Τι να κάνετε εάν το Joy-Con δεν συνδεθεί στο Nintendo Switch

Τα χειριστήρια Nintendo Switch Joy-Con είναι ένα από τα πιο ευέλικτα χειριστήρια που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ προβλήματα με το Joy-Con σας. Αντίθετα, υπάρχουν αρκετά κοινά προβλήματα που μπορεί να έχετε με το Joy-Con ως κάτοχο του Nintendo Switch.

Ένα από τα πιο εκνευριστικά ζητήματα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε με το Joy-Con σας είναι ότι τα χειριστήρια αποτυγχάνουν να συνδεθούν στο Nintendo Switch, αποτρέποντας οτιδήποτε, από το co-op μέχρι το γενικό gaming. Ευτυχώς, το πρόβλημα μπορεί να επιδιορθωθεί σχετικά, εφόσον αντιμετωπίζετε το Switch και το Joy-Con, αλλά πώς το κάνετε αυτό; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Βεβαιωθείτε ότι η κονσόλα Nintendo Switch δεν φταίει

Είτε το Joy-Con δεν μπορεί να συνδεθεί στο Switch ασύρματα είτε ενώ είναι συνδεδεμένο, το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα είναι να ελέγξετε εάν η κονσόλα Nintendo Switch σας φταίει και να το αντιμετωπίσετε.

Γενικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα υλικού, όπως το Nintendo Switch. Αλλά για το ζήτημα της μη σύνδεσης του Joy-Con στο διακόπτη σας, υπάρχουν μερικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να διορθώσετε το σφάλμα ή να προσδιορίσετε εάν φταίει ο διακόπτης σας. Αυτές οι μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων είναι οι εξής:

  Πώς να εγκαταστήσετε πρόσθετα Gmail

  • Εάν η κονσόλα σας είναι ήδη ενημερωμένη, ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε το Nintendo Switch μέσω μιας μαλακής επαναφοράς για να διασφαλίσετε ότι τα εφέ της ενημέρωσης έχουν πραγματοποιηθεί.

Ως δευτερεύουσα σημείωση, εάν δεν μπορείτε να πλοηγηθείτε στο Nintendo Switch λόγω της μη σύνδεσης του Joy-Con, χρησιμοποιήστε το Switch στη λειτουργία Handheld και χρησιμοποιήστε την οθόνη αφής για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις που χρειάζεστε για την αντιμετώπιση προβλημάτων της κονσόλας σας.

Εάν επιχειρήσετε αυτές τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για το Switch σας, αλλά το Joy-Con εξακολουθεί να μην μπορεί να συνδεθεί, δεν χάνονται όλα. Τουλάχιστον είναι πιθανό να μην φταίει η κονσόλα σας και μπορείτε να προχωρήσετε στην αντιμετώπιση προβλημάτων του Joy-Con.

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων του Nintendo Switch Joy-Con

Αντιμετωπίζοντας προβλήματα το Joy-Con μετά το Switch, καλύπτετε όλες τις βάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει όλα τα στοιχεία του τι μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα, ενώ ενδεχομένως να ανακαλύψετε την αιτία του προβλήματος.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Massive Plugin Native Instruments

Για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα συνδεσιμότητας με τον ελεγκτή Joy-Con τόσο για συνδεδεμένη όσο και για ασύρματη σύνδεση, υπάρχουν μερικές πιθανές διορθώσεις:

  • Προσπαθήστε να συνδέσετε το Nintendo Switch Joy-Con με το Nintendo Switch για να δείτε εάν συνδέονται αυτόματα. Αν όχι, δοκιμάστε πρώτα άλλα Nintendo Switch Joy-Con και μετά αυτά που δεν θα συνδεθούν.
  • Εάν τα χειριστήρια σας εξακολουθούν να μην συνδέονται, μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή Αλλαγή λαβής/παραγγελίας κάτω από τη ρύθμιση Ελεγκτές στο Nintendo Switch. Από εδώ, μπορείτε να πατήσετε το L και το R στο Joy-Con για να προσπαθήσετε να τα αναγκάσετε να συνδεθούν στην κονσόλα σας.

Πίστωση εικόνας: Nintendo

Αν διαπιστώσετε ότι άλλο Joy-Con μπορεί να συνδεθεί στο Switch σας, αλλά το δικό σας όχι, το Nintendo Switch Joy-Con είναι πιθανό να φταίει. Ωστόσο, εάν ο διακόπτης σας δεν μπορεί να διαβάσει κανένα Joy-Con, πιθανότατα η αιτία είναι ο ίδιος ο διακόπτης σας. Ευτυχώς, ακόμα κι αν το πρόβλημά σας παραμένει άλυτο, έχετε ακόμα επιλογές.

Τι να κάνετε εάν το Joy-Con σας εξακολουθεί να μην συνδέεται

Εάν το Nintendo Switch Joy-Cons εξακολουθεί να μην συνδέεται είτε ασύρματα είτε όταν είναι συνδεδεμένο με το Switch σας, το πρόβλημα προκαλείται είτε στην κονσόλα είτε στην κονσόλα Nintendo Switch.

  Top 5 εναλλακτικές λύσεις Bootstrap

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των μεθόδων αντιμετώπισης προβλημάτων που επιχειρήσατε, θα πρέπει να μπορείτε να διακρίνετε εάν φταίει η κονσόλα Nintendo Switch ή το Joy-Con.

Ευτυχώς, επειδή ορισμένα ζητήματα Joy-Con είναι σχετικά κοινά, η Nintendo επισκευάζει συχνά το Joy-Con σας με μικρό έως καθόλου κόστος. Ακόμα κι έτσι, το Joy-Con σας συνοδεύεται επίσης με εγγύηση 12 μηνών. Έτσι, ακόμα κι αν έπρεπε να πληρώσετε, αν δεν είχατε το Joy-Con σας για περισσότερο από 12 μήνες, μπορείτε να λάβετε δωρεάν επισκευή.

Επομένως, τα καλύτερα βήματα προς τα εμπρός όταν προσπαθείτε να διορθώσετε τα προβλήματα συνδεσιμότητας με το Joy-Con σας θα ήταν να κάνετε κράτηση για μια επισκευή για την κονσόλα Nintendo Switch ή το Joy-Con μέσω την επίσημη σελίδα υποστήριξης της Nintendo.

Εγγυηθείτε τη λειτουργικότητα της κονσόλας Nintendo Switch και του Joy-Con

Ενώ η αντιμετώπιση προβλημάτων του Nintendo Switch και του Joy-Con επιδιορθώνει συχνά οποιοδήποτε κοινό πρόβλημα που μπορεί να έχετε με το υλικό και τα αξεσουάρ σας, δεν εγγυάται ότι δεν θα αντιμετωπίσετε μεγαλύτερα σφάλματα. Αλλά ακόμα και τότε, ένα ισχυρό σύστημα επισκευής που προσφέρει η Nintendo θα πρέπει να μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να συντηρήσετε το διακόπτη σας και να μειώσετε τις πιθανότητες να χρειαστεί να επισκευάσετε ή να επισκευάσετε την κονσόλα σας. Με αυτόν τον τρόπο, φροντίζετε να εγγυηθείτε το υλικό και τα αξεσουάρ σας πριν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κοινά προβλήματα με το Nintendo Switch.