Τα 14 καλύτερα θερμόμετρα φαγητού/μαγειρικής για οικιακούς και επαγγελματίες σεφ

Τα θερμόμετρα μαγειρέματος🌡️ είναι απαραίτητα για την παρασκευή νόστιμων και υγιεινών φαγητών στις κουζίνες του σπιτιού ή των εστιατορίων. Οι άνθρωποι που ακολουθούν ένα βιβλίο συνταγών📖συχνά συναντούν οδηγίες που λένε να ζεστάνουν το φαγητό σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία για καθορισμένο χρόνο.

Αυτά τα θερμόμετρα τροφίμων είναι φορητά σε μέγεθος και βολικά στη χρήση για την καταγραφή θερμοκρασιών κατά την προετοιμασία ενός γεύματος🍽️.

Η συσκευή έχει πολλά πλεονεκτήματα στην παρασκευή τροφίμων. Χρειάζεται μόνο να εισάγετε απαλά τον αισθητήρα στο φαγητό ή να σαρώσετε την επιφάνεια για να καταγράψετε τη θερμοκρασία.

Βοηθά στη διατήρηση σταθερής θερμότητας για να διασφαλιστεί ότι το φαγητό 🥩 γίνεται σωστά. Ένα θερμόμετρο μαγειρέματος εξαλείφει τον κίνδυνο υπερβολικού ψησίματος🍳 ή μη ψησίματος ενός πιάτου για να αποκτήσει ένα ευχάριστο άρωμα, χρώμα και γεύση, διατηρώντας παράλληλα τα θρεπτικά συστατικά.

Έχω επιμεληθεί μια λίστα με τα καλύτερα διαθέσιμα θερμόμετρα μαγειρέματος🌡️στο Amazon🛒. Ρίξτε μια ματιά 👀!

Ψησταριά Alpha

Το θερμόμετρο τροφίμων της Alpha Grillers διαθέτει μακρύ ρυθμιζόμενο αισθητήρα που λειτουργεί με προηγμένη τεχνολογία για γρήγορα αποτελέσματα.

Είναι μια εξελιγμένη αδιάβροχη συσκευή με ψηφιακή οθόνη για μετρήσεις θερμοκρασίας. Ο χρόνος απόκρισης είναι περίπου 2-3 ​​δευτερόλεπτα, δίνοντας ακριβείς μετρήσεις του μαγειρεμένου φαγητού.

Τεχνικές προδιαγραφές Μάρκα Alpha Grillers Μήκος προϊόντος 6,3 ίντσες Βάρος 2,4 ουγγιές Χρόνος απόκρισης 3 δευτερόλεπτα Χαμηλότερη ανάγνωση 1o Φαρενάιτ Άνω ανάγνωση 300o Φαρενάιτ Μπαταρία 1 CR2032

Αυτό το θερμόμετρο είναι κατάλληλο για γεύματα μπάρμπεκιου, κρέατα, σούπες ή υγρά, τηγανητά τρόφιμα🍲, καραμέλες🍬 κ.λπ., και θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας σε μια έξυπνη κουζίνα!

Το εργαλείο έχει αντοχή στο νερό με βαθμολογία IP66, ώστε να μπορείτε πάντα να το πλένετε κάτω από τρεχούμενο νερό μετά τη χρήση χωρίς να το καταστρέψετε. Μετά το πλύσιμο, μπορείτε να το κρεμάσετε από τη θηλιά ή να το κολλήσετε σε μια σιδερένια επιφάνεια.

Τα Alpha Grillers έχουν προεπιλεγμένη βαθμονόμηση στην εργοστασιακή ρύθμιση, αλλά οι χρήστες μπορούν να την επαναβαθμονομήσουν ανάλογα με τις ανάγκες. Διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD, ενώ ο μπλε οπίσθιος φωτισμός ενισχύει τη φωτεινότητα της οθόνης, καθιστώντας το εύκολο στη χρήση ακόμα και στο σκοτάδι.

Biison

Το θερμόμετρο μαγειρέματος Biison είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό TPU. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως πέσει και σπάσει το θερμόμετρο. Δεδομένου ότι η συσκευή έχει αντοχή σε όλα τα είδη υγρών, μπορείτε να την καθαρίσετε ελεύθερα κάτω από το νερό💦.

