Τα 5 καλύτερα αυτόματα κλικ για Mac

Βασικά Takeaways

  • Το Auto Clicker for Mac by MurGaa επιτρέπει άπειρα κλικ και προσαρμόσιμες καθυστερήσεις μεταξύ των κλικ. Αξίζει την τιμή για τον έλεγχο και την ευελιξία που προσφέρει.
  • Το Mac Auto Mouse Click by MurGaa αυτοματοποιεί σύνθετες εργασίες κάνοντας κλικ και μετακινώντας τον κέρσορα σε προ-προγραμματισμένες τοποθεσίες. Είναι ιδανικό για επαναλαμβανόμενες εργασίες κλικ.
  • Το Mac Auto Clicker by FileHorse είναι ένα δωρεάν αυτόματο κλικ που σας επιτρέπει να ορίσετε τον αριθμό των κλικ και το χρόνο μεταξύ των κλικ. Απαιτεί κάποια επιπλέον βήματα για να λειτουργήσει σε νεότερες εκδόσεις macOS.

Το αυτόματο κλικ είναι ένα πρόγραμμα που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο ο υπολογιστής σας ερμηνεύει τα κλικ του ποντικιού σας. Μπορεί να σας επιτρέψει να κάνετε κλικ σε κουμπιά πολλές φορές με ένα μόνο κλικ ή να κάνετε προ-προγραμματισμένα κλικ για λογαριασμό σας. Προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις και ακόμη και δημιουργώντας μακροεντολές στο πρόγραμμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αυτόματο κλικ με βιντεοπαιχνίδια που βασίζονται σε κλικ και να ολοκληρώσετε επαναλαμβανόμενες εργασίες με μεγάλο κλικ.

Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα αγαπημένα μας αυτόματα κλικ για Mac παρακάτω. Διαβάστε το για να βρείτε το καλύτερο αυτόματο κλικ για τις ανάγκες σας για κλικ!

1. Αυτόματο κλικ για Mac

Το Auto Clicker για Mac αναπτύχθηκε από την MurGaa, μια εταιρεία που δημιούργησε πολλά αυτόματα κλικ για Mac όλα αυτά τα χρόνια, για ένα άλλο από τα οποία έχουμε γράψει παρακάτω.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το Auto Clicker για Mac να εκτελεί έναν άπειρο αριθμό κλικ όπου κι αν βάζετε τον κέρσορα σας και να σταματήσουν αυτά τα κλικ μόνο όταν τα σταματήσετε χειροκίνητα. Αυτή η διακοπή και έναρξη μπορεί να επιτευχθεί με κουμπιά στο Auto Clicker ή πατώντας το μεσαίο κουμπί του ποντικιού (αν έχετε) ή μια συντόμευση πληκτρολογίου που έχετε ρυθμίσει στο πρόγραμμα.

Το Auto Clicker για Mac σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τον χρόνο που περνάει μεταξύ κάθε κλικ εισάγοντας την καθυστέρηση σε δευτερόλεπτα και χιλιοστά του δευτερολέπτου. Έτσι, μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να κάνει κλικ 50 φορές σε 50 δευτερόλεπτα ή να πραγματοποιούνται 50 κλικ σε 1 δευτερόλεπτο, εάν ρυθμίσετε σωστά την καθυστέρηση του χιλιοστού του δευτερολέπτου.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να ορίσετε τον μέγιστο αριθμό κλικ που θέλετε να έχετε, κάτι που είναι υπέροχο με παιχνίδια που βασίζονται σε κλικ που κλείνουν ή σας αποκλείουν εάν κάνετε κλικ σε ένα συγκεκριμένο ποσό σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ελέγξτε τους όρους και τις προϋποθέσεις ενός παιχνιδιού για να μάθετε για τυχόν όρια κλικ για να αποφύγετε τις απαγορεύσεις και ρυθμίστε ανάλογα το Auto Clicker για Mac!

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τους ήχους κλικ στο Auto Clicker για Mac και να ορίσετε τα κλικ σε κανονικά κλικ ή κλικ εντολών, γνωστά και ως δευτερεύοντα κλικ, στο Mac σας.

  Πώς να δημιουργήσετε επίπεδα στα παιχνίδια Godot

Το Auto Clicker για Mac έχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, αλλά μετά από αυτήν κοστίζει 6,54 $ για έξι μήνες χρήσης σε ένα μόνο Mac. Υπάρχουν δωρεάν αυτόματα κλικ για Mac που μπορείτε να βρείτε παρακάτω, αλλά το μέγεθος του ελέγχου και της ευελιξίας που επιτρέπει αυτό μπορεί να το κάνει να αξίζει να το πληρώσετε.

