Τι είναι το GitLab και πού να το φιλοξενήσει;

Στην ανάπτυξη λογισμικού, οι υπηρεσίες ελέγχου έκδοσης είναι απαραίτητες για τη διαχείριση των αποθετηρίων git του έργου σας.

Και όταν πρόκειται για αποθετήρια git, υπάρχουν δύο τσιτάτα – GitHub και GitLab. Έχουν ένα προπύργιο στη σύγχρονη ανάπτυξη λογισμικού, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Και οι δύο είναι εύχρηστοι βοηθοί των περισσότερων προγραμματιστών.

Ωστόσο, το GitLab έχει κάνει ένα μεγάλο άλμα από τη διαχείριση κώδικα στην παρακολούθηση και την ανάπτυξη, αποκαλώντας τον εαυτό του «Ολοκληρωμένα DevOps». Στην πραγματικότητα έχει αυξημένη ευκολία και προσφέρει πολλά οφέλη για τους προγραμματιστές, κυρίως για αυτούς που εργάζονται σε μεγαλύτερες ομάδες.

Ως εκ τούτου, υπήρξε αύξηση στους χρήστες του.

Έτσι, αν είστε επίσης έκπληκτοι από τις προσφορές του και αναζητάτε μια υπηρεσία φιλοξενίας GitLab, αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Συνέχισε να διαβάζεις! 👁️

Αλλά προτού καταλάβουμε πράγματα για το GitLab, είναι σημαντικό να καθαρίσετε τις έννοιές σας στο Git.

Τι είναι το Git;

Το Git μπορεί να ονομαστεί ένα σύστημα ελέγχου έκδοσης που μπορεί να παρακολουθεί κάθε αλλαγή σε ένα αρχείο. Ο κύριος στόχος του είναι να διαχειριστεί όλες αυτές τις αλλαγές που έγιναν σε ένα έργο σε μια χρονική περίοδο. Το Git αποθηκεύει αυτές τις αλλαγές και τις σχετικές πληροφορίες σε μια δομή δεδομένων ή ένα αποθετήριο.

Ένα αποθετήριο git περιλαμβάνει τη δέσμευση αντικειμένων με τις αναφορές τους. Είναι ένα κέντρο όπου οι προγραμματιστές μπορούν να αποθηκεύουν, να δοκιμάζουν, να συνεργάζονται και να μοιράζονται έργα. Μπορεί να χειριστεί μια ποικιλία έργων διαφορετικών μεγεθών και ενθαρρύνει την ομαλή ροή εργασίας.

Το Git βοηθά στην ομαδική συνεργασία, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδο και βοηθά τους προγραμματιστές και τους επαγγελματίες που δεν ασχολούνται με την τεχνολογία να παρακολουθούν τα αρχεία τους.

Τι είναι το GitLab;

Το GitLab είναι ένα αποθετήριο Git και ένα εργαλείο κύκλου ζωής. Είναι μια πλήρης πλατφόρμα DevOps, που επιτρέπει στους επαγγελματίες να διαχειρίζονται και να εκτελούν διάφορες εργασίες έργου. Οι εργασίες περιλαμβάνουν σχεδιασμό έργου, διαχείριση πηγαίου κώδικα, διατήρηση της ασφάλειας και παρακολούθηση.

Το GitLab δημιουργήθηκε το 2011 από Ουκρανούς προγραμματιστές με το όνομα Dmitriy Zaporozhets & Valery Sizov. Αυτή τη στιγμή έχει 100.000+ χρήστες και το χρησιμοποιούν μεγάλες επιχειρήσεις όπως η NASA, η IBM, η Sony. Είναι καλό να γνωρίζετε μερικά από τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

 • Ισχυροί και καλά καθορισμένοι αγωγοί CI/CD
 • Εμπορευματοκιβώτια Docker
 • Το ενσωματωμένο μητρώο αναπτύσσεται άμεσα χωρίς διαμόρφωση.
 • Υποστηρίζει διακομιστές τρίτου κατασκευαστή για τη διαχείριση εικόνων Docker
 • Παρακολούθηση ζητημάτων
 • Γραμμένο στο Ruby and Go