Τεχνικές προδιαγραφές Μάρκα Biison Μήκος προϊόντος6,88 ίντσεςΒάρος3,84 ουγγιές Χρόνος απόκρισης3 δευτερόλεπτα Χαμηλότερη ανάγνωση-58ο Φαρενάιτ Ανώτερη ανάγνωση572ο ΦαρενάιτΜπαταρία1 Λίθιο

Αυτό το εργαλείο έχει μεγάλο εύρος θερμοκρασίας από -58o F έως 572o F, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για κρεατικά🍗 φαγητά. Βγάλτε λοιπόν μια καλή εφαρμογή μαγειρικής και γίνετε εφευρετικοί!

Μπορεί να ανιχνεύσει τη θερμοκρασία κάθε μαγειρεμένου, ψημένου ή ψημένου φαγητού σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα με ακρίβεια (+/-) 1o Fahrenheit. Η συσκευή είναι προ-βαθμονομημένη, ενώ μπορείτε να την επαναβαθμονομήσετε μέσω των ρυθμίσεων.

Μπορείτε να αλλάξετε αυτό το θερμόμετρο Biison για να δώσει μετρήσεις θερμοκρασίας σε βαθμούς Κελσίου ή Φαρενάιτ. Υπάρχει δυνατότητα κλειδώματος🔒της ένδειξης θερμοκρασίας καθώς εισάγετε τον αισθητήρα στο φαγητό. Προστατεύει το πρόσωπο και τα μάτια σας από τη θερμότητα κοντά στον φούρνο ενώ σημειώνει τη θερμοκρασία.

Etekcity

Αυτό είναι ένα υπέρυθρο θερμόμετρο πολλαπλών χρήσεων ή πιστόλι θερμότητας από Etekcity. Μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία οτιδήποτε μαζί με το φαγητό σαρώνοντας την επιφάνεια μέσω της δέσμης λέιζερ.

Ωστόσο, συνιστάται να μην χρησιμοποιείται σε ανθρώπους. Διαθέτει λειτουργία EMS, που το κάνει καλύτερο για επαγγελματικούς σκοπούς.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαEtekcityΜήκος προϊόντος6,1 ίντσεςΒάρος6,4 ουγγιές Χρόνος απόκρισης0,5 δευτερόλεπτα Χαμηλότερη ανάγνωση-58ο Φαρενάιτ Ανώτερη ένδειξη1130ο ΦαρενάιτΜπαταρία2 ΑΑΑ

Αυτό το θερμόμετρο χρησιμοποιεί τεχνολογία υπέρυθρων για τη σάρωση της θερμοκρασίας. Έτσι, αν χρησιμοποιείτε γεννήτριες συνταγών ή βιβλία που αναφέρουν τις θερμοκρασίες μαγειρέματος, δεν θα χάσετε ποτέ!

  Ποιο να αγοράσετε;

Για τα πιο ακριβή αποτελέσματα, μπορείτε να ορίσετε την τιμή εκπομπής μεταξύ 0,1 και 1,0. Ως εκ τούτου, λόγω του εύρους εκπομπής, μπορεί να ανιχνεύσει τη θερμοκρασία του γεύματος σε 0,5 δευτερόλεπτα, ακόμη και από απόσταση 17 ιντσών.

Το Etekcity διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD με μπλε οπίσθιο φωτισμό για να δείχνει την καταγεγραμμένη θερμοκρασία. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις μονάδες θερμοκρασίας εναλλακτικά. Η οθόνη σβήνει σε λίγα δευτερόλεπτα για εξοικονόμηση ενέργειας και εμφανίζει ένα σήμα χαμηλής μπαταρίας. Ωστόσο, λειτουργεί με δύο μπαταρίες AAA🔋 τις οποίες μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε.

Ρουουο

Αυτό το θερμόμετρο μαγειρέματος Rouuo είναι ένα φορητό εργαλείο μεσαίου μήκους που προορίζεται ειδικά για μαγείρεμα σε εξωτερικό χώρο.

