Συγκρίνοντας τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης έργου [2023]

Η δυναμική της εργασίας αλλάζει γρήγορα και για να παραμείνουν συντονισμένες οι επιχειρήσεις, η διαχείριση έργων (PM) έχει γίνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανία της εποχής μας.

Υπάρχει μια αύξηση στο λογισμικό PM που επιτρέπει σε ομάδες εργαζομένων να συνεργάζονται εύκολα και σε πραγματικό χρόνο για να παραμείνουν οργανωμένες και παραγωγικές. Είναι σαφές ότι η μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, η διαχείριση εργαζομένων και ελεύθερων επαγγελματιών και η ανάπτυξη της επιχείρησής σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το εργαλείο διαχείρισης έργου που θα επιλέξετε.

Το Trello και το monday.com εμφανίζονται σταθερά μεταξύ των κορυφαίων φώτων στον χώρο διαχείρισης έργων, αλλά οι περισσότεροι δυνητικοί χρήστες χρειάζονται βοήθεια για να αποφασίσουν μεταξύ των δύο. Ενώ και τα δύο εργαλεία προσφέρουν παρόμοια πλεονεκτήματα με μια ματιά, έχουν κάποιες ανεπαίσθητες διαφορές στους πίνακες, τις ενσωματώσεις, τις δυνατότητες παρακολούθησης χρόνου, τις επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης και τις εφαρμογές για κινητά.

Αντί να σας αφήσουμε να ψαχουλεύετε στο σκοτάδι και να κάνετε μια τυχαία επιλογή Trello εναντίον monday.com, θέλουμε να σας βοηθήσουμε αναλύοντας τα κύρια χαρακτηριστικά τους, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Το λογισμικό διαχείρισης έργων διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη ζωή των μεμονωμένων επιχειρηματιών και εκείνων που διαχειρίζονται πολλά έργα για μεγάλες εταιρείες. Με το λογισμικό PM, ζητήματα όπως η έγκαιρη ολοκλήρωση εργασιών, η ανάθεση ή η επικοινωνία με μέλη της ομάδας γίνονται μια βόλτα στο πάρκο.

Το Trello και το monday.com είναι τρομερές επιλογές, αλλά αυτό που θα σας ταιριάζει περισσότερο εξαρτάται από το τι ψάχνετε. Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχει ένας βαθμός επικάλυψης όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, θα συγκρίνουμε εν συντομία τα δύο και θα αναφέρουμε ορισμένα από τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους.

Το πιο σημαντικό, η ανασκόπησή μας θα επισημάνει πού λάμπει ή υστερεί κάθε εργαλείο, καλύπτοντας τομείς όπως η ευκολία χρήσης, η υποστήριξη πελατών, η αναφορά και η ενοποίηση με άλλο λογισμικό.

Τι είναι το Trello;

Το Trello είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο συνεργασίας με κάρτες και πίνακες που επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται τις απόψεις τους για ρόλους και έργα που έχουν ανατεθεί. Η πλατφόρμα αποτελείται από πίνακες, λίστες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ομάδες για να δημιουργήσουν απεριόριστους πίνακες συνεργασίας. Οι χρήστες θα γράφουν τις εργασίες τους σε κινητές κάρτες για να αντικατοπτρίζουν την πρόοδό τους.

Οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν, να επισημάνουν ή να χρωματίσουν τις κάρτες μεταφοράς και απόθεσης για πιο σημαντικά οπτικά εφέ. Το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν σχόλια στις κάρτες όταν έχουν σχόλια, ερωτήσεις ή διαφορετικές ιδέες. Το πιο σημαντικό, οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν συγκεκριμένα μέλη που ειδοποιούν στην εφαρμογή μέσω ειδοποίησης κινητού, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επιτραπέζιου υπολογιστή.

