Τι είναι το νέο πορτοφόλι Web3 της Binance και αξίζει να το χρησιμοποιήσετε;

Βασικά Takeaways

  • Το πορτοφόλι Web3 της Binance είναι ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων χωρίς φύλαξη, ενσωματωμένο στην εφαρμογή Binance, καθιστώντας την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) πιο προσιτή.
  • Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εύκολη εγκατάσταση, ασφαλή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud, αυτοεξυπηρέτηση, υποστήριξη πολλαπλών αλυσίδων, ανταλλαγή διακριτικών, διεπαφή φιλική προς κινητά και συμβατότητα με άλλες υπηρεσίες Binance.
  • Αν και θα ήταν ωραίο το Web3 Wallet να μην ήταν συνδεδεμένο με το Binance και να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα, είναι μια βολική και συναρπαστική επιλογή για τους χρήστες του Binance που αναζητούν ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων.

Στις 8 Νοεμβρίου 2023, η Binance κυκλοφόρησε το Πορτοφόλι Web3, παρέχοντας ασφαλή και βελτιωμένη πρόσβαση στον αποκεντρωμένο κόσμο του blockchain, διατηρώντας τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων σας στο Web3 απευθείας εντός της Binance.

Οι χρήστες του Binance έχουν ζητήσει εδώ και καιρό καλύτερη διαχείριση του Web3, οπότε τώρα είναι εδώ, ας βουτήξουμε στο πορτοφόλι Web3 της Binance και ας δούμε αν αξίζει να το χρησιμοποιήσετε.

Τι είναι το πορτοφόλι Web3 της Binance;

Το πορτοφόλι Web3 της Binance είναι ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων χωρίς φύλαξη (γνωστό και ως self-custodial) που σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε, να στέλνετε, να λαμβάνετε και να ανταλλάσσετε διακριτικά σε πολλαπλές αλυσίδες μπλοκ. Ενσωματώνει τις δυνατότητες Web3 στην εφαρμογή Binance, καθιστώντας την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) πιο προσιτή στους χρήστες της.

  Μεταβλητές περιβάλλοντος Python και πώς να εργαστείτε με αυτές

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του πορτοφολιού Web3 της Binance περιλαμβάνουν:

  • Απλή ρύθμιση: Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι Web3 στην εφαρμογή Binance χωρίς ταλαιπωρία με φράσεις ή ιδιωτικά κλειδιά.
  • Ασφαλές αντίγραφο ασφαλείας: Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του πορτοφολιού Web3 στο cloud (iCloud ή Google Drive) κρυπτογραφημένο με κωδικό πρόσβασης. Αυτό επιτρέπει την ανάκτηση σε περίπτωση που χάσετε τη συσκευή σας.
  • Αυτοεπιμέλεια: Έχετε τον πλήρη έλεγχο των ιδιωτικών κλειδιών σας, τα οποία είναι ασφαλισμένα χρησιμοποιώντας τεχνολογία υπολογισμού πολλαπλών μερών (MPC). Η Binance δεν έχει πρόσβαση στα κεφάλαιά σας.
  • Υποστήριξη πολλαπλών αλυσίδων: Αποθηκεύστε και πραγματοποιήστε συναλλαγές με περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης σε διαφορετικές αλυσίδες μπλοκ όπως Ethereum, BNB Chain, Polygon κ.λπ.
  • Ανταλλαγές διακριτικών: Ανταλλάξτε αποτελεσματικά μάρκες με τη συγκέντρωση ρευστότητας από αποκεντρωμένα χρηματιστήρια (DEX) και κεντρικά χρηματιστήρια (CEX).
  • Mobile-centric: Ως μέρος της εφαρμογής Binance, το Web3 Wallet είναι φιλικό προς κινητά, παρέχοντας μια εύχρηστη διεπαφή για το DeFi.
  • Συμβατότητα: Λειτουργεί άψογα με άλλες υπηρεσίες Binance όπως το Binance Bridge και το WalletConnect.

Συνολικά, το Πορτοφόλι Web3 της Binance προωθεί την υιοθέτηση των υπηρεσιών DeFi και Web3, παρέχοντάς σας μια εύχρηστη εμπειρία πορτοφολιού αυτοεξυπηρέτησης.

