Τα καλύτερα αξεσουάρ Samsung Galaxy S24 του 2024

Με το νέο Samsung Galaxy S24 και ολόκληρη τη σειρά του έρχεται μια νέα γενιά αξεσουάρ. Είναι ένας καλός τρόπος για να εξατομικεύσετε το νέο σας smartphone πέρα ​​από μερικές ρυθμίσεις και υπόβαθρα και να ανεβάσετε την παραγωγικότητα του τηλεφώνου σας στο επόμενο επίπεδο. Χρειάζεστε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Πάρτε ένα power bank. Χρειάζεστε προστασία; Συνδυάστε μια θήκη τηλεφώνου. Και τόσα άλλα!

Spigen

Η Spigen πάντα το κάρφωσε όσον αφορά την αντοχή, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούσε θήκες που δεν είναι πολύ ογκώδεις ή δυσκίνητες. ο Το Spigen Ultra Hybrid είναι η συνέχεια της κληρονομιάς της μάρκας. Αυτό σημαίνει προστασία στρατιωτικού επιπέδου από πτώσεις, αλλά η Spigen έδωσε επίσης μεγαλύτερη προσοχή στις γωνίες προσθέτοντας μαξιλάρια αέρα.

Ενώ το Spigen Ultra Hybrid δεν διαθέτει προστατευτικό οθόνης, οι άκρες είναι ανυψωμένες έτσι, τουλάχιστον, η όψη του smartphone σας δεν θα χτυπήσει σε επίπεδο έδαφος. Εάν αυτό είναι ανησυχητικό, υπάρχουν πολλά προσιτά προστατευτικά οθόνης Galaxy S24 διαθέσιμα. Η θήκη είναι επίσης αρκετά λεπτή ώστε να μην παρεμποδίζει την ασύρματη φόρτιση και το PowerShare.

Spigen Ultra Hybrid για Galaxy S24

Καλύτερη θήκη Galaxy S24

Το Spigen Ultra Hybrid για Galaxy S24 παρέχει τον τέλειο συνδυασμό οικονομικής τιμής και λειτουργικότητας. Με τη μινιμαλιστική του εμφάνιση, την προστασία Military-Grade από πτώση και τη συμβατότητα με ασύρματη φόρτιση, είναι το ιδανικό ταίρι για το S24 σας.

Πλεονεκτήματα

 • Λεπτό και προσιτό
 • Επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση
 • Στερεή επιλογή χρωμάτων για να διαλέξετε
 • Ο σχεδιασμός προσφέρει πολύ καλή προστασία από πτώση

Μειονεκτήματα

 • Έλλειψη προστατευτικού οθόνης
 • Όχι τόσο προστατευτικό όσο οι σκληρές θήκες

Temdan

Μιλώντας για προστατευτικά οθόνης, ο συνδυασμός Temdan Case και Screen Protector είναι ένας υπέροχος τρόπος να επιδείξετε το ολοκαίνουργιο τηλέφωνό σας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύετε κάθε ίντσα του Samsung Galaxy S24. Ο συνδυασμός 2-σε-1 είναι καλά σφραγισμένος και διαθέτει πιστοποίηση IP68 σε σκόνη και αδιάβροχο. Μπορείτε να βυθίσετε το τηλέφωνό σας για 30 λεπτά σε δύο μέτρα νερού και θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Με σκληρή πλάτη, χοντρούς προφυλακτήρες και μαξιλάρια αέρα, η θήκη Temdan είναι επίσης αρκετά στιβαρή όταν πρόκειται για προστασία από πτώση. Ως μπόνους, υπάρχουν κορυφογραμμές κατά μήκος των πλευρών που βοηθούν στο κράτημα, μειώνοντας τελικά τις πιθανότητες να πέσει κατά λάθος το τηλέφωνό σας.

  Το iPad Pro ως εναλλακτικό υπολογιστή

Εάν έχετε ήδη πάρει μια θήκη Galaxy S24 και χρειάζεστε ένα πιο παραδοσιακό προστατευτικό οθόνης, το Natbook Screen Protector είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος.

Θήκη Temdan για Samsung Galaxy S24

Το καλύτερο προστατευτικό οθόνης Galaxy S24

$23 $30 Εξοικονομήστε $7

Η θήκη Temdan ξεπερνά το call of duty καθώς είναι ένα προστατευτικό οθόνης και θήκη 2 σε 1. Παρά τις παχιές άκρες και τα ανασηκωμένα κουμπιά του, εξακολουθεί να είναι πολύ λεπτό και ωστόσο προσφέρει εξαιρετική προστασία από πτώση, ειδικά γύρω από τις άκρες.

