Τα καλύτερα drones για κάτω από $100

Ψάχνετε να εξερευνήσετε τον κόσμο των drones χωρίς να παραδώσετε μια μικρή περιουσία; Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά drones που μπορείτε να αγοράσετε για κάτω από 100 $. Σίγουρα, δεν θα λάβετε βίντεο επαγγελματικής ποιότητας που προσφέρουν οι DJI, αλλά μπορείτε να εξασκήσετε τις αεροπορικές και φωτογραφικές σας δεξιότητες χωρίς να φοβάστε ότι θα καταστρέψετε ανεκτίμητο εξοπλισμό.

Αν θέλετε απλώς να βελτιώσετε τις πιλοτικές σας ικανότητες, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές που δεν θα ελαφρύνουν το πορτοφόλι σας. Τα drones εισαγωγικού επιπέδου κατάλληλα για παιδιά και αρχάριους είναι εύχρηστα και τόσο διασκεδαστικά.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα drones με τιμή κάτω από $100 διαθέσιμα σήμερα.

Οι κορυφαίες μας προσιτές επιλογές Drone για το 2023

Ιερός Λίθος HS110D

Καλύτερο Συνολικά

Ένα εύκολο στη χρήση Drone με λήψεις Full HD

$90 $100 Εξοικονομήστε
$10

Το Holy Stone HS110D είναι ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό drone FPV με κάμερα Full HD. Προσφέρει εξαιρετική αξία κάτω από $100 και είναι συμπαγές και φιλικό προς το ταξίδι. Παρέχει μια απολαυστική εμπειρία πτήσης για αρχάριους με τα εύκολα χειριστήρια και την αξιοπρεπή ταχύτητα, ενώ η ευρυγώνια κάμερα του μπορεί να καταγράψει εκτεταμένες σκηνές.

Πλεονεκτήματα

 • Ανταλλακτικά για εξαρτήματα που καταστρέφονται πιο εύκολα
 • Φιλικό προς τους αρχάριους
 • Συμπαγές και ελαφρύ
 • Ευρυγώνιος φακός και ανάλυση 1080p

Μειονεκτήματα

 • Το μεγάλο χειριστήριο είναι δύσκολο για μικρά χέρια
 • Πρέπει να επαναφορτιστεί η μπαταρία μέσα στο drone

Το Holy Stone HS110D μόλις ξεπερνά το όριο των 100 $, αλλά είναι το καλύτερο οικονομικό drone που μπορείτε να βρείτε σε αυτό το εύρος τιμών. Με τις συμπαγείς διαστάσεις του 12,6 x 12,6 x 4,6 ίντσες και βάρος 5,2 ουγκιές, είναι ιδανικό για ταξίδια και ξεπερνά εύκολα το όριο των 250 γραμμαρίων που έχουν οριστεί από τις περισσότερες χώρες για εγγραφή drone.

Είναι εύκολο να πετάξει και είναι ιδανικό για αρχάριους, αν και τα μικρά χέρια μπορεί να δυσκολευτούν με το μεγάλο χειριστήριο. Μπορείτε να πάρετε το drone σε λογική ταχύτητα, να κάνετε γρήγορες στροφές και να κάνετε απλές ανατροπές. Θα έχετε περίπου οκτώ λεπτά χρόνου πτήσης ανά μπαταρία και το πακέτο περιέχει δύο.

Η ευρυγώνια κάμερα FPV έχει ανάλυση Full HD και FOV 120 μοιρών για αποτύπωση εκτεταμένων εδαφών και αστικών τοπίων. Ωστόσο, η ποιότητα του βίντεο μπορεί να φαίνεται θολή όταν το drone κάνει ελιγμούς, χάρη στην έλλειψη σταθεροποίησης αντίζυγο. Δεν υπάρχει επίσης κλίση ή μετατόπιση, αλλά οι αρχάριοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία διατήρησης υψομέτρου για σταθερές λήψεις. Οι αρχάριοι μπορούν επίσης να πετάξουν σε λειτουργία Headless Mode και το drone προσφέρει ακόμη και φωνητικούς ελέγχους και χειρονομίες μέσω της εφαρμογής Deerc FPV.

