Τα καλύτερα αξεσουάρ πικάπ για τους λάτρεις του βινυλίου

Τα CD αντικατέστησαν αρχικά τις κασέτες και το βινύλιο στη δεκαετία του ’90 επειδή ακούγονταν καλύτερα και ήταν πιο εύκολο να τα φροντίσεις. Το τελευταίο είναι αναμφίβολα αλήθεια. Το βινύλιο χρειάζεται κάποια φροντίδα. Ωστόσο, με αυτή τη φροντίδα, ανταμείβεσαι με πλούσιους και ζεστούς ήχους που απουσιάζουν από τα CD.

Αφού έχετε το πικάπ και τους αγαπημένους σας δίσκους βινυλίου, τι άλλο χρειάζεστε για να διατηρήσετε τους δίσκους σας να ακούγονται υπέροχοι και σε καλή κατάσταση; Υπάρχουν πολλά αξεσουάρ πικάπ που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμπειρία σας, από ακουστικά μέχρι ενισχυτές.

Εδώ είναι τα καλύτερα αξεσουάρ πικάπ που είναι διαθέσιμα σήμερα.

Τα κορυφαία αξεσουάρ μας για πικάπ για το 2023

Goldring E3 Phono Cartridge

Καλύτερο Συνολικά

Μια κασέτα Phono σε αρχικό επίπεδο ποιότητας που παρέχει εξαιρετικό ήχο

Ένα ποιοτικό φυσίγγιο είναι ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ που μπορεί να αγοράσει ένας φανατικός βινύλιος. Η Goldring παράγει μερικά από τα καλύτερα και η κασέτα κινούμενου μαγνήτη E3 είναι μια εξαιρετική επιλογή για πικάπ στην προσιτή έως μεσαία κατηγορία τιμών. Τοποθετείται εύκολα και προσφέρει έναν καλά ισορροπημένο ήχο με καλά μπάσα, εκφραστικά φωνητικά και λεπτομερείς ψηλές.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολο στην εφαρμογή
 • Καλά ισορροπημένος ήχος
 • Πυγμάχος ελαφρού βάρους
 • Προμηθευτός

Μειονεκτήματα

 • Όχι τόσο ανθεκτικά όσο τα premium φυσίγγια

Η Goldstone κατασκευάζει φυσίγγια υψηλής ποιότητας εδώ και δεκαετίες. Παρέχει επιλογές σε όλη την κλίμακα τιμών, από φιλικό προς τον προϋπολογισμό έως πολυτέλεια. Η αρχική κασέτα E3 είναι προσιτή αλλά προσφέρει τους ισορροπημένους ήχους για τους οποίους είναι γνωστή η εταιρεία. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για να το συνδυάσετε με ένα πικάπ που ταιριάζει στην τιμή, επομένως αυτό είναι το φυσίγγιο που πρέπει να χρησιμοποιήσετε εάν έχετε ένα προσιτό έως μεσαίο κατάστρωμα.

Το E3 διαθέτει πρόβολο αλουμινίου με σούπερ ελλειπτικό άκρο 0,3 x 0,7 mil. Το κάτω άκρο του φυσιγγίου είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό βιολετί χρώμα που το διακρίνει από τα αδέρφια E1 και E2. Είναι σχετικά ελαφρύ στα 0,24 oz και διατηρεί σταθερή παρακολούθηση στα 2,0 γραμμάρια.

Η ποιότητα του ήχου είναι καλά ισορροπημένη και ελεγχόμενη. Οι χαμηλές συχνότητες έχουν καλό επίπεδο ενέργειας αλλά χωρίς την πρόσθετη δύναμη που μπορούν να προσφέρουν περισσότερες επιλογές premium. Τα μεσαία δίνουν στα φωνητικά βάθος και συναίσθημα, ενώ τα ψηλά είναι λεπτομερή. Συνολικά, υπάρχουν περισσότερες premium επιλογές από την Goldring με ήχο για να κρατήσουν χαρούμενο και τον πιο φασαριόζικο ακουστικό, αλλά το E3 είναι από τις καλύτερες επιλογές για τους περισσότερους λάτρεις του βινυλίου.

