Συνεχίστε με το νέο ηχείο Bluetooth Malibu της Urbanista

Τα ηχεία Bluetooth είναι παντού, οπότε το να ξεχωρίζετε από το πλήθος απαιτεί λίγη προσπάθεια. Η Urbanista, με τις συσκευές ήχου που τροφοδοτούνται με ηλιακή ενέργεια, ταιριάζει σε αυτόν τον λογαριασμό και κυκλοφόρησε το πρώτο ηχείο Bluetooth με ηλιακή φόρτιση Powerfoyle στον κόσμο, ένα ηχείο εξαιρετικής εμφάνισης που θα συνεχίσει να λειτουργεί όσο είναι εκτεθειμένο στο φως—σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Η Urbanista λανσάρει το αδιάβροχο ηλιακό ηχείο Malibu

Το νέο Urbanista Malibu είναι ένα αδιάβροχο ηχείο Bluetooth με ηλιακή φόρτιση. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία ηλιακών κυψελών Powerfoyle της Urbanista για φόρτιση σχεδόν σε οποιοδήποτε επίπεδο φωτισμού, είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο, πράγμα που σημαίνει ότι τα προϊόντα ήχου της σπάνια τελειώνουν από μπαταρία. Και για όποιον χρησιμοποιεί ασύρματη τεχνολογία, ο πόνος του να ξεμείνεις από μπαταρία όταν δεν το θέλεις είναι πολύ πραγματικός.

Πίστωση εικόνας: Gavin Phillips/MakeUseOf

Παρόμοια με το Urbanista Phoenix που εξετάσαμε, το Urbanista Malibu μπορεί να φορτίσει και με φως εσωτερικού χώρου. Θα έχετε καλύτερα ποσοστά μετατροπής σε εξωτερικούς χώρους με άμεσο ηλιακό φως, όπως θα κάνατε με όλα τα ηλιακά πάνελ, αλλά η επιλογή να κρατάτε το Malibu φορτισμένο χωρίς να φτάσετε σε πρίζα σε εσωτερικούς χώρους είναι πολύ βολική.

  Το MacBook δεν εισέρχεται σε κατάσταση αναμονής όταν το καπάκι είναι κλειστό; 6 Διορθώσεις για δοκιμή

Η Urbanista έχει επικεντρωθεί στη βιωσιμότητα και με άλλους τρόπους. Το Malibu έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από ανακυκλωμένο πλαστικό και άλλα υλικά, ενώ το ηχείο με πιστοποίηση IP67 είναι πλήρως αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη—ιδανικό για χρήση ενώ βρίσκεστε έξω, στην παραλία, στην πισίνα κ.λπ. Ακόμα καλύτερα, το Urbanista Malibu επιπλέει, όπως επιβεβαιώθηκε από την ομάδα Urbanista εδώ στην IFA 2023, με πολλά πλάνα από το Malibu να βυθίζεται μέσα και έξω από μια πισίνα. Θα κινδύνευα, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες τεχνολογίες, να πάτε και να ρίξετε το Malibu στη θάλασσα, καθώς το αλμυρό νερό είναι ένα διαφορετικό ζήτημα, αλλά είναι παρήγορο να γνωρίζετε ότι το ηχείο σας δεν θα πεθάνει εάν κάποιος το στείλει κατά λάθος στο ποτό .

  5 Καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας cloud για την αγορά της Μέσης Ανατολής

Πίστωση εικόνας: Gavin Phillips/MakeUseOf

Εύκολα, το Urbanista Malibu συνοδεύεται από μια συνοδευτική εφαρμογή, την οποία δεν προσφέρουν αρκετά ηχεία Bluetooth. Η εφαρμογή Urbanista διαθέτει ένα πλήρως προσαρμόσιμο EQ που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το ηχείο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, καθώς και ιστορικούς δείκτες απόδοσης μπαταρίας. Αν και αυτό μπορεί να μην ακούγεται σαν χαρακτηριστικό “δολοφόνος”, το να γνωρίζετε πόσο θα διαρκέσει το ηχείο σας με βάση τις προηγούμενες εξόδους του είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της αναπαραγωγής της μουσικής όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η εφαρμογή βρίσκεται επίσης υπό ανάπτυξη, με νέες δυνατότητες να αναπτύσσονται πριν από την πλήρη κυκλοφορία του Malibu τον Οκτώβριο. Η εφαρμογή θα διαθέτει επίσης μια επιλογή που σας επιτρέπει να μεταβείτε σε λειτουργία “χαμηλού προφίλ” που μειώνει το συνολικό προφίλ ήχου (π.χ. ρίχνει τα μπάσα, μειώνει την ένταση με ένα άγγιγμα κ.λπ.), αλλά σας δίνει άλλες 20 ώρες αναπαραγωγής (για έως και 40 ώρες συνολικά).

Δεν είναι περίεργο που η Urbanista Malibu κέρδισε το βραβείο Best Tech in Show από το MakeUseOf.

  Πώς να δημιουργήσετε μια εφαρμογή Finder Συνταγών χρησιμοποιώντας Python

Μην ξεμείνετε ποτέ ξανά από μπαταρία

Τώρα, το Urbanista Malibu βαθμολογείται για 20 ώρες αναπαραγωγής. Αυτός ο αριθμός προέρχεται από τη δοκιμή του Malibu σε ένα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς καμία πηγή φωτός για τη φόρτιση της μπαταρίας. Αλλά όταν το ηλιακό πάνελ φόρτισης Powerfoyle του Malibu βλέπει το φως, αρχίζει να φορτίζει. Θεωρητικά, αν κρατήσετε το Malibu κοντά σε πηγή φωτός, δεν θα ξεμείνει από μπαταρία. Θα σταματήσω να λέω “ever” (όπως και το Urbanista), αλλά καθώς ο πίνακας Powerfoyle επιτρέπει τη φόρτιση από σχεδόν οποιαδήποτε πηγή φωτός, σίγουρα θα συνεχίσει να παίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Malibu χρεώνει επίσης ενώ παίζει. το ηλιακό πάνελ διατηρεί την μπαταρία γεμάτη με την άντληση της μουσικής.

Πρέπει να αγοράσετε το Urbanista Malibu;

Τα ηλιακά προϊόντα ήχου της Urbanista με Powerfoyle είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο του ήχου. Συνδυάζοντας ενδιαφέροντα, μοναδικά σχέδια με φιλική προς το περιβάλλον αναγέννηση ηλιακής ενέργειας, το Urbanista έχει δημιουργήσει μια θέση με όσους θέλουν υπέροχο ήχο και ήχο αλλά δεν θέλουν να περνούν το χρόνο τους δεμένοι σε μια πρίζα.

Το Urbanista Malibu είναι διαθέσιμο σε Midnight Black και Desert Grey και κοστίζει $149.