Τα 7 καλύτερα ρομπότ για Twitch Streamers

Οι streamers έχουν περίπου ένα εκατομμύριο και ένα πράγματα να σκεφτούν κατά τη ροή. Πρέπει να βεβαιωθούν ότι όλοι αισθάνονται ότι ακούγονται, είναι ευπρόσδεκτοι και διασκεδάζονται, ενώ εστιάζουν σε οποιοδήποτε παιχνίδι ή μουσική παίζουν. Οι streamers είναι επίσης άνθρωποι και η ταχυδακτυλουργία με όλες τις διαφορετικές πτυχές της ροής μπορεί να γίνει συντριπτική ή ακόμα και να αφαιρέσει την απόλαυση.

Εκεί μπορούν να παρέμβουν τα ρομπότ και να απομακρύνουν λίγη από την πίεση από τους ώμους ενός streamer. Έτσι, αν ψάχνατε για ένα bot για να σας βοηθήσει στη ροή σας στο Twitch, εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω.

Τι είναι το Stream Bot και γιατί το χρειάζομαι;

Ένα ρομπότ ροής είναι ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε τη συνομιλία σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στο παιχνίδι αντί στην πλευρά του διαχειριστή των πραγμάτων. Όσον αφορά το τι ακριβώς μπορεί να κάνει ένα bot, ο ουρανός είναι το όριο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρομπότ για να πραγματοποιήσετε διαγωνισμούς για εσάς, να υπενθυμίσετε σε εσάς και τους θεατές σας να παραμείνετε ενυδατωμένοι ή ακόμα και να μετριάζετε τους θεατές σας αποκλείοντας ή αφαιρώντας τα κακά αυγά από τη συνομιλία σας.

Κάθε μία από αυτές τις λειτουργίες μπορεί να σας ωφελήσει ως streamer επειδή αυτοματοποιεί λειτουργίες που διαφορετικά θα έπρεπε να εκτελέσετε μόνοι σας. Αυτό σας δίνει περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε σε σημαντικά πράγματα, όπως να συντρίψετε το επόμενο αφεντικό και να αλληλεπιδράσετε ουσιαστικά με τους θεατές σας.

Η δημιουργία μιας διαδραστικής ροής είναι το κλειδί της επιτυχίας. Μπορείτε να προσθέσετε πόντους καναλιού για να δημιουργήσετε μια πιο διαδραστική ροή Twitch και να ανεβάσετε το επίπεδο της συνομιλίας σας, αλλά η χρήση ρομπότ είναι μια ακόμη βασική δυνατότητα του Twitch που πρέπει να γνωρίζει κάθε streamer.

Το πρόβλημα με τα bots είναι ότι υπάρχουν αμέτρητες επιλογές εκεί έξω, το καθένα με τα δικά του πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Για να προσθέσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα bot εξαρχής απαιτείται επίσης η σύνδεσή του στον ίδιο τον λογαριασμό σας στο Twitch και δεν θέλετε να μοιράζεστε τέτοιες ευαίσθητες πληροφορίες με κανένα τυχαίο πρόγραμμα. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το ρομπότ που θα επιλέξετε είναι ασφαλές, αξιόπιστο και αξιόπιστο. Οι ακόλουθες επιλογές σημειώνουν όλα αυτά τα πλαίσια.

  Πώς να κάνετε ροή σε Twitch από τη γραμμή εντολών στο Linux

Το Nightbot είναι ένα από τα πιο δημοφιλή chatbot, και για καλό λόγο. Είναι 100% ασφαλές και εξίσου αξιόπιστο. Ορισμένα ρομπότ έχουν τη συνήθεια να αποσυνδέονται με κάποιο τρόπο από τη ροή σας για περίεργους και άγνωστους λόγους, με αποτέλεσμα να πρέπει να συνδεθείτε και να τα ενεργοποιήσετε ξανά με μη αυτόματο τρόπο. Το Nightbot, ωστόσο, δεν πάσχει από αυτό το ζήτημα.