Το Trello αναβάθμισε τις δυνατότητές του το 2021 για να συμπεριλάβει ένα νέο σύνολο λειτουργιών, με το πιο αξιοσημείωτο να είναι πρόσθετοι τρόποι προβολής έργων. Οι πιο εμφανείς προσθήκες είχαν μια προβολή χρονολογίου, μια προβολή ημερολογίου και έναν πίνακα χώρου εργασίας από τον οποίο μπορείτε να προβάλετε εργασίες και πολλούς πίνακες ταυτόχρονα. Ωστόσο, όλες αυτές οι νέες δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο στους χρήστες των πληρωμένων προγραμμάτων της Trello.

Τι είναι το monday.com;

Το monday.com είναι ένα λειτουργικό σύστημα εργασίας που βασίζεται σε σύννεφο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εργαλεία για τη διαχείριση και την οργάνωση όλων όσων κάνετε στην εργασία σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για να διαμορφώσετε ροές εργασίας και να συνδεθείτε με μέλη της ομάδας και οτιδήποτε ενδιάμεσο. Η συσκευή είναι απλή και διαισθητική που μπορεί να βοηθήσει ομάδες όλων των μεγεθών να προσαρμόσουν τις ανάγκες αλλαγής ταχυτήτων, να συνεργαστούν εύκολα και να δημιουργήσουν διαφάνεια.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό ATT

Ενώ η monday.com έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση της ροής έργων, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για τη διαχείριση διαφημιστικών καμπανιών, τη διαχείριση έργων πελατών, την παρακολούθηση σφαλμάτων και τη διαχείριση της παραγωγής βίντεο, μεταξύ άλλων πολύπλοκων εργασιών. Η monday.com διαθέτει πολλά προσαρμόσιμα πρότυπα, εργαλεία παρακολούθησης χρόνου και πίνακες εργαλείων για πληροφορίες, εκτός από εφαρμογές για κινητά που επιτρέπουν στους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι ενώ βρίσκονται εν κινήσει.

Το σύστημα διαχείρισης επιχειρήσεων του monday.com έχει σχεδιαστεί γύρω από προσαρμόσιμους πίνακες, καθιστώντας το το όνομα «μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση Trello». Τα πρότυπα πλακέτας που εμφανίζονται σε αυτό το εργαλείο PM διευκολύνουν τη ροή εργασίας για ομάδες από διαφορετικούς κλάδους και τύπους έργων.

Εκτός από το να επιτρέπει στα μέλη της ομάδας να επικοινωνούν απευθείας, στους πίνακες ή μέσω εσωτερικών συστημάτων ανταλλαγής μηνυμάτων, η monday.com διαθέτει πολυάριθμα επιχειρηματικά εργαλεία όπως πωλήσεις και μάρκετινγκ, σχέσεις με τους πελάτες και διαχείριση εγγράφων.

monday.com

Η monday.com προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, αλλά το πρόγραμμα τιμολόγησης εξαρτάται από το πρόγραμμα που επιλέγει κάποιος με βάση τον αριθμό των χρηστών που έχουν πρόσβαση στα έργα. Το βασικό τους σχέδιο θα κοστίζει 39 $ μηνιαίως για από έναν έως πέντε χρήστες. Το εργαλείο προσφέρει εκπτώσεις για εκπαιδευτικά ιδρύματα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

#1. Πρότυπα και Πεδία Δεδομένων

Η monday.com διαθέτει πρότυπα που καλύπτουν τα πάντα, από διαχείριση περιστατικών και οικογενειακές διακοπές μέχρι ημερολόγια, δοκιμές A/B και ευέλικτες διαδικασίες. Τα πρότυπα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να τα κατεβάσουν και να τα προσαρμόσουν με βάση τον τύπο του έργου ή του κλάδου. Υπάρχουν επίσης πάνω από 20 εξαιρετικά προσαρμόσιμα πεδία δεδομένων που μπορείτε να προσαρμόσετε για οποιοδήποτε έργο.

#2. Αυτοματοποίηση

Το monday.com περιλαμβάνει μια βιβλιοθήκη αυτοματισμών βασισμένων σε κανόνες που έχει σχεδιαστεί ρητά για τη διαχείριση δευτερευουσών εργασιών. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον ορισμό ειδοποιήσεων ή για τη μετακίνηση αντικειμένων στο σκάφος.

