Τα 10 καλύτερα μηχανικά παιχνίδια για εκπληκτικά οπτικά και εκρηκτικά παιχνίδια

Τα ρομπότ δεν είναι μόνο χρήσιμα σε βιομηχανίες, αλλά αποτελούν κέντρο έλξης και στα παιχνίδια. Λοιπόν, εδώ έχουμε μια λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια Mech για να δοκιμάσετε.

Παιχνίδια με μεγάλα, θορυβώδη ρομπότ διατηρούσαν πάντα τη θέση τους στην αγορά, είτε θέλετε έντονη προσομοίωση και τακτική είτε τη συναρπαστική βιασύνη των mech anime.

Τι είναι τα Mech Games;

Τεράστια ανθρωποειδή ρομπότ, ή μηχανικά, συχνά χρησιμεύουν ως το κύριο στοιχείο παιχνιδιού σε παιχνίδια μηχανικής, που ονομάζονται επίσης παιχνίδια μηχανικής. Τα διαφορετικά υποείδη μηχανικών παιχνιδιών περιλαμβάνουν παιχνίδια προσομοίωσης, μάχης και στρατηγικής.

Τα παιχνίδια μηχανικής προσομοίωσης στοχεύουν να δώσουν στους παίκτες μια ρεαλιστική αίσθηση ότι κουμαντάρουν έναν μηχανισμό. Πρέπει να χειρίζονται την κινητικότητα των μηχανικών τους, τα όπλα και άλλα συστήματα. Τα παιχνίδια μηχανικής δράσης με γρήγορο ρυθμό περιλαμβάνουν συχνά έξαλλες μηχανικές μάχες.

Συνήθως δίνονται στους παίκτες διάφορα όπλα και μοναδικές δεξιότητες για να νικήσουν τους αντιπάλους τους. Εστιάζοντας στον έλεγχο μιας ομάδας μηχανικών, τα παιχνίδια μηχανικής στρατηγικής απαιτούν από τους παίκτες να κάνουν επιλογές τακτικής σχετικά με το ποιοι μηχανισμοί θα χρησιμοποιήσουν και πώς θα τους τοποθετήσουν.

Για τους παίκτες, τα παιχνίδια μηχανικής μπορεί να είναι μια ξεχωριστή και συναρπαστική εμπειρία. Τεράστια, προγραμματιζόμενα ρομπότ που μπορούν να αναπτυχθούν για να πολεμήσουν σε έντονες μάχες και να ολοκληρώσουν δύσκολες αποστολές εμφανίζονται συχνά σε αυτά τα βιντεοπαιχνίδια.

Όταν οι παίκτες διαχειρίζονται τους μηχανισμούς τους, κάνουν επιλογές τακτικής και πολεμούν τρομερούς εχθρούς, τα παιχνίδια μηχανικής μπορούν επίσης να δώσουν στους παίκτες μια αίσθηση δύναμης και ελέγχου.

Ενώ τα μηχανικά παιχνίδια μπορούν να βρεθούν σε διάφορα είδη, όλα συνδέονται με τη διαχρονική φαντασία της χρήσης μηχανοποιημένης πανοπλίας στη μάχη. Τα παιχνίδια μηχανικής είναι συχνά δημοφιλή στους παίκτες που εκτιμούν τις τεράστιες μάχες ρομπότ και θέματα επιστημονικής φαντασίας.

Εξισορρόπηση επίθεσης και άμυνας στα Mech Games

Επίθεση και άμυνα πρέπει να είναι ισορροπημένες στα μηχανικά παιχνίδια γιατί μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν μια αποστολή. Οι παρακάτω συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτήν την ισορροπία.

Συνειδητοποιήστε τον ρόλο σας

Αναγνωρίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του μηχανικού σας και τη θέση σας στην ομάδα. Είστε μια δύναμη ή μια καθαρά υποστηρικτική δύναμη; Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στην επίθεση ή την άμυνά σας έχοντας επίγνωση του ρόλου σας.

Δημιουργήστε μια καλά ισορροπημένη φόρτωση

Επιλέξτε εργαλεία και εξοπλισμό που επιτυγχάνουν την ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας. Σκεφτείτε τα επιθετικά όπλα με εξαιρετικά υψηλή απόδοση αλλά χαμηλό ρυθμό βολής και τα αμυντικά όπλα με υψηλό ρυθμό πυρκαγιάς αλλά ήπια απόδοση ζημιάς.