Λειτουργεί καλά με κάθε γεύμα, είτε ψητό, μπάρμπεκιου ή τηγάνισμα, για να παρακολουθείτε τις ενδείξεις θερμοκρασίας. Αυτή η αδιάβροχη συσκευή με βαθμολογία IPX7 είναι κατασκευασμένη από πλαστικό ABS, το οποίο είναι άθραυστο και μακράς διαρκείας.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαRouuoΜήκος προϊόντος6,1 ίντσεςΒάρος2,8 ουγγιές Χρόνος απόκρισης3 δευτερόλεπτα Χαμηλότερη ανάγνωση-58o Φαρενάιτ Ανώτερη ανάγνωση572o ΦαρενάιτΜπαταρία1 Λίθιο

Λειτουργεί άμεσα για την εμφάνιση των ενδείξεων, ενώ ο κίτρινος φωτισμός🨒 κάνει την ένδειξη θερμοκρασίας εύκολα ορατή. Σε τελική ανάλυση, οι εφαρμογές του προγράμματος διατροφής είναι αρκετά δύσκολες, επομένως αξίζεις ένα διάλειμμα όσον αφορά την προσπάθεια στην κουζίνα!

Μπορείτε να το στερεώσετε χρησιμοποιώντας τη μαγνητική βάση, ενώ η κρεμαστή τρύπα του θερμομέτρου διαθέτει ανοιχτήρι μπουκαλιών για πολλαπλή χρήση.

Η εταιρεία φροντίζει να δοκιμάσει όλα τα προϊόντα της πριν από την παράδοση. Το θερμόμετρο Rouuo συνοδεύεται από ένα διάγραμμα θερμοκρασίας κρέατος για αναφορά στο μαγείρεμα και τέσσερα αυτοκόλλητα Velcro για να κρεμάτε εύκολα το διάγραμμα.

ThermoPro

Το θερμόμετρο τροφίμων ThermoPro είναι δημοφιλές στους σεφ🧑‍🍳 για τους αισθητήρες υψηλότερης ακρίβειας και τις ακριβείς μετρήσεις του.

Αυτό το λεπτό φορητό εργαλείο διαθέτει αναδιπλούμενο ανοξείδωτο αισθητήρα 3,9 ιντσών για ανίχνευση της θερμοκρασίας. Χρειάζονται περίπου 3 – 5 δευτερόλεπτα εισαγωγής για να εμφανιστεί η θερμοκρασία με πιθανότητα (+/-) 9o F.

Τεχνικές προδιαγραφές Μάρκα ThermoΠροϊόν Μήκος6,5 ίντσεςΒάρος2,4 ουγγιές Χρόνος απόκρισης5 δευτερόλεπτα Χαμηλότερη ανάγνωση-58o Φαρενάιτ Ανώτερη ένδειξη572o ΦαρενάιτΜπαταρία1 AAA

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την οθόνη χειροκίνητα ή η συσκευή θα σβήσει αυτόματα μέσα σε δέκα λεπτά⌚. Η εξαιρετικά καθαρή κίτρινη οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό είναι μικρή αλλά εμφανίζει τις ενδείξεις με μεγαλύτερες γραμματοσειρές.

Στο ThermoPro υπάρχει εσωτερικός μαγνήτης και τρύπα ανάρτησης για εύκολη αποθήκευση, καθώς μπορεί να διαρκέσει περισσότερο με τρία χρόνια εγγύησης από την εταιρεία.

ImSaferell

Το θερμόμετρο μαγειρέματος της ImSaferell φαίνεται κομψό όταν το κρεμάτε στην κουζίνα σας μέσω της επώνυμης λαβής ή της μαγνητικής βάσης🧲. Κατά τη χρήση του, ίσως χρειαστεί να περιμένετε περίπου. τέσσερα δευτερόλεπτα για να λάβετε ενδείξεις θερμοκρασίας κοντά στους (+/-) 2o F ή (+/-) 1o C.

