Τα 10 καλύτερα εργαλεία ευφυΐας πωλήσεων για επιχειρήσεις το 2023

Στο γρήγορο πεδίο μάχης των πωλήσεων B2B, κάθε χτύπημα μετράει. Εδώ εισχωρούν τα εργαλεία πληροφοριών πωλήσεων, σαν μια ελίτ μοίρα μαχητών stealth. Φανταστείτε αυτό: οπλίζοντας την ομάδα πωλήσεών σας με εργαλεία αιχμής που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ανεκμετάλλευτες δυνατότητες, να ξεκλειδώσετε χρήσιμες πληροφορίες και να προωθήσετε τα έσοδά σας στον ουρανό. Τώρα, αυτή είναι μια στρατηγική νίκης!

Σε αυτό το άρθρο, βουτάμε με το κεφάλι στον κόσμο του λογισμικού ευφυΐας πωλήσεων – τα παιχνίδια που αλλάζουν το παιχνίδι που μπορούν να ανεβάσουν το βήμα των πωλήσεών σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Θα αποκαλύψουμε τα μυστικά του τι σημαίνει ευφυΐα πωλήσεων, πώς τροφοδοτεί την επιτυχία και γιατί επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών πρέπει να αξιοποιήσουν τη δύναμή της.

Ετοιμαστείτε να κυριαρχήσετε στο τοπίο των πωλήσεων και οπλιστείτε με τα καλύτερα εργαλεία ευφυΐας πωλήσεων, ειδικά επιλεγμένα για εσάς. Ελάτε να κατακτήσουμε μαζί τον κόσμο των B2B εκπτώσεων!

Τι είναι η Ευφυΐα Πωλήσεων

Η ευφυΐα πωλήσεων περιστρέφεται γύρω από τη χρήση τεχνολογιών αιχμής, μεθοδολογιών και δεδομένων για την αύξηση των πωλήσεων B2B με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Πρόκειται για τη χρήση λογισμικού ευφυΐας πωλήσεων για τη συλλογή εσωτερικών και εξωτερικών δεδομένων, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Αυτό βοηθά στη βελτιστοποίηση των εργαλείων που μπορεί να χρησιμοποιούν ήδη οι επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των πλατφορμών αφοσίωσης πωλήσεων.

Αυτά τα εργαλεία έχουν τη δυνατότητα να αναλύουν αμέτρητα σημεία δεδομένων, παρακολουθώντας συνεχώς για βασικούς παράγοντες ενεργοποίησης πωλήσεων, όπως νέους γύρους χρηματοδότησης ή συγχωνεύσεις και εξαγορές. Παραμένοντας μπροστά στο παιχνίδι με την ευφυΐα πωλήσεων, οι εταιρείες μπορούν να ξεκλειδώσουν νέες ευκαιρίες και να επιτύχουν αξιοσημείωτη επιτυχία στις πωλήσεις.

Πλεονεκτήματα των εργαλείων ευφυΐας πωλήσεων

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο γιατί η αγκαλιά του λογισμικού πληροφοριών πωλήσεων είναι το μυστικό όπλο που χωρίζει τους νικητές από τους υπόλοιπους. Στον δυναμικό κόσμο των πωλήσεων B2B, το να βασίζεσαι αποκλειστικά στα ένστικτα του εντέρου και τις ευχές είναι μια γρήγορη διαδρομή προς τη μετριότητα. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αξιοποιήσετε τη δύναμη των εργαλείων ευφυΐας πωλήσεων για να προωθήσετε την επιτυχία των πωλήσεών σας σε νέα ύψη.

#1. Ακρίβεια που μοιάζει με λέιζερ στη στόχευση

Τα εργαλεία ευφυΐας πωλήσεων σάς δίνουν τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να επιδιώξετε τις σωστές προοπτικές αναλύοντας δημογραφικά στοιχεία, γραφικά στοιχεία και συμπεριφορά στο διαδίκτυο, όπως η πρόθεση του αγοραστή. Αυτή η στόχευση ακριβείας βοηθά στην αποκάλυψη κρυφών ευκαιριών και προοπτικών υψηλής αξίας που προηγουμένως ήταν κρυμμένες, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα των πωλήσεων.

#2. Έξυπνες ιδέες για τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων

Τα εργαλεία ευφυΐας πωλήσεων σάς εξοπλίζουν με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και χρήσιμες πληροφορίες. Από την παρακολούθηση βασικών δεικτών απόδοσης έως την κατανόηση των τάσεων της αγοράς, αυτά τα εργαλεία παρέχουν πληροφορίες για τη βελτίωση της προσέγγισης πωλήσεών σας.