Εάν θέλετε περισσότερους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε το Mac σας αποτελεσματικά, εξετάστε το ενδεχόμενο να δείτε το απόλυτο φύλλο εξαπάτησης για βασικές συντομεύσεις macOS.

Κατεβάστε: Αυτόματο κλικ για Mac (Απαιτείται συνδρομή, διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή)

2. Αυτόματο κλικ ποντικιού Mac

Το άλλο αυτόματο κλικ MurGaa που μας αρέσει πολύ είναι το Mac Auto Mouse Click. Αυτό όχι μόνο κάνει κλικ για εσάς, αλλά μετακινεί τον κέρσορα σας και σε προ-προγραμματισμένες τοποθεσίες. Επομένως, το Mac Auto Mouse Click μπορεί να βοηθήσει στην αυτοματοποίηση ορισμένων πολύπλοκων εργασιών.

Ας υποθέσουμε ότι ανεβάζετε πολλά αρχεία σε μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων, όπου κάνετε κλικ στα ίδια κουμπιά ξανά και ξανά. Μπορείτε να ρυθμίσετε μια σειρά ενεργειών στο Mac Auto Mouse Click που επιλέγετε αρχεία και κάντε κλικ σε αυτά τα κουμπιά για εσάς. Η ρύθμιση ενεργειών δεν απαιτεί γνώση κωδικοποίησης ή προγραμματισμού. Απλώς μετακινείτε τον κέρσορα όπου τον χρειάζεστε, πείτε στο Mac Auto Mouse Click να καταγράψει αυτήν τη θέση με ένα πλήκτρο πρόσβασης και ορίστε τον τύπο του κλικ που θέλετε να γίνει σε αυτήν τη θέση στο πρόγραμμα.

Μπορείτε να μετακινήσετε ενέργειες πάνω και κάτω στη λίστα για να τις αλλάξετε όταν συμβαίνουν και να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε ενέργειες όπως σας ταιριάζει. Οι τύποι κλικ που μπορείτε να εισάγετε σε αυτό το αυτόματο κλικ είναι τα κλικ εντολών και τα κανονικά κλικ, τα διπλά κλικ, τα μεσαία κλικ και τα κλικ Shift, καθώς και ορισμένες δυνατότητες αυτόματης πληκτρολόγησης κειμένου.

Αν και είναι απίστευτα χρήσιμο για εργασίες με επαναλαμβανόμενα κλικ (και μπορεί να υπάρχουν πολλά από αυτά), το Mac Auto Mouse Click μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο εάν θέλετε απλώς να κάνετε κλικ σε ένα μέρος πολλές φορές ή απλώς κάντε κλικ στην οθόνη σας περιστασιακά για να διατηρήσετε το Mac σας από το να πάω για ύπνο.

Αυτό το λογισμικό έχει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, αλλά κατά τα άλλα κοστίζει 9,87 $ για έξι μήνες χρήσης σε ένα μόνο Mac. Ο έλεγχος και η αυτοματοποίηση που επιτρέπει αυτό το αυτόματο κλικ για Mac μπορεί να αξίζει αυτή την τιμή για εσάς ή μπορεί να είναι περισσότερο από όσο χρειάζεστε.

Κατεβάστε: Mac Αυτόματο κλικ ποντικιού (Απαιτείται συνδρομή, διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή)

3. Mac Auto Clicker

Ένα δωρεάν αυτόματο κλικ για Mac που θα προτείναμε είναι το Mac Auto Clicker της FileHorse. Όπως το Auto Clicker για Mac, το Mac Auto Clicker θα κάνει κλικ μέχρι να σταματήσετε το πρόγραμμα ή μέχρι να πετύχει έναν συγκεκριμένο αριθμό κλικ που έχετε ορίσει για αυτό.

  Διορθώστε τα 5 ηχητικά σήματα της Dell όταν είναι ενεργοποιημένα

Το Mac Auto Clicker έχει μια επιλογή καθυστέρησης έναρξης που μπορείτε να ορίσετε, ωστόσο, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε χρόνο να τοποθετήσετε τον κέρσορα στο σωστό σημείο προτού αρχίσει να κάνει κλικ. Σας επιτρέπει επίσης να ορίσετε ένα χρονικό όριο για το αυτόματο κλικ, εάν θέλετε να σταματήσετε το πρόγραμμα με αυτόν τον τρόπο.