Υπάρχουν επίσης αμέτρητες λειτουργίες που μπορείτε να ρυθμίσετε το Nightbot να κάνει στη ροή σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε αιτήματα τραγουδιών για να επιτρέψετε στους θεατές σας να επιμελούνται τη λίστα αναπαραγωγής σας (προσοχή στα πνευματικά δικαιώματα εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη δυνατότητα), να μετριάζετε δώρα, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίζετε τους θεατές σας χωρίς να ασχολείστε με τα παρασκήνια, ακόμη και να ρυθμίσετε αυτοματοποιημένα χρονόμετρα για να υπενθυμίσετε στους θεατές σας οτιδήποτε.

Η έκρηξη της τεχνητής νοημοσύνης έχει δει την τεχνητή νοημοσύνη να υιοθετείται σε πολλές διαφορετικές πτυχές της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένου του streaming. Πολλά ρομπότ χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη, αλλά το StreamChat AI τροφοδοτείται από μια εξαιρετικά προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη με τη δική του αυθάδη προσωπικότητα για να εμπλουτίσει τη ροή σας.

Αυτό είναι που βοηθά το StreamChat AI να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Αντί να δίνει μονότονες και ρομποτικές απαντήσεις, το StreamChat AI έχει τους δικούς του τρόπους και προσωπικότητα που το καθιστούν πιο ζωντανό και σχετικό μέρος της συνομιλίας σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την προσωπικότητα του StreamChat AI για να ταιριάζει στο στυλ ροής σας.

Το StreamElements είναι μια άλλη πολύ δημοφιλής επιλογή για τους streamers και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να πηγαίνει χέρι-χέρι με το λογισμικό ροής OBS. Προσφέρει όλες τις καλύτερες λειτουργίες chatbot, όπως χρονόμετρα, υπενθυμίσεις, δώρα και εντολές και παρέχει μια σταθερή σύνδεση στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.

Το StreamElements μπορεί επίσης να σας συνδέσει με κάθε είδους χορηγίες, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε το κοινό σας και να υποστηρίξετε τη συνήθεια ροής. Αυτά συνήθως περιλαμβάνουν ροή ενός συγκεκριμένου παιχνιδιού και προσφέρουν χρηματικά κίνητρα με βάση τον αριθμό των θεατών που μπορείτε να πάρετε για να εγγραφείτε και να παίξετε επίσης τα παιχνίδια.

  Τι είναι το Twitch Studio και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για ροή;

Το StreamElements είναι ένα από τα πιο εύχρηστα chatbots και με όλες τις δυνατότητες που προσφέρει, μαζί με πιθανές συμφωνίες χορηγίας, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή chatbot μεταξύ των streamers.

Εάν χρησιμοποιείτε Streamlabs για την εκτέλεση της ροής σας αντί για OBS, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το Streamlabs Cloudbot. Αυτό το bot έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί άψογα με το Streamlabs για να εποπτεύει τη συνομιλία σας και επειδή εμπιστεύεστε ήδη το Streamlabs με τον λογαριασμό σας στο Twitch, δεν χρειάζεται να δώσετε άδεια και σε κανένα εξωτερικό πρόγραμμα.

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το Streamlabs Cloudbot ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε λογισμικό ροής Streamlabs, αλλά μπορεί να αποσυνδέεται περιστασιακά. Το Streamlabs Cloudbot προσφέρει πλήρως προσαρμόσιμες εντολές για χρήση και αλληλεπίδραση στη συνομιλία σας, όπως για παράδειγμα εισαγωγικά.

Οι θεατές σας μπορούν να πληκτρολογήσουν εισαγωγικά ! και να λάβουν μια τυχαία προσφορά που έχετε πει στη ροή στο παρελθόν. Ωστόσο, πρέπει να ανεβάσετε μόνοι σας τα αποσπάσματα, αλλά αυτό είναι εύκολο να το κάνετε πριν ξεκινήσετε ή ακόμα και κατά τη διάρκεια της ροής.

Το Moobot είναι ένα έξυπνο και υψηλής ποιότητας chatbot που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εποπτεύσετε τη συνομιλία σας. Οι streamers έχουν ελάχιστο έλεγχο ως προς το ποιος μπαίνει στη συνομιλία τους και υπάρχουν κάποια κακά αυγά που θα χρειαστούν απαγόρευση για οποιονδήποτε λόγο. Μπορεί να είναι δύσκολο ή σχεδόν αδύνατο για τους streamers να δουν κάθε σχόλιο και να σταματήσουν τη ροή τους για να αποκλείσουν κάποιον στο Twitch, ειδικά όταν η συνομιλία εκτινάσσεται. Εκεί μπαίνουν οι συντονιστές.