Sony WH-1000XM5

Τα καλύτερα ακουστικά

Αδιάκοπο Vinyl Joy με Ποιοτικό ANC

$348 $400 Εξοικονομήστε
$52

Ένα ζευγάρι ακουστικά ακύρωσης θορύβου διασφαλίζει ότι μπορείτε να εστιάσετε πλήρως στους πολύτιμους δίσκους βινυλίου σας. Τα αναβαθμισμένα Sony WH-1000XM5 προσφέρουν σημαντικά καλύτερη ποιότητα ήχου από τους προκατόχους τους, τα WH-1000XM4. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστα όταν ακούτε μουσική με μπάσο και προσφέρουν επίπεδα άνεσης ασυναγώνιστα στη σημερινή αγορά ακουστικών. Αποτελούν το ιδανικό σετ κουτιών για ολοήμερες συνεδρίες ακρόασης βινυλίου.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά άνετο
 • Εξαιρετικό ANC
 • Εξαιρετική ποιότητα ήχου, ειδικά για μπάσο είδη
 • Καλή διάρκεια μπαταρίας

Το να εκτιμάτε τους δίσκους βινυλίου σας είναι ακόμη καλύτερο όταν μπορείτε να αποκλείσετε τον θόρυβο και τη φασαρία του έξω κόσμου. Ακουστικά ακύρωσης θορύβου, όπως ένα ζευγάρι κουτιά Sony WH-1000XM5, θα σας βοηθήσουν πολύ να περιπλανηθείτε σε αυτήν την τρύπα του κουνελιού της ευδαιμονίας του βινυλίου.

Με την έντονη ανταπόκρισή τους στο μπάσο, το να βγάλεις αυτούς τους παλιούς δίσκους soul, funk και reggae είναι μια χαρά. Για πιο μοντέρνα μουσική, αυτά τα ακουστικά δίνουν σε house, drum and bass, techno, hip-hop και άλλα είδη κορεσμένων χαμηλών συχνοτήτων ό,τι χρειάζονται. Οι ακουστικόφιλοι θα εκτιμήσουν το εύρος συχνοτήτων από 4Hz έως 40kHz. Ωστόσο, μπορεί να αισθάνονται λίγο απογοητευμένοι που η θύρα USB-C προορίζεται μόνο για φόρτιση και δεν προσφέρει ενσύρματη ψηφιακή αναπαραγωγή.

Μπορείτε να αφιερώσετε μια ολόκληρη μέρα για να ξεπεράσετε και αυτή τη συλλογή βινυλίων. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 30 ώρες με το ANC ενεργοποιημένο (40 ώρες με απενεργοποιημένο), επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε για μια ολόκληρη μέρα. Εάν ακούτε επίσης εν κινήσει, το ANC προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας, εξασφαλίζοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα είτε περπατάτε σε πολυσύχναστους δρόμους είτε ταξιδεύετε σε τρένο ή αεροπλάνο. Ωστόσο, η εναλλαγή στη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος είναι σίγουρα ενδεδειγμένη όταν περπατάτε σε πολυσύχναστους δρόμους.

Η άνεση αυτών των κουτιών συμβάλλει επίσης στην παρατεταμένη ημέρα ακρόασης των δίσκων σας. Τα ακουστικά αφρού μνήμης και η ζώνη κεφαλής είναι μαλακά και καλυμμένα με ψεύτικο δέρμα, με το λουράκι να προσφέρει έναν απαλό αλλά σταθερό σφιγκτήρα. Είναι από τα πιο άνετα ακουστικά που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή.

Digitnow Stylus Force Gauge

Το πιο προσιτό

Ένα προσιτό, εύχρηστο gadget για τη διασφάλιση της μακροζωίας του βινυλίου

$12 $18 Εξοικονομήστε
$6

Ο μετρητής δύναμης γραφίδας είναι ένα εύχρηστο και προσιτό αξεσουάρ για τους λάτρεις του βινυλίου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διασφαλίσετε ότι εφαρμόζετε τη βέλτιστη δύναμη παρακολούθησης στα αρχεία σας. Είναι απλό στη χρήση και διαρκεί πολύ, ενώ παράλληλα εγγυάται τη μακροζωία της συλλογής βινυλίων σας.

