Τα Windows είναι πλέον μια εφαρμογή για iPhone, iPad, Mac και υπολογιστές

Βασικά Takeaways

  • Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή Windows που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με Windows 365, Azure Virtual Desktop και απομακρυσμένους υπολογιστές από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο.
  • Η εφαρμογή Windows χρησιμεύει ως κόμβος για τις υπηρεσίες εικονικοποίησης επιτραπέζιων υπολογιστών και εφαρμογών της Microsoft, παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο η εφαρμογή Microsoft 365 είναι μια πύλη για εφαρμογές παραγωγικότητας.
  • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για προεπισκόπηση σε Windows, macOS, iOS, iPadOS και προγράμματα περιήγησης ιστού και μπορεί να προσπελαστεί μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού ή να εγκατασταθεί από το Microsoft Store ή το TestFlight. Προς το παρόν απαιτεί έναν επαγγελματικό ή εκπαιδευτικό λογαριασμό Microsoft, με πιθανή διαθεσιμότητα στο Android στο μέλλον.
  Γιατί οι υπηρεσίες ροής χρεώνουν επιπλέον για HD και 4K;

Στην εκδήλωση Ignite 2023, η Microsoft ανακοίνωσε την εφαρμογή Windows για iPhone, iPad, Mac και PC. Η απλά ονομαζόμενη εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με Windows 365, Azure Virtual Desktop, Microsoft Dev Box και απομακρυσμένους υπολογιστές από οπουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη για Δημόσια Προεπισκόπηση.

Τα Windows είναι πλέον μια εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για άλλες συσκευές

Εικόνα: Microsoft

Η εφαρμογή Windows έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft με διαφορετικά μέσα σε διάφορες συσκευές. Η εφαρμογή Windows είναι ένας κόμβος για τις υπηρεσίες εικονικοποίησης επιτραπέζιων υπολογιστών και εφαρμογών της Microsoft, όπως το Azure Virtual Desktop, τα Windows 365 και τις Υπηρεσίες Απομακρυσμένης Επιφάνειας Εργασίας. Μπορείτε να το σκεφτείτε όπως το πώς η εφαρμογή Microsoft 365 είναι η πύλη σε όλες τις εφαρμογές παραγωγικότητας όπως το Word, το Excel και το PowerPoint.

Η εφαρμογή Windows είναι διαθέσιμη σε προεπισκόπηση για Windows, macOS, iOS και iPadOS και προγράμματα περιήγησης ιστού. Πριν αποχωρήσει από την Προεπισκόπηση, η εφαρμογή ενδέχεται να υποστεί αρκετές αλλαγές για να γίνει καλύτερη έκδοση του εαυτού της και να εξυπηρετήσει καλύτερα τους χρήστες. Τη στιγμή της σύνταξης, η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στο Android, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

  Μετακινήστε ένα μήνυμα στα εστιασμένα εισερχόμενα στην αλληλογραφία στα Windows 10

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή των Windows για να συνδεθείτε σε ένα απομακρυσμένο σύστημα Windows

Η Microsoft καθόρισε τα λειτουργικά συστήματα στα οποία μπορείτε να εκτελέσετε την εφαρμογή Windows. Αλλά επειδή μπορείτε να το ανοίξετε μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού, μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή των Windows από οπουδήποτε, αρκεί η συσκευή να μπορεί να εκτελεί ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Για να ανοίξετε την εφαρμογή των Windows σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, επισκεφτείτε windows.cloud.microsoft. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Windows από το Microsoft Store για συσκευές Windows ή το TestFlight για συσκευές Apple. Προς το παρόν, μπορείτε να συνδεθείτε μόνο με έναν επαγγελματικό ή εκπαιδευτικό λογαριασμό Microsoft. ο Τεκμηρίωση εφαρμογής Windows λεπτομερώς πώς μπορείτε να συνδεθείτε σε διαφορετικές συσκευές.

  9 τρόποι για να ανοίξετε το PowerShell στα Windows 10

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής στη συσκευή σας, η πρώτη ενέργεια είναι να συνδεθείτε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τον εργασιακό, το σχολείο ή τον προσωπικό σας λογαριασμό. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό που σχετίζεται με όλους τους εικονικούς υπολογιστές στους οποίους θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε άλλο λογισμικό. Αλλά ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, η εφαρμογή των Windows σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από τα περιφερειακά και τις δυνατότητες της τοπικής συσκευής. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλαπλές οθόνες, κάμερα web, ήχο, συσκευές αποθήκευσης και συνδέσεις εκτυπωτή με το απομακρυσμένο σύστημα Windows. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης προσαρμοσμένες αναλύσεις οθόνης, δυναμικές αναλύσεις οθόνης και κλιμάκωση.

Ξεκινώντας με την εφαρμογή Windows

Η εργασία σε ένα εικονικό λειτουργικό σύστημα Windows από οπουδήποτε είναι μια φυσική εξέλιξη για ένα κινητό εργατικό δυναμικό. Η εφαρμογή Windows μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο από μια σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας όταν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα ισχυρά εργαλεία και τις πλατφόρμες της Microsoft μέσω του cloud.