Force1 UFO 3000

Το καλύτερο για παιδιά

Μια φωτεινή εμπειρία UFO για παιδιά

$30 $50 Εξοικονομήστε
$20

Το μίνι drone Force1 UFO 3000 είναι το τέλειο παιχνίδι για παιδιά, προσφέροντας ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό με στιβαρά προστατευτικά έλικας για ασφαλή χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Με φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες όπως το Altitude Hold και το Headless Mode, τα παιδιά μπορούν εύκολα να ελέγχουν και να απολαμβάνουν να πετούν αυτό το drone έξω. Επιπλέον, τα φωτεινά φώτα LED του προσθέτουν ένα επιπλέον στοιχείο ενθουσιασμού, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τα παιδιά να απολαμβάνουν ασφαλείς και σαγηνευτικές περιπέτειες με drone.

Πλεονεκτήματα

 • Περιλαμβάνονται τέσσερις ανταλλακτικοί έλικες
 • Δύο μπαταρίες στη συσκευασία
 • Μικρό και συμπαγές
 • Προστατευτικά έλικας
 • Πολύχρωμα φώτα LED

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς κάμερα
 • Χωρίς έλεγχο smartphone

Αν και η επίβλεψη ενηλίκων συνιστάται πάντα όταν πρόκειται για ιπτάμενα drones, το μίνι drone Force1 UFO 3000 είναι το τέλειο παιχνίδι για παιδιά. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ, έχει διαστάσεις μόλις 5,5 x 5,5 ίντσες και διαθέτει στιβαρά προστατευτικά έλικας, καθιστώντας το ένα καλό παιχνίδι για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό drone για να πετάτε μετά τη δύση του ηλίου, χάρη στα φωτεινά μπλε και πράσινα φώτα LED που θα λατρέψουν τα παιδιά να παρακολουθούν με φερμουάρ στο σκοτάδι.

Με τη λειτουργία Altitude Hold και Headless Mode, αυτό το μίνι drone είναι μια ευκαιρία για τον έλεγχο των παιδιών. Μπορούν εύκολα να κρατήσουν το UFO να αιωρείται σε σταθερό ύψος και ο προσανατολισμός είναι απλός. Τα κτυπήματα και τα κόλπα είναι επίσης εύκολα στην εκτέλεση, με ακροβατικά 360 μοιρών που εκτελούνται με ένα απλό πάτημα κουμπιού. Ένα κουμπί έναρξης και διακοπής με ένα κλειδί σημαίνει επίσης ότι τα παιδιά μπορούν να αρχίσουν να πιλοτάρουν το drone αμέσως από το κουτί.

Ο χρόνος πτήσης είναι τυπικά επτά έως εννέα λεπτά, αλλά το πακέτο περιλαμβάνει δύο μπαταρίες που επιτρέπουν έως και 18 λεπτά αεροπορικής χαράς. Ο χρόνος φόρτισης μπορεί να διαρκέσει έως και 85 λεπτά, επομένως η αγορά δύο ακόμη μπαταριών θα εξασφαλίσει αδιάλειπτες περιόδους πτήσης. Τα παρόμοια μοντέλα UFO 4000 και UFO 5000 προσφέρουν διαφορετικές επιλογές LED και κόλπα, ενώ έχουν επίσης τιμή κάτω από 100 $.

SANROCK U52 Drone

Το καλύτερο για βίντεο

Μια προσιτή επιλογή για τους λάτρεις του βίντεο

$90 $100 Εξοικονομήστε
$10

Το drone SANROCK U52 είναι μια ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη συσκευή που καταγράφει εκπληκτικά βίντεο 1080p. Με τη ρυθμιζόμενη γωνία κάμερας και τις βολικές λειτουργίες, όπως η μετάδοση FPV σε πραγματικό χρόνο, αυτό το drone είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της εναέριας βιντεοσκόπησης με χαμηλό προϋπολογισμό.

Πλεονεκτήματα

 • Συμπαγείς διαστάσεις 12,6 x 11,2 x 3,3 ίντσες
 • Το βάρος των 178 γραμμαρίων πληροί τα όρια εγγραφής
 • Περιλαμβάνονται τέσσερις επιπλέον έλικες
 • Στοιχεία ελέγχου φωνής και χειρονομιών
 • κάμερα 1080p

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς εφεδρική μπαταρία
 • Μεγάλος χρόνος φόρτισης

Με την ανάλυση 1080p, η κάμερα του SANROCK U52 είναι από τις καλύτερες για drones με τιμή κάτω από 100 $. Η κάμερα Full HD έχει επίσης ρυθμιζόμενη γωνία 90 μοιρών, δίνοντάς σας επιλογές πανοραμικής θέασης ή υψηλότερης προοπτικής τοπίου. Λαμβάνετε επίσης μεταδόσεις FPV σε πραγματικό χρόνο, με το υλικό να αποθηκεύεται αυτόματα στην κάρτα microSD σας. Από εκεί, μπορείτε να επεξεργαστείτε και να ανεβάσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την κινητή συσκευή σας.