Πλεονεκτήματα

 • Ακριβείς μετρήσεις
 • Χωρητικότητα 5 γραμμαρίων
 • Προμηθευτός
 • Ευανάγνωστη οθόνη LCD
 • Προστατευτική θήκη από συνθετικό δέρμα

Για να διατηρήσετε τη μακροζωία του βινυλίου και της γραφίδας σας, πρέπει να διασφαλίσετε ότι εφαρμόζεται η σωστή δύναμη παρακολούθησης. Θα διαπιστώσετε ότι η ποιότητα του ήχου είναι σε κίνδυνο εάν είναι πολύ χαμηλή. Ωστόσο, εάν είναι πολύ ελαφρύ, διατρέχετε τον κίνδυνο να περάσει η γραφίδα κατά μήκος του δίσκου, κάτι που δεν θα είναι ευχάριστο ούτε για τη γραφίδα ούτε για τους πολύτιμους δίσκους βινυλίου σας. Η επένδυση σε ένα οικονομικό μετρητή δύναμης γραφίδας θα σας δώσει τα καλύτερα και ευκολότερα αποτελέσματα.

Θα χρειαστεί να γνωρίζετε τη σύσταση του κατασκευαστή του φυσιγγίου σχετικά με τη δύναμη. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη γραφίδα στο μανόμετρο και ρυθμίστε το αντίβαρο στον τόνοπλισμό, εάν χρειάζεται. Στη συνέχεια, μπορείτε απλά να ελέγχετε και να διατηρείτε την πίεση κάθε τόσο για υγιές και χαρούμενο βινύλιο.

Ο μετρητής δύναμης γραφίδας Digitnow διαθέτει ευανάγνωστη, μπλε οθόνη LCD και μετρήσεις υψηλής ακρίβειας έως και πέντε γραμμάρια. Με τη συνιστώμενη δύναμη για τις περισσότερες γραφίδες να πέφτει μεταξύ ενός και τριών γραμμαρίων, αυτός ο μετρητής θα δίνει ακριβείς μετρήσεις κάθε φορά και είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που δεν θα σπάσει τα χρήματα.

Rega Research Fono MM Mk5 Phono Stage

Καλύτερη Φωνο Σκηνή

Μια εξωτερική σκηνή Phono για την αναζωογόνηση του ήχου βινυλίου

Μια εξωτερική σκηνή phono είναι μια καλή ιδέα εάν το πικάπ σας είναι κατώτερης ποιότητας ή δεν έχει ενσωματωμένο. Το Rega Research Fono MM Mk5 προσφέρει έντονες, δυνατές χαμηλές συχνότητες με εκφραστικά φωνητικά και λεπτομερείς ψηλές. Είναι ένας απλός, συμπαγής προενισχυτής με μινιμαλιστικό σχεδιασμό που θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος φίλος του πικάπ σας.

Πλεονεκτήματα

 • Καλή απόκριση στα μπάσα
 • Ζωντανοί τόνοι
 • Στιβαρή κατασκευή
 • Καλή τιμή

Μειονεκτήματα

 • Λείπει χαρακτηριστικά
 • Ελάχιστη συνδεσιμότητα
 • Ασυμβίβαστο με φυσίγγια κινούμενου πηνίου

Το πικάπ σας μπορεί να μην έχει ήδη ενσωματωμένο phono stage ή μπορεί να έχει κατώτερη ποιότητα. Και στις δύο περιπτώσεις, θα εξυπηρετηθείτε καλύτερα αγοράζοντας μια πρώτης τάξεως εξωτερική σκηνή phono. Με το Rega Fono Moving Magnet Mk5, θα έχετε έναν προενισχυτή που αποδίδει σχεδόν σε επίπεδο premium αλλά σε πιο συμφέρουσα τιμή.

Είναι μικρό, συμπαγές και σχετικά ελαφρύ και μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε μακριά από το οπτικό σας πεδίο. Προσφέρει περιορισμένες δυνατότητες και επιλογές συνδεσιμότητας, με απλές εισόδους και εξόδους RCA και κουμπί λειτουργίας. Ωστόσο, ξεπερνά το βάρος του σε όρους κατασκευής και ήχου για ένα σε αυτό το εύρος τιμών.

