Τι είναι μια στρατηγική επωνυμίας και πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική που ξεχωρίζει;

Κάθε επιτυχημένη μάρκα έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό: μια ισχυρή στρατηγική επωνυμίας. Είτε ο στόχος σας είναι να γίνετε το επόμενο μεγάλο όνομα και να διαταράξετε την αγορά είτε να αναπτυχθείτε και να πετύχετε, η σωστή στρατηγική επωνυμίας μπορεί να σας προετοιμάσει για επιτυχία.

Μια στρατηγική επωνυμίας ή μια στρατηγική ανάπτυξης επωνυμίας, είναι ο μακροπρόθεσμος και ολιστικός οδηγός της επωνυμίας σας για την επίτευξη διείσδυσης στην αγορά και τη βοήθεια στην αναγνώριση και την αναγνώριση της επωνυμίας σας. Υποστηριζόμενη από έρευνα αγοράς, μια καλή στρατηγική επωνυμίας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το γλυκό σας σημείο σε έναν ανταγωνιστικό κλάδο. Ως πρώην επαγγελματίας μάρκετινγκ επωνυμίας για startups unicorn και άλλες, συχνά βλέπω επαγγελματίες μάρκετινγκ επωνυμίας να μπερδεύουν μια στρατηγική επωνυμίας με τα δημιουργικά της στοιχεία.

Αυτό που εννοώ είναι ότι μια στρατηγική επωνυμίας δεν είναι το λογότυπό σας, η παλέτα χρωμάτων ή ο οδηγός της επωνυμίας σας. Αυτά τα δημιουργικά στοιχεία αποτελούν μέρος της στρατηγικής της επωνυμίας σας και μπορούν να σας βοηθήσουν να την εφαρμόσετε σε όλες τις επικοινωνίες.

Ωστόσο, η στρατηγική επωνυμίας σας είναι το ολοκληρωμένο σχέδιο που σας βοηθά να βρείτε πώς θα είναι η θέση της επωνυμίας σας, πώς να επιτύχετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και ποια είναι η αξία της επωνυμίας σας.

Ακόμα μπερδεύεστε 🤔; Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε τα βασικά στοιχεία που ενημερώνουν μια στρατηγική επωνυμίας και βρείτε τα βήματα για να δημιουργήσετε μια ισχυρή στρατηγική επωνυμίας που σας επιτρέπει να φέρετε το A-game σας!

Βασικά στοιχεία μιας στρατηγικής επωνυμίας

Η στρατηγική της επωνυμίας σας είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη βελτίωση της απόδοσης επένδυσης (ROI), για να διατηρήσει την επωνυμία σας ελκυστική και ανανεωτική για τους πελάτες, ενώ αυξάνει τους κατάλληλους δυνητικούς πελάτες και τις μετατροπές. Στην πραγματικότητα, μια στρατηγική επωνυμίας θα συνεχίσει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα της επωνυμίας σας αργότερα. Ακολουθούν τα βασικά στοιχεία μιας στρατηγικής επωνυμίας:

Brand Vision

Μια στρατηγική επωνυμίας πρέπει να ενσωματώνει τον οδικό χάρτη των επιχειρηματικών στόχων της επωνυμίας σας μακροπρόθεσμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η στρατηγική της επωνυμίας σας δεν μπορεί να κάνει χωρίς ένα όραμα επωνυμίας. Στην πραγματικότητα, ένα ρεαλιστικό όραμα της επωνυμίας μπορεί να επηρεάσει τις επιχειρηματικές αποφάσεις και να επιτύχει τους στόχους μάρκετινγκ.

Ένα σαφές όραμα επωνυμίας παρέχει μια ενοποιημένη κατεύθυνση για την εφαρμογή της στρατηγικής της επωνυμίας. Στην πραγματικότητα, το όραμα της επωνυμίας είναι ένα βασικό συστατικό της στρατηγικής της επωνυμίας που διατηρεί τα ενδιαφερόμενα μέρη παρακινημένα, ενισχύει τη συνέπεια στο σκοπό και την εκτέλεση και βοηθά στη διαφοροποίηση της επωνυμίας από τους ανταγωνιστές της.

