Τα καλύτερα μηχανικά πληκτρολόγια για Mac το 2024

Το Apple Magic Keyboard είναι ένας καλός συνδυασμός σχεδίασης, αισθητικής και ποιότητας, αλλά το ηχητικό κλικ και η φυσική ανάδραση ενός μηχανικού πληκτρολογίου απλά δεν μπορούν να νικηθούν από ένα πληκτρολόγιο μεμβράνης. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά μηχανικά πληκτρολόγια εκεί έξω για Mac.

Logitech

Εάν διαθέτετε Mac, είστε ριζωμένοι στο υπόλοιπο οικοσύστημα της Apple σε κάποιο βαθμό. ο Μηχανικό πληκτρολόγιο Logitech MX μπορεί να συνδυαστεί με έως και τρεις συσκευές ασύρματα, συμπεριλαμβανομένου του iPad. Και αν ψάχνετε για κάτι μικρότερο, το Logitech MX Mechanical Mini διαθέτει μια συμπαγή διάταξη 75 τοις εκατό, η οποία είναι ιδανική για μικρούς χώρους και φορητότητα.

Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε, οι διακόπτες του Logitech MX Mechanical Keyboard έχουν εξαιρετική αίσθηση για πληκτρολόγηση και παιχνίδια. Ενώ οι μηχανικοί διακόπτες προσφέρουν φυσικά καλύτερη ανάδραση, είναι τα πλήκτρα χαμηλού προφίλ που παρέχουν μια πολύ πιο εργονομική αίσθηση. Δεν είναι τόσο ψηλό όσο ένα παραδοσιακό πληκτρολόγιο, επομένως οι καρποί σας δεν θα χρειάζεται να λυγίζουν σε άβολες γωνίες.

Μηχανικό πληκτρολόγιο Logitech MX

Καλύτερο Συνολικά

146 $ 170 $ Εξοικονομήστε 24 $

Με χαμηλού προφίλ φόρμα και εξαιρετικά σχόλια, το Μηχανικό Πληκτρολόγιο Logitech MX είναι τέλειο για πληκτρολόγηση και αρκετά καλά και για παιχνίδια. Και δεδομένου ότι μπορεί να συνδεθεί με τρεις συσκευές ασύρματα, δεν περιορίζεστε σε μία συσκευή Apple ή ακόμα και στο macOS.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετική εμπειρία πληκτρολόγησης
 • Κλειδιά χαμηλού προφίλ και παράγοντας μορφής
 • Μπαταρία μεγάλης διάρκειας και γρήγορη φόρτιση USB-C
 • Μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διακόπτες κλικ, γραμμικούς και απτικούς

Velocifire

Υπάρχει πάντα χώρος για ένα απλό, μη ανόητο μηχανικό πληκτρολόγιο και το Velocifire M87 προσφέρει σε όλα τα μέτωπα. Το πιο σημαντικό, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τα πλεονεκτήματα ενός μηχανικού πληκτρολογίου χωρίς εξοικονόμηση πόρων.

Το Velocifire M87 διαθέτει προφίλ χωρίς κλειδί, απλοποιώντας τη διάταξη στα πιο απαραίτητα κουμπιά. Ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει να εισάγει πλήκτρα λειτουργιών φιλικά προς το Mac που έχουν τον πλήρη έλεγχο των διαφόρων ρυθμίσεων του Mac σας. Είναι λεπτό, ελαφρύ και συμπαγές, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για μικρότερα γραφεία.

Όσον αφορά την απόδοση, το Velocifire M87 είναι κατασκευασμένο με απτικούς καφέ διακόπτες, οι οποίοι δίνουν στα πλήκτρα καλή ανάδραση μαζί με ένα ηχητικό χτύπημα και κρότο κατά την πληκτρολόγηση. Τα πλήκτρα έχουν επίσης μια ωραία καμπύλη για να αποτρέψουν την ανεπιθύμητη ολίσθηση καθώς επιταχύνετε την εργασία σας. Εάν αυτοί οι διακόπτες δεν είναι του στυλ σας, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα πλήκτρα.

Μηχανικό πληκτρολόγιο Velocifire M87

Τιμητική αναφορά

Από τα καλύτερα αρχικού επιπέδου μηχανικά πληκτρολόγια, ειδικά για δακτυλογράφο. Οι απτικοί καφέ μηχανικοί διακόπτες προσφέρουν εξαιρετική ανάδραση, με εργονομικά καλύμματα πλήκτρων.