Για παράδειγμα, με την έλευση των διαδικτυακών πωλήσεων, όλο και περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν εργαλεία όπως οι ξύστρες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να γνωρίζουν καλύτερα τι θέλει η πελατειακή βάση-στόχος τους. Τα εργαλεία ευφυΐας πωλήσεων είναι σαν να έχετε μια κρυστάλλινη σφαίρα που καθοδηγεί κάθε σας κίνηση, κρατώντας σας ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

#3. Αυτοματοποίηση χρονοβόρων εργασιών

Το λογισμικό ευφυΐας πωλήσεων αυτοματοποιεί εργασίες όπως η βαθμολογία δυνητικού πελάτη, ο εμπλουτισμός επαφών και η εισαγωγή δεδομένων, ελευθερώνοντας πολύτιμο χρόνο για την ομάδα πωλήσεων. Με περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της, η ομάδα μπορεί να επικεντρωθεί περισσότερο στην ενασχόληση με τους υποψήφιους πελάτες προς το κλείσιμο συμφωνιών. Τα εμπλουτισμένα προφίλ πελατών και τα δεδομένα πελατών σε πραγματικό χρόνο βοηθούν στην παροχή εξατομικευμένων, εντυπωσιακών παρουσιάσεων, αφήνοντας πίσω τους ανταγωνιστές σας.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό ευφυΐας πωλήσεων

Η επιλογή του σωστού λογισμικού ευφυΐας πωλήσεων είναι το κλειδί για τη βελτίωση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος που επιφέρει η ομάδα πωλήσεών σας. Το σωστό σύνολο εργαλείων μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων, στην παροχή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και στην αύξηση των εσόδων. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση που ευθυγραμμίζεται με τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

#1.Αξιολογήστε τις ανάγκες σας: Κατανοήστε τις διαδικασίες πωλήσεων εντός του οργανισμού και εντοπίστε τομείς όπου η ευφυΐα πωλήσεων μπορεί να έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο. Αξιολογήστε τα βασικά σημεία δεδομένων που πρέπει να παρακολουθείτε για ενημερωμένη λήψη αποφάσεων.

Βασικά, πρέπει να έχετε έτοιμο το επιχειρηματικό σας σχέδιο όπου ορίζετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και τους στόχους που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το λογισμικό. Εξετάστε τον προϋπολογισμό σας για να βρείτε μια λύση που να ταιριάζει στους οικονομικούς σας πόρους.

#2. Ερευνήστε τις επιλογές σας: Διαβάστε κριτικές και ελέγξτε κριτικές για συγκεκριμένους τομείς για αμερόληπτες συστάσεις και εις βάθος ανάλυση. Συγκρίνετε τιμές και χαρακτηριστικά για να βρείτε την καλύτερη προσαρμογή στις απαιτήσεις σας. Αξιολογήστε τις επιλογές υποστήριξης πελατών για αξιόπιστη βοήθεια.

#3. Εξετάστε τις ενσωματώσεις: Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό ενσωματώνεται καλά με την υπάρχουσα στοίβα τεχνολογίας σας. Ελέγξτε τις επιλογές συμβατότητας για να βοηθήσετε στην προσαρμογή του λογισμικού στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

#4. Ελέγξτε για επεκτασιμότητα: Αξιολογήστε πώς το λογισμικό μπορεί να κλιμακωθεί με την επιχείρησή σας να προχωρά.

#5. Αξιολογήστε τις δυνατότητες αναφοράς: Προσδιορίστε τις ανάγκες σας για αναφορά βάσει στρατηγικού σχεδιασμού και στόχων. Αξιολογήστε τις επιλογές αναφοράς του λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των προκατασκευασμένων αναφορών και των δυνατοτήτων προσαρμογής.