Το μπάσο είναι σφιχτό και σφιχτό χωρίς να είναι υπερβολικό, ενώ οδηγεί ρευστά τη γεμάτη ενέργεια μουσική αποκαλύπτοντας μικρές λεπτομέρειες και αποχρώσεις. Υπάρχουν περισσότεροι premium προενισχυτές phono με ευρύτερα και πιο ευρύχωρα στάδια ήχου, αλλά το Rega Research Fono MM Mk 5 επιτυγχάνει περισσότερα από αποδεκτά αποτελέσματα που θα δυσκολευτείτε να βελτιώσετε σε αυτήν την τιμή.

Denon PMA-600NE Power Amp

Καλύτερος ενισχυτής ισχύος

Ενισχυτής ισχύος με ενσωματωμένο προενισχυτή και DAC

450 $ 499 $ Εξοικονομήστε
$49

Θα χρειαστείτε έναν ενισχυτή ισχύος για να ενισχύσετε το σήμα από τη φωνητική σας σκηνή. Ωστόσο, το Denon PMA-600NE απλοποιεί τη διαδικασία με την ενσωμάτωση ενός. Μπορεί να οδηγήσει ηχεία έως και 70 W ανά κανάλι και βελτιώνει την απόλαυσή σας στο βινύλιο δέκα φορές. Για ψηφιακό περιεχόμενο, διαθέτει επίσης DAC υψηλής ανάλυσης 24 bit/192 kHz.

Πλεονεκτήματα

 • Απλή, στιβαρή κατασκευή
 • Ισχύς 70 W ανά κανάλι
 • Εξαιρετικός ήχος για βινύλιο
 • Ενσωματωμένος προενισχυτής και DAC
 • EQ μπάσων και πρίμων

Μειονεκτήματα

 • Κακώς σχεδιασμένο τηλεχειριστήριο

Ένα phono stage από μόνο του δεν αρκεί για να οδηγήσει τα ηχεία σας. Για αυτήν την εργασία, χρειάζεστε έναν ποιοτικό ενισχυτή ισχύος. Ο ενισχυτής ισχύος είναι το τελευταίο στάδιο της βελτίωσης του ήχου πριν φτάσει στα ηχεία και στα αφτιά σας.

Ωστόσο, πολλοί ενισχυτές ισχύος έχουν ενσωματωμένα στάδια phono, όπως ο ενσωματωμένος ενισχυτής Denon PMA-600NE. Βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ήχου του βινυλίου που προέρχεται από μια κασέτα κινούμενου μαγνήτη. Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε όλες τις ψηφιακές εισόδους χρησιμοποιώντας την αναλογική λειτουργία. Αυτή η λειτουργία μειώνει τον θόρυβο και την παραμόρφωση του περιβάλλοντος και οδηγεί την ποιότητα του ήχου σε άλλο επίπεδο.

Το PMA-600NE είναι συμβατό με μεγάλη γκάμα ηχείων και τα οδηγεί στα 70W ανά κανάλι. Το ενσωματωμένο DAC 24-bit/192 kHz σάς επιτρέπει επίσης να απολαμβάνετε την υψηλότερη ποιότητα ήχου από ψηφιακές μορφές. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε τους ήχους με περιστροφικά χειριστήρια μπάσων και πρίμων.

Μηχάνημα καθαρισμού δίσκων Pro-Ject VC-SU ALU

Το καλύτερο για τον καθαρισμό

Ένα στιβαρό και αποτελεσματικό μηχάνημα καθαρισμού για τα αρχεία σας

Ένα μηχάνημα καθαρισμού δίσκων είναι απαραίτητο για να προσθέσετε μακροζωία στους δίσκους σας. Επιπλέον, το φρεσκοκαθαρισμένο βινύλιο είναι απαλλαγμένο από επιφανειακό θόρυβο, βελτιώνει τη διαύγεια και βελτιώνει τις λεπτομέρειες. Δεν είναι μόνο για ακουστικόφιλους. Οι αρχάριοι στον κόσμο του βινυλίου πρέπει επίσης να δείχνουν αγάπη στους δίσκους τους. Είναι ένα στιβαρό και ανθεκτικό μηχάνημα που λειτουργεί αθόρυβα και αποτελεσματικά.

