Τα 9 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για το Nintendo Switch

Αφού ξοδέψατε τόσα χρήματα αγοράζοντας ένα Nintendo Switch, πιθανότατα δεν έχετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε όλα τα παιχνίδια που θέλετε.

Ευτυχώς, το Nintendo eShop έχει μια λύση: δωρεάν παιχνίδια. Υπάρχουν πολλά υπέροχα παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε και να ξεκινήσετε να παίζετε χωρίς να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια που μπορείτε να αποκτήσετε στο Nintendo Switch.

Είχε περάσει πολύς καιρός, αλλά το 2022, είδαμε επιτέλους τους Fall Guys για πρώτη φορά στο Nintendo Switch. Τα καλά νέα είναι ότι το Fall Guys βγήκε ως ένα δωρεάν παιχνίδι. Άξιζε τον κόπο η αναμονή; Αυτό μάλλον εξαρτάται από εσάς να το αποφασίσετε.

Αυτό που είναι αλήθεια είναι ότι αυτό το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι ανόητο, γοητευτικό και διασκεδαστικό. Θα ελέγχετε τον δικό σας Fall Guy, τον οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε με διαφορετικά δέρματα, αξεσουάρ και συναισθήματα.

Υπάρχουν επίσης πολλά διαφορετικά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε μόνοι σας, με τυχαίους παίκτες ή με φίλους και οικογένεια. Ο κύριος στόχος είναι να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα μίνι-παιχνίδια και να κερδίσετε εμπειρία, Ευχαριστίες (το νόμισμα εντός του παιχνιδιού αυτού του παιχνιδιού) ή Κορώνες.

Αν και το Fall Guys μπορεί να αισθάνεται επαναλαμβανόμενο αν το παίζετε για πολύ καιρό, εξακολουθεί να είναι ένα ωραίο παιχνίδι για να παίζετε όταν δεν έχετε χρόνο ή όταν θέλετε να παίξετε κάτι που δεν απαιτεί πολλές δεξιότητες.

Αν σας αρέσουν τα Pokémon, τα παζλ και τα δωρεάν παιχνίδια, σίγουρα θα λατρέψετε το Pokémon Café ReMix. Παλαιότερα γνωστό ως Pokémon Café Mix, αυτό το παιχνίδι σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε το δικό σας καφέ και να σερβίρετε φαγητό και ποτό στα Pokémon που σας επισκέπτονται.

Το παιχνίδι είναι αρκετά απλό: Θα πρέπει κυρίως να φροντίσετε τους πελάτες σας και να τους φέρετε τα πιάτα που θέλουν. Δημιουργείτε αυτά τα πιάτα λύνοντας παζλ και χρησιμοποιώντας τα σωστά υλικά. Αν σε ένα Pokémon αρέσουν οι υπηρεσίες και το καφέ σας, μπορεί να αρχίσουν να δουλεύουν για εσάς.

Ομολογουμένως, αυτό το παιχνίδι μπορεί να μην είναι για εσάς εάν είστε περισσότερο ανταγωνιστικός παίκτης. Αλλά αν θέλετε μια διαφορετική εμπειρία Pokémon και θέλετε μια ωραία χαλάρωση, θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Εξάλλου, το παιχνίδι είναι δωρεάν για λήψη στο Nintendo Switch και μπορείτε να παίξετε και στο smartphone σας.

  Επεξήγηση της παλινδρόμησης έναντι της ταξινόμησης στη μηχανική μάθηση

Σίγουρα έχετε ακούσει για το Yu-Gi-Oh! πριν, αλλά ξέρατε ότι υπάρχει ένα παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε δωρεάν στην κονσόλα σας; Το Master Duel φέρνει όλα όσα κάνουν το Yu-Gi-Oh! διασκεδαστικό και ανταγωνιστικό για το Nintendo Switch.

Ακριβώς όπως το κανονικό Yu-Gi-Oh!, το Master Duel σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας τράπουλα με πολλές κάρτες από το παιχνίδι με κάρτες συναλλαγών. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τράπουλα σας ενάντια σε παίκτες σε όλο τον κόσμο για να φτάσετε σε διαφορετικές βαθμίδες. Ή μπορείτε να μεταφέρετε την τράπουλα σας στη λειτουργία Solo, όπου θα παίξετε ενάντια στον υπολογιστή και θα κερδίσετε πολλές ανταμοιβές.