  Πώς να καταργήσετε την αποστολή μηνυμάτων σε iPhone, iPad και Mac

Απόλλων

Το Apollo διαφημίζεται ως το απόλυτο εργαλείο ευφυΐας πωλήσεων που μπορεί να υπερηφανεύεται για μία από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων προοπτικών που φέρνει επανάσταση στην πρόκληση της αναζήτησης. Σας δίνει τη δύναμη να ακονίσετε αυτόν τον τέλειο πελάτη που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει μία από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων προοπτικών, παρέχοντας στους χρήστες πρόσβαση σε μια τεράστια δεξαμενή δυνητικών πελατών για την επιχείρησή τους.
 • Ενσωματώνεται απρόσκοπτα με δημοφιλή CRM όπως το Salesforce και το HubSpot και εργαλεία παραγωγικότητας όπως το Zapier και το Salesloft.
 • Η Επέκταση Apollo Chrome σάς επιτρέπει να αναζητάτε πελάτες απευθείας από το LinkedIn ή τους ιστότοπους μεγάλων επωνυμιών.
 • Το Apollo Sequences επιτρέπει στην ομάδα σας να ακολουθεί ειδικά σχέδια προσέγγισης, με προσαρμόσιμα σημεία επαφής και αυτόματο ή μη αυτόματο προγραμματισμό εργασιών.
 • Τα εργαλεία εμπλουτισμού του Apollo σάς επιτρέπουν να εξάγετε πολύτιμες πληροφορίες από τη βάση δεδομένων του Apollo σε CSV, το CRM σας ή άλλα εργαλεία χρησιμοποιώντας το Apollo API.

Με περισσότερα από 60 φίλτρα στη διάθεσή σας, μπορείτε να ξεπεράσετε γρήγορα τον θόρυβο και να στοχεύσετε τα σωστά άτομα και εταιρείες σε χρόνο ρεκόρ. Και εδώ είναι το βασικό – ο Απόλλων δεν σταματά μόνο στην εύρεση προοπτικών. σας εξοπλίζει με τα κόλπα και τα εργαλεία για να αναλάβετε άμεση δράση για να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες απευθείας από την εφαρμογή!

Clearbit

Clearbitμια εταιρεία δεδομένων στον πυρήνα της, ταρακουνούσε τα πράγματα στον κόσμο της B2B από την ίδρυσή της το 2015. Είχαν μια αποστολή: να δημιουργήσουν τα πιο γνωστά σύνολα δεδομένων B2B στην ανθρωπότητα, καλύπτοντας τα πάντα, από εταιρείες και επαφές μέχρι σήματα πρόθεσης αγοράς.

Αλλά εδώ είναι το πράγμα – δεν συμμετείχαν απλώς στο παιχνίδι. το διέκοψαν. Μπήκαν σε μια κατηγορία που διοικείται από παραδοσιακούς κατεστημένους φορείς με τις αναζητήσεις δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, τα ευέλικτα API και τις απρόσκοπτες ενσωματώσεις τους. Και μάντεψε τι? Οι καινοτόμοι του επιχειρηματικού κόσμου έπεσαν με τα μούτρα στο Clearbit. Μεγάλα ονόματα όπως Segment, Stripe, Zendesk, Asana, HubSpot και πάνω από χίλια άλλα έχουν βασιστεί στο Clearbit για να τροφοδοτήσουν την εκρηκτική ανάπτυξή τους.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαθέτει εξαιρετικά ακριβείς και αξιόπιστες δυνατότητες εμπλουτισμού δεδομένων. Ως αποτέλεσμα, οι δραστηριότητες μάρκετινγκ και πωλήσεων μπορούν να στοχευθούν αποτελεσματικά. Παρέχει διορατικές πληροφορίες σχετικά με τις προοπτικές και τους πελάτες, όπως τίτλους εργασίας, μεγέθη επιχειρήσεων και τεχνολογία που χρησιμοποιείται.
 • Συνδέεται με μια ποικιλία πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων των HubSpot και Salesforce, καθιστώντας εύκολη την προσθήκη δεδομένων και πληροφοριών στις τρέχουσες διαδικασίες σας.
 • Η εξυπηρέτηση πελατών αξιολογείται κορυφαία στο Clearbit, με φιλικό και έμπειρο προσωπικό να φορά το καπέλο βοήθειας, βοηθώντας τους πελάτες σε τυχόν προβλήματα ή απορίες.
 • Οι εισροές δεδομένων βοηθούν στη δημιουργία προσαρμοσμένων μηνυμάτων και περιεχομένου για εξειδικευμένα είδη κοινού που εξατομικεύουν τις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ. Η αυξημένη αφοσίωση και οι μετατροπές ως αποτέλεσμα αυτής της εξατομίκευσης ενισχύουν τα έσοδα από τις πωλήσεις.

Με όλα αυτά, το Clearbit παρέχει ένα αρκετά ολοκληρωμένο πακέτο προσανατολισμένο στην επίτευξη των καλύτερων πωλήσεων.

