Τα καλύτερα ASUS ROG Allly Docks

Η ASUS άφησε επιτέλους το στίγμα της στη σκηνή των φορητών παιχνιδιών με την κυκλοφορία του νέου της ROG Allly, δίνοντας στο Steam Deck της Valve μια σειρά από χρήματα. Αλλά όπως και το Steam Deck, μερικές φορές θέλετε απλώς να καθίσετε στον καναπέ και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη.

Μην ανησυχείτε, όχι μόνο το ASUS ROG Ally έχει το δικό του επίσημο dock, αλλά πολλές από τις καλύτερες αποβάθρες Steam Deck που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά λειτουργούν εξαιρετικά και με το ASUS ROG Ally, δίνοντάς σας πολλές επιλογές για να συνδέσετε το νέο σας φορητό υπολογιστή στην τηλεόραση και τα περιφερειακά σας.

Εδώ είναι οι καλύτερες αποβάθρες ASUS ROG Ally που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Τα αγαπημένα μας ASUS ROG Allly Docks του 2023

UGREEN Steam Deck Dock

Καλύτερο Συνολικά

Μια εντυπωσιακή αποβάθρα με εξαιρετική συνδεσιμότητα

Το UGREEN Steam Deck Dock συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε το ASUS ROG Allly στην τηλεόρασή σας. Περιλαμβάνει ακόμη και θύρα Ethernet, καθώς και θύρες USB και USB-C.

Πλεονεκτήματα

Ας ξεκινήσουμε μιλώντας για τον ελέφαντα στο δωμάτιο: το UGREEN Steam Deck Dock έχει “Steam Deck dock” στο όνομά του. Ενώ η συσκευή διαφημίζεται ως βάση σύνδεσης Steam Deck, λειτουργεί επίσης με το ASUS ROG Allly, στην πραγματικότητα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ακόμη και για το iPad σας ή τις περισσότερες άλλες συσκευές με έξοδο USB-C.

Όχι μόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το UGREEN Steam Deck Dock για να συνδέσετε το ASUS ROG Allly στην τηλεόρασή σας, αλλά διαθέτει επίσης μια θύρα Ethernet, επιτρέποντάς σας να κατεβάζετε παιχνίδια πιο γρήγορα ή ακόμα και να σας δίνει το πάνω χέρι σε ανταγωνιστικά παιχνίδια με χαμηλότερο ping.

Οι θύρες USB 3.0 και USB-C μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσθήκη περιφερειακών στο ASUS ROG Allly, συμπεριλαμβανομένου ενός πληκτρολογίου και του ποντικιού ή ακόμα και ενός φορητού σκληρού δίσκου.

Βάση φορτιστή Asus ROG 65W

Καλύτερη επίσημη αποβάθρα

Η επίσημη βάση φορτιστή για το ASUS ROG Allly

Το ASUS ROG 65W Charger Dock είναι το επίσημο dock για το ROG Allly. Σχεδιασμένο από την ίδια εταιρεία που παρήγαγε την κονσόλα χειρός, το Charger Dock 65W παρέχει την πιο ομαλή εμπειρία επέκτασης εισόδου για το ROG Allly σας.

Πλεονεκτήματα

 • Επίσημο προϊόν ASUS
 • HDMI 2.0
 • Θύρα USB-C

Μειονεκτήματα

 • Αρκετά ακριβό
 • Έλλειψη θύρας Ethernet
 • Παλαιότερη θύρα USB 2.0

Εάν θέλετε να επενδύσετε σε έναν επίσημο φορτιστή και βάση, το ASUS ROG 65W Charger Dock είναι η καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, δεν προσφέρει τόσες πολλές δυνατότητες όπως οι επιλογές τρίτων και θα μπορούσε να σας κοστίσει λίγο περισσότερο.