Οφέλη του GitLab

 • Το GitLab είναι εύκολο στη διαμόρφωση και τη διαχείριση με τους δωρεάν διαθέσιμους κωδικούς του.
 • Η μεμονωμένη εφαρμογή είναι μοναδική, δημιουργώντας μια βελτιωμένη ροή εργασίας με συνεργασία και αποτελεσματικότητα.
 • Οι αναθεωρήσεις κώδικα μαζί με τα αιτήματα ανάσυρσης είναι φιλικές προς το χρήστη και συμπαγείς.
 • Όντας μια εγγενής εφαρμογή στο cloud με βαριά μέτρα ασφαλείας, προσφέρει χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως περιορισμούς λεπτομερειών, έλεγχο ταυτότητας χρήστη με το Kerberos.
 • Ελάχιστη ενσωμάτωση για μείωση του αναπτυξιακού κύκλου ζωής αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα
 • Διευκολύνει τη σωστή οργάνωση του Kubernetes και την ενσωμάτωση
 • Επιτρέπει την προσαρμόσιμη και εκτεταμένη διαχείριση έργου για την επιτάχυνση της ροής εργασιών

Πώς διαφέρει το GitLab από το GitHub;

Το GitHub είναι επίσης ένα αποθετήριο που βασίζεται στο Git ως GitLab. Κυκλοφόρησε το 2008 και είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία με πάνω από 40 εκατομμύρια χρήστες.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Battery Health Management σε Mac

Τα έργα GitHub είναι δημόσια και ιδιωτικά. Οι δημόσιοι κοινόχρηστοι κωδικοί είναι ανοιχτοί και δωρεάν (βάσει άδειας) για όλους στο διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, πολλοί προγραμματιστές χρησιμοποιούν δημόσια αποθετήρια για να μοιραστούν το λογισμικό ανοιχτού κώδικα στο GitHub.

Ωστόσο, υπάρχουν βασικές διαφορές μεταξύ GitHub και GitLab, όπως:

GitLab CI/CD και GitHub Actions

Η συνεχής ενσωμάτωση/συνεχής παράδοση (CI/CD) εξοικονομεί τρομερά τους προγραμματιστές και παρέχει εξαιρετική QA. Το GitLab προσφέρει CI/CD ΔΩΡΕΑΝ, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη χρήσης οποιασδήποτε εξωτερικής λύσης CI. Και αν εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα CI τρίτου μέρους, μπορείτε εύκολα να το ενσωματώσετε με Codeship, Jenkins κ.λπ.

Εκτός από αυτό, προσφέρει έναν συνοπτικό πίνακα εργαλείων για να σας βοηθήσει να μάθετε τις εξαρτήσεις που σχετίζονται με τα DevOps και τις προσπάθειες ανάπτυξης. Ως εκ τούτου, το GitLab αντιμετωπίζει το πρόβλημα των προγραμματιστών καλύτερα από το GitHub από αυτή την άποψη.

Από την άλλη πλευρά, το GitHub κυκλοφόρησε το “Actions” το 2019 για να αυτοματοποιήσει τις ροές εργασίας σας. Αλλά δεν διαθέτει πλατφόρμα ανάπτυξης που σημαίνει ότι χρειάζεστε πρόσθετη ενσωμάτωση όπως το Heroku ή το DigitalOcean.

Επίπεδα ελέγχου ταυτότητας

Χρησιμοποιώντας το GitLab, έχετε την επιλογή να τροποποιήσετε και να ορίσετε δικαιώματα με βάση τους ρόλους τους. Αλλά στο GitHub, μπορείτε μόνο να αποφασίσετε σε ποιον θα δώσετε πρόσβαση ανάγνωσης/εγγραφής στο αποθετήριο σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε άδεια στα μέλη της ομάδας σας να έχουν πρόσβαση στα προγράμματα παρακολούθησης προβλημάτων χωρίς να τους επιτρέπετε να έχουν πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα. Είναι χρήσιμο για μεγάλες ομάδες που περιλαμβάνουν συνεισφέροντες βασισμένους σε ρόλους.

Εισάγω και εξάγω

Το GitLab παρέχει λεπτομερή τεκμηρίωση για το πώς μπορείτε να εισάγετε δεδομένα από διαφορετικούς προμηθευτές όπως το Bitbucket, το GitHub, κ.λπ. Ωστόσο, το GitHub δεν παρέχει λεπτομερώς τέτοια τεκμηρίωση για τα περισσότερα αποθετήρια git. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GitHub Importer για τους κωδικούς σας σε Mercurial, TFS, Subversion κ.λπ.

Το GitLab σάς επιτρέπει να εξάγετε μεταφορτώσεις έργων, wiki, αποθετήρια έργων, διαμορφώσεις όπως υπηρεσίες και webhook, αποσπάσματα, ετικέτες, ορόσημα και πολλά άλλα για εξαγωγές δεδομένων.

Αλλά το GitHub είναι κάπως πιο περιοριστικό όσον αφορά τις δυνατότητες εξαγωγής για τα αποθετήρια του.