Βάση ζήτησης

Βάση ζήτησης, γνωστή ως εταιρεία Smarter GTM™ στην αρένα B2B, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν και οι δύο ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ. Με έμφαση στην εξάλειψη του κατακερματισμού δεδομένων και τεχνολογίας, το Demandbase δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες αποφεύγοντας την αναποτελεσματική αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων σε υποψήφιους πελάτες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Με την επαναστατική πλατφόρμα Demandbase One™, συνδυάστε τα δεδομένα σας με τα ισχυρά B2B δεδομένα τους και ζήστε τις πραγματικές δυνατότητες με την τεχνητή νοημοσύνη αιχμής. για μια πιο έξυπνη λύση GTM™ που τροφοδοτείται από κορυφαίες γνώσεις του κλάδου.
 • Πατάει σε ένα εκπληκτικό 1 τρισεκατομμύριο σήματα αναγνώρισης λογαριασμού σε μηνιαία βάση σε εκτεταμένη Πλατφόρμα από πλευράς ζήτησης (DSP), δίκτυα πελατών και οικοσυστήματα συνεργατών. Με την υποστήριξη της υπερ-έξυπνης τεχνητής νοημοσύνης, τα σήματα αναλύονται για μοτίβα όγκου, αποκλειστική IP και δεδομένα cookie.
 • Αξιοποιεί δεδομένα από περισσότερες από 40.000 αξιόπιστες πηγές, συμπεριλαμβανομένων διάσημων προμηθευτών όπως η S&P Global Market Intelligence και η Equifax. Χρησιμοποιείται τριγωνισμός πολλαπλών πηγών για την επίτευξη ακρίβειας σε κλίμακα. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να επισημαίνουν ανακρίβειες. Η συντακτική ομάδα επαληθεύει και ενημερώνει γρήγορα τα αρχεία εντός 48 ωρών ή λιγότερο, διασφαλίζοντας τη μέγιστη ακεραιότητα των δεδομένων.
 • Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της Demandbase παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα των δεδομένων, σχολιάζει σχολαστικά την ακρίβεια και βελτιώνει τα μοντέλα μηχανικής εκμάθησης. Στους χρήστες παρέχεται μια απλή επισήμανση «λάθος πληροφοριών», που τους επιτρέπει να συνεισφέρουν και να μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία. Στη συνέχεια, η είσοδος επικυρώνεται έναντι πολλαπλών πηγών και δημοσιεύεται εάν πληροί τα αυστηρά πρότυπα.

Με την ενσωμάτωση Account Intelligence σε κάθε σημείο επαφής της διαδρομής του αγοραστή, η Demandbase διασφαλίζει ότι οι αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες βελτιστοποιούνται. Η ολιστική προσέγγισή τους βοηθά στην ενορχήστρωση απρόσκοπτων ενεργειών σε συστήματα και κανάλια που ενσωματώνουν τη διαφήμιση, την εμπειρία βάσει λογαριασμού και τις κινήσεις πωλήσεων. Το απόλυτο αποτέλεσμα; Οι επιχειρήσεις μπορούν να εντοπίσουν ευκαιρίες νωρίτερα, να ασχοληθούν με τους υποψήφιους πελάτες πιο έξυπνα και να επιταχύνουν το κλείσιμο συμφωνιών.

Αν θέλετε να ενισχύσετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ και πωλήσεων με μια βελτιωμένη προσέγγιση που οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα, η Demandbase προσφέρει μια συναρπαστική λύση!

Γνωστική

Γνωστική είναι ένα εργαλείο πωλήσεων B2B που ανεβάζει το παιχνίδι αναζήτησης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

  Πώς να ορίσετε ένα προεπιλεγμένο επίπεδο ζουμ στον Microsoft Edge

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το αποκλειστικό σύνολο δεδομένων για κινητά της Cognism διασφαλίζει επταπλάσια αύξηση του ρυθμού σύνδεσης μέσω κλήσης, καθώς όλα έχουν επαληθευτεί χειροκίνητα μέσω της υπογραφής του Diamond Data®.
 • Βοηθά την προοπτική της ομάδας πωλήσεων με την καταχώριση επαγγελματικών email και καθαρισμού δεδομένων σε σχετικές λίστες μη κλήσης, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση σε όλες τις περιοχές.
 • Η Cognism ακολουθεί ένα μοντέλο τιμολόγησης που βασίζεται στις ατομικές ανάγκες της ομάδας πωλήσεων.
 • Έχει εκτεταμένη κάλυψη στην περιοχή EMEA και την καλύτερη κάλυψη αριθμού κινητού τηλεφώνου στις ΗΠΑ. Το Cognism υποστηρίζει μια σειρά από διεθνείς επιχειρήσεις.
 • Ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τις υπάρχουσες λύσεις πωλήσεων, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα απαραίτητα δεδομένα μέσα στην προτιμώμενη στοίβα τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων CRM και αφοσίωσης πωλήσεων.

