Συγκρίνοντας τις καλύτερες πλατφόρμες συνεργασίας

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν χρειάζεστε Confluence ή SharePoint για την επιχείρησή σας; Διαβάστε αυτόν τον απόλυτο οδηγό για το Confluence vs. SharePoint για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Για να προωθήσετε τη συνεργασία δεδομένων μεταξύ τμημάτων και ακόμη και εξωτερικών φορέων, αναζητάτε εργαλεία διαχείρισης γνώσης και συνεργασίας δεδομένων.

Το Confluence και το SharePoint είναι τα δύο πιο δημοφιλή εργαλεία σε αυτήν τη θέση. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς συγκρίνονται αυτές οι δύο εφαρμογές μεταξύ τους. Επίσης, μάθετε πώς να λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις σχετικά με το εάν θα αποκτήσετε Confluence ή SharePoint.

Συρροή: Μια επισκόπηση

Το Confluence είναι ένα ισχυρό εργαλείο διαχείρισης γνώσης και καταιγισμού ιδεών για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και βιομηχανιών. Στο Confluence, μπορείτε να δημιουργήσετε χώρους εργασίας ομάδας για πολλές επιχειρηματικές λειτουργίες, όπως περιγράφεται παρακάτω:

 • Δημιουργία επιχειρηματικής στρατηγικής
 • Σχεδιασμός υπηρεσιών, προϊόντων, εφαρμογών κ.λπ.
 • Ανθρώπινο δυναμικό και μισθοδοσία
 • Προώθηση και πωλήσεις
 • Τεκμηρίωση και αναφορά
 • Προγραμματισμός Έργου
 • Διαχείριση προϊόντων
 • Πολιτικές και κανονισμοί της εταιρείας

Δημιουργείτε Διαστήματα μέσα στο εργαλείο και, στη συνέχεια, δημιουργείτε πολλές Σελίδες μέσα σε αυτά τα ειδικά κενά. Για καλύτερη οργάνωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δέντρα σελίδων για να δημιουργήσετε μια ιεραρχία Σελίδων με μεταδεδομένα.

Λειτουργεί πλήρως στο cloud με επιλογές φιλοξενίας σε κέντρα δεδομένων ή διακομιστές εσωτερικού χώρου. Εάν συνεργάζεστε με κορυφαίους διεθνείς εκδότες, εταιρείες παραγωγής περιεχομένου και επιχειρήσεις διαχείρισης προϊόντων και έργων, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λαμβάνετε συνδέσμους Confluence σε Σελίδες και Ιστότοποι που προορίζονται για επαγγελματική χρήση.

Διαβάστε επίσης: Confluence Vs. Jira: Γνωρίζοντας τις ομοιότητες και τις διαφορές τους

Role of Confluence ως Εργαλείο Συνεργασίας Εργασίας

Το Confluence έρχεται με τις έξυπνες πλατφόρμες που χρειάζεται μια απομακρυσμένη και υβριδική ομάδα για συνεργασία. Σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν χώρο ομάδας με μια εκπληκτική επισκόπηση της ομάδας ή του έργου χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα πεδία:

 • Εικόνα επικεφαλίδας
 • Περιγραφή χώρου
 • Στόχοι ομάδας
 • Στοιχεία επικοινωνίας

Επομένως, εσείς και οι υπάλληλοι και οι εργολάβοι σας έχετε τα πάντα στη διάθεσή σας εάν χρησιμοποιείτε το Confluence. Δεδομένου ότι το εργαλείο επιτρέπει σε εσάς και την ομάδα σας να ανεβάζετε περιεχόμενο όπως εικόνες, κείμενα, έγγραφα, αρχεία PDF, πολυμέσα, κώδικες κ.λπ., γίνεται η μοναδική πηγή αλήθειας για τα επιχειρηματικά δεδομένα οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Προωθεί την εργασία για κινητά και τη διαχείριση περιεχομένου μέσω των εφαρμογών Android και iOS. Μπορείτε να εκτελέσετε σχεδόν όλες τις εργασίες από μια κινητή συσκευή, έτσι ώστε η επιχείρησή σας να συνεχίσει να αναπτύσσεται ακόμα κι αν εσείς και μερικά βασικά στελέχη βρίσκεστε σε διακοπές.