Χρησιμοποιήστε το κάλυμμα με σύνεση

Αξιοποιήστε το έδαφος και τα εμπόδια. Καλυφτείτε εάν δέχεστε εισερχόμενες πυρκαγιές, αλλά βασιστείτε μόνο σε αυτό λίγο γιατί μπορεί να περιορίσει την κινητικότητά σας και την οπτική σας γωνία.

Εργαστείτε μαζί ως ομάδα

Στα μηχανικά παιχνίδια, η επικοινωνία είναι απαραίτητη. Αναπτύξτε μια επιθετική και αμυντική στρατηγική που να είναι ισορροπημένη με την ομάδα σας. Μαζί, μπορείτε να νικήσετε την αντίθεση ενισχύοντας ο ένας τις περιοχές αδυναμίας του άλλου.

Παραμείνετε ενεργοί

Αποφύγετε να ξοδεύετε πολύ χρόνο σε ένα μέρος. Διατηρήστε μια σταθερή τοποθεσία που προσφέρει κάλυψη και τακτικά πλεονεκτήματα ενώ μετακινείστε για να αποφύγετε να γίνετε προφανές θύμα για τον αντίπαλο.

Στα μηχανικά παιχνίδια, η εξισορρόπηση επίθεσης και άμυνας απαιτεί ένα μείγμα στρατηγικής, συνεργασίας και γρήγορης σκέψης. Μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σε οποιαδήποτε αποστολή δίνοντας προσοχή σε αυτούς τους δείκτες.

Ας ανατρέξουμε τώρα στη λίστα με τα καλύτερα μηχανικά παιχνίδια για τους λάτρεις του ποικίλου είδους που φέρνει μαζί τους και παρέχει μια μακροχρόνια εμπειρία.

Battletech

Το Battletech είναι ένα τακτικό turn-based μηχανικό παιχνίδι που διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό κόσμο όπου πολλές φατρίες ανταγωνίζονται για τον έλεγχο της περιοχής και των πόρων. Οι γιγάντιες μηχανές που ελέγχουν οι παίκτες μπορούν να εξοπλιστούν με διάφορα όπλα, πανοπλίες και άλλα αξεσουάρ. Και οι δύο καμπάνιες για έναν παίκτη και για πολλούς παίκτες είναι διαθέσιμες στο παιχνίδι.

  Εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τον δωρεάν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης με ιούς για την επιχείρησή σας;

Το βασικό gameplay του Battletech επικεντρώνεται στον turn-based warfare, όπου οι παίκτες κάνουν εναλλάξ ελιγμούς με τους μηχανικούς τους, επιτίθενται σε εχθρικούς μηχανικούς και ρυθμίζουν τα επίπεδα θερμότητάς τους.

Οι παίκτες διαχειρίζονται μια εταιρεία μισθοφόρων εντός της καμπάνιας ενός παίκτη και δέχονται δουλειές για να βγάλουν χρήματα, να σώσουν μέρη και να χτίσουν τη φήμη τους.

Οι παίκτες αντιμετωπίζουν πιο απαιτητικούς αντιπάλους καθώς η καμπάνια συνεχίζεται, αποκτούν πρόσβαση σε πιο ισχυρούς μηχανισμούς και αναγκάζονται να κάνουν κρίσιμες επιλογές που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η πλοκή. Τελικά, το Battletech είναι ένα εξελιγμένο και συναρπαστικό παιχνίδι που παρέχει ώρες στρατηγικού παιχνιδιού και δραματικές μηχανικές μάχες.

Δημοσιεύτηκε από – Paradox Interactive

Αναπτύχθηκε από – Σχέδια Harebrained

Ημερομηνία κυκλοφορίας – 24 Απριλίου 2018

Διαθέσιμες πλατφόρμες – Steam, Windows, Mac OS

Mech Warrior Online Solaris 7

Οι γιγάντιες μάχες ρομπότ συμβαίνουν σε μάχες τύπου αρένας στο στρατηγικό παιχνίδι σκοποβολής για πολλούς παίκτες MechWarrior Online: Solaris 7. Οι παίκτες λειτουργούν τα δικά τους προσαρμοσμένα BattleMechs σε μάχες 1v1 ή 2v2 στο σύμπαν BattleTech, ανταγωνίζονται για τιμή και ανταμοιβές. Τα BattleMechs διατίθενται σε διάφορες κατηγορίες στο Solaris 7, καθεμία με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Για να ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού τους, μπορούν επίσης να τροποποιήσουν το φορτίο τους επιλέγοντας από πολλά όπλα, πανοπλίες και εξοπλισμό. Στη λειτουργία κατάκτησης του παιχνιδιού, κάθε πλευρά πρέπει να πάρει τον έλεγχο και να διατηρήσει τον έλεγχο συγκεκριμένων σημείων στον χάρτη.