Το να πετάς το drone είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό. Οι πιλότοι μπορούν να εκτελούν αναστροφές 360 μοιρών σε τέσσερις κατευθύνσεις, ενώ μπορείτε να ελέγξετε το drone μετακινώντας το smartphone σας χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα G του drone. Επιπλέον, μπορείτε να χαρτογραφήσετε προσαρμοσμένες διαδρομές στην εφαρμογή, ενώ επιτρέπει επίσης απλούς ελέγχους φωνής και χειρονομιών. Αυτές περιλαμβάνουν λεκτικές εντολές για εκτόξευση και προσγείωση και χειρονομίες για την ενεργοποίηση λειτουργιών φωτογραφίας και βίντεο.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, το SANROCK U52 διαθέτει σύστημα συναγερμού που σας ειδοποιεί όταν το σήμα είναι αδύναμο ή η μπαταρία αδειάζει. Το drone θα επιστρέψει στο σπίτι με ένα απλό πάτημα κουμπιού ή φωνητική εντολή. Το μέγιστο εύρος ελέγχου είναι έως και 320 πόδια, το οποίο μειώνεται στα 96 πόδια κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων βίντεο. Με την μπαταρία 1.500 mAh που παρέχει έως και 13 λεπτά πτήσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η φόρτιση διαρκεί έως και τρεις ώρες και το πακέτο δεν περιλαμβάνει εφεδρικό.

Potensic A20 Mini Drone

Το πιο προσιτό

Μια φθηνή εναλλακτική λύση για την ανάπτυξη των πτητικών δεξιοτήτων

$30 $35 Εξοικονομήστε
$5

Το drone Potensic A20 προσφέρει μια προσιτή επιλογή για όσους αναζητούν μια φιλική προς τον προϋπολογισμό εμπειρία drone. Μαζί με το συμπαγές του μέγεθος και τη φιλική προς το χρήστη λειτουργία, παρέχει μια οικονομικά αποδοτική αλλά εξαιρετικής αξίας είσοδο στον κόσμο των drones.

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ μικρό και ελαφρύ
 • Εύκολο στον έλεγχο
 • Κατάλληλο για παιδιά και αρχάριους
 • Καλά χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Περιλαμβάνονται τρεις μπαταρίες

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς κάμερα
 • Χωρίς έλεγχο smartphone

Αν ψάχνετε για ένα drone σε χαμηλή τιμή που μπορείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ή να κάνετε δώρο σε ένα παιδί, το Potensic A20 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι ένα μικροσκοπικό θηρίο με διαστάσεις μόλις 3,5 x 3,1 x 1,25 ίντσες και βάρος 190 γραμμάρια. Ο χειρισμός είναι απλός με λειτουργίες απογείωσης και προσγείωσης με ένα κλειδί, κράτησης υψομέτρου και λειτουργίας χωρίς κεφαλή. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε αβίαστα ακροβατικά με γρήγορο και απλό πάτημα κουμπιών. Επιπλέον, οι τρεις λειτουργίες ταχύτητας επιτρέπουν προοδευτικούς αγώνες και απόδοση καθώς ακονίζετε τις δεξιότητές σας.

Το drone συνοδεύεται από προστατευτικά προπέλας και κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης, ενώ ένα χρήσιμο ηχητικό σήμα σας ειδοποιεί όταν η μπαταρία είναι χαμηλή ή όταν έχετε φτάσει το όριο εμβέλειας των 50 ποδιών. Όλα αυτά διασφαλίζουν ότι το drone και τα αντικείμενα που συναντά είναι ασφαλή από ζημιές. Ωστόσο, το drone δεν περιλαμβάνει λειτουργία Επιστροφής στο σπίτι, επομένως θα πρέπει να το καθοδηγήσετε με μη αυτόματο τρόπο πίσω στη θέση του όταν η μπαταρία βγαίνει.