Το Cognism έχει σήματα αγοραστικής πρόθεσης που σας δίνουν την εσωτερική σέσουλα προτού καν οι ανταγωνιστές σας έχουν την ευκαιρία. Το Cognism παρέχει φρέσκα, ακριβή και συμβατά άτομα και ευφυΐα λογαριασμών, ώστε η βάση δεδομένων σας να είναι πάντα ενημερωμένη και έτοιμη να εκραγεί με έσοδα από πωλήσεις.

SalesIntel

SalesIntelένας από τους πρωτοπόρους στη νοημοσύνη πωλήσεων B2B, σας βοηθά να εντοπίσετε τους ιδανικούς στόχους του λογαριασμού σας, να διατηρήσετε ισχυρές σχέσεις με υποψήφιους πελάτες και να επιτύχετε τους στόχους εσόδων σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • RevDriver, το εργαλείο επέκτασης Chrome της SalesIntel, είναι ένα ισχυρό εργαλείο ευφυΐας αναζήτησης με βελτιστοποιημένες δυνατότητες προσέγγισης προοπτικών που μπορεί να παρέχει 95% ακριβή, επαληθευμένα από τον άνθρωπο δεδομένα από κανάλια κοινωνικών μέσων όπως το LinkedIn, το Navigator, το Recruiter και εταιρικούς ιστότοπους. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να ανακτήσουν πληροφορίες επικοινωνίας, όπως αριθμούς απευθείας κλήσης και διευθύνσεις email, όλα αυτά μέσα από την ευκολία της καρτέλας του προγράμματος περιήγησής τους.
 • Ισχυρή ενσωμάτωση δεδομένων πρόθεσης: Η SalesIntel ενσωματώνει απρόσκοπτα τα Intent Data της Bombora και τα φίλτρα υπερ-λεπτομέρειας αναζήτησης με τη λειτουργία Company Surge®. Χρησιμοποιώντας αυτό, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν εταιρείες με βάση συγκεκριμένα ενδιαφέροντα, να αξιολογούν τα επίπεδα δραστηριότητάς τους και να ορίζουν ένα όριο Company Surge® Intent Score.
 • Παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε δεδομένα B2B με ηθική πηγή, πρώτου μέρους, σε 17 εκατομμύρια επαφές επαληθευμένες από τον άνθρωπο σε 22 εκατομμύρια εταιρείες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ειδικότερα, η SalesIntel διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή στον κλάδο απευθείας κλήσεων και αριθμών κινητής τηλεφωνίας που επαληθεύονται από τον άνθρωπο, διασφαλίζοντας ένα αξιοσημείωτο ποσοστό ακρίβειας 95%. Αυτά τα στοιχεία επικοινωνίας επαληθεύονται εκ νέου κάθε 90 ημέρες, διασφαλίζοντας ενημερωμένες και αξιόπιστες πληροφορίες.
 • Τα τεχνολογικά και γραφικά χαρακτηριστικά του σάς δίνουν ακριβή ακρίβεια στις τεχνολογικές στοίβες των υποψήφιων πελατών σας.

Επιπλέον, τα υλικολογικά δεδομένα της SalesIntel σάς δίνουν τη δυνατότητα να εστιάσετε στο ιδανικό κοινό-στόχο σας, αξιοποιώντας κρίσιμα εταιρικά δεδομένα όπως το SIC, το NAIC, το μέγεθος της εταιρείας, τα έσοδα και άλλα, καθιστώντας το ένα εργαλείο που αξίζει να υπολογίσετε.

Δισκοειδής

Δισκοειδής, το δυναμικό της ευφυΐας πωλήσεων, προτιμάται από χιλιάδες μεγάλες και μικρές εταιρείες, ορκιζόμενες στις δυνατότητές του. Αυτό που ξεχωρίζει το Gong είναι ότι έχει κατακτήσει την τέχνη της ανάλυσης κάθε αλληλεπίδρασης μεταξύ των αντιπροσώπων πωλήσεων και των υποψήφιων πελατών/πελατών, καλύπτοντας κλήσεις, email και διαδικτυακές διασκέψεις χρησιμοποιώντας Gong AI.

