Στατιστικά AI/Τάσεις που θα σας συνεπάρουν [2023]

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) μεταμορφώνει τον κόσμο – φέρνοντας επανάσταση σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής και των επιχειρηματικών μας λειτουργιών.

Εν ολίγοις, η τεχνητή νοημοσύνη κάνει τη ζωή ευκολότερη—από την αυτοματοποίηση περιττών εργασιών έως την παροχή σχετικών συστάσεων και προσαρμοσμένων προτάσεων, αφήνοντας περισσότερο χρόνο και εξοικονομώντας προσπάθειες.

Με τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις να αξιοποιούν τις τεράστιες δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης για τον εξορθολογισμό των διαδικασιών, αξιοποιώντας εξαιρετικά αποτελέσματα με βελτιωμένη παραγωγικότητα, διαχείριση χρόνου, ποιότητα παραγωγής, έσοδα και χαμηλές συνολικές επενδύσεις, το AI πρόκειται να ξεκινήσει μια αυξανόμενη αναπτυξιακή τροχιά υιοθέτησης τα επόμενα χρόνια .

Σήμερα, η τεχνητή νοημοσύνη δεν αφορά μόνο την Alexa ή τα αυτοματοποιημένα chatbot, αλλά εξαπλώνεται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως η υγειονομική περίθαλψη, ο τρόπος ζωής, η κυβερνοασφάλεια, η μηχανική, η εκπαίδευση, τα οικονομικά, τα παιχνίδια, η γεωργία.

Από τις αυτοματοποιημένες ιατρικές διαδικασίες και τα αυτοοδηγούμενα οχήματα μέχρι τη δημιουργία αλγορίθμων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την πρόληψη απειλών – η τεχνητή νοημοσύνη δεν αφήνει κανέναν τομέα ανέγγιχτο, φτιάχνοντας τα πρωτοσέλιδα και έρχεται με νέες τάσεις κάθε δεύτερη εβδομάδα.

Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε εάν είστε περίεργοι για αυτήν την εξελισσόμενη τεχνολογία και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις τελευταίες τάσεις και στατιστικά στοιχεία της τεχνητής νοημοσύνης!

AI Αλληλεπίδραση καταναλωτή

Είτε ζητάτε από τη Siri να παίξει το αγαπημένο σας τραγούδι στο iPhone σας είτε συνομιλείτε με ένα εικονικό chatbot για να επιλύσετε ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με έναν ιστότοπο—όλοι έχουμε αλληλεπιδράσει με την τεχνητή νοημοσύνη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Υπήρξε μια αυξανόμενη τάση αλληλεπίδρασης με τον καταναλωτή της τεχνητής νοημοσύνης, αναδιαμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, ψωνίζουμε, εργαζόμαστε και ασχολούμαστε στο διαδίκτυο. Από την ενασχόληση με εικονικούς βοηθούς μέχρι τη χρήση περιεχομένου που δημιουργείται από AI, οι χρήστες ενσωματώνουν ολοένα και περισσότερο την τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινή τους ζωή.

Ακολουθούν ορισμένα στατιστικά στοιχεία που υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό:

 • 27% των Αμερικανών ισχυρίζονται ότι αλληλεπιδρούν με την Τεχνητή Νοημοσύνη τουλάχιστον 7 φορές την ημέρα.
 • 28% των Αμερικανών πιστεύουν ότι αλληλεπιδρούν με την τεχνητή νοημοσύνη περίπου μία φορά την ημέρα ή πολλές φορές την εβδομάδα.

 • 68% των καταναλωτών είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη εάν τους βοηθά στην καθημερινή τους ζωή, όπως η εξοικονόμηση χρόνου ή χρημάτων.

Μερίδιο αγοράς AI

Υποστηριζόμενη από την ψηφιακή αναστάτωση, τις αυξανόμενες επενδύσεις σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των επιχειρήσεων με την υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης, το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς της τεχνητής νοημοσύνης αναμένεται να αυξηθεί με υψηλούς ρυθμούς τα επόμενα χρόνια.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά:

 • Ενώ το εκτιμώμενο μερίδιο αγοράς της τεχνητής νοημοσύνης για το 2023 είναι 207,9 δισεκατομμύρια δολάρια, αναμένεται να φτάσει σε ένα τεράστιο 1,87 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030σημειώνοντας αύξηση 788,64%.

