Τα 15 καλύτερα γραφικά στοιχεία έννοιας που μπορείτε να προσθέσετε στις ρυθμίσεις σας

Βασικά Takeaways

 • Η προσθήκη γραφικών στοιχείων στο Notion μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα και να βελτιώσει τη διαχείριση έργου. Εξερευνήστε επιλογές όπως το γραφικό στοιχείο Aura Clock για εύκολη χρονομέτρηση.
 • Το γραφικό στοιχείο quote του Indify προσφέρει καθημερινή έμπνευση με αισθητικές προτάσεις από λογαριασμούς Instagram, προσθέτοντας ομορφιά στη ρύθμιση του Notion.
 • Χρησιμοποιήστε γραφικά στοιχεία όπως το Meteoblue για να παρακολουθείτε εύκολα τον καιρό και να προγραμματίζετε την ημέρα σας ανάλογα, όλα μέσα στη διεπαφή του Notion.

Η έννοια, από μόνη της, είναι ήδη εξαιρετικά χρήσιμη για την αύξηση της παραγωγικότητας και τη διαχείριση έργων. Αλλά αν θέλετε να ανεβάσετε τις ρυθμίσεις σας στο επόμενο επίπεδο, η προσθήκη γραφικών στοιχείων είναι ο ευκολότερος τρόπος. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα γραφικά στοιχεία Notion που μπορείτε να δοκιμάσετε σήμερα.

Εάν είστε κάποιος που κοιτάζει την ώρα στον φορητό υπολογιστή σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Notion, είναι καλή ιδέα να έχετε ένα μεγαλύτερο ρολόι ακριβώς στη σελίδα Notion. Το γραφικό στοιχείο Aura Clock έχει έναν όμορφο συνδυασμό χρωμάτων και υποστηρίζει όλες τις ζώνες ώρας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος του ρολογιού σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Για να προσθέσετε αυτό (και όλα τα άλλα γραφικά στοιχεία Notion που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση), το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενσωματώσετε τον σύνδεσμο στη σελίδα σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι τι είναι η ενσωμάτωση, διαβάστε αυτόν τον οδηγό για την ορολογία του Έννοιας.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να διαβάζετε ένα γρήγορο εμπνευσμένο μήνυμα που θα σας ξυπνήσει και θα σας παρακινήσει το πρωί, και γι’ αυτό ακριβώς χρησιμεύει το γραφικό στοιχείο εισαγωγικών του Indify.

Αυτό το γραφικό στοιχείο εμφανίζει ένα απόσπασμα από έναν από τους πέντε εμπνευσμένους λογαριασμούς Instagram, δίνοντάς σας την καθημερινή σας δόση θετικότητας. Κάθε ένα έχει διαφορετική αισθητική για να ταιριάζει με το θέμα της σελίδας σας και το καλύτερο είναι ότι προσθέτει στην ομορφιά της εγκατάστασης σας επίσης.

Το να παρακολουθείτε τον καιρό δεν είναι μόνο να παραμένετε στεγνοί ή να αποφύγετε τις απροσδόκητες ριπές ανέμου—είναι ένα βασικό εργαλείο για τη διαχείριση της ημέρας σας, τον προγραμματισμό ταξιδιών και την ευθυγράμμιση των στόχων σας με τη διάθεση της ατμόσφαιρας. Αν θέλετε να παρακολουθείτε τον καιρό χωρίς να χρειάζεται να έχετε πρόσβαση σε άλλη συσκευή ή εφαρμογή, θα βρείτε χρήσιμο ένα γραφικό στοιχείο καιρού.

  10 Επιλογές φιλοξενίας διακομιστή Mordhau για τυχερά παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση

Ένα από τα δωρεάν widget καιρού που μπορείτε να προσθέσετε στην επιφάνεια εργασίας του Notion είναι το Meteoblue. Το Meteoblue όχι μόνο σας δείχνει τον τρέχοντα καιρό και τις ωριαίες και ημερήσιες προβλέψεις, αλλά σας επιτρέπει επίσης να προβάλλετε ζωντανό χάρτη της επιλεγμένης τοποθεσίας με δορυφορική προβολή.

Η χρήση μιας προβολής βάσης δεδομένων Notion είναι ένας τρόπος δημιουργίας ενός ημερολογίου στη σελίδα σας. Αλλά χρειάζεται πραγματικά να περάσετε όλη αυτή την ταλαιπωρία όταν το μόνο που θέλετε είναι ένα απλό ημερολόγιο όπου μπορείτε να δείτε τις ημερομηνίες; Αυτό είναι που κάνει το απλό ημερολόγιο του WidgetBox απαραίτητο στις ρυθμίσεις σας. Μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα αυτού του γραφικού στοιχείου ώστε να ταιριάζουν με την παλέτα χρωμάτων σας.