Το πακέτο περιλαμβάνει τρεις μπαταρίες, καθεμία από τις οποίες παρέχει χρόνο πτήσης από πέντε έως έξι λεπτά για συνολικά έως και 18 λεπτά. Ο χρόνος επαναφόρτισης εμπίπτει σε ένα εύλογο εύρος για αυτό το σημείο τιμής στα 30 έως 40 λεπτά, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε στην απόλαυση του drone χωρίς παρατεταμένες περιόδους αναμονής.

,

SIRMEX X500

Best Entry-Level

Ένα εξαιρετικό Drone εισόδου για αρχάριους

$30 $70 Εξοικονομήστε
$40

Το SIMREX X500 είναι ένα οικονομικό drone εισαγωγικού επιπέδου, ιδανικό για αρχάριους και περιστασιακούς χομπίστες. Έχει συμπαγή σχεδιασμό και ελαφριά κατασκευή, προσφέροντας μια εύχρηστη και φορητή επιλογή για όσους ξεκινούν από τον κόσμο των drones. Παρέχει μια απολαυστική εμπειρία πτήσης χωρίς συντριπτικά χαρακτηριστικά ή πολύπλοκα χειριστήρια.

Πλεονεκτήματα

 • Χρόνος πτήσης 7-8 λεπτά
 • Περιλαμβάνονται τέσσερις ανταλλακτικοί έλικες
 • Προστατευτικά έλικας για ασφάλεια εσωτερικού χώρου
 • Εμβέλεια 100 μέτρων

Μειονεκτήματα

 • Δεν περιλαμβάνεται δεύτερη μπαταρία

Για ένα μη επανδρωμένο drone που κοστίζει κάτω από $100, σκεφτείτε το SIMREX X500. Οι αρχάριοι και οι χαλαροί χομπίστες μπορούν να απολαύσουν την οικονομική τιμή και τον συμπαγή σχεδιασμό του. Με τις διπλωμένες διαστάσεις του 4,3 x 3,15 x 1,4 ίντσες, μπορεί να χωρέσει στην παλάμη του χεριού σας. Επιπλέον, δεν θα νιώσετε το βάρος των 150 γραμμαρίων στην τσάντα σας και ξεπερνά το διεθνές όριο εγγραφής για drone.

Αν και η κάμερα Wi-Fi 720p FPV δεν θα φωτίσει τον κόσμο της φωτογραφίας, εξακολουθείτε να έχετε αξιοπρεπείς εικόνες. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο στερούνται σαφήνειας και λεπτομέρειας, αλλά για αρχάριους με κύριο στόχο να μάθουν να πιλοτάρουν, είναι μια διασκεδαστική και οικονομικά προσιτή επιλογή. Με μια απλή λειτουργία απογείωσης και προσγείωσης με ένα κλειδί και κύλιση 360 μοιρών με ένα απλό πάτημα κουμπιού μακριά, οι χρήστες μπορούν να πετάξουν κατευθείαν το drone τους απευθείας από το κουτί.

Με πρόσθετες λειτουργίες, όπως το Optical Flow Positioning και το Altitude Hold Mode, οι αρχάριοι μπορούν να διατηρήσουν το drone τους σταθερό σε συνθήκες θολότητας, διατηρώντας παράλληλα σταθερό ύψος. Αφού εξοικειωθείτε με το drone και πετάτε με σιγουριά, μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία ταχύτητας σε υψηλή. Επιπλέον, η Gravity Mode προσθέτει πολλή διασκέδαση δίνοντάς σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το smartphone σας σαν τιμόνι.

UDI U818A-HD

Η καλύτερη αξία

Ασυναγώνιστη αξία γεμάτη δυνατότητες

Το UDI U818A-HD Quadcopter προσφέρει εξαιρετική αξία για την τιμή του, παρέχοντας μια προσιτή επιλογή για τους λάτρεις των drone. Η συμπαγής σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και η απολαυστική εμπειρία πτήσης προσφέρουν καλή αξία για όσους αναζητούν μια οικονομική επιλογή στην αγορά των drone.