Αν και το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν θα έχετε πρόσβαση σε όλες αυτές τις κάρτες από την αρχή. Όπως πολλά άλλα παιχνίδια με κάρτες συναλλαγών, θα πρέπει να πληρώσετε για την ευκαιρία να ξεκλειδώσετε πολλές κάρτες. Επιπλέον, ορισμένες από τις πιο ανταγωνιστικές τράπουλες θα απαιτήσουν δύο ή και τρία αντίγραφα της ίδιας κάρτας, κάτι που μπορεί να είναι λίγο δύσκολο —και ακριβό— για τους περισσότερους από εμάς.

Έτσι, ενώ το παιχνίδι είναι δωρεάν, οι μικροσυναλλαγές μπορεί να καταστρέψουν την εμπειρία σας. Τα καλά νέα είναι ότι όταν ξεκινάτε, το παιχνίδι θα σας δώσει μια καλή ποσότητα πολύτιμων λίθων, επομένως θα πρέπει να μπορείτε να φτιάξετε μια πολύ καλή τράπουλα χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα.

Ποιος είπε ότι τα παιχνίδια Tetris και Battle Royale δεν συνδυάζονται καλά μεταξύ τους; Το Tetris 99 είναι μια διαδικτυακή έκδοση του κλασικού παιχνιδιού Tetris. Σε αυτό, θα ανταγωνιστείτε έως και 98 άλλους παίκτες.

Το παιχνίδι είναι το ίδιο με το κανονικό Tetris, επομένως ο στόχος σας είναι να διατηρήσετε τον πίνακα σας καθαρό όσο το δυνατόν περισσότερο, ευθυγραμμίζοντας τα τούβλα σας σε σειρές για να τα εξαφανίσετε. Μία από τις βασικές διαφορές είναι ότι μπορείτε να στείλετε “σκουπίδια” σε άλλους παίκτες για να τους εξαλείψετε. Φυσικά, αυτό είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις.

Παραδόξως, η ανταγωνιστική πτυχή του Tetris 99 κάνει το παιχνίδι μια πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία. Επιπλέον, η νίκη σε ένα παιχνίδι είναι πολύ πιο ικανοποιητική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ το Tetris 99 είναι τεχνικά δωρεάν, θα χρειαστείτε μια συνδρομή στο Nintendo Switch Online για να το παίξετε. Εάν έχετε ήδη εγγραφεί, τότε αυτό το παιχνίδι αξίζει να το ελέγξετε.

  Πώς να προστατέψετε το Mac σας από Ransomware

Το Fortnite είναι ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται συστάσεις. Αυτό το παιχνίδι έχει γίνει τόσο δημοφιλές που συνεργάζεται με άλλα δημοφιλή ονόματα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, όπως η Ariana Grande, η Marvel και η Dragon Ball.

Το Fortnite είναι ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά παιχνίδια για πολλούς παίκτες και Battle Royale διαθέσιμα και ένας από τους λόγους είναι ότι το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν.

Μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε, από skins έως emotes και πάσες μάχης χρησιμοποιώντας το νόμισμα εντός παιχνιδιού, το V-Bucks—το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε παίζοντας ή με πραγματικά χρήματα—αλλά δεν χρειάζεστε τίποτα από αυτά για να παίξετε το παιχνίδι και να έχετε Λίγη πλάκα.

Το Fallout Shelter είναι ένα παιχνίδι Fallout όπως δεν έχετε ξαναδεί. Αντί να εξερευνήσετε την ερημιά με τίποτα άλλο εκτός από τις ικανότητες και τα όπλα σας, διαχειρίζεστε ένα θησαυροφυλάκιο και κρατάτε τους ανθρώπους μέσα χαρούμενους (και ζωντανούς).

Κάθε άτομο ή κάτοικος θα έχει διαφορετικά στατιστικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη σωστή λειτουργία του θησαυροφυλακίου σας. Ανάλογα με τα ΕΙΔΙΚΑ στατιστικά τους, οι κάτοικοι μπορούν να σας βοηθήσουν να παράγετε νερό, ενέργεια ή ψυχαγωγία.

Και, φυσικά, δεδομένου ότι εξακολουθείτε να ζείτε σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, ορισμένοι κάτοικοι είναι καλοί στη μάχη, κάτι που είναι υπέροχο όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τις περιστασιακές προσβολές.