Αυτή η βάση φόρτισης 65W υποστηρίζει HDMI 2.0 και περιλαμβάνει θύρα USB Type-A και USB Type-C. Στήριξη [email protected] ή [email protected]η βάση φόρτισης ASUS ROG 65W σάς επιτρέπει να απολαύσετε τα παιχνίδια σας στη μεγάλη οθόνη.

Φορτίστε δύο συσκευές ταυτόχρονα έως και 60 W χρησιμοποιώντας τη θύρα USB-C και 5 W χρησιμοποιώντας τη θύρα USB-A. Η επιλογή είναι δική σου.

Σταθμός σύνδεσης iVoler

Η καλύτερη αξία

Μια προσιτή βάση σύνδεσης για το ASUS Rog Allly σας

Το iVoler Docking Station προσφέρει έναν πιο προσιτό τρόπο για να παίξετε το ASUS ROG Allly στην τηλεόρασή σας. Επίσης, διαθέτει πολλές θύρες USB 3.0 για τα περιφερειακά σας.

Πλεονεκτήματα

Το να παίξετε το ASUS ROG Allly στην τηλεόρασή σας μπορεί να είναι φοβερό, αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να πληρώσετε πάνω από τις πιθανότητες για να μπορέσετε απλά να συνδέσετε το ROG Allly στην τηλεόρασή σας ή να προσθέσετε περιφερειακά για να απολαύσετε παιχνίδια με πληκτρολόγιο, ποντίκι. και ακουστικά.

Το iVoler Docking Station προσφέρει μια οικονομικά προσιτή λύση για να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στην τηλεόρασή σας εκπληκτικά [email protected]. Περιλαμβάνει επίσης τρεις θύρες USB, HDMI και θύρα USB-C για γρήγορη φόρτιση της συσκευής σας.

Το μόνο μειονέκτημα του iVoler Docking Station είναι η έλλειψη θύρας Ethernet, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην άμβλυνση της καθυστέρησης κατά το παιχνίδι και επίσης να επιταχύνει τους χρόνους λήψης με φυσική σύνδεση. Αλλά το ASUS ROG Ally έρχεται με κάρτα δικτύου Wi-Fi 6E, οπότε αν έχετε έναν από τους καλύτερους δρομολογητές Wi-Fi 6E, θα πρέπει να έχετε εντυπωσιακές ταχύτητες ακόμα και χωρίς σύνδεση Ethernet.

LISEN Steam Deck Dock

Καλύτερη ψύξη

Βάση Beefy ROG Ally με επιπλέον ψύξη

$60 $60 Εξοικονομήστε
$0

Το LISEN Steam Deck Dock προσφέρει μια εντυπωσιακή ποσότητα θυρών USB, USB-C με φόρτιση 100W και ενσωματωμένη ψύξη για το ASUS ROG Allly σας.

Πλεονεκτήματα

 • Πολλά λιμάνια
 • Πρόσθετη ψύξη
 • Φόρτιση 100W

Το LISEN Steam Deck Dock είναι τέλειο για όσους χρειάζονται λίγη επιπλέον ψύξη για το ROG Allly τους. Με τους δύο ενσωματωμένους ανεμιστήρες, όχι μόνο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το ROG Ally σας δροσερό, αλλά μπορεί επίσης να συμβάλει στη διατήρηση της καλύτερης απόδοσης.

Με έξοδο HDMI 2.0, το LISEN Steam Deck Dock μπορεί να παράγει βίντεο 4K στα 60 Hz με ευκολία. Περιλαμβάνει επίσης δύο θύρες USB 3.1 Gen 1 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων, καθώς και τρεις θύρες USB 2.0 για τη σύνδεση των περιφερειακών σας.

Και για όσους θέλουν να κατεβάσουν ταχύτερα ή να μειώσουν την καθυστέρηση τους, το LISEN Steam Deck Dock περιλαμβάνει επίσης μια θύρα Ethernet gigabit. Ενώ το LISEN Steam Deck Dock διαθέτει εξαιρετική συνδεσιμότητα, το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι το ογκώδες μέγεθός του, το οποίο μπορεί να δυσκολέψει το ταξίδι.