Συναισθημα

Παίρνουμε αποφάσεις αγοράς με βάση το συναίσθημα. Οι περισσότερες από τις ανάγκες και την προθυμία μας να πληρώσουμε καθοδηγούνται από αυτό που θέλουμε και όχι από το τι χρειαζόμαστε. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ως μια επιτυχημένη επωνυμία, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το συναίσθημα αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής της επωνυμίας σας.

Θα σας δώσει μια μοναδική φωνή επωνυμίας για να συνδεθείτε με τους πελάτες και να έχετε βαθύτερο αντίκτυπο από μια απλή εμπορική σχέση. Οι επωνυμίες που δημιουργούν δεσμούς με τους πελάτες και κάνουν τα συναισθήματα αξέχαστα μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη λήψη αποφάσεων. Η προσθήκη συναισθήματος στη στρατηγική της επωνυμίας σας επιτρέπει επίσης στους πελάτες να σας εμπιστεύονται και να βρουν μια αίσθηση πίστης σε αυτό που πρεσβεύετε.

Συνοχή

Εάν είστε νέα επωνυμία και θέλετε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ως μια αξιομνημόνευτη επωνυμία, η συνέπεια είναι το κλειδί για τη στρατηγική της επωνυμίας σας. Η αναγνώριση της επωνυμίας εξαρτάται από τη συνέπεια. Δεν μπορείς να κάνεις μια πολύ σοβαρή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την επόμενη μια σκανδαλώδη. Οι πελάτες σας θα μπερδευτούν και δεν θα βρουν τρόπο να συνδεθούν με την επωνυμία σας.

  Ανάπτυξη εφαρμογών Flutter: Ένας πλήρης οδηγός

Επομένως, βεβαιωθείτε ότι όλες οι επικοινωνίες της επωνυμίας σας είναι συνεκτικές. Οι περισσότερες νέες επωνυμίες κάνουν το λάθος να προσπαθούν να στοχεύσουν τους πάντες. Ωστόσο, μόλις βρείτε το κοινό-στόχο σας και δημιουργήσετε περσόνες αγοραστών, σας συνιστώ να εμμείνετε στο κοινό-στόχο σας, να κάνετε δοκιμές A/B (κατά μέτρο) για να δείτε τι είναι δεκτικό.

Έχετε κάποια ευελιξία στη στρατηγική της επωνυμίας σας, αλλά μην ταλαντεύεστε ανάμεσα στα άκρα για την επιτυχία της επωνυμίας σας.

Πώς να χτίσετε μια στρατηγική επωνυμίας

Η οικοδόμηση μιας στρατηγικής επωνυμίας μπορεί να είναι συντριπτική αν δεν κάνετε τον απολογισμό αυτών των 10 εύκολα βημάτων:

#1. Ανακαλύψτε τον σκοπό της επωνυμίας σας

Το πρώτο βήμα προς την οικοδόμηση της στρατηγικής της επωνυμίας σας είναι να υπολογίσετε τον σκοπό της επωνυμίας σας. Τι αντιπροσωπεύει η επωνυμία σας; Εάν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, ξεκινήστε ανακαλύπτοντας: Ποια είναι η συνολική επιχειρηματική στρατηγική σας; Στη συνέχεια, αρχίστε να έχετε τη στρατηγική της επιχείρησής σας από τη στρατηγική της επωνυμίας σας.

Η επιχειρηματική στρατηγική σας θα έχει δύο μέρη:

 • Λειτουργικό: Πώς βγάζετε χρήματα; Ή, να αποφέρει κέρδη;
 • Σκόπιμα: Ποιο κενό θέλετε να καλύψετε στην αγορά; Ή, τι προβλήματα λύνετε;

Ωστόσο, πώς μπορεί η συνολική επιχειρηματική στρατηγική να καθορίσει τη στρατηγική της επιχείρησής σας; Μπορείτε να αναλάβετε τη βασική αποστολή της επιχείρησής σας και να δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε το κοινό-στόχο σας. Ας υποθέσουμε ότι ο σκοπός της επωνυμίας μιας αεροπορικής εταιρείας μπορεί να είναι να κάνει τα ταξίδια σε όλους τους προορισμούς ευκολότερα και πιο άνετα.