Εμπιστοσύνη πελατών στην τεχνητή νοημοσύνη

Παρά την αυξανόμενη δημοτικότητα και την υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης, τι πιστεύουν πραγματικά οι πελάτες για την τεχνητή νοημοσύνη; Το εμπιστεύονται πλήρως ή στηρίζονται σε αυτό; Εξακολουθούν να εμπιστεύονται τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν τους κινδύνους της και ακούνε για τις αρνητικές αντιλήψεις; Ας ανακαλύψουμε.

 • Με βαθμολογία 75%η Ινδία κατατάσσεται πρώτη μεταξύ πολλών χωρών με το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης στην τεχνητή νοημοσύνη.
 • Η Κίνα κατέχει τη δεύτερη θέση όσον αφορά την εμπιστοσύνη πελατών AI με βαθμολογία 67%, ακολουθούμενη από τη Νότια Αφρική, με βαθμολογία 57%. Ομοίως, η Βραζιλία καταλαμβάνει την τέταρτη θέση με βαθμολογία 56%, ακολουθούμενη από τη Σιγκαπούρη με βαθμολογία 45% και τις Ηνωμένες Πολιτείες με βαθμολογία 40%, καταλαμβάνοντας την πέμπτη και έκτη θέση, αντίστοιχα.
  Πώς φαίνεται το Nginx Plus;

 • Σχετικά με 82% των ανθρώπων έχουν ακούσει στο παρελθόν για την τεχνητή νοημοσύνη, ωστόσο το 49% δεν είναι σίγουρο πότε και πώς χρησιμοποιείται. Ωστόσο, το 82% των ανθρώπων επιθυμεί να μάθει περισσότερα για την τεχνητή νοημοσύνη.
 • Ενώ 68% των ανθρώπων ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, το 41% ​​από αυτούς δεν έχουν ιδέα ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι το βασικό συστατικό σε αυτές τις εφαρμογές.
 • Σχετικά με 85% των ανθρώπων πιστεύουν ότι η τεχνητή νοημοσύνη προσφέρει μια σειρά από οφέλη, αλλά μόνο οι μισοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης υπερτερούν των κινδύνων της.
 • 73% των ανθρώπων, 3 στα 4ανησυχούν για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης, με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο να κατατάσσεται στους κορυφαίους παγκόσμιους κινδύνους.
 • Πάνω από 53% των πελατών είπε ότι είναι πιθανό η τεχνητή νοημοσύνη να επιδεικνύει μεροληψία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατά τη λήψη αποφάσεων.
 • Απλώς 12% των ανθρώπων συμφώνησε στο γεγονός ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ καλού και κακού. Και μόνο το 56% των ανθρώπων δεν πιστεύει στην πραγματικότητα ή στην ιδέα της ανάπτυξης μηχανών που συμπεριφέρονται ηθικά.
 • 68% των καταναλωτών εμπιστευτείτε τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης παρά τις αρνητικές αντιλήψεις που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη off-late.

Υιοθεσία Επιχειρήσεων AI και Αυτοματισμός Εργατικού Δυναμικού

Κορυφαίοι οργανισμοί και επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της Microsoft και της IBM, επενδύουν ολοένα και περισσότερο στην υιοθέτηση τεχνητής νοημοσύνης στις δραστηριότητές τους για την επίλυση σύνθετων ζητημάτων, την ενίσχυση της συνολικής αποτελεσματικότητας και παραγωγικότητας και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών.

Η τεχνητή νοημοσύνη βοηθά τις επιχειρήσεις να προβλέψουν τις τάσεις των καταναλωτών, να αυτοματοποιήσουν καθημερινές εργασίες και λειτουργίες και να εξατομικεύσουν τις καμπάνιες μάρκετινγκ με βάση τα συγκεντρωμένα δεδομένα τάσεων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ευδοκιμήσουν και να βελτιώσουν τις πωλήσεις και τα έσοδα.

Ακολουθούν τα στατιστικά στοιχεία που βοηθούν να καταδειχθεί το εύρος της παγκόσμιας υιοθέτησης της επιχειρηματικής τεχνητής νοημοσύνης και της αυτοματοποίησης του εργατικού δυναμικού:

