Τα 12 καλύτερα πούλια DKIM για τη βελτίωση της ασφάλειας email

Το DKIM διαβάζει για DomainKeys Identified Mail και είναι μια από τις πιο κρίσιμες πτυχές της λήψης της αλληλογραφίας σας όπως στάλθηκε, χωρίς καμία τροποποίηση.

Πριν από την εισαγωγή του DKIM, τα email ήταν επιρρεπή στην τροποποίηση μεταξύ αποστολής και λήψης. Το DKIM λειτούργησε ως σφραγίδα που διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι κανένα τρίτο μέρος δεν χειραγωγούσε τα email.

Έτσι, σε αυτόν τον οδηγό, θα σας καθοδηγήσω γιατί το DKIM είναι τόσο σημαντικό και ποιες είναι οι καλύτερες υπηρεσίες ελέγχου DKIM που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την ασφάλεια του email.

Γιατί το DKIM είναι τόσο σημαντικό

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το DKIM λειτουργεί ως σφραγίδα στην αλληλογραφία σας, έτσι μόνο ο αποστολέας και ο παραλήπτης γνωρίζουν τι υπάρχει μέσα σε αυτό.

Και για να κατανοήσουμε τη σημασία του, είναι απαραίτητο να μάθουμε πώς λειτουργεί.

Αρχικά, ο αποστολέας θα δημιουργήσει ένα ζεύγος κλειδιών κρυπτογράφησης: ιδιωτικό και δημόσιο, και ο διακομιστής θα υπογράψει την αλληλογραφία (γνωστή ως υπογραφή DKIM) κατά την αποστολή χρησιμοποιώντας το ιδιωτικό κλειδί.

Από την άλλη πλευρά, το δημόσιο κλειδί θα αποθηκευτεί στη δημόσια εγγραφή DNS του αποστολέα.

Τώρα, όταν ο παραλήπτης λάβει την αλληλογραφία, ο διακομιστής του θα ελέγξει για την υπογραφή DKIM στην κεφαλίδα του email και θα ανακτήσει το δημόσιο κλειδί από την εγγραφή DNS.

Χρησιμοποιώντας το λαμβανόμενο δημόσιο κλειδί, θα ελέγξει την αυθεντικότητα υπολογίζοντας και αντιστοιχίζοντας την τιμή κατακερματισμού με αυτήν που ελήφθη από την υπογραφή.

Εάν η τιμή ταιριάζει, σημαίνει ότι η αλληλογραφία είναι αυθεντική και ότι δεν άλλαξε στο μεταξύ.

  Μετατρέψτε το Google Workspace και το Gmail σας σε ισχυρά εργαλεία υποστήριξης, συνεργασίας και αυτοματισμού

Μια απλή διαδικασία που σας επιτρέπει να επαληθεύσετε το περιεχόμενο του email σας είναι ως έχει! 😀

Ο λόγος για τον οποίο θα βλέπετε την εφαρμογή του DKIM σχεδόν σε κάθε οργανισμό είναι η ασφάλεια. Βλέπετε, από τον πυρήνα του, τα email μπορούν να χειραγωγηθούν μεταξύ της αποστολής και της παράδοσης.

Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζετε εάν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε είναι πρωτότυπο ή παραποιημένο για να έχει αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό σας, διαφορετικά μπορεί να δεχθείτε προσωπική επίθεση.

Αυτό είναι λίγο πολύ! Κάνει ένα πράγμα, αλλά η εκτέλεση είναι σταθερή και σας επιτρέπει να επαληθεύσετε την αυθεντικότητα του ληφθέντος email.

Θέλετε να μάθετε πώς να ρυθμίσετε το DKIM με τον απλούστερο δυνατό τρόπο; Μπορείτε να ανατρέξετε στον λεπτομερή οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του DKIM για καλύτερη και ασφαλέστερη παράδοση email.

Αλλά μετά, υπάρχει ένα άλλο ερώτημα. Ποιες υπηρεσίες DKIM πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Για να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση, έχω συντάξει μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες DKIM στην αγορά.

Σε αυτήν την ενότητα, θα σας καθοδηγήσω σε ένα από τα καλύτερα πούλια DKIM που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την ασφάλεια του email σας.

EasyDMARC

EasyDMARC παρέχει πολλαπλές λύσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια του email και είναι γνωστό ότι διαθέτει αρκετά καλή τεκμηρίωση για όλες τις υπηρεσίες.

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία αναζήτησης DKIM, μπορείτε να έχετε ολοκληρωμένα αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το DKIM, ώστε να μπορείτε να έχετε διάφορες πτυχές συνολικά.

Mimecast

Mimecast ειδικεύεται στις υπηρεσίες ασφαλείας email, και το ίδιο ισχύει και για τον έλεγχο DKIM.

  Survive the Killer Roblox Codes: Redeem Now

Αλλά εκτός από την υπηρεσία DKIM, παρέχουν επίσης φανταστική τεκμηρίωση, βέλτιστες πρακτικές και συμβουλές διαμόρφωσης.