Έτσι, εάν θέλετε να πάτε με το GitLab, έχετε δύο επιλογές – αυτο-φιλοξενία ή διαχειριζόμενη φιλοξενία. Και αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία της λήψης, εγκατάστασης, διαχείρισης και διαχείρισης της παρουσίας GitLab, επιλέξτε μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας GitLab όπως η παρακάτω.

GitLab

Χρήση GitLab για να εκτελέσετε διάφορες λειτουργίες από τη διαχείριση του πηγαίου κώδικα και το CI/CD μέχρι την ασφάλεια και περισσότερες για να παραδώσετε το λογισμικό σας γρήγορα. Σας βοηθά να διαχειρίζεστε τα έργα σας εύκολα και σας παρέχει μια πλήρη πλατφόρμα DevOps που περιλαμβάνεται σε μία μόνο εφαρμογή.

Μόνο μια διεπαφή, αποθήκευση δεδομένων και νήμα συνομιλίας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας με μηδενικούς πονοκεφάλους. Χρησιμοποιούν κορυφαία CI/CD για να ενδυναμώσουν τις ομάδες σας και να τις ενθαρρύνουν να συνεργαστούν πιο αποτελεσματικά. Το GitLab καθιστά επίσης δυνατή την αξιοποίηση επεκτάσιμου, ισχυρού και αυτοματισμού από άκρο σε άκρο. Αποκτήστε ασφάλεια σε πραγματικό χρόνο, διαχείριση ευπάθειας και ποιότητα κώδικα.

Με αυστηρό έλεγχο και διακυβέρνηση, η ταχύτητα DevOps δεν επιβραδύνεται ποτέ. Διαχειριστείτε τα πάντα εύκολα, όπως υποομάδες, συμβάντα ελέγχου, αναλυτικά στοιχεία κώδικα, συμμόρφωση, ροές αξίας, insights και αναφορές DevOps. Για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε στρατηγικά για το έργο σας, χρησιμοποιήστε λειτουργίες όπως παρακολούθηση χρόνου, παρακολούθηση προβλημάτων, πίνακες εργασιών, γραφείο εξυπηρέτησης, οδικούς χάρτες, σχεδιασμός, διαχείριση ποιότητας και απαιτήσεων.

Το GitLab προσφέρει λειτουργίες όπως Ανασκόπηση κώδικα, Web IDE, δημιουργία στατικών τοποθεσιών, ζωντανή προεπισκόπηση, wiki, αποσπάσματα και διαχείριση πηγαίου κώδικα για να τροφοδοτήσετε τη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να επαληθεύσετε τα έργα σας με δοκιμή φορτίου, δοκιμή κώδικα, ποιότητα και κάλυψη. απόδοση ιστού, συνεχής ενοποίηση, δοκιμές χρηστικότητας, συγχώνευση τρένων και δοκιμή προσβασιμότητας.

  Επεξήγηση των πιο κοινών συμβόλων διαγράμματος ροής

Για ασφάλεια, προσφέρουν μυστική ανίχνευση, συμμόρφωση με άδεια χρήσης, σάρωση εξάρτησης, δοκιμή fuzz, DAST και SAST. Μπορείτε να ελέγξετε εφαρμογές και σελίδες, να εκτελέσετε συνεχή παράδοση, να απελευθερώσετε ενορχήστρωση, αναπτύξεις προόδου και σημαίες χαρακτηριστικών. Προστατέψτε τα έργα σας με σάρωση κοντέινερ, ασφάλεια δικτύου και ασφάλεια κεντρικού υπολογιστή, μαζί με ενορχήστρωση ασφαλείας.

Διαμόρφωση αυτόματων DevOps, ChatOps, Infrastructure as Code (IaC), διαχείριση κόστους συμπλέγματος, διαχείριση μυστικών, διαχείριση Kubernetes και ενεργοποίηση χωρίς διακομιστή. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε μετρήσεις, runbooks, αρχεία καταγραφής και ίχνη. εκτελούν ανάλυση προϊόντων, παρακολούθηση σφαλμάτων και διαχείριση περιστατικών.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή GitLab για 30 ημέρες και αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.

Φιλοξενία A2

Φιλοξενία A2 και οι επιδόσεις πάνε δίπλα δίπλα!

Ρυθμίζουν με ακρίβεια τη λύση φιλοξενίας GitLab και διασφαλίζουν ότι παρέχουν απίστευτα γρήγορη απόδοση. Θα λάβετε υπηρεσία φιλοξενίας πάνω από την εντυπωσιακή πλατφόρμα SwiftServer ή μπορείτε επίσης να επιλέξετε τους διακομιστές Turbo για να έχετε 20 φορές υψηλότερες ταχύτητες.