Με το λογισμικό ευφυΐας πωλήσεων της Gong, λαμβάνετε πληροφορίες από απλά δεδομένα χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI. Το Gong AI σκάβει βαθιά, κατανοώντας τις συνομιλίες και ανακαλύπτει εντυπωσιακές ιδέες που σας δίνουν μια απίστευτη εικόνα των συμφωνιών, των γραμμών και των προβλέψεων σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι πρωτοβουλίες γίνονται αντιληπτές από τους υποψήφιους πελάτες και, στη συνέχεια, συλλαμβάνει αυτά τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για να βοηθήσει στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων σχετικά με τον τρόπο επανευθυγράμμισης της στρατηγικής σας.
 • Με την απρόσκοπτη ενσωμάτωση στη στοίβα τεχνολογίας σας, απλοποιεί τις ροές εργασιών πωλήσεων και αυτοματοποιεί τις μη αυτόματες εργασίες για βελτιωμένη παραγωγικότητα της ομάδας.
 • Με το κλείσιμο της συμφωνίας βάσει τεχνητής νοημοσύνης, η τεχνολογία AI αξιοποιείται για να παρέχει σαφή και σε πραγματικό χρόνο ορατότητα στον ανοιχτό αγωγό σας. Οι πληροφορίες που υποστηρίζονται από την τεχνητή νοημοσύνη διαπρέπουν στον εντοπισμό των κινδύνων του αγωγού, στην αποκάλυψη νικηφόρων συμπεριφορών και στη διασφάλιση της επιτυχίας των πρωτοβουλιών σας στην αγορά.

Το Gong ενσωματώνεται απρόσκοπτα με CRM όπως το Salesforce, συνδέοντας αυτόματα όλα αυτά τα πολύτιμα δεδομένα με τα αρχεία πελατών και επαφών σας.

UserGems

Το εργαλείο πωλήσεων B2B, UserGemsπροσφέρει απρόσκοπτη ενσωμάτωση με το CRM, τα υπάρχοντα εργαλεία, τη λογική δρομολόγησης και τις ροές εργασίας στην ομάδα, καθιστώντας ένα παιχνιδάκι για να ξεκινήσετε και να εκπαιδεύσετε την ομάδα σας.

Τα UserGems συνδυάζουν κορυφαία δεδομένα από το LinkedIn και δημοσίως διαθέσιμες πηγές, διασφαλίζοντας ακρίβεια, συνάφεια και εξαιρετικό ποσοστό εγκατάλειψης μικρότερο από 5%. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πάντα τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες στα χέρια σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργία Pipeline: Το UserGems βοηθά στη δημιουργία ενός κατάλληλου αγωγού που μετατρέπεται με τρεις φορές υψηλότερο ρυθμό.
 • Πρόληψη ανατροπής και επέκταση λογαριασμού: Το UserGems σάς επιτρέπει να αποτρέπετε προληπτικά τους κινδύνους απόρριψης ειδοποιώντας σας για βασικές αλλαγές εργασίας στους λογαριασμούς σας. Αυτό το insight σάς δίνει τη δυνατότητα να λάβετε τις απαραίτητες ενέργειες και να προσδιορίσετε άλλα ενδιαφερόμενα μέρη για να προωθήσετε την επέκταση του λογαριασμού.
 • Ακριβές CRM: Το UserGems διασφαλίζει την ακρίβεια των δεδομένων σας CRM επισημαίνοντας παλιές επαφές και προσθέτοντας επαφές που λείπουν σε λογαριασμούς.

Το UserGems μετατρέπει τις κουραστικές μη αυτόματες διαδικασίες σε αυτοματοποιημένη μαγεία, εξοικονομώντας σας τουλάχιστον 30 λεπτά πολύτιμου χρόνου κάθε μέρα. Το UserGems διαθέτει επίσης κορυφαία υποστήριξη πελατών και ενσωματώνεται απρόσκοπτα στις υπάρχουσες ροές εργασίας σας.