Πλεονεκτήματα

 • Παρατείνει τη διάρκεια ζωής της γραφίδας
 • Σούπερ γρήγορο αλλά λεπτό καθάρισμα
 • Κινητήρας μεγάλης διάρκειας ζωής
 • Στιβαρή κατασκευή από αλουμίνιο

Μειονεκτήματα

 • Πρέπει να αγοράσετε έναν επιπλέον βραχίονα για δίσκους 7 ιντσών

Όσον αφορά τη φροντίδα, ένα μηχάνημα καθαρισμού δίσκων είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη συλλογή αξεσουάρ κάθε λάτρης του βινυλίου. Το μηχάνημα καθαρισμού δίσκων Project VC-SU ALU δεν γοητεύει ακριβώς με το όνομά του, αλλά με τις επιδόσεις του.

Είτε νέος στη συλλογή βινυλίων είτε έμπειρος επαγγελματίας, αυτό το μηχάνημα θα δώσει στους δίσκους και στις γραφίδες σας πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, η εμπειρία ακρόασης θα βελτιωθεί δέκα φορές. Ο ανθεκτικός βραχίονας αναρρόφησης απορροφά όλο το υγρό καθαρισμού σε μία ή δύο απλές περιστροφές, καθαρίζοντας απαλά αλλά σε βάθος τις αυλακώσεις. Το αποτέλεσμα είναι μια βελτιωμένη εμπειρία ακρόασης χωρίς επιφανειακό θόρυβο.

Ο κινητήρας μεγάλης διάρκειας και το σώμα από αλουμίνιο υψηλής αντοχής προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής που διασφαλίζει ότι το μηχάνημά σας θα καθαρίζει τα αρχεία σας για τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, καταφέρνει να είναι ελαφρύτερο από τις προηγούμενες επαναλήψεις και με θόρυβο λειτουργίας 86 ντεσιμπέλ, είναι επίσης πιο αθόρυβο.

Ένα άλλο πλεονέκτημα, ειδικά για αυτούς τους μακροχρόνιους γκουρού του βινυλίου, είναι ότι αυτό το μηχάνημα θα καθαρίσει και τα shellac 78 σας. Ωστόσο, για να καθαρίσετε δίσκους 7 ιντσών, πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά έναν άλλο βραχίονα κενού.

QED Reference Audio 40 Διασυνδέεται

Καλύτερες διασυνδέσεις

Premium Διασυνδέεται για να αναδείξει τις κρυφές λεπτομέρειες

Οι ποιοτικές διασυνδέσεις είναι ένα άλλο ζωτικής σημασίας γρανάζι για την επίτευξη ευδαιμονίας ήχου βινυλίου. Οι διασυνδέσεις QED Reference Audio 40 μπορεί να είναι ακριβές, αλλά είναι εκεί πάνω με τα καλύτερα. Θα συμβάλουν στην αποκάλυψη κρυφών λεπτομερειών στα αρχεία σας που δεν θα είχατε ακούσει ποτέ με κατώτερες διασυνδέσεις.

Πλεονεκτήματα

 • Η τεχνολογία Analoc2 βελτιώνει τον μικροχρονισμό
 • Το διηλεκτρικό αφρώδες πολυαιθυλένιο διατηρεί την ενέργεια του ηχητικού σήματος
 • Συμπληρωματική τεχνολογία αγωγών
 • Επίχρυσα βύσματα RCA
 • Χαμηλό θόρυβο

Μειονεκτήματα

 • Τα καλώδια έχουν μήκος μόνο δύο πόδια

Ένας άλλος τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες ήχου του πικάπ σας είναι να χρησιμοποιήσετε καλώδια ήχου premium. Με τις χαμηλής ποιότητας διασυνδέσεις αναμφισβήτητα τον μεγαλύτερο ένοχο για την κακή ποιότητα ήχου, η προκύπτουσα στροφή προς την ηχητική ευδαιμονία με αυτές τις εξαιρετικές διασυνδέσεις θα δικαιολογήσει την τιμή.

Υπάρχουν εγγεγραμμένοι ήχοι που υπάρχουν αλλά δεν ακούγονται ποτέ πλήρως όταν χρησιμοποιείτε τα περισσότερα συστήματα ήχου. Μπορείτε να το διορθώσετε με αυτές τις εξαιρετικές διασυνδέσεις QED Reference Audio 40. Οι διακριτικές αντήχηση και τα κύμβαλα που σφυρίζουν έρχονται από μόνα τους για να δώσουν έναν πιο καθηλωτικό ήχο και μια πινελιά λεπτομέρειας που διαφορετικά μπορεί να λείπει.

