Τι κάνει το εικονίδιο “i” στο Apple Watch σας

Βασικά Takeaways

 • Το εικονίδιο “i” στο Apple Watch είτε δίνει περισσότερες πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνετε είτε αποκαλύπτει πρόσθετες επιλογές.
 • Εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της αρχικής διαδικασίας ρύθμισης του Apple Watch για να σας καθοδηγήσει, στο μενού ρυθμίσεων Bluetooth για να εμφανιστούν τα στοιχεία της συσκευής και στην εφαρμογή Πορτοφόλι για να δείτε πληροφορίες κάρτας.

Το εικονίδιο “i” του Apple Watch εμφανίζεται σε μερικά βασικά σημεία στο watchOS. Μάθετε πού βρίσκεται το εικονίδιο “i” στο Apple Watch, σε τι χρησιμεύει και πώς να το χρησιμοποιήσετε, ώστε όταν το δείτε να γνωρίζετε ακριβώς πώς μπορεί να βοηθήσει.

Πού βρίσκεται το εικονίδιο “i” στο Apple Watch;

Το πρώτο μέρος που θα συναντήσετε το εικονίδιο “i” (ένα “i” με έναν κύκλο γύρω του) στο Apple Watch σας είναι η αρχική οθόνη εγκατάστασης. Κατά τη σύζευξη ενός Apple Watch με ένα iPhone, θα ολοκληρώσετε το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας εγκατάστασης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Watch στο iPhone σας.

Ωστόσο, θα δείτε το εικονίδιο “i” να εμφανίζεται στο Apple Watch σας—είναι το μόνο στοιχείο στην οθόνη που μπορείτε να πατήσετε κατά τα πρώτα βήματα της σύζευξης. Πατώντας το, μπορείτε να ρυθμίσετε το Apple Watch σας με μη αυτόματο τρόπο. Θα το συζητήσουμε λεπτομερώς στην επόμενη ενότητα.

  Οι καλύτερες κάρτες Xbox Capture

μήλο

Θα βρείτε επίσης το εικονίδιο “i” σε μερικά άλλα σημαντικά σημεία στο Apple Watch σας. Για παράδειγμα, στις Ρυθμίσεις > Bluetooth, θα δείτε μια λίστα με συσκευές Bluetooth. Πατώντας το εικονίδιο “i” δίπλα στο όνομα μιας συσκευής θα εμφανιστούν τυχόν σχετικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν. Εάν θέλετε να ξεχάσετε μια συσκευή Bluetooth, πατήστε το εικονίδιο “i” και μετά πατήστε Ξεχάστε τη συσκευή.

Επιπλέον, θα βρείτε το εικονίδιο “i” στην εφαρμογή Πορτοφόλι στο Apple Watch σας. Εκεί, πατήστε σε μια κάρτα για να δείτε το υπόλοιπό της. Κάτω από αυτό, πατήστε το κουμπί Στοιχεία κάρτας, το οποίο διαθέτει το εικονίδιο “i” δίπλα του. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες της κάρτας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού λογαριασμού, του δικτύου και του PIN.

Υπάρχει ένα ακόμη εικονίδιο “i” που κρύβεται στην εφαρμογή Compass στο Apple Watch σας. Πατώντας αυτό το εικονίδιο “i” θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τρέχον έδρανο, την κλίση και το υψόμετρο.

  9 Υπηρεσίες παράδοσης κιτ γευμάτων για να μαγειρέψετε τα δικά σας γεύματα το 2022

Χειροκίνητη σύζευξη ενός Apple Watch με το εικονίδιο “i”.

Συνήθως, η σύζευξη θα πρέπει να ξεκινά αυτόματα όταν κρατάτε το iPhone σας κοντά στο Apple Watch. Εάν δεν το κάνει, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το Wi-Fi και το Bluetooth στο iPhone σας. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το Apple Watch σας, φέρτε το κοντά στο iPhone σας και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το αντιστοιχίσετε:

 • Πατήστε το εικονίδιο “i” στη γωνία και επιλέξτε μια γλώσσα και μια περιοχή.
 • Εάν το ρολόι σας ζητήσει να ανοίξετε την εφαρμογή Watch στο iPhone σας, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο “i” για να δείτε οδηγίες σχετικά με την εύρεση της εφαρμογής Watch.
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες στο iPhone σας και πατήστε Ρύθμιση για τον εαυτό μου στο iPhone σας (εκτός αν ρυθμίζετε το ρολόι ενός μέλους της οικογένειας).
 • Στη συνέχεια, σαρώστε το περιστρεφόμενο μοτίβο στο Apple Watch με την κάμερα του iPhone σας. Εάν το μοτίβο δεν σαρώνεται, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο “i” στο Apple Watch σας για να αποκαλύψετε έναν κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, πατήστε Pair Manually στο iPhone σας και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης.
 • μήλο

  Αφού το κάνετε αυτό, η διαδικασία σύζευξης θα πρέπει να προχωρήσει κανονικά. Μπορείτε να επαναφέρετε το Apple Watch σας από ένα προηγούμενο αντίγραφο ασφαλείας ή να το ρυθμίσετε ως νέα συσκευή. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη ρύθμιση και την εξατομίκευση της συσκευής σας στον οδηγό αρχαρίων του Apple Watch.

    Πώς να ανακτήσετε τα αγαπημένα και τους σελιδοδείκτες που έχουν διαγραφεί κατά λάθος στο Microsoft Edge

  Τι είναι το κουμπί «i» στην εφαρμογή Watch στο iPhone;

  Θα βρείτε επίσης το εικονίδιο “i” στην εφαρμογή Watch στο iPhone σας. Μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο “i” για να καταργήσετε τη σύζευξη ή να εντοπίσετε και να κάνετε ping στο Apple Watch σας χρησιμοποιώντας το Find My.

  Στην εφαρμογή Watch στο iPhone σας, πατήστε Όλα τα ρολόγια στην επάνω αριστερή γωνία. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο “i” δίπλα στο ρολόι που θέλετε να αφαιρέσετε και πατήστε Unpair Apple Watch.

  Πατώντας το εικονίδιο “i” εδώ αποκαλύπτονται επίσης λεπτομέρειες σχετικά με το Apple Watch σας, όπως το όνομά του, την έκδοση του watchOS, τον αριθμό μοντέλου, τον σειριακό αριθμό, τη διεύθυνση Wi-Fi, το Bluetooth, το IMEI και άλλα.

  Μπορείτε να περιμένετε το εικονίδιο “i” στο Apple Watch σας να εκτελεί διαφορετικούς ρόλους ανάλογα με το πού εμφανίζεται στο watchOS. Πρωτίστως, είναι σημαντικό για την αντιστοίχιση και την κατάργηση ζεύξης ενός Apple Watch. Όπου και αν βλέπετε αυτό το σύμβολο, να γνωρίζετε ότι είναι πιθανός ένας τρόπος για να αποκαλύψετε περισσότερες πληροφορίες ή πρόσθετες επιλογές σχετικά με μια ρύθμιση ή διαδικασία.