Πλεονεκτήματα

 • Προστατεύει ολόκληρο το τηλέφωνο
 • Αξιολόγηση αντοχής σε νερό και σκόνη IP68
 • Χοντρές άκρες, αλλά ακόμα λεπτές στο σχεδιασμό

Μειονεκτήματα

 • Το διαφανές μοντέλο δεν είναι αδιάβροχο

Μέγκαν Έλις / MakeUseOf

Αυτή η σχεδίαση που περιτυλίγεται σε ορισμένα ακουστικά, ενώ είναι ασφαλή, δεν είναι ακριβώς άνετη για όλους. Αν ψάχνετε για ακουστικά που είναι εξίσου ασφαλή, το Samsung Galaxy Buds 2 Pro δεν είναι καθόλου απίθανο. Υποστηρίζουν τόσο τρισδιάστατο ήχο όσο και ενεργή ακύρωση θορύβου, για να μην αναφέρουμε την ποιότητα ήχου στούντιο.

Αυτό που σίγουρα θα σας κερδίσει είναι το πόσο αποδεσμευμένο είναι το Samsung Galaxy Buds 2 Pro και όχι μόνο επειδή είναι ασύρματο. Για αρχή, η σύζευξή τους μέσω Bluetooth είναι σχεδόν στιγμιαία. Δεύτερον, σπάνια —αν ποτέ— πρέπει να σπάσετε το τηλέφωνό σας για να κάνετε μια προσαρμογή. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ακουστικά ανταποκρίνονται σε διάφορα χειριστήρια αφής, από την παράλειψη μουσικής έως την ένταση. Απενεργοποιεί ακόμη και το ANC (ενεργή ακύρωση θορύβου) όταν μιλάτε για να ακούσετε άλλους.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Τα καλύτερα ακουστικά για το Galaxy S24

170 $ 230 $ Εξοικονομήστε 60 $

Ασφαλές, άνετο και αδιάβροχο, το Samsung Galaxy Buds 2 Pro είναι εξαιρετικό σχεδόν σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν ιδρώνετε στο γυμναστήριο. Η τεχνολογία ANC του είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακή, αποκλείοντας ανεπιθύμητους ήχους και απενεργοποιώντας κάθε φορά που σας πιάνουν οι συνομιλίες.

  Πώς να δημιουργήσετε έναν πίνακα ελέγχου μάρκετινγκ στο Power BI

Πλεονεκτήματα

 • Διαισθητικά χειριστήρια αφής
 • Ασφαλές και άνετο
 • Αξιολόγηση αντοχής στο νερό IPX7
 • Απενεργοποιεί την ενεργή ακύρωση θορύβου όταν ξεκινάτε να μιλάτε

Μειονεκτήματα

 • Ο ήχος 24-bit περιορίζεται σε συσκευές Samsung

Samsung

Εφόσον το Samsung Galaxy S24 διαθέτει ασύρματη φόρτιση, γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε; Με το Samsung 15W Wireless Charger Duo, όχι μόνο μπορείτε να φορτίσετε το smartphone σας, αλλά και άλλες συσκευές, όπως το Samsung Galaxy Watch 6. Εάν φορτίζετε το τηλέφωνό σας με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγετε εντελώς τη φθορά που συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε ένα παραδοσιακό καλώδιο φόρτισης.

Επίσης, δεν χάνετε κανένα χαρακτηριστικό ενός παραδοσιακού μπλοκ φόρτισης. Μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από τη γρήγορη φόρτιση, αν και στα 15W σε αντίθεση με τα 25W. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με τα καλώδια—απλώς ρίχνετε το Galaxy S24 στην επιφάνεια και η συσκευή κάνει τα υπόλοιπα. Διαθέτει ακόμη και ανεμιστήρα ψύξης για να διατηρεί τα πάντα δροσερά και ένδειξη LED για πότε φορτίζει.

Samsung 15W Wireless Charger Duo

Ο καλύτερος ασύρματος φορτιστής για το Galaxy S24

Ο ασύρματος φορτιστής 15W της Samsung σάς δίνει την επιλογή να «κόψετε το καλώδιο», ας πούμε, εκμεταλλευόμενοι πλήρως την ασύρματη φόρτιση του Galaxy S24. Και με το πόσο μικρό και συμπαγές είναι, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε ένα σπίτι για αυτό.