Αλλά δεν μπορείτε πάντα να βασίζεστε στους συντονιστές σας ότι θα είναι κοντά σας. Άνθρωποι είναι κι αυτοί άλλωστε. Το Moobot παρέχει μια αυτοματοποιημένη εναλλακτική λύση, ώστε οι streamers να μπορούν να προστατεύουν τη συνομιλία τους ακόμα και όταν δεν υπάρχουν επόπτες.

Το DeepBot υπερηφανεύεται ότι είναι ένα από τα πιο προσαρμόσιμα bots εκεί έξω. Σας επιτρέπει να ονομάσετε το ρομπότ όπως θέλετε και ακόμη και να προσφέρετε το δικό σας σύστημα πόντων αφοσίωσης ξεχωριστά από τους πόντους καναλιού για να ανταμείψετε τους θεατές σας.

  Πώς να εγγραφείτε σε ένα Twitch Streamer χρησιμοποιώντας το Amazon Prime

Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε αυτές τις δυνατότητες για να ενισχύσετε τη δική σας επωνυμία και παρουσία χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε πραγματικά το δικό σας bot. Το DeepBot διαθέτει επίσης μικρά παιχνίδια που μπορούν να παίξουν οι θεατές σας στη συνομιλία για να διασκεδάζουν ενώ κάνετε ένα διάλειμμα ή εστιάζετε σε κάτι άλλο.

Όταν η τηλεθέαση αρχίζει πραγματικά να αυξάνεται η συνομιλία σας μπορεί εύκολα να κατακλυστεί και καθίσταται σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιήσετε συνομιλίες με άτομα στη συνομιλία σας. Η προσφορά μικρών παιχνιδιών στους ανθρώπους να παίζουν ενώ παρακολουθούν τη ροή σας, τους επιτρέπει να αισθάνονται περισσότερο εμπλεκόμενοι στη συνομιλία σας χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια εκ μέρους σας.

Το CoeBot είναι ένα μικρότερο ρομπότ που δεν έχει καταφέρει ακόμα να γίνει μεγάλο στη σκηνή του Twitch, αλλά προσφέρει σταθερές δυνατότητες και είναι μια αξιόπιστη επιλογή για τη ροή σας. Το CoeBot έχει όλες τις κλασικές δυνατότητες chatbot, όπως εντολές, εισαγωγικά και δυνατότητες εποπτείας.

Το CoeBot προσφέρει μια πιο απλοποιημένη και απογυμνωμένη εμπειρία σε σύγκριση με μερικά από τα άλλα πιο φανταχτερά ρομπότ σε αυτήν τη λίστα. Αλλά είναι εύκολο στη χρήση και η θετική πλευρά του CoeBot είναι ότι έχει ήδη προεγκατεστημένες πολλές από τις πιο δημοφιλείς εντολές συνομιλίας, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνια για να τις δημιουργήσετε όπως κάνετε με τα άλλα bot.

Ανησυχείτε λιγότερο και μεγιστοποιήστε τη διασκεδαστική ροή σας με ένα bot

Έχετε ήδη αρκετά να ανησυχείτε κατά τη διάρκεια της ροής σας στο Twitch μεταξύ των αμέτρητων τεχνικών δυσκολιών και των προβλημάτων στο διαδίκτυο. Μερικές φορές, είναι καθησυχαστικό να γνωρίζετε ότι το bot σας έχει την πλάτη σας στη συνομιλία. Ιδιαίτερα εάν εκτελείτε κάποιο είδος δώρου ή το bot σας εποπτεύει για εσάς και διατηρεί τη ροή σας ασφαλή.

Εάν κάνετε streaming και δεν έχετε ακόμα ένα bot, οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές θα μπορούσε να αλλάξει πλήρως το παιχνίδι για εσάς και ακόμη και να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη ροή σας.