Τι είναι το Google Scholar Button και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση;

Ως ερευνητής, η εύρεση τρόπων βελτίωσης της ερευνητικής σας διαδικασίας είναι σημαντική. Η έρευνα μπορεί να είναι μια κουραστική, χρονοβόρα διαδικασία και το μόνο πράγμα που χρειάζεστε για να διευκολύνετε αυτή τη διαδικασία είναι η δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε πληροφορίες.

Εδώ μπαίνει το Google Scholar Button. Εδώ, θα σας βοηθήσουμε να μάθετε για την επέκταση και πώς να τη χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Google Scholar.

Τι είναι το κουμπί Google Scholar;

Το κουμπί Google Scholar Button είναι μια αποτελεσματική επέκταση προγράμματος περιήγησης που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να πραγματοποιείτε αναζήτηση μέσω του Μελετητή Google καθώς περιηγείστε.

  Η Apple επιβραδύνει το iPhone σας, τι να κάνετε γι 'αυτό

Με αυτό το εργαλείο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το άνοιγμα πολλών καρτελών, καθώς είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν κάνετε έρευνα για ένα θέμα και δεν θέλετε να φύγετε από την ιστοσελίδα στην οποία βρίσκεστε.

Το Google Scholar Button περιλαμβάνει λειτουργίες που σας επιτρέπουν να αναζητάτε εύκολα επιστημονικά άρθρα. Ένα από αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά σάς επιτρέπει να επισημάνετε κείμενο στη σελίδα που διαβάζετε. Μπορείτε να επισημάνετε επικεφαλίδες και αναφορές θεμάτων για απευθείας αναζήτηση μέσω του Μελετητή Google, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Google Scholar

Εάν θέλετε να κάνετε αναζήτηση στο Google Scholar σαν επαγγελματίας, το κουμπί Google Scholar σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Η χρήση αυτής της επέκτασης είναι εύκολη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την εγκαταστήσετε και μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτηση αμέσως.

  Τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια Garmin
 • Κατευθύνομαι προς Chrome Web Store και εγκαταστήστε το κουμπί Google Scholar.
 • Για να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση χρησιμοποιώντας επισημασμένο κείμενο, ανοίξτε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, επισημάνετε το κείμενο και κάντε κλικ στο εικονίδιο του κουμπιού του Μελετητή Google για να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση.
 • Για να πραγματοποιήσετε μια απλή αναζήτηση ενώ κάνετε περιήγηση, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης και πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας.
 • Το κουμπί Μελετητής Google σάς επιτρέπει επίσης να εξερευνήσετε άλλες γρήγορες λειτουργίες κατά την περιήγησή σας, όπως η αποθήκευση άρθρων και η προβολή παραπομπών.

  Βελτιώστε την εμπειρία σας στο Google Scholar

  Τώρα που ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε το Google Scholar Button, δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε αναζήτηση μέσω μεθόδων αντιγραφής και επικόλλησης ή να ανοίγετε άσκοπα μια καρτέλα του Μελετητή Google.

    Πώς να διορθώσετε το "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο App Store" στο iPhone ή το iPad σας [10 Easy Ways]

  Δεν τελειώνει εκεί, αν θέλετε να συνεχίσετε να βελτιώνετε την εμπειρία σας στο Google Scholar, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να το κάνετε.