Anker Docking Station

Πιο ευέλικτο

Η μοναδική αποβάθρα για να τους κυβερνά όλους, αλλά με βαρύ τίμημα

Το Anker Docking Station είναι μια από τις πιο ευέλικτες αποβάθρες. Με συνδεσιμότητα Ethernet υψηλής ταχύτητας, πολλές θύρες USB και δυνατότητα προβολής σε τρεις οθόνες ταυτόχρονα.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορη φόρτιση
 • Υποδοχές κάρτας SD και MicroSD
 • Τριπλή οθόνη οθόνης

Το Anker Docking Station είναι ένας ισχυρός σταθμός σύνδεσης 13 σε 1 που μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να συνδέσει απλώς το ASUS ROG Allly στην τηλεόρασή σας. Διαθέτει θύρα Ethernet gigabit, θύρες USB 5 Gbps, υποδοχές DisplayPort, SD και MicroSD, USB-C, είσοδο ήχου (3,5 mm) και δύο θύρες HDMI.

Ενώ το Anker Docking Station μπορεί να είναι πολύ πιο ακριβό από άλλες αποβάθρες στη λίστα, προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα συνδεσιμότητας, καθώς και τη δυνατότητα σύνδεσης έως και τριών οθονών. Είναι μικρό και ελαφρύ, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ταξίδια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το φορητό υπολογιστή, το Mac, το iPad και άλλα.

Το Anker Docking Station μπορεί να εμφανίσει μία οθόνη 4K στα 60Hz, δύο οθόνες 1440p στα 60Hz ή τρεις οθόνες 1080p στα 60Hz.

Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο σταθμό σύνδεσης ASUS ROG Ally

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο dock για το ASUS ROG Allly σας, όπως πόσες θύρες USB χρειάζεστε, εάν υπάρχουν. Παίζετε ανταγωνιστικά παιχνίδια ή θέλετε να κάνετε λήψη μεγάλων παιχνιδιών πιο γρήγορα και πόσο φορητό θέλετε να είναι το dock;

Για όσους προτιμούν να μένουν σε δοκιμασμένα και αληθινά προϊόντα, η βάση φόρτισης ASUS ROG 65W είναι η επίσημη βάση φόρτισης της ASUS. Προσφέρει HDMI 2.0, USB 2.0 και μία θύρα USB-C γρήγορης φόρτισης, όλα σε μια μικρή, φορητή συσκευασία.

Αλλά, εάν χρειάζεστε μια αποβάθρα για κάτι περισσότερο από τον σύμμαχό σας ROG, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε τον σταθμό σύνδεσης Anker. Είναι ένα κέντρο συνδεσιμότητας με 13 θύρες, συμπεριλαμβανομένων τριών εξόδων οθόνης, που σας επιτρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σας σε τρεις ξεχωριστές οθόνες ή τηλεοράσεις.

Εάν χρειάζεστε έναν εξαιρετικό συνδυασμό συνδεσιμότητας και φορητότητας, το UGREEN Steam Deck Dock είναι η συσκευή για εσάς. Περιλαμβάνει θύρα Ethernet, πολλές θύρες USB και USB-C και έξοδο HDMI. Αλλά το πιο σημαντικό, είναι μικρό και φορητό, δίνοντάς σας το καλύτερο και των δύο κόσμων.

UGREEN Steam Deck Dock

Καλύτερο Συνολικά

Μια εντυπωσιακή αποβάθρα με εξαιρετική συνδεσιμότητα

Το UGREEN Steam Deck Dock συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε το ASUS ROG Allly στην τηλεόρασή σας. Περιλαμβάνει ακόμη και θύρα Ethernet, καθώς και θύρες USB και USB-C.

Πλεονεκτήματα

  Πώς να μετράτε τις ημέρες μεταξύ δύο ημερομηνιών στα Φύλλα Google