Οι διακομιστές Turbo τους συνοδεύονται από AMD EPYC με μονάδες NVMe, ικανές να παράγουν 40% ταχύτερες CPU, 3 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης, 9 φορές περισσότερη επισκεψιμότητα και 2 φορές ταχύτερο Time-To-First-Byte.

Αποκτήστε πλήρη στοιχεία ελέγχου διακομιστή και την ευελιξία της προσθήκης προσαρμοσμένων σεναρίων ή εφαρμογών. Η ομάδα υποστήριξής τους παρακολουθεί συνεχώς την απόδοση του διακομιστή για να διασφαλίσει ότι παρέχει την κορυφαία ταχύτητα και χρησιμοποιεί επίσης τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου για καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Διασφαλίζουν ότι ο διακομιστής έχει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και μπορεί να προσφέρει το 99,90% του χρόνου λειτουργίας. Το A2 Hosting είναι φιλικό προς τους προγραμματιστές, καθώς σας προσφέρει πρόσβαση root για να ελέγχετε το περιβάλλον του διακομιστή σας, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε τα αρχεία διακομιστή σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα λειτουργικό σύστημα Linux αν θέλετε και να φορτώσετε ξανά τον διακομιστή με διαφορετικό λειτουργικό σύστημα κατά παραγγελία.

Επιπλέον, λαμβάνετε έλεγχο εκκίνησης, επανεκκίνησης και τερματισμού λειτουργίας. Άλλες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο A2 Hosting είναι τα πιστοποιητικά SSL, η εγγραφή τομέα και η μεταφορά τομέα. Η τιμολόγησή του ξεκινά από 6,59 $/μήνα, εάν χρεώνεται ετησίως, για 1 GB RAM, 2 TB αποθήκευσης, 150 GB SSD και 1 πυρήνα CPU. Η τιμή περιλαμβάνει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Stackhero

Stackhero προσφέρει μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας GitLab που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απόδοση με κορυφαία ασφάλεια. Μπορείτε να ξεκινήσετε με έναν διακομιστή GitLab μέσα σε 2 λεπτά και να εστιάσετε στη γρήγορη λειτουργία της επιχείρησής σας αντί να ανησυχείτε για την υποδομή.

Οι διακομιστές σας θα τροφοδοτούνται από δίσκους SSD και CPU υψηλής απόδοσης για απίστευτες ταχύτητες. Κρυπτογραφούν όλες τις συνδέσεις με τεχνικές TLS 1.3 και ECDSA που ενισχύουν περαιτέρω την ασφάλεια και την ταχύτητα.

Το Stackhero παρέχει έγκαιρες ενημερώσεις υπηρεσιών, τις οποίες μπορείτε να εκτελέσετε με ένα μόνο κλικ και να λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση και λειτουργίες. Δεν επιβάλλουν περιορισμούς στη χρήση του διακομιστή σας, όπως οι ταυτόχρονες συνδέσεις. Επομένως, μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως την ισχύ του διακομιστή GitLab.

Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε τη διαμόρφωση του διακομιστή σας έως και 64 GB RAM και 16 vCPU σε κλίμακα με βάση την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Το Stackhero παρέχει αυτόματα «ατομικά» αντίγραφα ασφαλείας και τα αποθηκεύει καθημερινά σε ένα εξαιρετικά ασφαλές θησαυροφυλάκιο για έως και τρεις μήνες. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ζητήσετε ανάκτηση δεδομένων σε περίπτωση απώλειας δεδομένων για οποιονδήποτε λόγο. Εάν είστε από την Ευρώπη, αυτό είναι ακόμα καλύτερο επειδή έχουν τοποθεσίες διακομιστών στη Γαλλία και τη Γερμανία.

  Πώς να προσθέσετε μορφοποίηση υπό όρους σε κελιά στα φύλλα Google

Επιπλέον, προσφέρουν ένα ευέλικτο σύστημα τιμολόγησης σε ωριαία βάση. μπορείτε να δημιουργήσετε ή να διαγράψετε παρουσίες GitLab όποτε θέλετε. Θα σας χρεώνουν για κάθε ώρα χρήσης και θα λαμβάνετε μόνο ένα τιμολόγιο το μήνα για να αποφύγετε τη συστάδα.

Η τιμολόγησή του ξεκινά από 0,02 $/ώρα ή 15 $/μήνα για 1 vCPU, 10 GB SSD, 1 GB RAM και απεριόριστους χώρους αποθήκευσης και χρήστες.