Το Pomodoro είναι μια τεχνική διαχείρισης χρόνου, όπου εργάζεστε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (συνήθως 25 λεπτά) πριν κάνετε ένα διάλειμμα (συνήθως για πέντε λεπτά).

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη αυτήν τη μέθοδο, θα χαρείτε να μάθετε ότι δεν χρειάζεται πλέον να ρυθμίζετε το χρονόμετρο στο τηλέφωνό σας. απλώς χρησιμοποιήστε αυτό το γραφικό στοιχείο χρονόμετρου Pomodoro στο Notion. Είναι εύκολο να το προσθέσετε και θα έχετε ένα όμορφο φόντο με θέμα Lofi στη σελίδα σας.

Το γραφικό στοιχείο Giphy σάς επιτρέπει να βρίσκετε και να ενσωματώνετε εικόνες GIF στη σελίδα σας Notion. Αυτή η χαριτωμένη κινούμενη εικόνα μπορεί να προσθέσει μια εντελώς νέα διάσταση στην αισθητική σας και είναι πιο διασκεδαστική από τις απλές φωτογραφίες.

Αν ψάχνετε για οπτικά ελκυστικά γραφικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε καλύτερες συνήθειες, αξίζει να ελέγξετε τα μπλοκ. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα pomodoros, τις καθημερινές σας συνήθειες, την πρόσληψη νερού και πολλά άλλα στο Notion. Μπορείτε επίσης να δείτε τις πληροφορίες και τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης για να έχετε καλύτερη ιδέα για την πρόοδό σας.

Απλώς επιλέξτε το γραφικό στοιχείο που θέλετε να προσθέσετε στο Notion και κάντε κλικ στο κουμπί Αντιγραφή συνδέσμου κάτω από αυτό. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς λειτουργεί, η ενότητα Οδηγός στον ιστότοπο μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτή είναι μια πληρωμένη επιλογή με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

  8 διαδικτυακά εργαλεία για ακαδημαϊκή επιτυχία

Εάν είστε δημιουργός περιεχομένου ή απλώς θέλετε να παραμένετε ενημερωμένοι για τα μοντέρνα θέματα για την περιοχή σας, το γραφικό στοιχείο Google Trends μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Μπορείτε να δείτε τις δημοφιλείς αναζητήσεις, να παρακολουθείτε την απόδοση της δικής σας επωνυμίας/υπηρεσίας και να ανακαλύψετε εύκολα νέες ιδέες.

Για να προσθέσετε αυτό το γραφικό στοιχείο στο Notion:

 • Κατευθυνθείτε προς το Google Trends σελίδα και επιλέξτε τις πληροφορίες που θέλετε να εμφανίζονται στο widget.
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο ενσωμάτωσης και αντιγράψτε τον κώδικα HTML.
 • Μετατρέψτε τον κώδικα HTML σε μια διεύθυνση URL με δυνατότητα ενσωμάτωσης Notion μέσω Εφαρμογή και στη συνέχεια προσθέστε το στον χώρο εργασίας σας.
 • Το τέλειο ζευγάρι για το widget χρονοδιακόπτη Pomodoro είναι κάποιοι ήχοι περιβάλλοντος και ο ιστότοπος A Soft Murmur σας προσφέρει ακριβώς αυτό. Θα έχετε μια επιλογή διαφορετικών χαλαρωτικών ήχων όπως φωτιά, βροχή, κύματα, καφετέρια και μπολ τραγουδιού.

  Το καλύτερο μέρος αυτού του γραφικού στοιχείου Notion είναι ότι μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε τους ήχους όπως θέλετε. Υπάρχει επίσης ένα χρονόμετρο στον ιστότοπο, όπου μπορείτε να ρυθμίσετε πόσο χρόνο θέλετε να παίζουν οι ήχοι.

  Για να προσθέσετε κάποια ηχητική αίσθηση στη σελίδα Notion, σκεφτείτε να ενσωματώσετε την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής Spotify. Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτή η ενσωματωμένη λίστα αναπαραγωγής δεν θα έπαιζε πραγματικά τα τραγούδια πλήρως. Μπορείτε να ακούσετε μόνο έναν δειγματολήπτη. Η λίστα αναπαραγωγής μοιάζει περισσότερο με διακόσμηση για τη σελίδα σας και ένας εύκολος τρόπος για να μεταβείτε στον ιστότοπο του Spotify (το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε κλικ στο λογότυπο στην ενσωμάτωση).