#3. Συνεργασία

Όπως όλα τα άλλα εργαλεία PM, το monday.com επιτρέπει τη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας μέσω σχολίων και συνομιλιών εντός του έργου, όπου μπορείτε επίσης να προσθέσετε έγγραφα και εικόνες. Υπάρχει χώρος για τη δημιουργία αυτοματισμού για την αποστολή ειδοποιήσεων μέσω email σε όλους στο βρόχο, όπως όταν ολοκληρώνεται μια εργασία. Οι διευθυντές μπορούν να δουν το φόρτο εργασίας ολόκληρης της ομάδας και να προσαρμόσουν γρήγορα τις εργασίες όπως απαιτείται.

#4. Διαγράμματα προόδου και εκθέσεις

Η monday.com προσφέρει δυνατότητες χαρτογράφησης μέσω του γραφήματος Gantt, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν χρησιμοποιώντας τη λειτουργία του χρονοδιαγράμματος. Οι διαθέσιμες επιλογές γραφημάτων περιλαμβάνουν γραφήματα πίτας, ράβδων και γραμμών που θα επιτρέψουν στα μέλη της ομάδας να βλέπουν την πρόοδο και να προσαρμόζουν την προβολή του φόρτου εργασίας των μελών της ομάδας.

#5. Εφαρμογή για κινητό

Η monday.com διαθέτει μια διαισθητική εφαρμογή για κινητά που υποστηρίζει Android και iOS. Ωστόσο, ενώ η εφαρμογή έχει μερικούς περιορισμούς και δεν είναι τόσο ευέλικτη όσο η έκδοση για υπολογιστές, επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες του εργαλείου εν κινήσει.

Trello

Το Trello διαθέτει ένα ψηφιακό pinboard, μια διεπαφή πλακέτας “kanban”, που βοηθά τους χρήστες να οργανώσουν τα έργα οπτικά. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν εργασίες, να τις αναθέσουν σε άλλους ή να χρησιμοποιήσουν τεχνολογία μεταφοράς και απόθεσης για να τις μετακινήσουν στον πίνακα.

#1. Αυτοματοποίηση

Το Trello χρησιμοποιεί μια λειτουργία αυτοματισμού, την Butler, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν την αυτοματοποίηση σε πολλούς πίνακες όπου ολόκληρη η ομάδα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές. Οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν εντολές, να ορίσουν κανόνες και να δημιουργήσουν συγκεκριμένες ενέργειες για την έναρξη της ημερομηνίας λήξης, όπως το monday.com.

#2. Συνεργασία

Τα μέλη του έργου μπορούν να σχολιάζουν εργασίες εκτός από την κοινή χρήση εικόνων και αρχείων στο Trello. Εκτός από τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης, μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση μέσω email και να προσθέσετε συμπαίκτες σε οποιοδήποτε έργο. Το Trello είναι φθηνότερο από το monday.com καθώς επιτρέπει στους χρήστες περιορισμένη πρόσβαση χωρίς πληρωμή.

  Πώς να επαναλάβετε τραγούδια στο Spotify

#3. Διαγράμματα προόδου και εκθέσεις

Όσον αφορά τις αναφορές, το Trello δεν διαθέτει κανονική λειτουργία αναφοράς, αλλά ο βοηθός αυτοματισμού Butler βοηθά στη δημιουργία αναφορών. Συλλέγοντας μια ομάδα καρτών, ο Μπάτλερ μπορεί γρήγορα να δημιουργήσει έναν λογαριασμό με βάση το περιεχόμενό τους. Ωστόσο, εκτός από μερικά γραφήματα, οι αναφορές Trello δεν περιλαμβάνουν sit και δεν έχουν το αντίστοιχο με την προβολή γραφήματος Gantt του monday.com.