Vultr

Ανάπτυξη και χρήση διακομιστών GitLab με Vultr είναι άνετο! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά κλικ και μπορείτε να το αναπτύξετε γρήγορα και να αρχίσετε να εργάζεστε στα έργα σας. Μετά την ανάπτυξη, διανέμουν τα στιγμιότυπα του διακομιστή σας επιτρέποντάς σας να επιλέξετε την τοποθεσία του κέντρου δεδομένων σας.

Το Vultr διαθέτει 17 τοποθεσίες κέντρων δεδομένων παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 4 ηπείρων – Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Αυστραλία. Διατηρήστε τους πηγαίους κώδικές σας προστατευμένους και ιδιωτικούς διαχειριζόμενοι τα αποθετήρια Git σας από μια εξαιρετικά διαισθητική διεπαφή.

Το Vultr διαθέτει ένα εύκολο στη διαχείριση API και πίνακα ελέγχου, ώστε να μπορείτε να περάσετε ώρες κωδικοποίησης χωρίς να αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή να ανησυχείτε για τη διαχείριση της υποδομής. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε, να ελέγξετε και να καταστρέψετε τις παρουσίες.

Εγγυούνται 100% SLA με απόδοση και ανθεκτικότητα σε επίπεδο επιχείρησης. Άλλες δυνατότητες που περιλαμβάνονται είναι απομονωμένα τοπικά ιδιωτικά δίκτυα για την ασφαλή εκτέλεση των εφαρμογών σας, δίκτυο IPv6, προσαρμοσμένο ISO, πρόσβαση διαχειριστή root, αποκλειστική IP, μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιήστε λειτουργίες για τη διαχείριση αποθετηρίων, όπως συστήματα πρόσβασης χρηστών για την οργάνωση συμμετεχόντων στο έργο, πρόγραμμα επεξεργασίας αρχείων που βασίζεται στον ιστό, wiki, παρακολούθηση προβλημάτων και αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων. Έχετε διάφορες διαθέσιμες επιλογές για την επιλογή του διακομιστή σας, όπως:

 • Αποκλεισμός αποθήκευσης με γρήγορο, επεκτάσιμο και πλεονάζον χώρο αποθήκευσης που βασίζεται σε SSD και όγκους έως 10 TB, ξεκινώντας από 1 $/μήνα
 • Ένα Cloud Compute με ισχυρό χώρο αποθήκευσης SSD και επεξεργαστές Intel, από 2,5 $/μήνα
 • Αποκλειστικές περιπτώσεις cloud, ξεκινώντας από 60 $/μήνα
 • Διακομιστές γυμνού μετάλλου που είναι πλήρως αυτοματοποιημένοι και αποκλειστικοί διακομιστής χωρίς επίπεδο εικονικοποίησης, ξεκινώντας από 120 $/μήνα

GitLabHost

GitLabHost προσφέρει μια πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας GitLab με υψηλή ανταπόκριση που σας βοηθά να ξεκινήσετε σε μόλις 5 λεπτά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.

Κάθε μια από τις παρουσίες διακομιστή GitLab εκτελείται μέσω VPS, επομένως δεν χρειάζεται να μοιράζεστε πόρους με κανέναν. Προγραμματίζουν σταδιακά αντίγραφα ασφαλείας κάθε βράδυ για να προστατεύουν τα δεδομένα σας και να τα αποθηκεύουν σε μια ασφαλή τοποθεσία εκτός τοποθεσίας.

Εάν έχετε ήδη αγοράσει ένα όνομα τομέα, τότε είναι εντάξει. Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να πάρετε ένα από αυτά. Σε περίπτωση που έχετε έναν διακομιστή που φιλοξενείται στο σύννεφο GitLab, μπορείτε επίσης να τον μετεγκαταστήσετε στο GitLabHost χωρίς προβλήματα με τη βοήθειά τους. Απλώς ζητήστε υποστήριξη μετανάστευσης στέλνοντάς τους email ή μέσω ζωντανής συνομιλίας.

Ο πάροχος υπηρεσιών που εδρεύει στην Ολλανδία είναι 100% συμβατός με το GDPR με κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στο Λονδίνο, τη Φρανκφούρτη και το Άμστερνταμ. Το GitLabHost υποστηρίζει όλους τους παρόχους OmniAuth και προσφέρει μια αποκλειστική διεύθυνση IP. Εκτός αυτού, λαμβάνετε πρόσθετες δυνατότητες στο Professional Plan και σε υψηλότερα προγράμματα, όπως το Elasticsearch, αποκλειστικούς δρομείς με επιπλέον κόστος και αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων AWS S3.

συμπέρασμα

Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή υπηρεσία φιλοξενίας GitLab που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του έργου σας και να βελτιστοποιήσει τη ροή εργασίας σας.