  9 καλύτερος επεξεργαστής WYSIWYG για ενσωμάτωση στην εφαρμογή σας [Developer-Friendly]

LinkedIn Sales Navigator

LinkedIn Sales Navigator είναι το μυστικό όπλο που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε τη δύναμη του τεράστιου δικτύου του LinkedIn με περισσότερα από 800 εκατομμύρια μέλη, με τα τεράστια 190 εκατομμύρια μόνο στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Αυτό το εργαλείο που αλλάζει το παιχνίδι έχει να κάνει με τις σύγχρονες πωλήσεις, βοηθώντας σας να βρείτε και να καλλιεργήσετε σχέσεις με υποψήφιους πελάτες και πελάτες.

Το LinkedIn Sales Navigator επιτρέπει την εικονική πώληση και βοηθά τους επαγγελματίες πωλήσεων να διαχειρίζονται τις σχέσεις με τους αγοραστές τους σε μεγάλη κλίμακα. Λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος για σύγχρονες ομάδες πωλήσεων B2B, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα τα CRM για να παρέχει μια αξιόπιστη και σε πραγματικό χρόνο βάση αξιόπιστων δεδομένων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πρόσβαση στο δίκτυο LinkedIn μέσω του Sales Navigator, το οποίο προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση και δυνατότητες αναζήτησης στο εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών του LinkedIn.
 • Προτεραιοποίηση των προοπτικών/δυνατών πελατών για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε ευκαιρίες υψηλής προτεραιότητας μέσω των Spotlights πωλήσεων που εφιστούν την προσοχή σε επαγγελματίες που έχουν κάνει αλλαγές εργασίας ή έχουν δημοσιεύσει νέο περιεχόμενο.
 • Επικοινωνία και ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω πρόσθετων λειτουργιών, όπως η χρήση του εγγενούς εργαλείου ανταλλαγής μηνυμάτων του LinkedIn, InMail, για την έναρξη εξατομικευμένων συνομιλιών για την προώθηση της αφοσίωσης.
 • Οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, να παρακολουθούν βασικές δραστηριότητες και να συνεργάζονται με μέλη της ομάδας χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες λίστες και κοινόχρηστες σημειώσεις του Sales Navigator.

Αξιοποιώντας τα εκτεταμένα δεδομένα, τις γνώσεις και τις δυνατότητες δημιουργίας σχέσεων του LinkedIn, το Sales Navigator εξοπλίζει τους επαγγελματίες πωλήσεων με τα απαραίτητα εργαλεία για να διαπρέψουν στους ρόλους τους και να επιτύχουν τους στόχους πωλήσεών τους.

6 αίσθηση

Στον κόσμο των παρόχων δεδομένων πρόθεσης B2B, 6 αίσθηση έχει αναδειχθεί ως ηγέτης, κερδίζοντας αναγνώριση από τη Forrester στην περίφημη έκθεσή της Forrester Wave™. Σύμφωνα με την έκθεση, το 6sense ξεχωρίζει με τις εξαιρετικές του δυνατότητες σε βαθιά αναλυτικά στοιχεία, ισχυρές ενσωματώσεις και εντυπωσιακή γεωγραφική κάλυψη που εκτείνεται σε περισσότερες από 40 γλώσσες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το Revenue AI™, βασικό συστατικό της πλατφόρμας πωλήσεων της 6sense, αποκαλύπτει ανώνυμους αγοραστές που κρατούν κρυφή την πρόθεση αναζήτησής τους, κατανοεί τη συμπεριφορά τους και καθοδηγεί τους επαγγελματίες πωλήσεων να ασχοληθούν με τους υποψήφιους που είναι πιο πιθανό να κάνουν μια αγορά. Το Revenue AI™ ενσωματώνεται απρόσκοπτα με άλλες λειτουργίες της 6sense, όπως το Account Intelligence, την Αναζήτηση Εταιρειών και Ατόμων, τα Δεδομένα Πρόθεσης Αγοραστή, το Predictive Analytics, τους Πίνακες ελέγχου προτεραιοτήτων και το Prospecting.
 • Ευφυΐα λογαριασμών: Βοηθά στην απόκτηση σαφήνειας στους λογαριασμούς και τις επαφές για να βοηθήσει στην προληπτική αναζήτηση και την εξατομικευμένη προσέγγιση.
 • Αναζήτηση εταιρείας και ανθρώπων: Συνδεθείτε γρήγορα με ιδανικούς πελάτες χρησιμοποιώντας έναν διαισθητικό λογαριασμό B2B και μια μηχανή αναζήτησης επαφών που τροφοδοτείται από τα πιο ακριβή και σχετικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων επαληθευμένων email και αριθμών τηλεφώνου.
 • Δεδομένα πρόθεσης αγοραστή: Προσδιορίστε ανώνυμους αγοραστές που αναζητούν ενεργά λύσεις σαν τη δική σας, αλλά κρατούν κρυφή την πρόθεση αναζήτησής τους.
 • Πίνακες ελέγχου προτεραιοτήτων: Παρέχετε εστιασμένες λίστες λογαριασμών και επαφών με βάση τη συμπεριφορά των αγοραστών και τις προβλέψεις 6sense.

