Τι είναι τα Streaks στο BeReal; Πώς να ξεκινήσετε ένα BeReal Streak

Το BeReal έχει τώρα μια λειτουργία Streaks, όπου μπορείτε να κερδίσετε ένα σερί αναρτώντας καθημερινά. Οι ραβδώσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να δημοσιεύετε πιο συχνά και να παρέχουν έναν διασκεδαστικό τρόπο για να δείτε πόσο δραστήριοι είστε στο BeReal. Πώς λειτουργούν όμως;

Τι είναι το BeReal Streak;

Το BeReal Streak είναι ένας μετρητής του πόσες ημέρες στη σειρά έχετε δημοσιεύσει στην εφαρμογή.

Μόλις δημοσιεύσετε για πέντε συνεχόμενες ημέρες, θα παρατηρήσετε ένα εικονίδιο φλόγας να εμφανίζεται στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης. Εάν πατήσετε σε αυτό, θα δείτε το προφίλ σας με το εικονίδιο φλόγας και τον αριθμό των ημερών που έχετε δημοσιεύσει στη σειρά δίπλα του. Αυτό είναι το σερί σου.

  8 εντυπωσιακά διαδικτυακά πρότυπα διαγραμμάτων συνάφειας για επιχειρήσεις

Μοιάζουν με τα Snapchat Streaks, αλλά διαφέρουν με μερικούς τρόπους. Η BeReal χρησιμοποιεί τις αναρτήσεις σας για να καθορίσει τα σερί σας. Στο Snapchat, η εφαρμογή μετράει τα Snaps σας με φίλους, ώστε να μπορείτε να έχετε διαφορετικές σειρές με κάθε φίλο.

Πώς μπορώ να αποκτήσω BeReal Streak;

Κερδίζετε ένα σερί στο BeReal αναρτώντας κάθε μέρα. Η ανάρτηση στο BeReal είναι εύκολη αν είστε αρχάριος. Το σερί σας θα ξεκινήσει μόλις δημοσιεύσετε το πέμπτο σας BeReal στη σειρά. Οι αναρτήσεις πριν από την έναρξη της λειτουργίας θα μετρούν αναδρομικά, επομένως μπορεί να έχετε ήδη ένα σερί.

  Ένα διασκεδαστικό, οικονομικό σκούτερ

Σημειωτέον, το Bonus BeReals και το RealGroups BeReals δεν υπολογίζονται για το σερί σας. Πρέπει να δημοσιεύετε ένα BeReal τουλάχιστον μία φορά κάθε μέρα πριν από την επόμενη ειδοποίηση BeReal για να διατηρήσετε ένα σερί. Το Late BeReals μετράει, επομένως δεν χρειάζεται να δημοσιεύετε έγκαιρα.

Δεν μπορείτε να ανακτήσετε ένα σερί ή να το επαναφέρετε μόλις το σπάσετε. Απλά πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος που οι ραβδώσεις στο BeReal διαφέρουν από το Snapchat. Στο Snapchat μπορείτε να επαναφέρετε το σερί σας.

Πώς μπορώ να δω τις τρέχουσες και προηγούμενες σειρές μου στο BeReal;

Πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις Αναμνήσεις σας στο BeReal για να δείτε τα σερί σας. Υπάρχουν δύο τρόποι: είτε πατήστε το εικονίδιο ημερολογίου από την αρχική οθόνη είτε πατήστε Προβολή όλων των αναμνήσεων μου στο κάτω μέρος της οθόνης του προφίλ σας.

  Αυτοματοποιήστε τις εργασίες HR με το Freshteam και βελτιώστε την αποτελεσματικότητα

Οι πορτοκαλί χουρμάδες είναι μέρος μιας σειράς. Θα υπάρχει ένα εικονίδιο φλόγας την ημερομηνία έναρξης κάθε σερί.

Τα BeReal Streaks είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να δημοσιεύσετε περισσότερες δημοσιεύσεις στην εφαρμογή και να παραμείνετε αυθεντικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό να δεις πόσο καιρό μπορείς να διατηρήσεις το σερί σου!