Αυτές οι διασυνδέσεις βελτιώνουν την ποιότητα του ήχου χρησιμοποιώντας δύο αγωγούς με διαφορετικές διαμέτρους. Η QED ισχυρίζεται ότι αυτό αποτρέπει την κηλίδωση του χρόνου, προσφέροντας σήματα υψηλής συχνότητας μια δευτερεύουσα διαδρομή. Επιπλέον, οι επιχρυσωμένοι αγωγοί χαλκού που διαθέτουν η τεχνολογία Analoc2 μειώνουν τα δινορεύματα που επηρεάζουν τον μικροχρονισμό των ηχητικών σημάτων.

Εν ολίγοις, αυτές οι διασυνδέσεις θα είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ στην αναζήτησή σας για τελειότητα ήχου.

Ποια αξεσουάρ πικάπ είναι καλά για εσάς;

Οι ακουστικόφιλοι απαιτούν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και συχνά αγνοούν την τιμή του εξοπλισμού και των αξεσουάρ που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν ηχητική νιρβάνα. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς δεν θέλουμε να πληρώσουμε τις τιμές που κάνουν. Και ας είμαστε ειλικρινείς, μπορεί να είστε λάτρης του βινυλίου, αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να ακούσουμε ακριβώς τι κάνει ο έμπειρος audiophile. Από αυτή την άποψη, δεν είναι απαραίτητο να πληρώσετε υπερβολικά για αξεσουάρ πικάπ.

Η φροντίδα της συλλογής σας είναι τόσο σημαντική όσο και η λήψη του τέλειου ήχου. Αξεσουάρ όπως το Digitnow Stylus Force Gauge και το Pro-Ject VC-SU ALU Record Cleaning Machine διασφαλίζουν ότι το βινύλιο σας έχει μακροζωία και συμβάλλει επίσης στη βελτιωμένη ποιότητα ήχου.

Αλλά, φυσικά, το να ακούς τη συλλογή βινυλίων σου είναι η μεγαλύτερη χαρά να έχεις ένα πικάπ. Ένα ποιοτικό σετ ακουστικών είναι επιτακτική ανάγκη. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο ακρόασης, η ενεργή ακύρωση θορύβου στα ακουστικά είναι μια πολυτέλεια που πολλοί δεν μπορούν να κάνουν χωρίς. Τα ακουστικά Sony WH-1000XM5 ANC προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και κορυφαία στην κατηγορία ακύρωση θορύβου.

Ωστόσο, ορισμένα αξεσουάρ παρέχουν αξιοσημείωτη βελτίωση του ήχου. Ένα εξαιρετικό φυσίγγιο είναι μια καλή αρχή. Για αρχάριους και noobs από βινύλιο, το Goldring E3 Phono Cartridge είναι μια ιδανική αρχική επιλογή. Καθώς τα αυτιά σας προσαρμόζονται στις λεπτές λεπτομέρειες, μπορείτε να ανεβείτε στον κόσμο των κασετών καθώς εκτοξεύετε περισσότερα πικάπ υψηλής ποιότητας. Αλλά για τους περισσότερους, το E3 είναι ένα εξαιρετικό φυσίγγιο.

Goldring E3 Phono Cartridge

Καλύτερο Συνολικά

Μια κασέτα Phono σε αρχικό επίπεδο ποιότητας που παρέχει εξαιρετικό ήχο

Ένα ποιοτικό φυσίγγιο είναι ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ που μπορεί να αγοράσει ένας φανατικός βινύλιος. Η Goldring παράγει μερικά από τα καλύτερα και η κασέτα κινούμενου μαγνήτη E3 είναι μια εξαιρετική επιλογή για πικάπ στην προσιτή έως μεσαία κατηγορία τιμών. Τοποθετείται εύκολα και προσφέρει έναν καλά ισορροπημένο ήχο με καλά μπάσα, εκφραστικά φωνητικά και λεπτομερείς ψηλές.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολο στην εφαρμογή
 • Καλά ισορροπημένος ήχος
 • Πυγμάχος ελαφρού βάρους
 • Προμηθευτός

Μειονεκτήματα

 • Όχι τόσο ανθεκτικά όσο τα premium φυσίγγια
  10 καλύτερος εξοπλισμός τηλεδιάσκεψης για μικρές επιχειρήσεις [2023]