Οφέλη από τη χρήση του Confluence

 • Το Confluence βοηθά τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν αβίαστα βάσεις γνώσεων στις οποίες ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση από υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο.
 • Το εργαλείο εξορθολογίζει και οργανώνει επίσης τη διαδικασία δημιουργίας και δημοσίευσης περιεχομένου δημιουργώντας έναν συνεργατικό χώρο επεξεργασίας, αυτοματοποίηση έγκρισης περιεχομένου και προστασία περιεχομένου.
 • Με την εμφάνιση επιχειρηματικού περιεχομένου χρησιμοποιώντας το Confluence, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και να αποτρέψετε μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή περιεχομένου ή επιθέσεις ransomware.
 • Εάν μια εφαρμογή για κινητά ή προγραμματιστής ιστού υποβάλει δημόσια λάθος περιεχόμενο, μπορείτε να το ανακαλέσετε γρήγορα και να ενημερώσετε τις σελίδες με το σωστό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας έλεγχο έκδοσης για κείμενα, κώδικες και πίνακες.
 • Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ήδη τα εργαλεία Jira Software, Jira Service Management, Jira Work Management κ.λπ., χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον το Confluence για τα πάντα σχετικά με το ψηφιακό περιεχόμενο.
  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία στο Moto X

SharePoint: Μια επισκόπηση

Το Microsoft SharePoint είναι ένα εργαλείο δημοσίευσης σελίδων intranet και Διαδικτύου μαζί με λειτουργίες για αρχειοθέτηση, δημοσίευση και διανομή περιεχομένου. Εάν είστε επιχείρηση και χρειάζεστε ξεχωριστές πύλες Ιστού για περιεχόμενο που απευθύνεται σε δημόσιους και εργαζόμενους, μπορεί να θέλετε να αποκτήσετε το Microsoft SharePoint.

Με έναν ιστότοπο του SharePoint, δεν χρειάζεται να αναλάβετε τον πονοκέφαλο της ανάπτυξης ιστοσελίδων, της διαχείρισης περιεχομένου και της δημοσίευσης. Απλώς αναπτύσσετε το SharePoint στο cloud και χρησιμοποιείτε τα ενσωματωμένα πρότυπά του για να μεταβείτε γρήγορα ζωντανά με εντυπωσιακούς ιστότοπους όπως το Hub Site, το Team Site και το Communication Site.

Κυρίως, οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούσαν το SharePoint για να οργανώσουν terabyte επιχειρηματικών δεδομένων που παράγονται κάθε μέρα. Ωστόσο, η χρήση του SharePoint μειώνεται λόγω των περίπλοκων απαιτήσεων ανάπτυξης, διαχείρισης και παροχής ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης: Ισχυρά εργαλεία παρακολούθησης απόδοσης του SharePoint

Ο ρόλος του SharePoint ως εργαλείου συνεργασίας εργασίας

Κατά κύριο λόγο, το SharePoint λειτουργεί ως αξιόπιστη τοποθεσία intranet. Οι εργαζόμενοι, τόσο επιτόπου όσο και απομακρυσμένα, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο intranet από εξουσιοδοτημένες συσκευές. Στη συνέχεια, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην καρτέλα Περιεχόμενα και Έγγραφα τοποθεσίας για να αποκτήσουν πρόσβαση στα επαγγελματικά αρχεία για τους σκοπούς του έργου τους ή της κανονικής εργασίας τους.

Η αποθήκευση εγγράφων του SharePoint λειτουργεί ως σύστημα ελέγχου έκδοσης. Αποθηκεύει όλα τα μεταφορτωμένα αρχεία, έγγραφα, εικόνες και πολυμέσα σε διαφορετικές εκδόσεις. Εάν χρειάζεται να συνεργαστείτε σε ένα αρχείο, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά εργαλεία του Microsoft Office όπως Word, Excel, PowerPoint κ.λπ.