Τεχνικές προδιαγραφέςΜάρκα ImSaferellΜήκος προϊόντος4,6 ίντσεςΒάρος3,21 ουγγιές Χρόνος απόκρισης5 δευτερόλεπτα Χαμηλότερη ανάγνωση-58ο Φαρενάιτ Ανώτερη ανάγνωση572ο ΦαρενάιτΜπαταρία2 Λίθιο

Ο καθετήρας είναι κατασκευασμένος από υλικό ανοξείδωτου χάλυβα 304, το οποίο έχει μήκος 4,6 ίντσες και διάμετρο 1,7 mm. Ως εκ τούτου, το θερμόμετρο είναι ασφαλές για εισαγωγή σε οποιοδήποτε τρόφιμο και μπορεί να εισαχθεί γρήγορα σε σκληρυμένο κρέας.

Η μπλε ψηφιακή οθόνη του ImSaferell δίνει μια τολμηρή ανάγνωση για καθαρή όραση από τους σεφ ενώ μαγειρεύουν. Το θερμόμετρο διαθέτει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα για να απενεργοποιήσετε την οθόνη σε δέκα λεπτά, αν και είναι διαθέσιμο ένα κουμπί “Hold” για την καταγραφή των μετρήσεων μετά την αφαίρεση του φαγητού.

Kizen

Το θερμόμετρο Kizen έχει μεγάλη οθόνη με μπλε οπίσθιο φωτισμό και φαίνεται ελκυστικό με το λευκό του πάνελ. Μην ανησυχείτε μήπως αφήσει σημάδια λαδιού, καθώς μπορείτε να το πλύνετε κάτω από νερό💦χωρίς να καταστρέψετε τη λειτουργία του.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαKizenΜήκος προϊόντος6,2 ίντσεςΒάρος3,2 ουγγιές Χρόνος απόκρισης3 δευτερόλεπτα Χαμηλότερη ανάγνωση-58o Φαρενάιτ Ανώτερη ένδειξη572o ΦαρενάιτΜπαταρία2 CR2032

Είτε σχεδιάζετε ένα μπάρμπεκιου σε εξωτερικούς χώρους, είτε ψήνετε στην πίσω αυλή είτε φτιάχνετε γλυκά🍭 για μια παρέα, αυτό το θερμόμετρο μαγειρικής μπορεί εύκολα να αναλάβει μια τέλεια συνταγή. Έρχεται προ-βαθμονομημένο από την εταιρεία και μπορεί να προσφέρει ακριβή αποτελέσματα ανίχνευσης θερμοκρασίας σε 3 δευτερόλεπτα.

  Πώς να βρείτε κείμενο σε μια ιστοσελίδα στο Safari σε iPhone και iPad

Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στον πίνακα θερμοκρασίας για κρεατοφαγικά, που διατίθεται δίπλα στην ψηφιακή οθόνη. Το Kizen λειτουργεί με μία μπαταρία, αλλά η εταιρεία παρέχει ένα επιπλέον🔋 για έκτακτες ανάγκες. Αν σκέφτεστε μερικά επιπλέον δώρα για την Ημέρα της Μητέρας, αυτό θα πρέπει να είναι ένας σίγουρος νικητής!

Τέιλορ

Το ψηφιακό θερμόμετρο Taylor διαθέτει ένα κομψό σχεδιαστικό θερμόμετρο τροφίμων με αναδιπλούμενο αισθητήρα. Αυτή η συσκευή έχει ικανότητα στεγανοποίησης IPX7 για να διασφαλίσει ότι παραμένει ασφαλής μετά το πλύσιμο σε τρεχούμενο νερό ή τη βύθιση στο νεροχύτη.

Οι ενδείξεις θερμοκρασίας σε σκούρες γραμματοσειρές εμφανίζονται καθαρές και ορατές στην μπλε φωτιζόμενη οθόνη 0,5 ιντσών. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις μονάδες από Φαρενάιτ σε βαθμούς Κελσίου ή αντίστροφα, όποιο σας ταιριάζει.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαTaylorΜήκος προϊόντος8,35 ίντσεςΒάρος4,48 ουγγιές Χρόνος απόκρισης3 δευτερόλεπτα Χαμηλότερη ανάγνωση-40ο Φαρενάιτ Ανώτερη ανάγνωση482ο ΦαρενάιτΜπαταρία2 ΑΑΑ

Είναι ένα ασύρματο εργαλείο για χρήση στο φούρνο και μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να αναγνωρίζει τη θερμοκρασία τεσσάρων κατηγοριών ή γεύσεων πρωτεΐνης. Το θερμόμετρο μπορεί επίσης να στέλνει ειδοποιήσεις μόλις ολοκληρωθεί το μαγείρεμα.