Πλεονεκτήματα

 • Ταιριάζει εύκολα σε μικρούς χώρους
 • Φορτίζει δύο συσκευές ταυτόχρονα
 • Η ένδειξη LED σάς ενημερώνει πότε φορτίζεται ή εάν υπάρχει πρόβλημα

Μειονεκτήματα

 • Η γρήγορη φόρτιση περιορίζεται στα 15 W

Anker

Η μπαταρία του Samsung Galaxy S24 είναι αισθητά καλύτερη από την προηγούμενη γενιά και θα σας κάνει να περάσετε μια ολόκληρη βάρδια χωρίς να χρειάζεται φόρτιση. Ωστόσο, όταν δεν υπάρχει πρίζα στον ορίζοντα, το Anker Nano Power Bank μπορεί να είναι σωτήριο σε μια δύσκολη κατάσταση. Και το καλύτερο μέρος; Χωράει στην παλάμη του χεριού σας, καθιστώντας το απίστευτα βολικό όπου κι αν πάτε.

Όντας ελαφρύ και έχοντας ενσωματωμένο USB-C, μπορείτε απλά να τοποθετήσετε το Anker Nano Power Bank στο τηλέφωνό σας και να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Το πιο σημαντικό, έχει μια αξιοσέβαστη χωρητικότητα 5.000 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 22,5 W, η οποία φτάνει περίπου τη μισή πλήρη φόρτιση. Μπορεί να είναι μικρό, αλλά σίγουρα είναι πανίσχυρο.

  Διορθώστε το Unity Web Player που δεν λειτουργεί

Anker Nano Power Bank (Τύπος-C)

Το καλύτερο Power Bank για το Galaxy S24

Το Anker Nano Power Bank είναι ο ορισμός του «μικρού αλλά πανίσχυρου». Το μέγεθος της τσέπης και η χωρητικότητα 5.000 mAh το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για να γεμίσετε το Galaxy S24 σας όταν βρίσκεστε σε δύσκολη θέση.

Πλεονεκτήματα

 • Σε μέγεθος τσέπης
 • Γρήγορη φόρτιση 22,5 W
 • Καλή χωρητικότητα μπαταρίας για το μέγεθός της
 • Προμηθευτός

Μειονεκτήματα

 • Δεν θα φορτίσει το τηλέφωνό σας σε πλήρη χωρητικότητα

FAQ

Ε: Το Galaxy S24 συνοδεύεται από φορτιστή τοίχου;

Όχι, το Samsung Galaxy S24 δεν περιλαμβάνει φορτιστή τοίχου, αν και εξακολουθείτε να έχετε τουλάχιστον ένα καλώδιο φόρτισης USB-C.

Ε: Το Galaxy S24 διαθέτει υποδοχή ακουστικών;

Όχι, το Samsung Galaxy S24 δεν διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών, μια δυνατότητα που η εταιρεία απέρριψε με τις ναυαρχίδες της από το Galaxy S20. Δεν είστε χωρίς επιλογές, όμως. είτε πάρτε έναν προσαρμογέα 3,5 mm σε USB-C είτε αγοράστε ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά.

Ε: Χρειάζεται να χρησιμοποιήσω το Galaxy Buds με το Galaxy S24;

Όχι, ενώ τα Galaxy Buds και τα πιο πρόσφατα Galaxy Buds 2 Pro είναι αρκετά εντυπωσιακά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε ζευγάρι θέλετε. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, μεταβείτε στον οδηγό μας για τα καλύτερα αληθινά ασύρματα ακουστικά για μερικές ιδέες. Ωστόσο, τα ακουστικά της Samsung περιλαμβάνουν λειτουργίες που είναι αποκλειστικά διαθέσιμες με τα smartphone της Samsung.

Ε: Τι ισχύ χρειάζομαι για τον φορτιστή μου Galaxy S24 για να φορτίζει καλύτερα;

Για να φορτίσετε το Samsung Galaxy S24 σας με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο, χρειάζεστε έναν φορτιστή που αποδίδει 25 W, που είναι επίσης το μέγιστο που υποστηρίζει το τηλέφωνο για γρήγορη φόρτιση. Μπορείτε να περιμένετε να φορτίσετε την μπαταρία στο 50 τοις εκατό σε 30 λεπτά.