  16 Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας τιμολογίων για αποδοχή πληρωμών

Πλεονεκτήματα

 • Συμπαγής σχεδιασμός κατάλληλος για μικρότερα γραφεία
 • Ελαφρύ και εύκολα φορητό
 • Μεγάλη αντοχή

Μειονεκτήματα

 • Η ποιότητα του κλειδιού θα μπορούσε να είναι καλύτερη

Καλύτερο μηχανικό πληκτρολόγιο για παιχνίδια σε Mac: Logitech G915 TKL

Logitech

Αν σκοπεύετε να παίξετε στο Mac σας, τότε έχετε αρκετό λόγο για να πάρετε το Logitech G915 TKL. Είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεστε και θέλετε από ένα πληκτρολόγιο, από τη σχεδίαση μέχρι τη λειτουργία.

Έχετε πρόσβαση σε προγραμματιζόμενα κουμπιά macro, χειριστήρια πολυμέσων και μερικά επιπλέον κουμπιά. Ανεξάρτητα από τον τύπο πλήκτρων που επιλέγετε—γραμμικά, με κλικ, απτική, απτική λευκή—είναι εκπληκτικά χαμηλού προφίλ, αν και όχι τόσο χαμηλά όσο ένα Magic Keyboard. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι φανταστικά για πληκτρολόγηση και παιχνίδια, δεδομένου του πόσο γρήγορα επιστρέφουν τα πλήκτρα στη θέση ανάπαυσης.

Αυτή η απόδοση όντως κοστίζει τη φθορά, αλλά με το Logitech G915 TKL, θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να δούμε κάθε είδους φθορά. Το πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από σκληρό πλαστικό, ενισχυμένο από μια σκληρή πλάκα αλουμινίου ακριβώς κάτω από τα πλήκτρα. Χαρίζει στο Logitech G915 TKL απαράμιλλη ανθεκτικότητα, μακροζωία και έναν υπαινιγμό στυλ με την αισθητική του από βουρτσισμένο μέταλλο.

Logitech G915 TKL

Το καλύτερο για Gaming

160 $ ​​230 $ Εξοικονομήστε 70 $

Εκτός από το να λείπει ένα πληκτρολόγιο, υπάρχουν πολύ λίγα που δεν διαθέτει το G915 TKL. Η Logitech έριξε τα πάντα σε αυτό το πληκτρολόγιο, συμπεριλαμβανομένης μιας εκπληκτικής εμπειρίας πληκτρολόγησης και ενός καθαρού σχεδιασμού.

Πλεονεκτήματα

 • Φανταστική διάρκεια μπαταρίας
 • Ιδανικό για πληκτρολόγηση, παιχνίδια ή και τα δύο
 • Εξαιρετική αντοχή

Keychron

Η εύρεση ενός καλού μηχανικού πληκτρολογίου είναι μια εξαντλητική περιπέτεια, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο στο τέλος, ειδικά αν το ταξίδι σας σας φέρει στο Keychron K2. Είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος για πληκτρολόγηση, ελαφριά παιχνίδια και μικρά γραφεία λόγω της συμπαγούς διάταξης 75 τοις εκατό. Δεδομένου του πόσο ελαφρύ είναι, μπορείτε ακόμη και να το πετάξετε σε ένα σακίδιο.

Το Keychron K2 διαθέτει μηχανικούς διακόπτες Gateron G Pro Brown, οι οποίοι δίνουν στα πλήκτρα ένα πιο απαλό χτύπημα και όχι έναν απότομο ήχο κρότου. Οι καφέ διακόπτες δεν είναι για όλους, επομένως, αν προτιμάτε τους διακόπτες Gateron Red ή Blue, είστε τυχεροί—το K2 επιτρέπει την εναλλαγή εναλλαγής.

  Πώς να αυξήσετε την ισχύ του σήματος WiFi (9 Συμβουλές) – 2023

Αυτό στο οποίο υπερέχει το Keychron K2, εκτός από την πληκτρολόγηση, είναι η λειτουργικότητα. Εκτός από πλήκτρα φιλικά προς Mac, το K2 διαθέτει δυνατότητες Bluetooth. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να συνδεθείτε σε τρεις διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα, στις οποίες μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ένα ρυθμιστικό. Και αν σκοπεύετε να συνδεθείτε ασύρματα, δεν θα απογοητευτείτε, καθώς η μπαταρία διαρκεί έως και επτά ημέρες με μία μόνο φόρτιση.