Η δυνατότητα Checkout του είναι μια ενδιαφέρουσα λειτουργία για επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχείρησης. Μπορείτε να ελέγξετε ένα έγγραφο από το SharePoint. Μέχρι να ελέγξετε το έγγραφο, δεν θα είναι διαθέσιμο για επεξεργασία από άλλα μέλη της ομάδας.

Αν και περιορισμένες, εξακολουθούν να υπάρχουν παλαιού τύπου εταιρικές επιχειρήσεις και κολοσσοί τεχνολογίας πληροφοριών που χρησιμοποιούν το SharePoint για εσωτερικούς ιστότοπους και εφαρμογές για κινητά.

Οφέλη από τη χρήση του SharePoint

 • Μεγάλοι οργανισμοί και κυβερνήσεις χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον το SharePoint για την ασφαλή επικοινωνία δεδομένων και αρχείων στο δημόσιο διαδίκτυο.
 • Η χρήση του SharePoint ως λύσης intranet μειώνει το κόστος ανάπτυξης ενδοδικτύων και πρόσληψης προγραμματιστών ιστού.
 • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τοποθεσίες του SharePoint ως καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, διαχείριση συσκευών πληροφορικής, αρχειοθέτηση περιεχομένου κ.λπ.
 • Ενσωματώνεται καλά με όλες τις εφαρμογές του Microsoft 365, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε αναφορές, διαφάνειες, εφαρμογές για κινητά κ.λπ., εν κινήσει χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε φορητό υπολογιστή ή φορητή συσκευή.
 • Οι λίστες του SharePoint σάς βοηθούν με τις λίστες υποχρεώσεων, τη λήψη σημειώσεων κ.λπ.
 • Εισαγωγή και εξαγωγή Ημερολογίου του Outlook για προγραμματισμό ή διαχείριση συμβάντων.

Confluence Vs. SharePoint: Η διαδικασία εργασίας

Η κύρια διαφορά μεταξύ Confluence και SharePoint είναι η διαδικασία εργασίας. Το να ξεκινήσετε με το Confluence είναι πραγματικά εύκολο. Το εργαλείο θα σας καθοδηγήσει μέχρι να ρυθμίσετε τα Διαστήματα και τις Σελίδες όπως τα χρειάζεστε.

Αντίθετα, το SharePoint είναι μια δύσκολη λύση διαχείρισης περιεχομένου. Η εγκατάστασή του είναι τόσο περίπλοκη όσο η αρχιτεκτονική του στο διαδίκτυο ή στο intranet. Εσείς ή ο διαχειριστής που θα διαχειρίζεται τους ιστότοπους και τα στοιχεία του SharePoint πρέπει να έχετε λειτουργική εμπειρία με το εργαλείο. Ενώ οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο και μια σελίδα Confluence, χρειάζεται ένας έμπειρος διαχειριστής IT για να ρυθμίσει έναν λειτουργικό ιστότοπο του SharePoint.

  Πώς να φτιάξετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο iPhone

The Working Process of Confluence

Το Confluence λειτουργεί προσφέροντάς σας έναν πίνακα εργαλείων όπου μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις εργασίες, τα πιο πρόσφατα από τον οργανισμό σας, τις δραστηριότητες Spaces και ούτω καθεξής. Για αυτό, η Atlassian παρείχε τις ακόλουθες διεπαφές σε αυτό το εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου και γνώσης:

 • Το όνομά σας και ο Χώρος σας
 • Συνεχίστε από εκεί που σταματήσατε—για να συνεχίσετε τις εργασίες
 • Ανακαλύψτε τι συμβαίνει—μια ροή δημοφιλούς περιεχομένου και περιεχομένου που ακολουθείτε
 • Διαστήματα—κάθε χώρος εργασίας και σελίδα που δημιουργήσατε ή μοιραστήκατε μαζί σας
 • Ανακοινώσεις
 • Ημερολόγια—προσωπικά και ομαδικά ημερολόγια

Το Spaces on Confluence φιλοξενεί όλη τη δραστηριότητα σε ένα έργο, ομάδα, τμήμα ή οργανισμό. Μια μικρή επιχείρηση μπορεί να έχει μόνο ένα Χώρο, ενώ μια πολυεθνική οντότητα μπορεί να έχει εκατοντάδες Χώρους.