Όπως και άλλα προγράμματα αυτόματης κλικ σε αυτήν τη λίστα, μπορείτε να ορίσετε το χρόνο μεταξύ των κλικ και το χρόνο μεταξύ των ομάδων κλικ στο Mac Auto Clicker. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τον ακριβή αριθμό των χιλιοστών του δευτερολέπτου που θέλετε. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα κλικ σε μια κλίμακα μεταξύ Πολύ αργή και Πολύ γρήγορη για ταχύτερη προσαρμογή και απλούστερη ρύθμιση. Εάν θέλετε την ακρίβεια της εισαγωγής ενός ακριβούς αριθμού δευτερολέπτων και χιλιοστών του δευτερολέπτου, αυτή εξακολουθεί να είναι μια επιλογή σε αυτό το αυτόματο κλικ για Mac. Απλώς δεν είναι απαραίτητο, καθώς το πρόγραμμα προσφέρει μια άλλη επιλογή.

Το Mac Auto Clicker φαίνεται να λειτουργεί κυρίως στο macOS Yosemite και παλαιότερα. Το FileHorse παρέχει οδηγίες σχετικά με το πώς να κάνετε το Mac Auto Clicker να λειτουργεί σε νεότερες εκδόσεις του macOS, αλλά για να γίνει αυτό απαιτούνται μερικά επιπλέον βήματα.

Ωστόσο, το Mac Auto Clicker προσφέρει εξίσου πολλά με το Auto Clicker για Mac και είναι δωρεάν. Στο βιβλίο μας, το να κάνετε λίγη περισσότερη δουλειά για να λειτουργήσει στο Mac σας φαίνεται σαν μια μικρή ταλαιπωρία για ένα εξαιρετικό δωρεάν αυτόματο κλικ.

Κατεβάστε: Mac Auto Clicker (Ελεύθερος)

4. iMouseTrick

Αν ψάχνετε για ένα πραγματικά απλό αυτόματο κλικ για το Mac σας, το iMouseTrick είναι το αυτόματο κλικ για εσάς. Το iMouseTrick σάς επιτρέπει να ορίσετε τον αριθμό των κλικ που θέλετε (συμπεριλαμβανομένου ενός άπειρου αριθμού κλικ) καθώς και το χρόνο μεταξύ των κλικ. Σας επιτρέπει ακόμη και να ορίσετε μια αντίστροφη μέτρηση πριν ξεκινήσετε.

Αυτά είναι όλα τα χαρακτηριστικά του, ωστόσο, εκτός από τις επιλογές για απόκρυψη του παραθύρου iMouseTrick και παύση των κλικ του όταν περνάτε το ποντίκι πάνω από το παράθυρο. Ως εκ τούτου, είναι ένα πολύ εύκολο αυτόματο κλικ Mac στη χρήση—ορίζετε κυρίως τις τιμές που θέλετε κάνοντας κλικ και σύροντας σε κλίμακες των οποίων τις μέγιστες τιμές μπορείτε να προσαρμόσετε πληκτρολογώντας νέους αριθμούς για αυτούς. Αλλά αν θέλετε συντομεύσεις πλήκτρων πρόσβασης για τη διακοπή και έναρξη των κλικ σας ή άλλες πιο προηγμένες επιλογές, το iMouseTrick δυστυχώς δεν τις διαθέτει.

Το iMouseTrick είναι δωρεάν, ωστόσο, και στην απλότητά του μπορεί να είναι ό,τι χρειάζεστε. Θα το συνιστούσαμε σε όσους αναζητούν αυτόματο κλικ για το Mac τους χωρίς πολλά περιττά, και σε όποιον μπορεί να είναι λίγο τεχνολογικά αμφιλεγόμενος ή τεχνοφοβικός κατά καιρούς.

Κατεβάστε: iMouseTrick (Ελεύθερος)

5. DwellClick

Τα αυτόματα κλικ είναι ιδανικά για πολλά παιχνίδια υπολογιστή, αλλά μπορούν επίσης να είναι εξαιρετικά εργαλεία εάν το κλικ βλάπτει συχνά τα χέρια σας ή είναι σωματικά δύσκολο να το κάνετε. Μειώνοντας το ποσό που πρέπει να κάνετε κλικ, ένα αυτόματο κλικ στο Mac σας μπορεί να μειώσει τον πόνο και την καταπόνηση της χρήσης του υπολογιστή.