#4. Εφαρμογή για κινητό

Το Trello διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά που υποστηρίζει συστήματα Android και iOS με μεγαλύτερη λειτουργικότητα από αυτή του monday.com. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν λίστες, πίνακες και κάρτες, να επισημαίνουν ολοκληρωμένες εργασίες ή να προσαρμόζουν τις ημερομηνίες λήξης. Η εύχρηστη εφαρμογή για κινητά σάς προσφέρει μια μικρογραφία όλων των σανίδων σας.

Trello

Το Trello διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα ενσωματώσεων γνωστό ως Power Ups που μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε σε μεμονωμένες πλακέτες. Έρχονται στα εκατοντάδες τους, τα Power-Ups επιτρέπουν στους χρήστες να προσθέτουν νέες δυνατότητες στις πλακέτες Trello τους εκτός από την ενσωμάτωσή τους με πολλά επιχειρηματικά εργαλεία.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή Power Ups περιλαμβάνουν ένα φανταστικό πρόσθετο για προσαρμοσμένα πεδία, ένα πρόγραμμα παρακολούθησης χρόνου, φόρμες Trello και μια ενσωματωμένη δυνατότητα SurveyMonkey.

Υπάρχουν επίσης ενεργές ενσωματώσεις για το Gmail, το Google Drive, το Salesforce και το Zendesk. Τα Power-Ups της Trello είναι κατά κύριο λόγο δωρεάν, αλλά ίσως χρειαστεί να πληρώσετε μια συνδρομή για ορισμένα από δημιουργούς τρίτων.

monday.com

Η monday.com ενσωματώνει πολλές ενσωματώσεις και πρόσθετα που μπορείτε να προσθέσετε στον χώρο εργασίας σας, όπως παραστεί ανάγκη. Αυτές οι ενσωματώσεις είναι διαθέσιμες για χρήση σε όλες τις πλακέτες και χρειάζεται μόνο να τις εγκαταστήσετε ξεχωριστά σε κάθε πλακέτα. Ωστόσο, οι περισσότερες από αυτές τις ενσωματώσεις προέρχονται από δημιουργούς τρίτων και μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε ένα τέλος συνδρομής.

Μερικές από τις πιο αξιόλογες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο monday.com περιλαμβάνουν σημειώσεις, ενσωματωμένο HTML, συσκευή φωνής για την εγγραφή ηχητικών περιγραφών εργασιών και SuperForm.

Πρόσθετες ενσωματώσεις στο monday.com περιλαμβάνουν email, εσωτερικές επικοινωνίες, διαχείριση αρχείων και μάρκετινγκ. Παρόλα αυτά, ορισμένα από αυτά περιορίζονται σε χρήστες με προγράμματα επί πληρωμή πάνω από το τυπικό επίπεδο. Αυτή μπορεί να είναι η κύρια απόκλιση από το Trello, όπου παρόμοιες ενσωματώσεις είναι δωρεάν ή χρεώνονται από τρίτους δημιουργούς.

Τόσο το Trello όσο και το monday.com διαθέτουν φιλικές προς το χρήστη, διαισθητικές διεπαφές. Ωστόσο, η ευκολία χρήσης εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις.

Trello

Η Trello έχει υιοθετήσει τη μέθοδο του πίνακα Kanban, όπου ο χρήστης μπορεί εύκολα να προσαρμόσει τις κάρτες χρησιμοποιώντας εικόνες. Οι κάρτες σας θα εμφανίζονται στον πίνακα όπου εμφανίζονται μόνο οι πιο σημαντικές πτυχές, όπως ο τίτλος, η πρόοδος και η ημερομηνία λήξης.

Ένας χρήστης μπορεί επίσης να χρωματίσει τον κωδικό για να περάσει σημαντικά μηνύματα, όπως ημερομηνίες λήξης, στην υπόλοιπη ομάδα – μπορεί να κάνει κλικ στην κάρτα για να λάβει τις ακριβείς λεπτομέρειες. Το σύστημα τακτοποιεί τακτικά τις κάρτες, κάνοντας προεπισκόπηση αποθηκευμένων εγγράφων και εικόνων.