ο Mxtoolbox είναι γνωστή για την παροχή διαφόρων εργαλείων DNS και σχετιζόμενων με email, όλα γεμάτα με εύχρηστες διεπαφές χρήστη, επομένως δεν είναι απαραίτητο να είστε τεχνικός για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία DKIM τους.

Χρησιμοποιώντας το Mxtoolbox, μπορείτε να περιμένετε όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες, όπως οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων για ζητήματα που σχετίζονται με το DKIM, διαγνωστικές πληροφορίες κ.λπ.

dmarcian

Όπως υποδηλώνει το όνομα, dmarcian ειδικεύεται στο DMARC (Domain-based Message Authentication).

Όπως κάθε άλλος έλεγχος DKIM στη λίστα, λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες δυνατότητες, όπως εργαλεία και πόρους για τη βελτίωση του DKIM, εργαλεία για τον έλεγχο της ευθυγράμμισης και διάφορες πληροφορίες.

Dmarcly

Dmarcly είναι γνωστή για τις υπηρεσίες προστασίας email, όπου μπορείτε να ελέγξετε αν ο οργανισμός σας προστατεύεται ή όχι μέσα σε 20 δευτερόλεπτα δωρεάν.

Και με μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή χρήστη, το Dmarcly διευκολύνει τη χρήση του DKIM και περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως συστάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να κάνετε με βάση τη ροή εργασίας σας.

POWERDMARC

ο POWERDMARC είναι ένα από τα πολύ λίγα που παρέχει μια δωρεάν δοκιμή με μια διαισθητική εμπειρία με την οποία προσπαθούν να το κάνουν όσο πιο απλό γίνεται.

Σίγουρα, μπορείτε να περιμένετε όλα τα κρίσιμα χαρακτηριστικά με μερικά χαρακτηριστικά cherry on the cake, όπως ανά πηγή αποστολής, χάρτη απειλών, ευφυΐα απειλών και πολλά άλλα.

ταχυδρομικός ελεγκτής

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ταχυδρομικός ελεγκτής είναι μια υπηρεσία ελέγχου αλληλογραφίας που παρέχει όλα τα είδη προϊόντων που σχετίζονται με την ασφάλεια του email.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Smartphone σας ως τηλεχειριστήριο Amazon Fire TV

Αυτό που με τράβηξε περισσότερο στον ελεγκτή αλληλογραφίας είναι ότι λαμβάνετε μια συνολική αξιολόγηση της παράδοσης email με τα αποτελέσματα DKIM.

DNSchecker

ο DNSchecker είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που ειδικεύεται σε προσφορές που βασίζονται σε DNS.

Χρησιμοποιώντας το DNSchecker τους, μπορείτε να αναζητήσετε και να ανακτήσετε εγγραφές DKIM με ευκολία. Παρέχουν επίσης πρόσθετες δυνατότητες για ελέγχους και αναζητήσεις DNS.

DKIMCore

Μακράν, Έλεγχος κλειδιών DKIMCore είναι το πιο μίνιμαλ πούλι DKIM στη λίστα.

Σε αντίθεση με τις άλλες προσφορές, δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Είναι φτιαγμένο για να κάνει μερικά πράγματα σωστά, και κάνει αυτή τη δουλειά αρκετά καλά!

Protodave

Σε αντίθεση με πολλές επιλογές που προσφέρουν πολλαπλές λύσεις, Protodave κάνει μόνο ένα πράγμα: Παρέχει ισχυρές λύσεις ελέγχου DKIM με όλα τα απαραίτητα.

Μπορείτε να περιμένετε χαρακτηριστικά όπως η αξιολόγηση κλειδιών, η ισχύς των κλειδιών DKIM, ο αλγόριθμος και πολλά άλλα.

Μεταφορέας

Courier πούλι DKIM σας καθοδηγεί σε όλα τα βασικά που απαιτούνται για να ξεκινήσετε με τον έλεγχο DKIM, και μαζί με αυτό, λαμβάνετε όλα τα κρίσιμα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης κλειδιών, του ελέγχου ευθυγράμμισης και άλλων.

SKYSNAG

SKYSNAG έχει βοηθήσει πολλούς οργανισμούς στην επίλυση προβλημάτων παράδοσης αλληλογραφίας. Το βασικό στοιχείο της υπηρεσίας τους είναι ότι ακόμη και οι μη τεχνικοί χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν χωρίς σχεδόν κανένα λόξυγκα.

Σίγουρα, μπορείτε επίσης να περιμένετε όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες με την υπηρεσία DKIM με δωρεάν έλεγχο ασφαλείας για τον οργανισμό σας.

Τυλίγοντας

Αυτή ήταν η άποψή μου για μια από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές για υπηρεσίες ελέγχου DKIM. Ελπίζω ότι αυτή η λίστα θα σας φανεί χρήσιμη.

Μπορείτε επίσης να δείτε μερικά από αυτά τα Εργαλεία παράδοσης email για να διασφαλίσετε την επιτυχία των καμπανιών σας.