Το ψηφιακό θερμόμετρο Taylor λειτουργεί με δύο μπαταρίες AAA τις οποίες μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε από το πίσω άνοιγμα. Τοποθετείται επίσης ένα παρέμβυσμα για την προστασία του ντουλαπιού από το νερό κατά το πλύσιμο.

Μπραπιλότος

Το θερμόμετρο τροφίμων Brapilot έχει μια μικρή κεφαλή μετρητή χειρός, ενώ ο αισθητήρας είναι μακρύς και ίσιος χωρίς αναδιπλούμενη δυνατότητα. Πρέπει να αφαιρέσετε ένα καπάκι από τον αισθητήρα για να το χρησιμοποιήσετε για την καταγραφή της θερμοκρασίας. Με ακρίβεια 0,1, αυτό το θερμόμετρο μπορεί να ανιχνεύσει τη θερμοκρασία μέσα σε 2 – 4 δευτερόλεπτα από την εισαγωγή.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαBrapilotΜήκος προϊόντος8,2 ίντσεςΒάρος1,76 ουγγιές Χρόνος απόκρισης3 δευτερόλεπτα Χαμηλότερη ανάγνωση-58o Φαρενάιτ Ανώτερη ανάγνωση572o ΦαρενάιτΜπαταρία1 CR2032

Το BraPilot διαθέτει ξεχωριστά κουμπιά για οπίσθιο φωτισμό και λειτουργίες. Πατήστε το κουμπί «ON/OFF» 🔛 για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, η οποία ενεργοποιεί την οθόνη για δέκα λεπτά. Ομοίως, πατήστε το κουμπί «Light» για να ενεργοποιήσετε τον οπίσθιο φωτισμό της οθόνης, ο οποίος παραμένει για δέκα δευτερόλεπτα και σβήνει αυτόματα. Είναι αδιάβροχο εργαλείο και η εταιρεία προσφέρει δύο χρόνια αντικαταστάσιμη εγγύηση.

Σκέφτεστε να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας; Γιατί να μην το κάνετε και πιο υγιεινό, με αυτά τα καλύτερα φορητά μπλέντερ για όσους έχουν επίγνωση της υγείας!

Premium σειρά θερμομέτρων μαγειρέματος

Παρακάτω είναι μια λίστα με θερμόμετρα μαγειρέματος της Amazon που κυμαίνονται πάνω από $50, αλλά αξίζουν τον κόπο! Διαθέτουν μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά και σχέδια. Ρίξτε μια ματιά 👀!

Το θερμόμετρο Lavatools Javelin Pro είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους επαγγελματίες σεφ 👨‍🍳 εστιατορίων και ξενοδοχείων. Είναι πιστοποιημένο NSF για το υψηλής ποιότητας υλικό κατασκευής του και η εταιρεία προσφέρει επίσης κάλυψη τριών ετών εγγύησης.

Διαθέτει επίσης έξυπνο σύστημα ειδοποίησης σταθεροποίησης για να καταγράφει τις ενδείξεις και να σας ειδοποιεί ώστε να αποφύγετε το υπερβολικό μαγείρεμα!

Τεχνικές προδιαγραφέςΜάρκα LavatoolsΜήκος προϊόντος4,3 ίντσεςΒάρος4,6 ουγγιές Χρόνος απόκρισης3 δευτερόλεπτα Χαμηλότερη ανάγνωση-40o Fahrenheit Ανώτερη ανάγνωση482o FahrenheitΜπαταρία1 Λίθιο

Υπάρχει ένα φως αισθητήρα κίνησης, το οποίο ανάβει καθώς το σηκώνετε για καταγραφή θερμοκρασίας. Επιπλέον, το θερμόμετρο διαθέτει έναν εξαιρετικά ευαίσθητο ιαπωνικό αισθητήρα για να δίνει τα αποτελέσματα σε 1 – 3 δευτερόλεπτα με (+/-) 9o F. Η οθόνη του έχει μήκος δύο ίντσες και μπορεί να περιστρέφει αυτόματα την προβολή του για την ευκολία του μάγειρα.