Σε σύγκριση με το monday.com, είναι πιο εύκολο να μάθετε χρησιμοποιώντας το Trello, το οποίο καθοδηγεί τους χρήστες στο πρώτο τους έργο απλώς και μόνο επειδή δεν εμφανίζει πάρα πολλά πεδία ή επιλογές προσαρμογής εν κινήσει.

monday.com

Η διεπαφή του monday.com μοιάζει με ένα υπολογιστικό φύλλο με εγγραφές που ονομάζεται Pulse, όπου μπορείτε να κρατήσετε έγγραφα και εργασίες ή να εμφανίσετε τα βήματα που έγιναν για την ολοκλήρωση ενός έργου. Ένας χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τις ίδιες αναφορές χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική φόρμα μοναδική για το monday.com.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ένα υπολογιστικό φύλλο στο παρελθόν, γνωρίζετε ήδη τι να περιμένετε με πρόσθετες λειτουργίες όπως εικονίδια και χρώμα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαφοροποίηση πεδίων ή την προσαρμογή.

  Η μυστική σάλτσα για τη μηχανική μάθηση [+ 4 Tools]

Ωστόσο, εάν είστε εντελώς αρχάριοι, η μορφή του monday.com μπορεί να είναι λίγο συντριπτική, καθώς όλες οι πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των ημερολογίων, των προβολών καρτών και των χρονοδιαγραμμάτων, βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Το καλό με το monday.com είναι ότι καθοδηγεί έναν χρήστη στη βασική διαδικασία δημιουργίας ενός έργου, έτσι ώστε οι άλλες προηγμένες διαδικασίες να μπορούν να μάθουν καθώς προχωράτε.

Τόσο η Trello όσο και η monday.com προσφέρουν εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Ωστόσο, θα σημειώσετε ότι ενώ το monday.com περιλαμβάνει τηλεφωνική υποστήριξη, το Trello παρέχει στους χρήστες προσωπική υποστήριξη μόνο μέσω email ή φόρουμ κοινότητας.

Trello

Το πακέτο εξυπηρέτησης πελατών της Trello περιλαμβάνει γραπτούς οδηγούς και μια λειτουργία με δυνατότητα αναζήτησης που παρέχει προηγμένες απαντήσεις αλλά λίγες βασικές οδηγίες. Οι οδηγοί του εργαλείου είναι εικονογραφημένοι και εύκολοι στην παρακολούθηση με πληροφορίες που περιλαμβάνουν οδηγούς, μια βάση γνώσεων, διαδικτυακά σεμινάρια YouTube, ένα φόρουμ κοινότητας και ένα πακέτο εκπαίδευσης VIP.

monday.com

Η monday.com ξεπερνά την Trello στην εξυπηρέτηση πελατών λόγω του ζωντανού τηλεφώνου της και της υποστήριξης email 24/7. Η εταιρεία παρέχει επίσης μια βιβλιοθήκη άρθρων, οδηγών αυτοβοήθειας και βίντεο με λεπτομερή μαθήματα που σας καθοδηγούν στην ολοκλήρωση εργασιών.

Αυτοί οι οδηγοί περιλαμβάνουν μια επαγγελματική υπηρεσία ενσωμάτωσης, μετεγκατάστασης δεδομένων, εκπαίδευσης και ενσωματώσεων. Τα διαθέσιμα εργαλεία περιλαμβάνουν οδηγίες, μια βάση γνώσεων, διαδικτυακά σεμινάρια, εκπαιδευτικά βίντεο, ένα φόρουμ κοινότητας και ένα πακέτο εκπαίδευσης VIP.

Trello

Εκτιμούμε ότι το Trello μπορεί να ταιριάζει καλύτερα σε χρήστες που εκτελούν έργα μάρκετινγκ, αγωγούς πωλήσεων, παρακολούθηση υποστήριξης πελατών και παρακολούθηση ανθρώπινου δυναμικού. Τα σχέδια ανώτερης βαθμίδας του εργαλείου PM περιλαμβάνουν βασικά χαρακτηριστικά που εναντιώνονται από εταιρείες όπως η Adobe και η Foot Locker.

