Τα 7 καλύτερα σαρκοφάγα Podcasts για λήψη

Μπριζόλες και παϊδάκια και ψητά, ω! Εάν η ιδέα σας για τον παράδεισο των τροφίμων περιλαμβάνει μια δίαιτα σαρκοφάγων, έχουμε μερικά podcast για εσάς. Είτε είστε έμπειρος σαρκοφάγος που κάνει δίαιτα είτε απλώς είστε περίεργοι για αυτόν τον τρόπο ζωής με επίκεντρο το κρέας, τα podcast είναι μια εξαιρετική πηγή για πληροφορίες, συμβουλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Αυτά τα podcast περιλαμβάνουν συνεντεύξεις με κορυφαίους ειδικούς στον τομέα και καλύπτουν τα πάντα, από τα πιθανά οφέλη για την υγεία μέχρι την ιατρική παραπληροφόρηση. Γι’ αυτό, βάλτε φωτιά στη σχάρα, ρίξτε ένα πρωταρχικό παϊδάκι και ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα επτά podcast διατροφής για σαρκοφάγα.

Το podcast του Primal Edge είναι ένας πόρος που βουτάει με το κεφάλι στον πυρήνα ενός τρόπου ζωής που θέλει το κρέας. Ο οικοδεσπότης, ο Tristan Haggard, δεν αφήνει τίποτα πάνω του καθώς καταρρίπτει την πρωταρχική δίαιτα, προσφέροντας ανεκτίμητες γνώσεις και πρακτικές συμβουλές για να σας καθοδηγήσουν στο σαρκοφάγο ταξίδι σας.

Ένα ιδιαίτερα διορατικό (και τολμώ να πω προκλητικό) επεισόδιο είναι επεισόδιο 218: ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΒΕΓΚΑΝ ΠΑΝΕ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΚΑΙ ΚΕΤΟ;. Αυτό το επεισόδιο podcast περιγράφει γιατί η ενσωμάτωση ζωικής πρωτεΐνης στη διατροφή σας μπορεί να είναι καλή ιδέα.

Στο ομώνυμο podcast του, ο Dr. Baker μοιράζεται το προσωπικό του ταξίδι και τις επαγγελματικές του γνώσεις για τον γεμάτο πρωτεΐνες τρόπο ζωής του. Αυτός ο ορθοπεδικός χειρούργος δεν εφαρμόζει απλώς τη δίαιτα των σαρκοφάγων – την υπερασπίζεται, εμπνέοντας αμέτρητους ανθρώπους να ευδοκιμήσουν σε ένα μενού με επίκεντρο το κρέας.

Ο Δρ Μπέικερ είναι ένας έμπειρος αθλητής, που κατέχει παγκόσμια ρεκόρ σε διάφορα αθλήματα. Ακόμη και στα 50 του, σηκώνει τεράστια βάρη και μπάλες μπάσκετ σαν να μην είναι κάτι σπουδαίο.

Ακούστε το επεισόδιο, Υπερέτρωγε και μετά το δοκίμασε, με τη Λίλι Κέιν. Σε αυτό το επεισόδιο, ο Μπέικερ και ο Κέιν συζητούν για οτιδήποτε σαρκοφάγο, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου του στην απώλεια βάρους, την ενίσχυση της γνωστικής ικανότητας, την οικοδόμηση δύναμης και τη διατήρηση της ενέργειας.

  Οι Mac θα εκτελούν εφαρμογές iPhone και iPad: Δείτε πώς θα λειτουργήσει

Ο Κέιν είναι πιστοποιημένος προπονητής διατροφής κετο, πιστοποιημένος προπονητής υγείας και ζωής και δημοφιλής χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες YouTuber.

Για όσους ενδιαφέρονται για τις δίαιτες κετο συγκεκριμένα, υπάρχουν άλλα επτά podcast που πρέπει να ελέγξουν.