Τώρα, μπορείτε να τοποθετήσετε την επωνυμία σας με δύο τρόπους: εάν η αεροπορική σας εταιρεία επικεντρώνεται στο να είναι προσιτή, ο σκοπός της επωνυμίας σας θα είναι να προσφέρει οικονομικές διαδρομές ή εκπτώσεις. Ενώ, εάν η αεροπορική σας εταιρεία επικεντρώνεται στην παροχή πολυτέλειας, ο σκοπός της επωνυμίας σας μπορεί να έχει να κάνει με το glam και μια εμπειρία υψηλού επιπέδου.

#2. Καθορίστε το κοινό-στόχο σας

Δεν θα έχετε κέρδη εκτός εάν πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Και, δεν θα πουλήσετε αν δεν κατανοήσετε το κοινό-στόχο σας και δεν χρησιμοποιήσετε την τμηματοποίηση πελατών.

 • Ποια είναι τα σημεία πόνου τους;
 • Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι τους;
 • Επιπλέον, ποιες είναι οι ανάγκες τους που μπορείτε να εξυπηρετήσετε;

Πρέπει επίσης να ορίσετε το κοινό-στόχο σας για να καταλάβετε σε ποια τιμή πρέπει να τιμολογηθεί το προϊόν ή η υπηρεσία σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε περισσότερο το κοινό-στόχο σας μόλις γνωρίσετε την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν. Θα πρέπει να επωφεληθείτε από τις ειδοποιήσεις push, τα μηνύματα WhatsApp ή τις διαφημίσεις Meta για να στοχεύσετε κοινό; Μπορείτε να απαντήσετε σε παρόμοιες ερωτήσεις και να τις ορίσετε στη στρατηγική της επωνυμίας σας, στο μέλλον.

#3. Κάντε Έρευνα Αγοράς

Όταν προσπαθείτε να κάνετε σωστή τη στρατηγική της επωνυμίας σας, πρέπει να γνωρίζετε το τοπίο της βιομηχανίας. Ποιοι είναι οι ανταγωνιστές σας; Ποιο είναι το κοινό-στόχος των ανταγωνιστών σας; Ποια είναι η μέση τιμή των ανταγωνιστικών προϊόντων; Σε ποιες αγορές πωλούν;

Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν χώρο στην αγορά. Εάν κάνετε καλά την έρευνα αγοράς και ανταγωνιστή σας, θα μπορείτε επίσης να εντοπίσετε ένα κενό στην αγορά. Στην πραγματικότητα, η έρευνα ανταγωνιστών μπορεί επίσης να βοηθήσει στην κατανόηση των προσδοκιών των πελατών.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις καμπάνιες τους για να δείτε τι έχει λειτουργήσει με το κοινό-στόχο σας και να απομακρυνθείτε από εκείνες που δεν έχουν.

#4. Προσδιορίστε το USP σας

Ως επωνυμία, η στρατηγική επωνυμίας σας είναι ατελής μέχρι τη στιγμή που έχετε καταλήξει σε μια μοναδική πρόταση πώλησης (USP). Μπορείτε να κάνετε μια ανάλυση SWOT (δυνατά σημεία, αδυναμίες, ευκαιρίες και απειλές) για να προσδιορίσετε τη δύναμη και την αδυναμία της επωνυμίας σας, καθώς και τις εξωτερικές ευκαιρίες και απειλές.