Μέσα σε ένα διάστημα, υπάρχουν πολλές σελίδες. Εάν χρησιμοποιείτε το προρυθμισμένο Project Management Space of Confluence, λαμβάνετε αυτές τις σελίδες:

 • Σχέδιο Έργου
 • Τεκμηρίωση απόφασης
 • Αναφορά κατάστασης

Σε αντίθεση με το SharePoint, δεν μπορείτε να επιτρέψετε σε κανέναν να έχει πρόσβαση στους χώρους συρροής, τις σελίδες ή τα ιστολόγιά σας. Μπορείτε να στείλετε μια πρόσκληση σε εξωτερικούς συνεργάτες, αλλά πρέπει να εγγραφούν για έναν δωρεάν ή επί πληρωμή λογαριασμό Confluence για να μπορέσουν να συνεργαστούν μαζί σας.

Η διαδικασία εργασίας του SharePoint

Πρώτα απ ‘όλα, η πρόσβαση στο SharePoint για πρώτη φορά είναι τόσο δύσκολη όσο και η διαχείριση αυτού του εργαλείου. Πρέπει να μεταβείτε στην πύλη του Microsoft 365 Home και να επισκεφτείτε το μενού Εφαρμογές στον αριστερό πίνακα πλοήγησης για να βρείτε το SharePoint.

Όταν βρίσκεστε στην αρχική σελίδα του SharePoint, μπορείτε να δημιουργήσετε νέους ιστότοπους ή αναρτήσεις. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόνομες αναρτήσεις έως ότου ρυθμίσετε μια τοποθεσία του SharePoint. Μια τοποθεσία του SharePoint αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Σπίτι
 • συνομιλίες
 • Εγγραφα
 • Σημειωματάριο
 • Σελίδες
 • Περιεχόμενα τοποθεσίας
 • Κάδος ανακύκλωσης
 • Επεξεργασία

Όταν πηγαίνετε στη δημιουργία τοποθεσιών στο SharePoint, μπορείτε να επιλέξετε Μεταξύ τοποθεσίας ομάδας και τοποθεσίας επικοινωνίας. Αφού δημιουργήσετε ένα, μπορείτε να το κάνετε δημόσιο ή ιδιωτικό, ανάλογα με το περιεχόμενο που φιλοξενείται. Είτε πρόκειται για δημόσιο είτε για κλειστό ιστότοπο, πρέπει να προσκαλέσετε τον επισκέπτη στον ιστότοπο από τον πίνακα Κοινή χρήση ιστότοπου. Ο ιστότοπός σας επιτρέπει σε εσάς και τους υπαλλήλους σας να παραμένετε παραγωγικοί, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε ομάδες, λίστες, OneNote, OneDrive κ.λπ., στο SharePoint.

Confluence Vs. SharePoint: Χρήση

Χρήσεις συρροής

Βρείτε παρακάτω την κύρια χρήση του Confluence:

 • Ανάπτυξη εταιρικών ιστότοπων και σελίδων wiki
 • Διαχείριση εργασιών και έργων μαζί με περιεχόμενο
 • Δημιουργία ροής εργασιών δημοσίευσης περιεχομένου για διαδικτυακά ή εκτός σύνδεσης μέσα
 • Δημιουργία σχεδίων επαγγελματικής εξέλιξης για άτομα και εργαζόμενους
 • Δημιουργία γλωσσαρίου σχεδιασμού περιεχομένου

Χρήσεις του SharePoint

Βρείτε παρακάτω την αξιοσημείωτη χρήση του SharePoint:

 • Σχεδιασμός και δημοσίευση ιστοτόπων intranet για επιχειρήσεις
 • Δημιουργία βιβλιοθήκης εγγράφων για ομάδες ή ολόκληρο τον οργανισμό
 • Ρυθμίστε έναν χώρο αποθήκευσης αρχείων για μεγάλα επαγγελματικά αρχεία όπως βίντεο, κώδικες, λειτουργικές μονάδες εφαρμογών κ.λπ.
 • Αυτοματοποιήστε τις επιχειρηματικές ροές εργασίας χρησιμοποιώντας πρόσθετα εργαλεία της Microsoft όπως το Power Automate και το Power Apps