Άλλοι τύποι με δυνατότητα αναπαραγωγής περιλαμβάνουν το Deathmatch και το King of the Hill. Επιπλέον, το παιχνίδι έχει ένα σύστημα πολέμου φατριών όπου οι παίκτες μπορούν να ενωθούν σε διαφορετικές φατρίες και να πάρουν τον έλεγχο των πλανητών για την ομάδα τους.

Κερδίζοντας παιχνίδια, οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν Solaris 7 μετρητά. Αυτά τα μετρητά είναι χρήσιμα για την αγορά νέων BattleMechs, όπλων και άλλου εξοπλισμού. Οι παίκτες μπορούν να παλέψουν μεταξύ τους σε τουρνουά και εποχιακά γεγονότα για περισσότερα οφέλη και υψηλότερες βαθμολογίες.

Εκδόθηκε από – Piranha Games Inc.

Αναπτύχθηκε από – Piranha Games Inc.

Ημερομηνία κυκλοφορίας – 10 Δεκεμβρίου 2015

Διαθέσιμες πλατφόρμες – Steam

Daemon X Machina

Οι παίκτες του βιντεοπαιχνιδιού Daemon X Machina ελέγχουν έναν προσαρμόσιμο μηχανισμό γνωστό ως Arsenal για να πολεμήσουν τα κακά ρομπότ που ελέγχονται από AI που ονομάζονται Immortals. Το παιχνίδι προσφέρει online επιλογές για πολλούς παίκτες εκτός από μία μάχη με περισσότερες από 50 αποστολές.

Τέσσερα, ένα συναίσθητο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τους πιλότους και τα οπλοστάσια τους, σας στρατολογεί για να γίνετε πιλότος και κατευθύνει την εκπαίδευσή σας. Μπορείτε να αναλάβετε αποστολές από το Sky Union, το Horizon, το Zen και το Orbital για να δείξετε την αξία σας.

Μπορείτε να ανακτήσετε όπλα και εξαρτήματα από κατεστραμμένα οπλοστάσια του εχθρού κατά τη διάρκεια αυτών των αποστολών.

Μπορείτε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας στην κρεμάστρα σας για να αποκτήσετε ταλέντα που θα σας βοηθήσουν μέσα και έξω από το οπλοστάσιό σας, να αγοράσετε περισσότερα όπλα και εξαρτήματα καθώς γίνονται προσβάσιμα, να μελετήσετε και να δημιουργήσετε νέα όπλα με βάση αυτά που έχετε ήδη και τα αφεντικά που έχετε νικήσει. κι αλλα.

Το Daemon X Machina παρέχει ένα γρήγορο μηχανικό παιχνίδι μάχης με διάφορα προσαρμόσιμα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά παιχνιδιού.

Δημοσιεύτηκε από – JP Marvelous

Αναπτύχθηκε από – Marvelous First Studio

Ημερομηνία κυκλοφορίας – 13 Σεπτεμβρίου 2019

Διαθέσιμες πλατφόρμες – Nintendo Switch και Windows

Strike Suit Zero: Director’s Cut

Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός πιλότου στο βιντεοπαιχνίδι Strike Suit Zero: Director’s Cut, ο οποίος μπορεί να μετατρέψει το διαστημόπλοιό τους στο Strike Suit, έναν ισχυρό μηχανισμό. Η έκδοση Director’s Cut του παιχνιδιού προσθέτει νέα στοιχεία όπως βελτιωμένο φωτισμό και γραφικά, περισσότερα σχέδια πλοίων και επίσης ανανεωμένες αποστολές.

Οι παίκτες πρέπει να διαχειρίζονται ενεργά τα αποθέματα ενέργειας τους και να διαλέγουν το καλύτερο όπλο για κάθε περίσταση, καθώς οι κανόνες του παιχνιδιού βασίζονται σε γρήγορους ρυθμούς μάχες. Η δυνατότητα μορφοποίησης του Strike Suit δίνει στο παιχνίδι ένα πρόσθετο επίπεδο στρατηγικής, επιτρέποντας στους παίκτες να αλλάζουν άμεσα μεταξύ μηχανικής και διαστημικής φόρμας.