Με οικοδεσπότη τον Scott Mys, αυτό το podcast προσφέρει πλούσιες γνώσεις σχετικά με τη διατροφή των σαρκοφάγων. Το podcast εστιάζει στην παρουσίαση επιστημονικών προοπτικών και πρακτικών εφαρμογών, με αποτέλεσμα επεισόδια που είναι γεμάτα με αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες.

Αν ψάχνετε για μια δόση γνώσης για το μονοπάτι των σαρκοφάγων, ρίξτε μια ματιά το επεισόδιο με την Amber O’Hearn.

Έμπειρη επιστήμονας δεδομένων και υπέρμαχος της δίαιτας σαρκοφάγων για πάνω από μια δεκαετία, η Amber προσκαλεί τους ακροατές να εξετάσουν το ρόλο της διατροφής στην ψυχική υγεία, ιδιαίτερα τις δικές της εμπειρίες με τη διπολική διαταραχή, και παρέχει μια μοναδική οπτική που σπάνια καλύπτεται στις συζητήσεις για τη διατροφή.

Η έρευνά της σχετικά με τις επιπτώσεις μιας δίαιτας χωρίς φυτά, χωρίς κρέας σε διάφορα θέματα υγείας είναι βέβαιο ότι θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον.

Εάν επιθυμείτε να απορροφήσετε την επιστήμη πίσω από τη δίαιτα των σαρκοφάγων, το podcast Θεμελιώδης Υγείας του Δρ. Paul Saladino είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Εξέχουσα προσωπικότητα στο κίνημα των σαρκοφάγων, ο Δρ Saladino αντλεί από την τελευταία έρευνα για να δικαιολογήσει τη δίαιτα που επικεντρώνεται στο κρέας (την οποία τώρα αναφέρεται ως «Δίαιτα με βάση τα ζώα» και περιλαμβάνει φρούτα, γάλα και μέλι).

Ένα επεισόδιο που ξεχωρίζει περιλαμβάνει τον Δρ Tommy Wood, έναν έμπειρο ερευνητή που ειδικεύεται στη μεταβολική ευελιξία. Στο επεισόδιο (διαθέσιμο στις Apple Podcasts ή όπου κι αν παίρνετε τα podcast σας), συζητούν τη διατροφή, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων των ζωικών τροφών και των παγίδων των επεξεργασμένων υδατανθράκων.

  Συγχρονισμός σημειώσεων συγκεκριμένων ιστότοπων σε υπολογιστές

Αν θέλετε να επεκτείνετε το ρεπερτόριό σας podcast, υπάρχουν και άλλα podcast υγιεινής διατροφής στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε.

Το podcast Black Carnivore προσφέρει μια αναζωογονητική προοπτική για την υιοθέτηση του τρόπου ζωής του σαρκοφάγου ή κετο. Με οικοδεσπότη την Ede Fox, η οποία άλλαξε την υγεία της μέσω μιας δίαιτας σαρκοφάγων, το podcast επιτυγχάνει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ έμπνευσης και πληροφοριών.

Πάρτε, για παράδειγμα, το επεισόδιο με τίτλο Το Black Vegan που έγινε σαρκοφάγο θεραπεύει τον χρόνιο πόνο. Σε αυτό, ο Fox συζητά με ειλικρίνεια το ταξίδι του συναδέλφου του σαρκοφάγου Steve Francois, ενός άνδρα που άλλαξε τα χόρτα του με μπριζόλες και, σε αντάλλαγμα, βρήκε μια λύση στα μακροχρόνια προβλήματα υγείας του, αφού πάλεψε με πόνο, φλεγμονή και αύξηση βάρους για τρία χρόνια. ως βίγκαν.

Η υιοθέτηση της δίαιτας των σαρκοφάγων από τον Steve όχι μόνο ανακούφισε το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών και την ισχιαλγία αλλά τον βοήθησε επίσης να χάσει βάρος.