Confluence Vs. SharePoint: Σύγκριση με γνώμονα τα χαρακτηριστικά

FeaturesConfluenceSharePoint Επεξεργασία σε πραγματικό χρόνοΔιαθέσιμοΔιαθέσιμοΕσωτερικά σχόλιαΔιαθέσιμοΔιαθέσιμοΔιαθέσιμο Ανακάλυψη περιεχομένου Εύκολη περίπλοκη πρόσβαση στο περιεχόμενο από προεπιλογήΆνοιγμαΧωριασμένο σε στοιχεία διεπαφήςΚορυφαία πλοήγησηΔιαισθητικόΑπαιτείται υπερβολική εκπαίδευση Οργανισμός περιεχομένου ιεραρχία >κείμενα ιστοσελίδων >Σελίδες ιστοσελίδων Βιβλιοθήκη Ταμπλό ή Αρχική σελίδα με ροή και εργασίεςΔιαθέσιμοΜη διαθέσιμο. Πρέπει να το δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας εφαρμογές και σελίδεςΧώροι ή Σελίδες Αναλυτικά στοιχεία Εύκολα προσβάσιμα από τον αριστερό πίνακα πλοήγησης Τα τυπικά αναλυτικά στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη χρήση του ιστότοπου. Τα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία μπορούν να ρυθμιστούν χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων Ευέλικτες σελίδες με αρθρωτό πεδίο δημιουργίαςΔιαθέσιμοΜη διαθέσιμο. πρέπει να δημιουργήσετε ογκώδεις ιστότοπους Μακροεντολή μορφοποίησης περιεχομένουΔιαθέσιμηΜη διαθέσιμη. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε περίπλοκα σενάρια Power Automate Οπτικός ψηφιακός πίνακας Διατίθεται με ενσωματώσεις όπως Miro, Lucidchart, Mural, κ.λπ. Δεν διατίθεται Whiteboarding Πρότυπα χώρου εργασίαςΠερισσότερα από 100 δωρεάν πρότυπα Δεν υπάρχουν διαθέσιμα πρότυπα Αποθηκευτικός χώρος στο cloud και συνημμένα αρχεία 250 GB για Standard και απεριόριστο για το Premium SharePoint1/EnB απεριόριστο για SharePoint Online Plan 2 ή Office 365 E3 ή καλύτερο πρόγραμμαΔωρεάν συνδρομή Διάρκεια ζωής δωρεάν για έως και 10 χρήστες Δεν διατίθεται δωρεάν δοκιμή ή δωρεάν πρόγραμμα

  8 καλύτερα εργαλεία μετάφρασης με τη βοήθεια υπολογιστή (CAT) προς χρήση

Confluence Vs. SharePoint: Θήκες χρήσης

Χρήση περιπτώσεων συρροής

#1. Πρόβλεψη χωρητικότητας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Confluence για να σχεδιάσετε τη χωρητικότητα ολόκληρης της ομάδας για μια συγκεκριμένη επιχείρηση. Και περαιτέρω ταξινόμηση της ικανότητας των μελών της ομάδας για συγκεκριμένα έργα. Στο φύλλο Ατομικής κατανομής χρόνου, τα μέλη της ομάδας πρέπει να εισαγάγουν τα ονόματα, τις εργασίες, τις απαιτούμενες ώρες και τις ώρες ανά εργασία.

Στη συνέχεια, στη χωρητικότητα της ομάδας για το έργο, συμπληρώνουν τις τιμές για το ρόλο, % του εβδομαδιαίου χρόνου που αφιερώνεται στο έργο, Εβδομαδιαίες ώρες στο έργο και ούτω καθεξής.