Εκτός από αυτό το 6sense παρέχει επίσης μια επέκταση Chrome! Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αναλυτικές πληροφορίες 6sense κατά την περιήγηση σε ιστότοπους της εταιρείας χρησιμοποιώντας την επέκταση 6sense Chrome.

Λιωμένο νερό

ο Σουίτα Meltwater μπορεί να υπερφορτίσει την κατανόησή σας, να επιταχύνει τον ρυθμό σας και να προσφέρει πραγματικό αντίκτυπο που κινεί τη βελόνα των πωλήσεων. Για να ξεκινήσετε με τη δύναμη των δεδομένων – στην πλατφόρμα προστίθενται εκπληκτικά 1,3 δισεκατομμύρια νέα έγγραφα με πάνω από 6 δισεκατομμύρια δραστηριότητες εμπλοκής υπό επεξεργασία. Το Meltwater σας δίνει πρόσβαση στο πιο ολοκληρωμένο σύνολο δεδομένων εκεί έξω.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εργαλείο Media Intelligence για να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες για την παρακολούθηση της αξίας της επωνυμίας, τη διαχείριση του SEO και την παρακολούθηση του ανταγωνισμού.
 • Σχέσεις με τα ΜΜΕ για την οικοδόμηση και ενίσχυση των σχέσεων με τους δημοσιογράφους.
 • Ακρόαση και αναλυτικά στοιχεία κοινωνικής δικτύωσης για την καταγραφή των αναφορών επωνυμίας σε πραγματικό χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Ευφυΐα καταναλωτή για τη διεξαγωγή έρευνας αγοράς με χρήση σύγχρονων αναλυτικών στοιχείων.
 • Ευφυΐα πωλήσεων για μεγιστοποίηση της προσέγγισης πωλήσεων με ανταγωνιστική ευφυΐα, ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και δεδομένα επικοινωνίας.
 • Meltwater API και ενοποίηση δεδομένων για κεντρική πληροφόρηση με στόχο την παρακολούθηση και την αναφορά τάσεων.

Η Meltwater Suite είναι μια δύναμη προϊόντων που εκμεταλλεύονται τη δύναμη των ισχυρών δεδομένων σε οκτώ βασικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης, της κοινωνικής δικτύωσης, της επιρροής, των πωλήσεων και της ευφυΐας των καταναλωτών.

Ώρα να επιτύχετε αυτό το αποκορύφωμα πωλήσεων 🗻

Και εκεί το έχετε! Στην αστραπιαία μάχη των πωλήσεων B2B, η υιοθέτηση της δύναμης του λογισμικού ευφυΐας πωλήσεων δεν είναι πλέον απλή επιλογή – είναι ζωτική αναγκαιότητα. Αυτά τα προσεκτικά επιλεγμένα εργαλεία αντιπροσωπεύουν την crème de la crème🍦, παρέχοντάς σας τη γνώση για να κατακτήσετε το τοπίο των πωλήσεων και βοηθώντας τα έσοδά σας να εκτοξευθούν στα ύψη.

Ενώ κάθε εργαλείο έρχεται με το δικό του σύνολο χαρακτηριστικών και είναι ένα κόσμημα από μόνο του, πρέπει να διατηρήσετε τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας ως τελικό κριτήριο, καθώς οι ανάγκες κάθε επιχείρησης είναι διαφορετικές. Επίσης, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης μέσω της πρόσθετης χρήσης εργαλείων πωλήσεων AI.

Επομένως, επιλέξτε το λογισμικό ευφυΐας πωλήσεων που ευθυγραμμίζεται τέλεια με τους επιχειρηματικούς σας στόχους, ώστε να μπορείτε να μπείτε στο πεδίο της μάχης με ακλόνητη σιγουριά και απόλυτη ακρίβεια. Είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή να κυριαρχήσετε στον κόσμο των πωλήσεων B2B. Προετοιμαστείτε για μάχη!

Στη συνέχεια, πρότυπα διοχέτευσης πωλήσεων για τον εξορθολογισμό της διαδικασίας πωλήσεών σας!