Το Fallout Shelter δεν είναι ένα γεμάτο δράση παιχνίδι, αλλά αν ασχολείστε με προσομοιωτές διαχείρισης και θέλετε να εξερευνήσετε την ερημιά, να κρατήσετε τους κατοίκους ζωντανούς και να επεκτείνετε το θησαυροφυλάκιό σας σε μια πλήρως λειτουργική εγκατάσταση, αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και θα σας κρατήσει να παίζετε στο Nintendo Switch ή στο smartphone σας.

Αν δεν θέλετε να διευθύνετε ένα καφέ για τα Pokémon, μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να τους κάνετε να τσακωθούν σε μια αρένα. Το Pokémon Unite είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο οποίο ελέγχετε ένα Pokémon και μάχεστε εναντίον άλλων παικτών online.

Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού είναι αρκετά παρόμοιοι με παιχνίδια όπως το League of Legends, οπότε πιθανότατα θα γνωρίζετε ήδη αν αυτό το παιχνίδι είναι για εσάς ή όχι. Θα μπείτε σε μια αρένα με τέσσερις άλλους παίκτες και θα αρχίσετε να παλεύετε με μια διαφορετική ομάδα.

  Δημιουργήστε μια εφαρμογή πίνακα πολλαπλασιασμού Python με το OOP

Το σύστημα μάχης είναι εντελώς διαφορετικό από τα κύρια παιχνίδια Pokémon, οπότε μην περιμένετε τα Pokémon τύπου φωτιάς σας να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά ενάντια στα Pokémon τύπου νερού του αντιπάλου σας. Αντίθετα, θα πρέπει να βασιστείτε στις ικανότητές σας και στις ειδικές σας κινήσεις για να νικήσετε τον αντίπαλο.

Το Pokémon Unite είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια MOBA που μπορείτε να παίξετε σήμερα. Θα περάσετε υπέροχα αν είστε λάτρης του franchise Pokémon.

Είτε αγαπάτε τον Kirby είτε θέλετε κάτι να παίξετε με τους φίλους σας, το Super Kirby Clash είναι ένα τέλειο παιχνίδι για το Nintendo Switch σας.

Αυτό το δωρεάν παιχνίδι είναι ο πνευματικός διάδοχος ενός παιχνιδιού 3DS που ονομάζεται Kirby Clash Deluxe. Θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους τρεις παίκτες για να ξεκινήσετε μια αποστολή για να νικήσετε τα κακά αφεντικά.

Εσείς και οι ομάδες σας μπορείτε να επιλέξετε μια παραλλαγή Kirby με διαφορετική ικανότητα. Για παράδειγμα, μπορείτε να σταματήσετε τον χρόνο, να θεραπεύσετε τους συμπαίκτες σας ή να προκαλέσετε μεγάλη ζημιά στα αφεντικά.

Κατά τη διάρκεια των αποστολών σας, μπορείτε να κερδίσετε διαφορετικές ανταμοιβές για να βελτιώσετε τα όπλα σας ή να ξεκλειδώσετε περισσότερες αποστολές. Συνολικά, το Super Kirby Clash είναι ένα χαριτωμένο παιχνίδι που θα σας προσφέρει αμέτρητες ώρες διασκέδασης με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Αγαπάτε το ποδόσφαιρο και τα γρήγορα αυτοκίνητα; Γιατί να μην τα συνδυάσετε και να παίξετε λίγο Rocket League; Αυτό το δωρεάν παιχνίδι είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τίτλους για πολλούς παίκτες από το 2020 και για καλό λόγο.

Οι κανόνες είναι απλοί. Μπαίνεις σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με το αγαπημένο σου αυτοκίνητο και η δουλειά σου είναι να σκοράρεις όσα περισσότερα γκολ μπορείς. Το να παίζεις ποδόσφαιρο με αυτοκίνητο κάνει το παιχνίδι διασκεδαστικό και δύσκολο, αλλά είναι πολύ πιο ικανοποιητικό όταν σκοράρεις.

Διασκεδάστε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα

Στην εποχή που ζούμε, είναι πολύ εύκολο να παίζετε πραγματικά όμορφα βιντεοπαιχνίδια χωρίς να ξοδεύετε δεκάρα και το Nintendo Switch δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε από αυτά τα παιχνίδια και να δείτε ποια σας αρέσουν. Φυσικά, θα πρέπει να είστε πάντα προσεκτικοί με τις μικροσυναλλαγές, καθώς έτσι βγάζουν χρήματα τα δωρεάν παιχνίδια.