  10 καλύτερες βιβλιοθήκες επικύρωσης δεδομένων Node.JS για να διατηρούνται τα δεδομένα καθαρά

Σε συνδυασμό με την έρευνα αγοράς, μια ανάλυση SWOT μπορεί να σας βοηθήσει να υπολογίσετε τη μοναδική αξία της επωνυμίας που έχει το προϊόν σας. Το USP σας μπορεί να είναι ένα μοναδικό προϊόν, ένα φθηνό σημείο πώλησης, ένα ανθεκτικό προϊόν/υπηρεσία, μια εγγύηση χρόνου, ένα αποτέλεσμα ή κάτι άλλο.

 • Λύστε ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης σας
 • Ή, προσφέρετε ένα παρόμοιο προϊόν ή υπηρεσία με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα (χαμηλότερη τιμή, περισσότερες δυνατότητες)

Να θυμάστε ότι τη στιγμή που θα ανακοινώσετε το USP σας, οι ανταγωνιστές σας θα προσπαθήσουν να αντιγράψουν το ίδιο ή να υποτιμήσουν το USP σας. Ως εκ τούτου, επενδύστε χρόνο και προσπάθεια για να διατηρήσετε το USP σας και να διατηρήσετε ανέπαφη την πρόταση αξίας του.

#5. Σχεδιάστε την ταυτότητα της επωνυμίας σας

Ο σχεδιασμός της ταυτότητας της επωνυμίας σας από νωρίς μπορεί να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τις επωνυμίες και τις επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν μια στρατηγική επωνυμίας. Στην πραγματικότητα, κάθε επωνυμία χρειάζεται να αναπτύξει μια βασική ταυτότητα επωνυμίας, η οποία έχει τρία βασικά στοιχεία:

 • Λογότυπο μάρκας
 • Μια επώνυμη αισθητική (παλέτα χρωμάτων)
 • Τυπογραφία μάρκας

Η ταυτότητα της επωνυμίας σας θα πρέπει να είναι επεκτάσιμη για μελλοντικές επιχειρήσεις και να είναι εύκολη στην εφαρμογή στις παρούσες καταστάσεις. Επιπλέον, η ύπαρξη ταυτότητας επωνυμίας θα διασφαλίσει ότι όλα τα επικοινωνιακά σας μηνύματα συνδέονται σε ένα συνεκτικό θέμα.

Όταν επιλέγετε χρώματα, λάβετε υπόψη την ψυχολογία. Ως επαγγελματίας του μάρκετινγκ επωνυμίας, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η ψυχολογία των χρωμάτων στο μάρκετινγκ μπορεί πραγματικά να σας δώσει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα και να βοηθήσει την επωνυμία σας να ξεχωρίσει. Οι επωνυμίες τροφίμων όπως η KFC και η McDonald’s χρησιμοποιούν χρώματα όπως το κόκκινο για να κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται γεμάτοι ενέργεια και πιο επιρρεπείς στην ενεργοποίηση.

#6. Αναπτύξτε μια φωνή επωνυμίας

Ο καθένας, κάποια στιγμή στη ζωή του, έχει ακούσει για το απόσπασμα: Μερικές φορές, δεν είναι αυτό που λες, αλλά πώς το λες. Εκεί εμφανίζεται η σημασία της φωνής της επωνυμίας. Στην πραγματικότητα, η φωνή της επωνυμίας σας μπορεί να χρησιμεύσει ως ο επίσημος οδηγός για το πώς να πείτε αυτό που πρέπει να πείτε.

Η φωνή της επωνυμίας σας διασφαλίζει ότι δεν είστε όπως κάθε άλλη εταιρεία που προσπαθεί να κάνει θόρυβο στο διαδίκτυο. Σας επιτρέπει να ξεχωρίζετε, να έχετε την ταυτότητά σας στις επικοινωνίες και να διασφαλίζετε ότι το ίδιο αντικατοπτρίζεται σε όλες τις επικοινωνίες σας με μηνύματα.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο περιεχόμενο με την καλύτερη απόδοση για να δείτε τι αρέσει ή τι περιμένει το κοινό σας από την επωνυμία σας. Τους αρέσει μια πιο επίσημη φωνή της επωνυμίας; Ή, διασκεδαστικό; Μπορείτε επίσης να έχετε ένα μείγμα και των δύο.