#2. Έγγραφο διαχείρισης αλλαγών

Αν σκοπεύετε να κάνετε αλλαγές στην επιχείρησή σας, το Confluence θα σας βοηθήσει. Δεδομένου ότι πρόκειται για πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου με υποστήριξη πολυμέσων, μπορείτε να δημιουργήσετε όλα τα προσχέδια της διαδικασίας μετασχηματισμού της επιχείρησης σε μια Σελίδα Συρροής. Καταγράψτε τα βήματα διαχείρισης αλλαγών, όπως δήλωση προβλήματος, κατευθυντήρια αρχή, ανταλλαγή μηνυμάτων στους υπαλλήλους, κανάλια επικοινωνίας, ροή εργασιών διαχείρισης αλλαγών, ρόλοι και ευθύνες κ.λπ.

Περιπτώσεις χρήσης SharePoint

#1. Διαχείριση Πωλήσεων

Μία από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις χρήσης μιας τοποθεσίας ομάδας SharePoint είναι η διαχείριση λειτουργιών πωλήσεων. Η Αρχική σελίδα λειτουργεί ως πίνακας ελέγχου για τα τελευταία νέα στην ομάδα ή τον οργανισμό.

Η καρτέλα Συνομιλία μπορεί να τροποποιηθεί για πρόσβαση σε επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μέσω του Teams ή ασύγχρονη επικοινωνία μέσω του Outlook. Οι εκπρόσωποι πωλήσεων και οι διευθυντές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την καρτέλα Έγγραφα για πρόσβαση σε προσφορές πωλήσεων, συμβόλαια, φυλλάδια, τιμολόγια κ.λπ. Η καρτέλα Σημειωματάριο σάς επιτρέπει να κρατάτε γρήγορες σημειώσεις όταν επισκέπτεστε πελάτες ή προμηθευτές.

#2. Δημιουργήστε μια βιβλιοθήκη εγγράφων

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή σας στο SharePoint είναι η δημιουργία βιβλιοθηκών εγγράφων για ομάδες, τμήματα ή ολόκληρο τον οργανισμό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποτρέψετε τα σιλό δεδομένων. Μπορείτε να προσθέσετε νέους φακέλους για περαιτέρω ταξινόμηση εγγράφων και αρχείων σε έναν ευρύ κατάλογο. Η Βιβλιοθήκη εγγράφων σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε αρχεία Word, Excel, PowerPoint κ.λπ.

Confluence Vs. SharePoint: Η ετυμηγορία

Θα πρέπει τώρα να είναι σαφές εάν χρειάζεστε Confluence ή SharePoint για την επιχείρησή σας. Πρώτον, εάν ο επιχειρηματικός οργανισμός σας θέλει να μειώσει το κόστος συντήρησης διακομιστή και προσωπικού IT, θα πρέπει να λάβετε Confluence.

Δεύτερον, το Confluence είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν αναζητάτε αβίαστη δημιουργία βάσης γνώσεων, συνεργασία εγγράφων, καταιγισμός ιδεών σε πραγματικό χρόνο, διαχείριση εργασιών κ.λπ. Το πρόγραμμα συνδρομής Confluence ξεκινά από 5,75 $/χρήστη/μήνα με πρόσβαση σε εξαιρετικά προδιαμορφωμένα πρότυπα κατάλληλα για κάθε επιχείρηση .

Αντίθετα, το SharePoint είναι κατάλληλο εάν η επιχείρησή σας βασίζεται ήδη σε μεγάλο βαθμό στις εφαρμογές του Microsoft 365. Επειδή εάν εγγραφείτε μόνο στο SharePoint, θα χάσετε τις διάφορες δυνατότητες του που απαιτούν άλλα εργαλεία της Microsoft όπως το Outlook, το OneDrive, το Power Apps, το Power Automate, το Exchange κ.λπ.

Μια συνδρομή SharePoint που αξίζει τις επιχειρήσεις ξεκινά από 10,00 $/χρήστη/μήνα, που είναι πιο δαπανηρή από το Confluence, για να μην αναφέρουμε όλο τον χρόνο και την προσπάθεια που χρειάζεστε για να επενδύσετε στη δημιουργία τοποθεσιών.

Επομένως, το Confluence είναι ένα πιο έξυπνο και πιο προσιτό λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου και συνεργασίας εργασίας από το SharePoint.

Στη συνέχεια, ελέγξτε το λογισμικό αυτοματοποίησης εγγράφων για εξοικονόμηση ωρών εργασίας.