Το Lavatools είναι πιστοποιημένο με IP65, ανθεκτικό στο πιτσίλισμα. Τα προϊόντα Lavatools ακολουθούν τις διεθνείς οδηγίες για την ασφάλεια των τροφίμων για να διασφαλίσουν ότι είναι απαλλαγμένα από μόλυβδο, υδράργυρο και άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Το θερμόμετρο BtcLink είναι ένα προηγμένο εργαλείο που συνδέεται με μια εφαρμογή για κινητά μέσω Bluetooth. Ο αισθητήρας από ανοξείδωτο χάλυβα λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία🪫. Μόλις μετρήσετε τη θερμοκρασία του φαγητού, στέλνει την ένδειξη στην εφαρμογή Smart στο κινητό σας τηλέφωνο.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαBtcLinkΜήκος προϊόντος7,87 ίντσεςΒάρος3,84 ουγγιές Χρόνος απόκρισης3 δευτερόλεπτα Χαμηλότερη ανάγνωση-4o Φαρενάιτ Ανώτερη ανάγνωση212o ΦαρενάιτΜπαταρία1 Λίθιο

  Τα καλύτερα 9 εργαλεία καθαρισμού εικόνων για τέλεια στιλβωμένες φωτογραφίες

Αυτή η έξυπνη εφαρμογή, αφού λάβει τις ενδείξεις, δίνει συνέχεια οδηγίες στον χρήστη σχετικά με τους χρόνους προετοιμασίας του φαγητού, ώστε να μην χαλάσει. Είναι καλύτερο να ελέγχετε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -4o F έως 212o F.

Το θερμόμετρο BtcLink είναι εξ ολοκλήρου αδιάβροχο για καθαρισμό κάτω από το νερό. Μια βάση από μπαμπού είναι η βάση όπου μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή μέσω μιας διασύνδεσης USB. Φορτίζεται πλήρως σε 20 λεπτά και μπορεί να λειτουργήσει έως και 36 ώρες.

Σεφ iQ

Το Chef iQ είναι ένα δημοφιλές έξυπνο θερμόμετρο μαγειρέματος που συνδυάζεται με την εφαρμογή για κινητά. Η εταιρεία διαθέτει μια αποκλειστική εφαρμογή με προφορτωμένες συνταγές για να βοηθήσει τους παρασκευαστές τροφίμων για πρώτη φορά.

Καθώς εισάγετε τον αισθητήρα στο φαγητό, το θερμόμετρο καταγράφει και στέλνει τις λεπτομέρειες στη βάση φόρτισης, η οποία συνδέεται περαιτέρω με το smartphone. Η εφαρμογή για κινητά αναλύει την προετοιμασία του φαγητού και δίνει οδηγίες για το επόμενο στάδιο αναστροφής ή ολοκλήρωσης της συνταγής.

Τεχνικές προδιαγραφέςBrandChef iQΜήκος προϊόντος8,2 ίντσεςΒάρος2,16 λίβρες Χρόνος απόκρισης3 δευτερόλεπτα Χαμηλότερη ανάγνωση-58o Φαρενάιτ Ανώτερη ανάγνωση572o ΦαρενάιτΜπαταρία2 Πολυμερές λιθίου

Η βάση φόρτισης του Chief iQ είναι ο σταθμός εντολών, ο οποίος διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία φωνητικής ειδοποίησης και μπορεί να αποθηκεύσει τρία τέτοια θερμόμετρα.

Χρησιμοποιεί Bluetooth για σύνδεση με το θερμόμετρο, ενώ η τεχνολογία WiFi📶 μοιράζεται λεπτομέρειες στην εφαρμογή για κινητά. Το θερμόμετρο φορτίζεται σε 10 λεπτά και μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς για τις επόμενες 40 ώρες.