Πλεονεκτήματα

 • Λειτουργία Headless για αρχάριους
 • Περιλαμβάνονται τέσσερις εφεδρικοί ρότορες
 • Εύκολο να πετάξει
 • Ευκίνητος και γρήγορος ελιγμός
 • Φτηνός

Μειονεκτήματα

 • Μέση ποιότητα εικόνας και βίντεο

Το τετρακόπτερο UDI U818A-HD προσφέρει εξαιρετική αξία για την τιμή του. Λιανικής πώλησης κάτω από $100, σπορ συμπαγείς διαστάσεις 13,4 x 13 x 2,2 ίντσες και ζυγίζει 4,2 ουγκιές. Δεν θα είναι επιβάρυνση κατά τη μεταφορά και πέφτει κάτω από το όριο καταγραφής βάρους που επιβάλλουν πολλές χώρες. Το ελαφρύ, λεπτό πλαστικό του πλαίσιο προστατεύει επίσης τους ρότορες, καθιστώντας αυτό το drone μια καλή επιλογή και για πτήσεις σε εσωτερικούς χώρους.

Το ογκώδες χειριστήριο είναι το κέντρο εντολών για όλες τις λειτουργίες, καθώς δεν μπορείτε να ελέγξετε αυτό το drone από μια εφαρμογή smartphone. Επιτρέπει τις αναστροφές και τις τούμπες με απλές ενέργειες, ενώ μπορείτε επίσης να ελέγχετε τα φώτα, τις λειτουργίες φωτογραφίας και βίντεο απευθείας από το χειριστήριο. Η ποιότητα εικόνας από την κάμερα 720p είναι επαρκής, αν και είναι κατανοητό ότι δεν είναι drone για φωτογραφίες και βίντεο επαγγελματικής ποιότητας.

Ωστόσο, εξακολουθεί να προσφέρει μια διασκεδαστική εμπειρία πτήσης. Διαθέτει δύο τρόπους πτήσης, το ένα με περιορισμένη ταχύτητα κατάλληλο για αρχάριους, ενώ το δεύτερο ανεβάζει το ante και προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα και ευέλικτους ελιγμούς. Επιπλέον, με ρότορες σε μεγάλες αποστάσεις που συμπληρώνονται από ένα σύστημα αισθητήρων γυροσκοπίου 6 αξόνων, οι πτήσεις είναι σχετικά σταθερές. Επιπλέον, η μπαταρία θα σας προσφέρει χρόνο πτήσης από επτά έως οκτώ λεπτά. Το πακέτο περιλαμβάνει μια δεύτερη μπαταρία και οι αρχάριοι θα είναι ευγνώμονες για τον συναγερμό χαμηλής μπαταρίας και τις λειτουργίες Επιστροφής στο σπίτι.

Cheerwing Syma X5SW-V3

Καλύτερος πολυσέλιδος

Ένα πολυχρηστικό drone με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής

$50 $60 Εξοικονομήστε
$10

Το Cheerwing Syma X5SW-V3 είναι ένα εξαιρετικό all-rounder που προσφέρει ανθεκτικότητα, εξαιρετική αξία, ευκολία στη χρήση και αξιοπρεπή ποιότητα φωτογραφίας. Με τις φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες του, παρέχει μια απολαυστική εμπειρία πτήσης για αρχάριους.

Πλεονεκτήματα

 • Εμβέλεια 50 μέτρων
 • Προστατευτικά έλικας για ασφαλή πλοήγηση σε εσωτερικούς χώρους
 • Γυροσκόπιο 6 αξόνων
 • Συμπαγές και ελαφρύ

Μειονεκτήματα

 • Περιλαμβάνεται μόνο μία μπαταρία
 • Λειτουργία No Return Home

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για αρχάριους που κοστίζει λιγότερο από $100 είναι το Cheerwing Syma X5SW-V3. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό ABS, προσφέρει εύκολο έλεγχο και σταθερότητα. Και, με διαστάσεις 12,4 x 12,4 x 4,1 ίντσες και βάρος 119 γραμμάρια, είναι φορητό και πληροί το όριο εγγραφής των 250 γραμμαρίων που απαιτείται από τις περισσότερες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της FAA στις ΗΠΑ.