  Πώς να μειώσετε το θόρυβο στο φόντο του μικροφώνου σε έναν υπολογιστή

Το DwellClick το κάνει ένα βήμα παραπέρα, επιτρέποντας τη λειτουργία του υπολογιστή σας χωρίς κλικ. Απλώς ενεργοποιείτε το πρόγραμμα, στρέφετε τον κέρσορα σας κάπου με το ποντίκι ή το trackpad και περιμένετε μια στιγμή—το DwellClick κάνει κλικ για λογαριασμό σας.

Το DwellClick όχι μόνο κάνει κανονικά κλικ, κλικ εντολών και διπλά κλικ, αλλά μπορεί να κάνει κλικ και να σύρει για εσάς. Έτσι, μπορείτε να μετακινείτε τα παράθυρα στην οθόνη σας και να σύρετε αρχεία σε φακέλους χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε πατημένο το ποντίκι σας. Μπορείτε επίσης να σύρετε και να αλλάξετε το μέγεθος των πραγμάτων! Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές, πρέπει απλώς να πατήσετε το πλήκτρο Fn στο πληκτρολόγιό σας όταν είναι ενεργοποιημένο το DwellClick και να επιλέξετε τον τύπο κλικ που θέλετε από τον αναδυόμενο πίνακα. Οι προτιμήσεις μπορούν επίσης να ρυθμιστούν ώστε να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν ορισμένα κλικ και λειτουργίες σε αυτό το αυτόματο κλικ για Mac.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ένα πλήκτρο στο πληκτρολόγιό σας ώστε να λειτουργεί ως κλικ του ποντικιού για εσάς και ακόμη και να ενεργοποιήσετε τις επιλογές ανοιχτής ακρόασης εάν χρησιμοποιείτε έναν ανιχνευτή κεφαλής για πλοήγηση στον υπολογιστή σας ή το ποντίκι του Mac σας δεν λειτουργεί. Το DwellClick παρέχει επίσης πολλές οπτικές και ηχητικές ενδείξεις για να σας ενημερώσει ότι έχει συμβεί ένα κλικ ή μεταφορά, εάν το θέλετε ή το χρειάζεστε.

Ο δημιουργός του DwellClick έχει σταματήσει να ενημερώνει το αυτόματο κλικ, επομένως, παρόλο που λειτουργεί με τις τρέχουσες ιδιότητες macOS, αυτές οι πολλές δεν ισχύουν στο μέλλον. Επίσης, δεν θα μπορείτε να λάβετε βοήθεια με το DwellClick εάν διαπιστώσετε ότι έχετε προβλήματα με αυτό, καθώς ούτε η εφαρμογή συντηρείται πλέον.

Η καλή πλευρά αυτού είναι ότι το DwellClick είναι πλέον εντελώς δωρεάν και πάλι, αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να λειτουργεί ως αυτόματο κλικ για Mac. Απλώς χρειάζεται να κατεβάσετε το αρχείο του Κλειδιού Άδειας Χρήσης κατά τη λήψη της εφαρμογής και θα μπορείτε να μειώσετε τον αριθμό των κλικ που κάνετε (αν και ίσως να μην κάνετε γρήγορα κλικ) και να αφιερώσετε το χέρι και το ποντίκι σας λίγη προσπάθεια στο μέλλον.

Κατεβάστε: DwellClick (Ελεύθερος)

Υπάρχουν πολλά μεγάλα αυτόματα κλικ για Mac

Αν ψάχνετε για το καλύτερο αυτόματο κλικ για Mac για να παίζετε παιχνίδια ή για να διευκολύνετε τις επαναλαμβανόμενες εργασίες, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές εκεί έξω. Τα πέντε που παραθέσαμε παραπάνω είναι τα αγαπημένα μας, το καθένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά που μας έχουν εξοικονομήσει χρόνο και μας έχουν γλιτώσει από πολλά κλικ.

Ελπίζουμε ότι μπορείτε να βρείτε το σωστό αυτόματο κλικ για εσάς και το Mac σας στην παραπάνω λίστα και ανυπομονούμε να ακούσουμε πώς βοήθησε τη βαθμολογία σας ή την ταχύτητα εισαγωγής δεδομένων στο μέλλον!