Keychron K2

Η μεγαλύτερη μπαταρία

Το Keychron K2 προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να περιορίσετε τα ηλεκτρονικά απόβλητα, ενώ ταυτόχρονα είναι μια υπέροχη εμπειρία πληκτρολόγησης. Με τη δυνατότητα σύνδεσης σε τρεις συσκευές ταυτόχρονα, είναι το μόνο πληκτρολόγιο που χρειάζεστε.

Πλεονεκτήματα

 • Ιδανική επιλογή αν εργάζεστε με πολλές συσκευές
 • Εξαιρετικό anti-ghosting
 • Καταπληκτική διάρκεια μπαταρίας

Μειονεκτήματα

 • Οι καφέ διακόπτες δεν είναι για όλους

Keychron

Το μέσο πληκτρολόγιο δεν είναι προσαρμόσιμο, κάτι που είναι τρομερό, δεδομένου ότι συχνά υπάρχει κάτι που τελικά δεν σας αρέσει. Δεν συμβαίνει το ίδιο με το Keychron V6, ένα κομψό μηχανικό πληκτρολόγιο που μπορείτε να προσαρμόσετε από την αρχή.

Για αρχή, οι διακόπτες μπορούν να εναλλάσσονται εν θερμώ, υποστηρίζοντας διακόπτες MX 3 ακίδων και 5 ακίδων. Αυτό περιλαμβάνει επιλογές όπως το Gateron, το Kailh, το Haimu και το κλασικό Cherry MX. Και το καλύτερο μέρος; Δεν χρειάζεται να κολλήσετε τίποτα! Αυτοί είναι μόνο οι διακόπτες, όμως. Θέλετε διαφορετικά πιάτα; Πλήκτρα; Τι θα λέγατε για αφρό θήκης; Μπορείτε να τα προσαρμόσετε όλα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Και με την υποστήριξη QMK/VIA, μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε ξανά κλειδιά και να δημιουργήσετε εντολές μακροεντολών.

Keychron V6

Πιο προσαρμόσιμο

Με χρόνο και προσπάθεια, το Keychron V6 μπορεί να γίνει το πληκτρολόγιο των ονείρων σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε σχεδόν οποιαδήποτε πτυχή του, μέχρι τον αφρό της θήκης. Και επειδή υποστηρίζει μηχανικούς διακόπτες 3 και 5 ακίδων, έχετε έναν τεράστιο αριθμό επιλογών για να διαλέξετε.

Πλεονεκτήματα

 • Περιλαμβάνει ειδικά κουμπιά για Mac και Windows
 • Μπορεί να εναλλάσσει διακόπτες εν θερμώ χωρίς συγκόλληση
 • Υποστήριξη QMK/VIA
 • Τόσες πολλές επιλογές προσαρμογής

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να είναι τρομακτικό εάν είστε νέοι στα προσαρμοσμένα πληκτρολόγια

FAQ

Ε: Τα μηχανικά πληκτρολόγια είναι καλύτερα για πληκτρολόγηση;

Ναι, τα μηχανικά πληκτρολόγια θεωρούνται γενικά καλύτερα για πληκτρολόγηση.

Υπάρχουν δύο τύποι πληκτρολογίων: τα μεμβράνη και τα μηχανικά. Ονομάζονται ως τέτοια λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την καταγραφή ενός πληκτρολογίου—τα πληκτρολόγια μεμβράνης βασίζονται στην ηλεκτρική επαφή ενώ οι μηχανικοί διακόπτες βασίζονται σε έναν φυσικό μηχανισμό.

  Οι 10 καλύτερες αυτόματες ταΐστρες γάτας για το μωρό σας με γούνα αιλουροειδών

Είναι αυτή η θεμελιώδης διαφορά που κάνει τα μηχανικά πληκτρολόγια καλύτερα για πληκτρολόγηση λόγω των μηχανικών διακοπτών που έχουν ηχητική και πολύ αισθητή ανάδραση. Όταν πληκτρολογείτε σε ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κλειδί σας καταχωρείται.

