργεί την πιο άνετη και βελτιωμένη διεπαφή για τη μεταφορά μηνυμάτων, εγγράφων και δεδομένων. Σήμερα, θα εμβαθύνουμε στο τι σημαίνει απενεργοποίηση και λήψη μηνυμάτων στο iCloud. Μπορεί επίσης να έχετε ερωτήσεις στο μυαλό σας, όπως το iCloud αποθηκεύει τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου; Θα λάβετε μια απάντηση σε αυτήν την ερώτηση και θα μάθετε επίσης πώς να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας κειμένου iCloud και να απενεργοποιείτε και να διαγράφετε μηνύματα στο iCloud.

Πίνακας περιεχομένων

Τι σημαίνει Απενεργοποίηση και λήψη μηνυμάτων στο iCloud;

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε αναλυτικά τι σημαίνει απενεργοποίηση και λήψη μηνυμάτων στο iCloud.

Τι είναι τα Μηνύματα στο iCloud;

Η ενεργοποίηση μηνυμάτων στο iCloud επιτρέπει στον αποθηκευτικό χώρο cloud της Apple να φιλοξενεί όλο το ιστορικό και τα δεδομένα των μηνυμάτων σας, ενημερώνοντάς το ταυτόχρονα σε όλες τις συσκευές σας. Επιτρέπει την αποθήκευση όλων των συνημμένων σας με ασφάλεια και ασφάλεια στο iCloud. Έτσι, σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τις παραμέτρους του iMessage σας και να διαγράψετε το περιεχόμενο αδιάφορα.

Το iCloud δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας κειμένων;

Ναι, το iCloud δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας κειμένων εάν τα μηνύματά σας είναι ενεργοποιημένα στο iCloud.

Πρέπει να αποθηκεύετε μηνύματα στο iCloud;

Ναι, η αποθήκευση μηνυμάτων στο iCloud είναι πολύ βολική, καθώς μπορείτε να φιλοξενήσετε όλα τα σημαντικά δεδομένα σας σε έναν ασφαλή χώρο. Ενώ, μπορείτε αβίαστα να αλλάξετε και να τροποποιήσετε τις παραμέτρους στην εφαρμογή iMessage, χωρίς να ανησυχείτε για τη διαγραφή ευαίσθητων ή πολύτιμων πληροφοριών.

  Καλύτεροι ιστότοποι Torrent του 2020. Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές torrenting σας

Τι σημαίνει η απενεργοποίηση και η διαγραφή μηνυμάτων στο iCloud;

Τι σημαίνει απενεργοποίηση και λήψη μηνυμάτων; Η απενεργοποίηση και η διαγραφή μηνυμάτων θα αποθηκεύσει όλα τα μηνύματά σας που είναι αποθηκευμένα στο iCloud σε όλες τις συσκευές σας.

Παραμένουν τα μηνύματα στο iCloud εάν διαγραφούν από το τηλέφωνο;

Ναι, τα μηνύματα θα αποθηκεύονται με ασφάλεια στο iCloud, εφόσον δεν ξοδεύετε όλο τον αποθηκευτικό χώρο.

Τι συμβαίνει εάν απενεργοποιήσετε τα μηνύματα στο iCloud;

Η απενεργοποίηση των μηνυμάτων στο iCloud θα αποθηκεύσει τα δεδομένα μηνυμάτων σας στο iCloud backup.

Το iCloud αποθηκεύει μηνύματα κειμένου;

Ναι, το iCloud αποθηκεύει μηνύματα κειμένου μόλις ενεργοποιηθούν τα μηνύματα.

Τι σημαίνει όταν το iPhone λέει Λήψη μηνυμάτων από το iCloud;

Σημαίνει ότι το τηλέφωνο συλλέγει τα δεδομένα μηνυμάτων σας από το iCloud.

Τι σημαίνει Απενεργοποίηση και λήψη μηνυμάτων στο iPhone;

Η απενεργοποίηση και η λήψη μηνυμάτων αναγκάζει το τηλέφωνό σας να διακόψει το συγχρονισμό της αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας iCloud και τη λήψη μηνυμάτων στον τοπικό αποθηκευτικό χώρο iPhone. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, διαβάστε και ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης αποκλεισμένων μηνυμάτων στο iPhone.

  Πώς να προσθέσετε και να αναδιατάξετε εφαρμογές στο Apple TV

Τα διαγραμμένα iMessages πηγαίνουν στο iCloud;

Ναι, τα μηνύματα αποθηκεύονται συνεχώς στο iCloud εάν το Messages είναι ενεργοποιημένο και μπορείτε να κάνετε λήψη των δεδομένων σας για να ανακτήσετε οποιοδήποτε σημαντικό μήνυμα ή περιεχόμενο που μπορεί να έχετε διαγράψει.

Το iCloud αποθηκεύει τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου;

Ναι, τα μηνύματα αποθηκεύονται συνεχώς στο iCloud. Μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα από το iCloud backup.

Τι συμβαίνει εάν απενεργοποιήσετε και πραγματοποιήσετε λήψη μηνυμάτων στο iPhone;

Η λήψη των μηνυμάτων γίνεται αυτόματα από το iCloud στη συσκευή σας μόλις απενεργοποιήσετε και πραγματοποιήσετε λήψη μηνυμάτων στο iPhone σας.

Τι συμβαίνει εάν απενεργοποιήσετε τα μηνύματα στο iCloud;

Όταν απενεργοποιείτε τα μηνύματα στο iCloud, τα μηνύματα θα αποθηκεύονται σε ξεχωριστό iCloud. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε για μία ή όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το ίδιο Apple ID.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε τι σημαίνει απενεργοποίηση και λήψη μηνυμάτων στο iCloud. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.