  Πώς να βρείτε και να διορθώσετε ορφανό περιεχόμενο ή σελίδες στο WordPress; + 7 Εργαλεία

Το παιχνίδι προσφέρει θέα στο πιλοτήριο πρώτου προσώπου και προοπτική τρίτου προσώπου. Οι παίκτες μπορούν να παλέψουν για υψηλές θέσεις ενάντια σε άλλους αντιπάλους στη λειτουργία επιβίωσης του παιχνιδιού και στη λειτουργία επίθεσης σκορ.

Published by – Born Ready Games

Αναπτύχθηκε από – Born Ready Games

Ημερομηνία κυκλοφορίας – 8 Απριλίου 2018

Διαθέσιμες πλατφόρμες – Steam, PlayStation 4, Xbox One

Ανώτατος Διοικητής 2

Ένα παιχνίδι τακτικής σε πραγματικό χρόνο που ονομάζεται Supreme Commander 2 επικεντρώνεται σε τεράστιους, μηχανοποιημένους στρατούς που εμπλέκονται σε έναν αγώνα για την υπεροχή. Οι παίκτες ελέγχουν χερσαίους, εναέριους και θαλάσσιους στρατούς και χτίζουν δομές για να δημιουργήσουν πόρους και στρατεύματα. Η λειτουργία εκστρατείας του παιχνιδιού λέει την ιστορία ενός κοσμικού αγώνα και τριών φατριών, το καθένα με μοναδικές μονάδες και τεχνολογίες.

Ο παίκτης λαμβάνει μια βάση στην αρχή του παιχνιδιού στην πιο σημαντική προγραμματισμένη λειτουργία εκστρατείας και ανταγωνίζεται έναν προκαθορισμένο εχθρό. Ο παίκτης πρέπει να πετύχει συγκεκριμένους στόχους για να ολοκληρώσει το επίπεδο.

Οι παίκτες μπορούν επίσης να αποκτήσουν μεγαλύτερη ποικιλία μονάδων καθώς η καμπάνια εξελίσσεται, οι στόχοι γίνονται πιο προκλητικοί και ο αντίπαλος ενισχύεται.

Επιπλέον, το Supreme Commander 2 έχει μια επιλογή για πολλούς παίκτες που δίνει τη δυνατότητα σε έως και 8 παίκτες να το πολεμήσουν online ή μέσω LAN. Οι λάτρεις του στυλ στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο θα απολαύσουν τη σκληρή και συναρπαστική δράση του παιχνιδιού λόγω των τεράστιων στρατών και του στρατηγικού βάθους του.

Εκδόθηκε από – Square Enix

Αναπτύχθηκε από – Παιχνίδια με αέριο

Ημερομηνία κυκλοφορίας – 16 Μαρτίου 2010

Διαθέσιμες πλατφόρμες – Xbox 360 και Windows

MechWarrior 5: Μισθοφόροι

Το σύμπαν BattleTech είναι το σκηνικό για το MechWarrior 5: Mercenaries. Η τελευταία δεκαετία του Third Succession War απεικονίζεται στην εναρκτήρια σκηνή του παιχνιδιού, στην οποία ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός αρχάριου μισθοφόρου MechWarrior που αναδύεται από τα ερείπια μιας κατεστραμμένης μισθοφορικής μονάδας.

Μπορούν να δεχτούν συμβόλαια από οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες φατρίες αυτή τη στιγμή. Η καμπάνια είναι ενεργή μέχρι το 3049, λίγο πριν την εισβολή των φυλών.

Οι παίκτες μπορούν να στρατολογήσουν πραγματικούς ανθρώπους ή μηχανικούς πιλότους που ελέγχονται από AI ως μέλη της ομάδας μισθοφόρων τους στις λειτουργίες ενός παίκτη και συνεργασίας για πολλούς παίκτες του παιχνιδιού.

Οι BattleMechs στο MechWarrior 5 διατίθενται σε διάφορα στυλ, από ήπιο έως βαρύ, και το καθένα έχει μοναδικά όπλα και δεξιότητες. Η μηχανική ενός παίκτη μπορεί να προσαρμοστεί περαιτέρω βελτιώνοντας τον εξοπλισμό, την πανοπλία και τα όπλα του.

Με μια όμορφη ισορροπία τακτικού παιχνιδιού, εξατομίκευσης και δραματικής μάχης, το MechWarrior 5: Mercenaries είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο είδος mech.