Αξίζει να το χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Web3 της Binance;

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Binance τακτικά, θα έλεγα ότι αξίζει να ελέγξετε το Web3 Wallet του. Η ενσωμάτωση με την εφαρμογή Binance (δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πορτοφόλι Web3 στην έκδοση Ιστού Binance) κάνει τη μεταφορά χρημάτων μεταξύ του λογαριασμού ανταλλαγής και του πορτοφολιού σας αρκετά εύκολη. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο πορτοφόλι Web3 απευθείας στην εφαρμογή Binance χωρίς να κατεβάσω ξεχωριστή εφαρμογή ή επέκταση.

  Ποιο πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Η διαδικασία εγκατάστασης ήταν γρήγορη και ανώδυνη. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του πορτοφολιού Web3 της Binance στο iCloud ή στο Google Drive παρέχει κάποια επιπλέον ασφάλεια (αν και θα πρέπει να το κάνετε μόνο εάν είστε βέβαιοι ότι οι λογαριασμοί σας στο cloud είναι εξίσου ασφαλείς!). Η λειτουργία Emergency Export του πορτοφολιού, η οποία σας επιτρέπει να ανακτήσετε την πρόσβαση στα περιουσιακά στοιχεία ανεξάρτητα εάν δεν μπορείτε πλέον να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Binance, αξίζει επίσης μια συγκεκριμένη κραυγή. Δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω δει σε κανένα άλλο πορτοφόλι Web3.

Φυσικά, η ασφάλεια είναι πάντα μια ανησυχία όταν ασχολείστε με κρυπτογραφικά πορτοφόλια. Το πορτοφόλι Web3 της Binance χρησιμοποιεί υπολογισμό πολλαπλών μερών (MPC) για να χωρίσει το ιδιωτικό κλειδί σε κοινόχρηστα στοιχεία στη συσκευή σας, στο χώρο αποθήκευσης cloud και στους διακομιστές του Binance. Με τα δύο από τα τρία στον έλεγχό σας, αυτό θα πρέπει να σας προσφέρει ηρεμία.

  Ενισχύστε την εμπειρία σας στο παιχνίδι με αυτούς τους 9 οικονομικούς υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές

Το πορτοφόλι Web3 της Binance υποστηρίζει διάφορα νομίσματα και μάρκες σε blockchain όπως το Ethereum, το BNB Chain, το Polygon κ.λπ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κρατάτε και να συναλλάσσεστε με διάφορα κρυπτονομίσματα—ακόμα και πέρα ​​από αυτά που αναφέρονται στο Binance. Η διαισθητική διεπαφή κάνει επίσης παιχνιδάκι την αποστολή, τη λήψη και την εναλλαγή κουπονιών.

Ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά είναι η ενσωματωμένη υπηρεσία ανταλλαγής. Βρίσκει τις καλύτερες τιμές συγκεντρώνοντας τιμές σε πολλά DEX και CEX. Από την εμφάνιση των πραγμάτων, πιθανότατα θα έχετε πολύ καλύτερα επιτόκια ανταλλαγής από το να χρησιμοποιείτε απευθείας μεμονωμένα αποκεντρωμένα χρηματιστήρια. Η εναλλαγή θα πρέπει επίσης να είναι άμεση και απρόσκοπτη, καθώς χρησιμοποιεί Binance Bridge κάτω από την κουκούλα.

Τούτου λεχθέντος, μακάρι το Web3 Wallet να ήταν πιο αγνωστικό ως προς την πλατφόρμα παρά να συνδεθεί με το Binance. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το πορτοφόλι Web3 της Binance ανεξάρτητα χωρίς λογαριασμό Binance. Αλλά για τους χρήστες του Binance, είναι μια άστοχη επιλογή για ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων.

Συνολικά, το νέο πορτοφόλι Web3 της Binance είναι προσεγμένο και αξίζει να το ελέγξετε. Η ευκολία, τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και η στενή ενσωμάτωση το καθιστούν ένα συναρπαστικό πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Το πορτοφόλι Web3 της Binance αξίζει μια περιστροφή

Το νέο πορτοφόλι Web3 της Binance φέρνει μερικά γλυκά οφέλη στο τραπέζι. Έτσι, εάν είστε ήδη στην ομάδα Binance, μπορείτε επίσης να δώσετε στο νέο της Web3 Wallet ένα test drive. Μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας για όλα τα κρυπτογραφικά και αποκεντρωμένα οικονομικά.