Ε: Ποιοι είναι οι καλύτεροι μηχανικοί διακόπτες;

Κανένας μηχανικός διακόπτης δεν είναι καλύτερος από άλλον. εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση.

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι μηχανικών διακοπτών: απτικός, κρότος και γραμμικός ή, όπως συνήθως αναφέρονται, καφέ, μπλε και κόκκινοι, αντίστοιχα. Κάθε διακόπτης προσφέρει διαφορετικά επίπεδα κλικ και κλακ, ανατροφοδότηση και ενεργοποίηση. Ωστόσο, τα απτικά πλήκτρα μιας μάρκας μπορεί να μην ακούγονται ή να μην έχουν ίδια απόδοση με κάποια άλλη.

Εάν ο θόρυβος είναι ανησυχητικός, χρησιμοποιήστε απτικό ή γραμμικό. Αν θέλετε τα περισσότερα σχόλια, οι μηχανικοί διακόπτες είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Ε: Η Apple διαθέτει μηχανικά πληκτρολόγια;

Δυστυχώς όχι.

Τα μηχανικά πληκτρολόγια με την επωνυμία Apple δεν είναι πλέον σε εναλλαγή. Αυτό που διαθέτει η Apple – όπως το Magic Keyboard – είναι αυστηρά πληκτρολόγια μεμβράνης. Αν και είναι αναμφισβήτητα υψηλότερης ποιότητας και έχουν όμορφη αισθητική, ένα καλό μηχανικό πληκτρολόγιο θα έχει καλύτερη απόδοση από οποιοδήποτε από τα πληκτρολόγια μεμβράνης της Apple στην πληκτρολόγηση και τα παιχνίδια.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε πληκτρολόγιο με το Mac μου;

Ναι, σχεδόν οποιοδήποτε πληκτρολόγιο που συνδέετε σε Mac θα λειτουργεί άψογα, εκτός από μερικά ειδικά πλήκτρα. Αυτό ισχύει τόσο για ενσύρματα όσο και για ασύρματα πληκτρολόγια, Bluetooth ή όχι.

Ε: Υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός πληκτρολογίου Windows και ενός πληκτρολογίου Mac;

Από λειτουργική άποψη, τα πληκτρολόγια Windows και Mac είναι σχεδόν πανομοιότυπα, με τις κύριες διαφορές να είναι σε λίγα πλήκτρα. Εάν πατούσατε το πλήκτρο Windows ενώ χρησιμοποιείτε Mac, θα λειτουργούσε ως πλήκτρο Command. Τα πλήκτρα Fn, Ctrl και Alt βρίσκονται στην ίδια περιοχή αλλά αλλάζουν θέση μεταξύ τους. Επιπλέον, υπάρχουν μοναδικές συντομεύσεις πληκτρολογίου Mac που κατά τα άλλα είναι άχρηστες στα Windows και αντίστροφα.

Ε: Γιατί οι παίκτες προτιμούν τα μηχανικά πληκτρολόγια;

Σε σύγκριση με ένα πληκτρολόγιο μεμβράνης, τα μηχανικά πληκτρολόγια είναι ανώτερα ως προς την ανάδραση, τους διακόπτες, την καθυστέρηση εισόδου και τη δύναμη ενεργοποίησης τους. Οι μηχανικοί διακόπτες δεν μυρίζουν όταν τους πιέζετε, αλλά μάλλον αναπηδούν στη θέση τους, έτοιμοι για νέα είσοδο. Είναι ιδανικά και για πληκτρολόγηση. Αν σκοπεύετε να παίξετε παιχνίδια, ο οδηγός μας για τα καλύτερα πληκτρολόγια παιχνιδιών σίγουρα θα σας βοηθήσει!

Ε: Πώς μπορώ να κάνω το μηχανικό μου πληκτρολόγιο πιο αθόρυβο;

Ο απλούστερος τρόπος είναι να βάλετε ένα χτύπημα στο γραφείο κάτω από το πληκτρολόγιό σας – όσο πιο παχύ, τόσο το καλύτερο. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, σκεφτείτε να σκάσετε τα πλήκτρα και να εγκαταστήσετε από κάτω δακτυλίους o-ring, να αλλάξετε τον τύπο του διακόπτη ή να προσθέσετε ένα στρώμα αφρού στην πλακέτα. Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεκινήσετε με το δεξί πόδι επιλέγοντας από τα καλύτερα αθόρυβα πληκτρολόγια.