Βεβαιωθείτε ότι η φωνή της επωνυμίας σας δεν είναι εχθρική ή προσχηματική. Μην πάρετε την πολύ σοβαρή προσέγγιση, επίσης. Βρείτε μια ισορροπία και θα πρέπει να είστε καλά. Στην πραγματικότητα, ως επαγγελματίας μάρκετινγκ επωνυμίας, θα σας προτείνω να έχετε μια λίστα με τα «πρέπει και να μην κάνετε» για τη φωνή της επωνυμίας σας.

Μπορείτε να προσθέσετε εξαιρέσεις, κανόνες και γενικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της φωνής της επωνυμίας σας σε διαφορετικές ρυθμίσεις για να βελτιώσετε την απόδοση επένδυσης (ROI), τη διατήρηση πελατών και την αφοσίωση.

#7. Δημιουργήστε έναν οδηγό στυλ επωνυμίας

Αφού καταλάβετε πώς θα είναι η οπτική σας ταυτότητα και η φωνή της επωνυμίας σας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν οδηγό στυλ που θα περιλαμβάνει τυπογραφία, παλέτα χρωμάτων και λογότυπο επωνυμίας.

Η ανάγκη για έναν οδηγό στυλ επωνυμίας είναι σημαντική για την επεκτασιμότητα και η διασφάλιση ότι αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούνται σε όλα τα σημεία επαφής, όπως ιστότοπους, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καμπάνιες μάρκετινγκ.

Ο οδηγός επωνυμίας σας θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει βασικές οδηγίες σχετικά με τον τόνο της επωνυμίας, τη φωνή της επωνυμίας και τους τύπους γραμματοσειρών που χρησιμοποιείτε. Έχετε ένα σύνολο χρωμάτων που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλά για την επωνυμία σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιλέξετε στυλ εικόνας και να έχετε μερικά πρότυπα για να μεταβείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να συμμετέχετε σε καμπάνιες μάρκετινγκ όπως και όταν απαιτείται.

  Raid 0 vs Raid 1: Διαφορές και ομοιότητες

Μπορείτε επίσης να ορίσετε κανόνες για το copywriting, συμπεριλαμβανομένων των τόνων και των στυλ γραφής. Στην πραγματικότητα, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε πώς να εργαστείτε με εικόνες, εικονίδια, εικόνες και να έχετε μια δεξαμενή για χρήση για καμπάνιες και στρατηγικές μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ακολουθεί η λίστα ελέγχου που πρέπει να έχετε:

 • Οδηγίες σύνταξης
 • Πρότυπα διαφημίσεων επί πληρωμή
 • Επιλογές εικόνας μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Επιλογές διάταξης μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Οδηγίες για τη χρήση της ταυτότητας της επωνυμίας (τόνος, τυπογραφία και χρωματική παλέτα)

Και αφού έχετε έτοιμο όλο αυτό το υλικό, θα χρειαστείτε καλό περιεχόμενο και εργαλεία κοινωνικών μέσων, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους πόρους σας.

#8. Αποφασίστε τα σημεία επαφής επωνυμίας

Όταν δημιουργείτε μια στρατηγική επωνυμίας, είναι σημαντικό να αποφασίσετε ποια σημεία επαφής θα έχει η επωνυμία σας. Τώρα, ίσως αναρωτιέστε γιατί τα σημεία επαφής ή τα κανάλια επωνυμίας είναι σημαντικά για τη στρατηγική της επωνυμίας σας;

Λοιπόν, στην εποχή που το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι το παν, έχει νόημα μόνο να ενσωματώσετε και τα δύο, έτσι ώστε η στρατηγική της επωνυμίας σας να μπορεί να βασίζεται στα κανάλια που θα χρησιμοποιείτε για την επικοινωνία με το κοινό σας.