Εάν ο/η σύζυγός σας λατρεύει να μαγειρεύει, αυτά τα τεχνογνωσία χαρακτηριστικά, τέτοιοι τύποι θερμόμετρων, κάνουν τέλεια δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

SGBID

Το θερμόμετρο SGBID προστατεύεται από το νερό με πιστοποίηση IPX6. Χρησιμοποιεί το υψηλότερης ποιότητας υλικό ανιχνευτή για τρόφιμα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια του γεύματος καταγράφοντας ταυτόχρονα τη θερμοκρασία του γάλακτος🥛 και άλλων τροφίμων. Η μεγάλη οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό παρέχει ακριβείς ενδείξεις σε χαμηλό φως.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαSGBIDΜήκος προϊόντος6,1 ίντσεςΒάρος1,45 ουγγιές Χρόνος απόκρισης3 δευτερόλεπτα Χαμηλότερη ανάγνωση-58o Φαρενάιτ Ανώτερη ανάγνωση572o ΦαρενάιτΜπαταρία1 Λίθιο

Το SGBID είναι ένα μικρό, ελαφρύ θερμόμετρο μαγειρέματος με αναδιπλούμενο αισθητήρα και οπή ανοίγματος μπουκαλιών. Είναι μια εξαιρετικά γρήγορη συσκευή που δίνει ακριβείς μετρήσεις με (+/-) 2o F σε τρία δευτερόλεπτα, είτε τη χρησιμοποιείτε πάνω από παγωμένο νερό🧊 είτε λάδι. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ενδείξεις και στις δύο μονάδες.

Έχετε το θερμόμετρο σας🌡️αλλά νιώθετε τεμπελιά στο να αναζητάτε συστατικά; Δοκιμάστε αυτές τις υπηρεσίες παράδοσης κιτ γεύματος 🚚 για να μαγειρέψετε τα δικά σας γεύματα!

Metris Instruments

Η Metris Instruments προσφέρει ένα θερμόμετρο μαγειρέματος με πιστόλι λέιζερ 8 σημείων, ένα από τα καλύτερα στην καταγραφή θερμοκρασίας χωρίς να αγγίζετε σωματικά ένα αντικείμενο ή φαγητό. Είναι επίσης κατάλληλο για τη μέτρηση της θερμοκρασίας σε ενυδρεία, πισίνες🏊‍♂️, δωμάτια ερπετών, terrarium κ.λπ.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαMetris InstrumentsΜήκος προϊόντος12 ίντσεςΒάρος2 λίβρες Χρόνος απόκρισης1 δευτερόλεπτο Χαμηλότερη ανάγνωση-76o Φαρενάιτ Ανώτερη ένδειξη932o ΦαρενάιτΜπαταρία2 AAA

Η Metris Instruments έχει μεγάλη εμβέλεια ικανότητας καταγραφής θερμοκρασίας. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί της σκανδάλης για να σαρώσετε την επιφάνεια του φαγητού με το λέιζερ και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, η οθόνη LCD εμφανίζει τις πραγματικές μετρήσεις. Έχει ποσοστό ακρίβειας (+/-) 2% ή (+/-) 4o Fahrenheit, όποιο είναι μεγαλύτερο.

Επιλέξτε τα καλύτερα θερμόμετρα μαγειρέματος🌡️

Η διαδικτυακή αγορά διαθέτει διάφορους τύπους θερμομέτρων μαγειρέματος🌡️ με διαφορετικά μοντέλα, ικανότητες εργασίας και χαρακτηριστικά. Έτσι, προτού ανοίξετε αυτές τις εφαρμογές προγραμματισμού γευμάτων, έχετε πρώτα ένα εύχρηστο gadget που σας δίνει τη σωστή ένδειξη θερμοκρασίας για τέλεια μαγειρεμένο φαγητό! Νόστιμο 😋.

Εάν είστε διατεθειμένοι να αγοράσετε ένα θερμόμετρο φαγητού για χρήση στο μαγείρεμα στο σπίτι, τότε σκεφτείτε ποια χαρακτηριστικά χρειάζεστε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αγοράσετε έναν καταγραφέα θερμοκρασίας για πολλαπλές χρήσεις, τότε ένα θερμόμετρο λέιζερ υπερύθρων θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Στη συνέχεια, θέλετε να φάτε τηγανητό, αλλά υγιεινό; Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φριτέζες αέρα για πιο υγιεινά τηγανητά γεύματα, ώστε να απολαύσετε όλα αυτά τα τηγανητά σνακ🍗χωρίς να ανησυχείτε μήπως ανατρέψετε τη ζυγαριά⚖️σε λάθος κατεύθυνση!