Published by – Piranha Games

Αναπτύχθηκε από – Piranha Games

Ημερομηνία κυκλοφορίας – 27 Μαΐου 2021

Διαθέσιμες πλατφόρμες – Xbox και PlayStation 4&5

Μηχανική Αρμάδα

Στο φουτουριστικό σύμπαν του Mech Armada, οι παίκτες αναλαμβάνουν τη διοίκηση των ισχυρών μηχανισμών και συμμετέχουν σε μάχη με εχθρικά στρατεύματα. Αρκετοί διαφορετικοί μηχανισμοί είναι διαθέσιμοι στο παιχνίδι, καθένας από τους οποίους έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα οπλοστάσια του.

Κερδίζοντας πόντους από νίκες, οι παίκτες μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν νέα όπλα, δεξιότητες και καλλυντικές βελτιώσεις για τους μηχανικούς τους. Οι παίκτες μπορούν να ανταγωνιστούν εχθρούς που ελέγχονται από τεχνητή νοημοσύνη ή άλλους παίκτες στο διαδίκτυο στις λειτουργίες ενός παίκτη και πολλών παικτών του παιχνιδιού.

Χάρη στα εκπληκτικά γραφικά και τα ηχητικά εφέ του, οι παίκτες μπορούν να βυθιστούν πλήρως στον μελλοντικό κόσμο των μηχανικών μαχών στο Mech Armada. Το παιχνίδι προσφέρει μια συνολική συναρπαστική και προκλητική εμπειρία τόσο για τους λάτρεις των παιχνιδιών mechs όσο και των παιχνιδιών δράσης.

Published By – Lioncode Games

Αναπτύχθηκε από – Lioncode Games

Ημερομηνία κυκλοφορίας – 16 Ιουνίου 2022

Διαθέσιμες πλατφόρμες – Steam

Παράκαμψη: Mech City Brawl

Στο βιντεοπαιχνίδι Override: Mech City Brawl, οι χρήστες διοικούν τεράστιες μηχανές που μάχονται με άλλους μηχανικούς σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Έως και 4 παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν σε διαδικτυακή ή τοπική δράση διαχωρισμένης οθόνης στις λειτουργίες ενός παίκτη και πολλών παικτών του παιχνιδιού.

  Πώς να ενσωματώσετε μια φόρμα Google σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Στο Override: Mech City Battle, οι μηχανικοί έχουν μια ποικιλία δεξιοτήτων, όπως δυνατές επιθέσεις σώμα με σώμα, βεληνεκές όπλων και ειδικές ενέργειες. Με πολλά δέρματα και εξοπλισμό, οι παίκτες μπορούν να εξατομικεύσουν τους μηχανισμούς τους και να έχουν μια μοναδική εμπειρία.

Οι καταστρεπτές ρυθμίσεις είναι ένα άλλο στοιχείο του παιχνιδιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεγελάσει τους αντιπάλους ή να αναπτύξει νέες τακτικές. Καθώς προχωρούν στο παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο των μηχανισμών και να ανακαλύψουν νέες δυνάμεις. Το Override: Mech City Battle προσφέρει μια συναρπαστική και γεμάτη δράση εμπειρία για τους λάτρεις των παιχνιδιών μάχης και μηχανικής.

Published by – Modus Games Brazil

Αναπτύχθηκε από – Balance Inc

Ημερομηνία κυκλοφορίας – 10 Αυγούστου 2018

Διαθέσιμες πλατφόρμες – PlayStation 4

War Tech Fighters

Το βιντεοπαιχνίδι War Tech Fighters περιέχει μηχανισμούς μάχης αιχμής που έχουν δημιουργηθεί ρητά για να ελιχθούν σε επικίνδυνες θάλασσες και να επιτεθούν σε αντίπαλες φατρίες που ανταγωνίζονται για τη διοίκηση της λίγης γης που έχει απομείνει.

Αφού ολοκληρώσουν τις αποστολές του παιχνιδιού, οι παίκτες μπορούν να εξοπλίσουν τους μηχανικούς τους με διάφορα όπλα και να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους. Το gameplay βασίζεται σε ξέφρενες μάχες όπου οι παίκτες χρησιμοποιούν την ευκινησία και τον οπλισμό των μηχανικών για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να νικήσουν τέρατα.

Εκπληκτικά υποβρύχια τοπία και περίπλοκα μηχανικά σχέδια εμφανίζονται στα κορυφαία γραφικά, τα οποία ενισχύουν τη δράση. Η συσκευή αναπαραγωγής έχει τον έλεγχο της εμφάνισης και της απόδοσης λόγω της ικανότητας του ρομπότ να προσαρμόζει κάθε στοιχείο.