Ωστόσο, πώς να αποφασίσετε τα σημεία επαφής και τα κανάλια της επωνυμίας;

 • Επιλέξτε κανάλια με βάση το πού λειτουργεί το κοινό-στόχος σας
 • Κάντε μερικές δοκιμές A/B και μάθετε πού αλληλεπιδρά περισσότερο το κοινό σας με την επωνυμία σας

Έχετε υψηλό ποσοστό ανοίγματος για ενημερωτικά δελτία; Ή, έχετε υψηλό CTR για ειδοποιήσεις push; Σε αυτήν την περίπτωση, θα μπορούσατε να ελέγξετε τους διαφορετικούς τρόπους για να πιέσετε για καλύτερη στόχευση κοινού.

Μπορείτε επίσης να δείτε πού αποδίδει καλύτερα το κοινό σας, είτε πρόκειται για το Instagram, το Facebook, το LinkedIn ή το TikTok. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά κανάλια ταυτόχρονα για να στοχεύσετε διαφορετικούς αγοραστές σε ξεχωριστά ταξίδια.

Γιατί νιώθω ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να επενδύσουν στο branding

Οι περισσότερες επωνυμίες κάνουν το λάθος να κάνουν τη στρατηγική της επωνυμίας τους αποκλειστικά για το εμπορικό σήμα τους. Τα χρόνια στο μάρκετινγκ επωνυμίας μου έχουν διδάξει ότι μια στρατηγική επωνυμίας δεν πρέπει να περιστρέφεται μόνο γύρω από τις αξίες και την αποστολή της επωνυμίας σας. Αλλά, επίσης, ακολουθήστε μια προσέγγιση εστιασμένη στο κοινό για να πετύχετε. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επωνυμία πρέπει να είναι συνεπής, να έχει απήχηση στο κοινό σας καθώς και αυθεντική για την επωνυμία σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τμηματοποίηση της αγοράς και τη στόχευση κοινού για να δημιουργήσετε μια στρατηγική επωνυμίας που θα περιστρέφεται γύρω από τους πελάτες και τις ανάγκες τους. Η τμηματοποίηση αγοράς σάς επιτρέπει να γνωρίζετε ποια είδη κοινού να στοχεύσετε, ποιοι είναι οι πιθανοί πελάτες σας και ποια σημεία πόνου μπορούν να λυθούν για το ιδανικό κοινό-στόχο σας. Μόλις αρχίσετε να εστιάσετε όλες τις επιχειρηματικές σας ενέργειες (τακτικές πώλησης και καμπάνιες μάρκετινγκ) σε αυτήν την ομάδα-στόχο, αρχίζετε να στοχεύετε περισσότερες μετατροπές, δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις.

Η στρατηγική της επωνυμίας σας δεν πρέπει να διαρκεί για πάντα. Μια καλή στρατηγική επωνυμίας λειτουργεί για τη φάση στην οποία βρίσκεται η επιχείρησή σας. Αφού επιτύχετε τους στόχους σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα στρατηγική επωνυμίας για την επόμενη φάση της επιχείρησης, όπως η χορηγία δημοφιλών τοποθεσιών, για παράδειγμα.

Αρχικά, οι στόχοι μιας νέας μάρκας περιλαμβάνουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας. Ως εκ τούτου, η στρατηγική της επωνυμίας σας θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα σε αυτό. Ωστόσο, μόλις επιτύχετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, ο επόμενος στόχος σας είναι να αυξήσετε τις μετατροπές και τους δυνητικούς πελάτες. Μόλις επιτευχθεί και αυτό, η στρατηγική της επωνυμίας σας θα πρέπει να επικεντρωθεί στην οικοδόμηση πιστών πελατών, στην εστίαση στη διατήρηση των πελατών και στην ανάπτυξη της αξίας της επωνυμίας. Ως εκ τούτου, συνεχίστε να επανατοποθετείτε τη στρατηγική της επωνυμίας σας και βεβαιωθείτε ότι είναι ευθυγραμμισμένη με τους επιχειρηματικούς στόχους σε κάθε στιγμή.

Στη συνέχεια, μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κιτ επωνυμίας και να βάλετε την επωνυμία σας στο επίκεντρο!