  Μπορεί να πιστεύετε ότι δεν χρησιμοποιείτε αριθμομηχανή στη σελίδα Notion. Αλλά πάντα θα έρθει μια στιγμή που θα πρέπει να κάνετε έναν γρήγορο υπολογισμό και θα είστε πολύ τεμπέλης για να ανοίξετε το τηλέφωνό σας. Είναι καλύτερο να προσθέσετε αυτό το γραφικό στοιχείο αισθητικής αριθμομηχανής στη σελίδα παρακολούθησης προϋπολογισμού, όπου πιθανότατα θα χρειαστείτε βοήθεια αριθμών.

  Δεν ασχολούνται όλοι με το σύνολο της αισθητικής ατμόσφαιρας όσον αφορά τους ανιχνευτές συνήθειας και τους προγραμματιστές προγραμματισμού. Αν είστε περισσότερο λάτρης της απλότητας, όπως μια αναδρομή στην καλή δεκαετία του ’90, θα εκτιμήσετε το γραφικό στοιχείο Εργαλείο δημιουργίας χρονοδιαγράμματος.

    Τρόπος διόρθωσης μοιραίου σφάλματος που εντοπίστηκε PNP: Αιτίες, διορθώσεις και πρόληψη

  Αυτό το widget το κρατά απλό. Μπορείτε να δημιουργήσετε χρονικά μπλοκ με χρωματική κωδικοποίηση με περιγραφές και τίτλο σε μορφή πίνακα. Μόλις δημιουργήσετε την ιδανική εβδομάδα, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση. Αντιγράψτε αυτόν τον κώδικα HTML και μετατρέψτε τον σε μια διεύθυνση URL με δυνατότητα ενσωμάτωσης Notion για να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο με επιτυχία.

  13. Life Progress Bar από Indify

  Η γραμμή προόδου ζωής του Indify σάς δείχνει έξι γραμμές που υποδεικνύουν πόσος χρόνος απομένει για το τρέχον έτος, μήνα, εβδομάδα, ημέρα, τρίμηνο και ακόμη και τη ζωή σας. Αν τραβάς τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και χρειάζεσαι λίγο κίνητρο, απλώς κοιτάξτε το γραφικό στοιχείο της γραμμής προόδου Έννοια και ελέγξτε πόσο κοντά είστε στο να απολαύσετε αυτό το Σαββατοκύριακο.

  Μια σελίδα Notion δεν είναι τόσο φωτεινή και ελκυστική χωρίς φωτογραφίες. Πιθανότατα έχετε ήδη ένα ή δύο στο setup σας, αλλά τι θα γινόταν αν μπορούσατε να προσθέσετε περισσότερα χωρίς να τα γεμίσετε;

  Ρίξτε μια ματιά στο γραφικό στοιχείο συλλογής εικόνων του Indify. Μπορείτε να ενσωματώσετε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα και είναι τακτοποιημένα σε στυλ γκαλερί που δεν καταλαμβάνει σχεδόν καθόλου χώρο.

  Ένα γραφικό στοιχείο αντίστροφης μέτρησης μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο εάν θέλετε να έχετε μια οπτική υπενθύμιση του χρόνου που απομένει μέχρι ένα συγκεκριμένο συμβάν ή προθεσμία. Είναι σαν ένα εικονικό χρονόμετρο, που σας κρατά ενήμερους και σας δίνει κίνητρα.

  Το widget Simple Countdown είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Μπορείτε να το προσαρμόσετε με τον τίτλο και το θέμα που προτιμάτε. Επιλέξτε τι θα εμφανίζει το χρονόμετρο—εβδομάδες, ημέρες, ώρες, λεπτά ή δευτερόλεπτα. Και εδώ είναι μια ωραία πινελιά: μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά χρώματα για κάθε μέρος της αντίστροφης μέτρησης για να το κάνετε οπτικά ελκυστικό.

  Συνδυάστε αυτό το γραφικό στοιχείο με οποιοδήποτε από τα διαφορετικά πρότυπα Notion για μια παραγωγική ρουτίνα για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητά σας.

  Τα γραφικά στοιχεία δεν είναι μόνο λειτουργικά, αλλά προσθέτουν επίσης κάποια εξατομίκευση στη ρύθμιση του Notion. Αυτή η λίστα παρέχει μόνο μερικά από τα πολλά γραφικά στοιχεία που μπορείτε να ενσωματώσετε στη σελίδα σας και σίγουρα θα ανακαλύψετε περισσότερα καθώς δημιουργείτε τις ρυθμίσεις σας.