Με οικοδεσπότη τον Robert Kiltz, MD, αυτό το podcast ενθαρρύνει ανοιχτές συζητήσεις σχετικά με τα οφέλη, τις προκλήσεις και τις εμπειρίες της δίαιτας.

Ένα επεισόδιο που αξίζει να δείτε περιλαμβάνει ένα με καλεσμένο τον Stephen Thomas (Το σαρκοφάγο του Ηνωμένου Βασιλείου). Με πλούσιο υπόβαθρο στη φυσιολογία, τις επιστήμες υγείας και την επιστήμη του αθλητισμού και της προετοιμασίας, ο Thomas έχει βοηθήσει αμέτρητα άτομα να επιτύχουν τους στόχους υγείας τους, ιδιαίτερα εκείνους που μάχονται με την παχυσαρκία και τον διαβήτη.

Έχοντας και οι δύο μεταβεί υιοθετώντας τη δίαιτα των σαρκοφάγων, οι Thomas και Kiltz προσφέρουν μια εις βάθος συζήτηση για τις προκαταλήψεις στις πληροφορίες για την υγεία, επαναπροσδιορίζοντας αυτό που θεωρούμε «υγιεινό», τη σχέση μεταξύ της διατροφής των σαρκοφάγων και της απώλειας βάρους, τις δυσμενείς επιπτώσεις των φυτικών ινών και η θέση του αλκοόλ σε έναν σαρκοφάγο τρόπο ζωής.

  Πώς να αλλάξετε και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένη μορφή αριθμού στα Φύλλα Google

Αυτό το podcast εξερευνά τη μεταμορφωτική δύναμη της δίαιτας των σαρκοφάγων μέσω του φακού τόσο των επαγγελματιών όσο και των καθημερινών ατόμων. Οι επισκέπτες ποικίλλουν από επαγγελματίες υγείας, όπως καρδιοχειρουργούς, διαιτολόγους και ειδικούς ψυχικής υγείας, μέχρι εκείνους που έχουν επωφεληθεί προσωπικά από αυτήν τη διατροφική προσέγγιση.

Η συζήτηση εκτείνεται πέρα ​​από την επιστήμη της διατροφής των σαρκοφάγων σε πρακτικές συμβουλές, καθιστώντας την πολύτιμη πηγή τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους σαρκοφάγους.

Σε ένα επεισόδιο με τίτλο, Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω με τη δίαιτα των σαρκοφάγων: Το ταξίδι της Jessica Henrard στην υγεία και τη νεανικότηταο οικοδεσπότης Coach Stephen παίρνει συνεντεύξεις από την Jessica Henrard, μια υποστηρικτή της δίαιτας σαρκοφάγων, συζητώντας το μετασχηματιστικό ταξίδι της από μια δίαιτα με βάση το Παλαιό σε έναν τρόπο ζωής σαρκοφάγου.

Με δύο δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, η Jessica μεταπήδησε στη δίαιτα των σαρκοφάγων αφού πάλεψε με δερματικές παθήσεις, φλεγμονές και σημάδια γήρανσης. Αφού υιοθέτησε μια δίαιτα με βάση το κρέας, παρατήρησε βελτίωση στην υγεία του δέρματος, μειωμένη φλεγμονή και βελτιωμένη ποιότητα ύπνου, λίμπιντο και πνευματική εστίαση.

Μάθετε περισσότερα για τη δίαιτα των σαρκοφάγων

Από διάσημους επαγγελματίες υγείας μέχρι καθημερινά άτομα, οι μαρτυρίες για τη δίαιτα των σαρκοφάγων είναι πειστικές. Και κάθε μέρα, η κοινότητα συνεχίζει να μεγαλώνει.

Είτε είστε νέος σε αυτόν τον τρόπο διατροφής είτε είστε έμπειρος σαρκοφάγος, αυτά τα podcast προσφέρουν μια πλούσια σειρά από ιδέες, προσωπικές ιστορίες και έρευνα αιχμής. Καλή όρεξη!