Το War Tech Fighters Mech διαθέτει λειτουργία για πολλούς παίκτες που επιτρέπει στους παίκτες να συμμετέχουν σε έντονες μάχες μεταξύ τους παράλληλα με την κύρια καμπάνια. Συνολικά, αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, έντονη δράση και μια μαγευτική αφήγηση για να δημιουργήσει μια μοναδική και μαγευτική εμπειρία παιχνιδιού.

Εκδόθηκε από – Blowfish Studios

Αναπτύχθηκε από – Drakkar Dev

Ημερομηνία κυκλοφορίας – 19 Ιουνίου 2020

Διαθέσιμες πλατφόρμες – Nintendo Switch και Xbox One

Titanfall 2

Στο βιντεοπαιχνίδι σκοποβολής πρώτου προσώπου Titanfall 2, οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο των πιλότων και των τεράστιων ρομποτικών Τιτάνων τους, οι οποίοι μπορεί να είναι εξοπλισμένοι με διάφορα όπλα και ικανότητες. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον.

Πολλές άλλες λειτουργίες παιχνιδιού είναι διαθέσιμες στη λειτουργία πολλών παικτών, συμπεριλαμβανομένου του παραδοσιακού ομαδικού deathmatch και των παιχνιδιών που βασίζονται σε στόχους.

Η εκστρατεία για έναν παίκτη αφηγείται την ιστορία ενός πιλότου που ονομάζεται Jack Cooper, στόχος του οποίου είναι να αποτρέψει την κακή IMC Corporation από το να καταστρέψει έναν πλανήτη με ένα υπερόπλο. Μαζί με τη γρήγορη βολή, η καμπάνια περιλαμβάνει διάφορα στοιχεία παιχνιδιού, όπως platforming, αινίγματα και stealth.

Τα πλεονεκτήματα ενός παιχνιδιού για πολλούς παίκτες, ή οι πόντοι εμπειρίας, απονέμονται στους παίκτες με βάση την απόδοσή τους ή εάν η ομάδα τους πετυχαίνει ή αποτυγχάνει. Οι παίκτες πρέπει να συγκεντρώσουν πλεονεκτήματα για να ανέβουν επίπεδο και να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέα όπλα, δεξιότητες, επιλογές προσαρμογής και άλλες δυνατότητες.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του παιχνιδιού είναι η εισαγωγή των Titans, οι οποίοι μπορεί να κληθούν από τους παίκτες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και να προσφέρουν ένα τακτικό πλεονέκτημα στο πεδίο της μάχης. Σε τελική ανάλυση, το Titanfall 2 είναι ένα γρήγορο, καλά σχεδιασμένο μηχανικό παιχνίδι με συναρπαστική αφήγηση και συναρπαστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες.

Έκδοση – Electronic Arts

Αναπτύχθηκε από – Respawn Entertainment

Ημερομηνία κυκλοφορίας – 28 Οκτωβρίου 2016

Διαθέσιμες πλατφόρμες – PlayStation 4 και Xbox One

συμπέρασμα

Η αναπαραγωγή παιχνιδιών μηχανικής μπορεί να είναι μια συναρπαστική και σαγηνευτική εμπειρία για παίκτες όπως το sci-fi και το παιχνίδι γεμάτο δράση. Μαζί με πλούσια γραφικά και ηχητικά εφέ, αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν συχνά στους παίκτες διάφορες επιλογές προσαρμογής και ευκαιρίες λήψης στρατηγικών αποφάσεων.

Ενώ οι παίκτες ελέγχουν τεράστια ρομποτικά οχήματα και μάχονται με αντιπάλους, τα μηχανικά παιχνίδια μπορούν επίσης να δώσουν στους παίκτες μια αίσθηση δύναμης και ελέγχου. Αν και δεν εκτιμούν όλοι οι παίκτες το παιχνίδι, όσοι το εκτιμούν θα βρουν ώρες πρόκλησης και διασκέδασης στο περιβάλλον του μηχανικού παιχνιδιού.

Σε τελική ανάλυση, η αναπαραγωγή παιχνιδιών μηχανικής μπορεί να είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για τους παίκτες να βιώσουν μελλοντικές ρυθμίσεις και να δοκιμάσουν την μαχητική τους ικανότητα. Δοκιμάστε τα καλύτερα μηχανικά παιχνίδια από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω και μάθετε το μόνοι σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε μερικά δημοφιλή παιχνίδια επιβίωσης και περιπέτειας Nintendo switch.