Ωστόσο, το Trello έχει αρκετούς περιορισμούς, όπως η ανάγκη μιας ενσωματωμένης δυνατότητας τιμολόγησης πελατών, κάτι που το καθιστά πιο κατάλληλο για εσωτερικά έργα. Εάν έχετε να κάνετε με έργα μεγάλης κλίμακας που απαιτούν προηγμένα εργαλεία αναφοράς και προϋπολογισμού, θα θελήσετε να εξετάσετε μια εναλλακτική λύση Trello που προσφέρει υψηλότερο επίπεδο λειτουργικότητας.

monday.com

Ενώ η monday.com χρησιμοποιεί επίσης τη φόρμουλα Kanban για την οργάνωση έργων, προσφέρει επίσης ένα πρόσθετο σχήμα έργου με προηγμένες λειτουργίες που το απομακρύνει από το Trello. Ακόμη και με την προηγμένη λειτουργικότητά του, οι κριτικές πελατών δείχνουν ότι το monday.com εξακολουθεί να είναι πολύ εύκολο στη χρήση και ίσως αυτός είναι ο λόγος που κορυφαίες εταιρείες όπως η Adidas, η Lonely Planet και το HubSpot συγκαταλέγονται στους δημοφιλείς χρήστες του.

Η monday.com ταιριάζει καλύτερα σε επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες μεγάλων έργων αντί για μεμονωμένα ή προσωπικά έργα. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων διαπιστώνουν ότι τα προγράμματα χαμηλότερου επιπέδου με περιορισμένες δυνατότητες, όπως περιορισμένα αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων ή μειωμένη αποθήκευση αρχείων, όπως το Trello’s, δεν τους ταιριάζουν.

Ως αποτέλεσμα, εάν συμμετέχετε σε ένα μεγάλο έργο που χρειάζεται εκτεταμένη λειτουργικότητα, η Monday.com θα πρέπει να είναι η επιλογή σας, ακόμα κι αν καταλήξετε να πληρώσετε λίγο περισσότερο για την υπηρεσία.

Τελικές Λέξεις

Αφού συζητήσατε το Trello εναντίον του monday.com, πρέπει να έχετε συνειδητοποιήσει ότι και τα δύο εργαλεία PM προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες συνεργασίας, πράγμα που σημαίνει ότι η επιλογή του απόλυτου νικητή μεταξύ των δύο ή η σύγκρισή τους με άλλα εργαλεία διαχείρισης έργου γίνεται δύσκολη.

Πρώτον, το Trello είναι εύκολο να ρυθμιστεί, γεγονός που το καθιστά εφαρμόσιμο σε οποιονδήποτε μπορεί εύκολα να κατακλυστεί όταν συναντήσει πάρα πολλές δυνατότητες. Ωστόσο, το monday.com είναι ένα χαρακτηριστικό που προσφέρει διάφορους τύπους πινάκων και εργαλεία συνεργασίας. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η περιοχή My Work που διευκολύνει τη διαχείριση προσωπικών εργασιών.

Οι ανάγκες και οι προτιμήσεις του έργου σας θα πρέπει να καθορίζουν τι θα καταλήξετε. Επιλέξτε Trello αν ψάχνετε για ένα απλό εργαλείο PM για έργα που απαιτούν ελάχιστη συνεργασία. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε σε κάτι που απαιτεί προηγμένες δυνατότητες και μεγάλη ποικιλία τύπων σανίδων, τότε η monday.com είναι η καλύτερη επιλογή. Η monday.com είναι ο γενικός νικητής μας, αλλά η τελική επιλογή είναι δική σας αφού γνωρίζετε καλύτερα το έργο σας.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο Asana εναντίον monday.com: το οποίο είναι ένα καλύτερο εργαλείο διαχείρισης έργου.