Διαθέτει επίσης απογείωση και προσγείωση με ένα κλειδί, στάθμευση υψομέτρου, λειτουργία χωρίς κεφάλι και δύο λειτουργίες ταχύτητας, διασφαλίζοντας ότι οι αρχάριοι στον κόσμο των drones μπορούν να απολαύσουν απευθείας διασκέδαση. Χρησιμοποιώντας το χειριστήριο, μπορείτε να εκτελέσετε απλές ανατροπές και κόλπα με ένα κουμπί, ενώ η εφαρμογή SYMA GO επιτρέπει τον έλεγχο Wi-Fi. Με τον ενσωματωμένο αισθητήρα βαρύτητας του τετρακόπτερου, μπορείτε να ελέγχετε τις κινήσεις του γέρνοντας ή μετακινώντας την κινητή συσκευή σας. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε διαδρομές πτήσης επισημαίνοντας σημεία στην εφαρμογή.

Η κάμερα 720p είναι περίπου τόσο καλή όσο μπορείτε να περιμένετε σε αυτό το εύρος τιμών. Θα τραβήξει αξιοπρεπείς φωτογραφίες με καλό φως και μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανή ροή στο τηλέφωνό σας. Ωστόσο, η μπαταρία των 500 mAh παρέχει μόνο περίπου 5 έως 7 λεπτά χρόνου πτήσης με χρόνο φόρτισης από 90 λεπτά έως δύο ώρες. Ίσως είναι συνετό να εφοδιαστείτε με ένα ή δύο ανταλλακτικά, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν έχετε δεύτερη μπαταρία στο κουτί.

Βασικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός drone κάτω των 100 $

Το κύριο μέλημα είναι ότι απίθανο να βρείτε ένα drone σε αυτό το εύρος τιμών που προσφέρει απίστευτη ποιότητα βίντεο. Εάν είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με ένα προκαθορισμένο drone, μπορεί να σταθείτε τυχεροί και να βρείτε ένα με ανάλυση 4K κάτω από $100. Ωστόσο, όταν αγοράζετε καινούργια σε αυτήν την τιμή, το πιθανότερο είναι ότι θα πρέπει να συμβιβαστείτε με 480 ή 720p. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά διαθέσιμα που προσφέρουν Full HD. Ένα από τα καλύτερα είναι το SANROCK U52. Εκτός από την ανάλυση βίντεο 1080p, είναι εύκολο στη χρήση και έχει αξιοπρεπή χρόνο πτήσης.

Ωστόσο, μπορεί να ψάχνετε για ένα drone κάτω των 100 $ κατάλληλο για παιδιά ή αρχάριους. Η αγορά ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους χαμηλού κόστους με ποιοτικά χαρακτηριστικά μπορεί σίγουρα να μετριάσει τους φόβους ότι θα προκληθεί ζημιά στον ακριβό εξοπλισμό ενώ εξασκείτε την πλοήγηση. Τα μίνι drones όπως το Force1 UFO 3000 ή το Potensic A20 είναι πολλά διασκεδαστικά και φιλικά προς την τσέπη.

Αλλά, για ένα προσιτό πολυτελές, μπορείτε να δοκιμάσετε το Holy Stone HS110D. Διαθέτει κάμερα με ανάλυση 1080p, αξιοπρεπή διάρκεια μπαταρίας, εξαιρετικές δυνατότητες για αρχάριους και είναι εύκολο να πετάξει.

Ιερός Λίθος HS110D

Καλύτερο συνολικά

Ένα εύκολο στη χρήση Drone με λήψεις Full HD

$90 $100 Εξοικονομήστε
$10

Το Holy Stone HS110D είναι ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό drone FPV με κάμερα Full HD. Προσφέρει εξαιρετική αξία κάτω από $100 και είναι συμπαγές και φιλικό προς το ταξίδι. Παρέχει μια απολαυστική εμπειρία πτήσης για αρχάριους με τα εύκολα χειριστήρια και την αξιοπρεπή ταχύτητα, ενώ η ευρυγώνια κάμερα του μπορεί να καταγράψει εκτεταμένες σκηνές.

Πλεονεκτήματα

 • Ανταλλακτικά για εξαρτήματα που καταστρέφονται πιο εύκολα
 • Φιλικό προς τους αρχάριους
 • Συμπαγές και ελαφρύ
 • Ευρυγώνιος φακός και ανάλυση 1080p

Μειονεκτήματα

 • Το μεγάλο χειριστήριο είναι δύσκολο για μικρά χέρια
 • Πρέπει να επαναφορτίσετε την μπαταρία μέσα στο drone
  Απόλυτη λίστα εργαλείων DevOps