 • Ο Παγκόσμιος Δείκτης Υιοθέτησης Τεχνητής Νοημοσύνης της IBM για το 2022 υποδηλώνει ότι, παγκοσμίως, 77% των επιχειρήσεων αλληλεπιδρούν με την τεχνητή νοημοσύνη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο—είτε τη χρησιμοποιούν είτε την εξερευνούν. Από αυτό το 77%, 35% των επιχειρήσεων χρησιμοποιούν τεχνολογίες AI, ενώ το υπόλοιπο 42% εξακολουθεί να εξερευνά την τεχνητή νοημοσύνη και τις δυνατότητές της.
 • Αυτοί οι ρόλοι αντιστοιχούν σε περίπου 26.000 εργαζόμενους. Και ο Κρίσνα προβλέπει ότι οι τεχνολογίες AI και η αυτοματοποίηση πιθανότατα θα αντικαταστήσουν Το 30% αυτών των ρόλων κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε ετών.
 • Με την εξελισσόμενη οικονομία και τις αγορές εργασίας και την επανάσταση των ρομπότ, 97 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας θα αναδυθεί στις βιομηχανίες τεχνολογίας της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και τα πεδία δημιουργίας περιεχομένου.
 • Σύμφωνα με την Έκθεση Εργασίας 2023 του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Το 50% των εταιρειών που συμμετείχαν στην έρευνα σχεδιάζουν να επενδύσουν στα εσωτερικά και επιτόπια τμήματα κατάρτισης που σχετίζονται με την υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης — σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσουν το εργατικό τους δυναμικό.

AI Επενδύσεις και Χρηματοδότηση

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τεχνολογίες, που προσελκύει τεράστια χρηματοδότηση και επενδύσεις από κορυφαίες εταιρείες και επιχειρήσεις παγκοσμίως.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό OnlyFans

Αυτή η επενδυτική τάση από τις επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης αποδίδεται στα πιθανά οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης, όπως μείωση κόστους, επεκτασιμότητα, βελτιωμένη εμπειρία πελατών, λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και πολλά άλλα.

Ας δούμε τα στατιστικά στοιχεία που αποκαλύπτουν την αυξανόμενη τάση των επιχειρήσεων να χρηματοδοτούν και να επενδύουν σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης για την επιτάχυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων:

 • Τα συνολικά έσοδα από την αγορά λογισμικού Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) αναμένεται να φτάσουν 126 δισεκατομμύρια δολάρια το 2025 από το υπάρχον ποσό των 70,94 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2023.
 • Σε ορισμένους τομείς στις Ηνωμένες Πολιτείες που σχετίζονται με δεδομένα, εκτός από τη γεωργία, την αλιεία, το κυνήγι και τη δασοκομία, παρατηρήθηκε αύξηση στις αγγελίες εργασίας που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη κατά μέσο όρο από 1,7% το 2021 σε 1,9% το 2022. Αυτό δείχνει την αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματίες τεχνητής νοημοσύνης και ειδικευμένα άτομα σε κρίσιμους αμερικανικούς βιομηχανικούς τομείς.
 • Η Καλιφόρνια έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγγελιών τεχνητής νοημοσύνης από όλες τις αγγελίες εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2022. Το 2022, 17,9% όλων των αγγελιών εργασίας στις ΗΠΑ είχαν έδρα την Καλιφόρνια, ακολουθούμενο από 8,4% στο Τέξας και 5,5% στη Νέα Υόρκη.

Το ChatGPT δημιούργησε μεγάλο θόρυβο όταν κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από εμπόρους, επιχειρήσεις, δημιουργούς περιεχομένου, προγραμματιστές, επαγγελματίες πληροφορικής και πολλά άλλα για ποικίλες περιπτώσεις χρήσης.

Επιτρέποντάς σας να συμμετέχετε σε συνομιλίες που μοιάζουν με ανθρώπους και να απαντάτε γρήγορα σε όλες τις ερωτήσεις σας με βάση τις δεδομένες προτροπές, το ChatGPT είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα chatbot που έχει μεγάλο αντίκτυπο στην παραγωγικότητα της επιχείρησης, την ποιότητα εργασίας και την απασχόληση.

Ακολουθούν τα κρίσιμα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και τα στατιστικά στοιχεία εξέλιξης της τεχνητής νοημοσύνης υπό την καθοδήγηση ChatGPT που πρέπει να γνωρίζετε:

 • Μια έρευνα του Forbes αποκαλύπτει την αυξανόμενη τάση των χρηστών να χρησιμοποιούν εργαλεία που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη, όπως το ChatGPT, σε μηχανές αναζήτησης, όπως το Google. 76% των ερωτηθέντων στην έρευνα ψήφισαν πιθανώς να χρησιμοποιήσουν το ChatGPT ή παρόμοια εργαλεία AI αντί για παραδοσιακές μηχανές αναζήτησης όπως η Google – επαναφέροντας τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με δεδομένα και συλλέγουν πληροφορίες στο διαδίκτυο.

Παρά αυτή την πιθανή μετατόπιση των χρηστών που χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο εργαλεία AI, πολλοί ανησυχούν επίσης για την ακρίβεια και την αξιοπιστία του—καθιστώντας την παραπληροφόρηση μία από τις κύριες ανησυχίες των χρηστών όσον αφορά την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης σε περιεχόμενο επιχειρηματικών ιστότοπων.

Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις πρέπει να επικεντρωθούν στην αξιοπιστία και την ακρίβεια του περιεχομένου που δημιουργείται από AI, προσθέτοντας μοναδικές απόψεις και γωνίες στο περιεχόμενο.

Επιπλέον, οι καταναλωτές πίστευαν επίσης ότι η τεχνητή νοημοσύνη βελτιώνει την εμπειρία των καταναλωτών ενσωματώνοντας εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και χρησιμοποιώντας το ChatGPT για τη δημιουργία περιεχομένου για ιστολόγια, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα. Ακολουθούν τα στατιστικά στοιχεία πίσω από αυτόν τον ισχυρισμό:

 • 54% των ερωτηθέντων πιστεύουν στην τεχνητή νοημοσύνη που ενισχύει το μακροπρόθεσμο γραπτό περιεχόμενο ιστότοπου. Το 53% των ερωτηθέντων θεώρησε την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, όπως τα chatbots, έναν πιθανό τομέα βελτίωσης. Ταυτόχρονα, το υπόλοιπο 48% εξέτασε τα email και το 46% θεώρησε ότι τα μηνύματα κειμένου θα μπορούσαν να βελτιώσουν το CX ενσωματώνοντας εργαλεία AI.

Generative AI

Το Generative AI έχει αποκτήσει πρόσφατα αρκετή δημοτικότητα. Είναι μια τεχνολογία AI που είναι πολύ πιο στιβαρή και δημιουργική από ένα παραδοσιακό μοντέλο AI. Η γενετική τεχνητή νοημοσύνη υπερβαίνει την απλή εκτέλεση εργασιών με βάση τις συγκεκριμένες προτροπές, δημιουργώντας νέα δεδομένα και περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένου, βίντεο, αρχείων ήχου κ.λπ.—που μοιάζουν με περιεχόμενο που δημιουργείται από τον άνθρωπο.

  Το ManageEngine OpManager κάνει την παρακολούθηση απλή και αποτελεσματική

Μια έκθεση της Gartner προτείνει ότι έως το 2025, Το 80% των υπηρεσιών υποστήριξης πελατών και οι οργανισμοί υποστήριξης θα εφαρμόσουν δυνατότητες παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης με κάποια μορφή για να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών και την παραγωγικότητα των πρακτόρων.

Αυτό το στατιστικό από μόνο του είναι αρκετό για να δείξει τον πιθανό αντίκτυπο της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης στην υποστήριξη πελατών στο μέλλον. Αλλά ας δούμε μερικά ακόμη στατιστικά στοιχεία και τις παραγωγικές τάσεις της τεχνητής νοημοσύνης:

 • Σύμφωνα με την έρευνα του GoDaddy στα τέλη Απριλίου, 38% των ερωτηθέντων αποκάλυψε ότι δοκιμάζει τα εργαλεία δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης, το 27% για διασκέδαση και το 11% των ερωτηθέντων για την επιχειρηματική τους υποστήριξη.
 • Το 63% των χρηστών Gen Z (ηλικίας 18 έως 24 ετών) χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν γενετική τεχνητή νοημοσύνη, είτε για προσωπική χρήση είτε για επαγγελματικούς σκοπούς. Και το 83% των ερωτηθέντων άνω των 55 ετών (Baby Boomers) ήταν λιγότερο πιθανό να έχουν δοκιμάσει γενετική τεχνητή νοημοσύνη.
 • Από όλες τις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, μόνο 33% των ερωτηθέντων έχουν αυτοπεποίθηση για να εξηγήσουν τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη σε έναν φίλο.
 • 64% των ερωτηθέντων χρησιμοποιώντας εργαλεία παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης πειραματίζονται με τη δημιουργία περιεχομένου—από τη σύνταξη ιστολογίων έως τη βελτίωση των καμπανιών μάρκετινγκ. Ταυτόχρονα, το 29% των ερωτηθέντων χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσει την εξυπηρέτηση πελατών για να βοηθήσει στην κατάρτιση των απαντήσεων των πελατών.
 • Πάνω από Το 50% των επαγγελματιών μάρκετινγκ και διαφήμισης στην Ευρώπη και τη Νότια και Βόρεια Αμερική χρησιμοποιούν γενετική τεχνητή νοημοσύνη για τη σύνταξη περιεχομένου. Ομοίως, το 48,5% το χρησιμοποιεί για καταιγισμό ιδεών, το 33,2% για έρευνα και περίπου το 13,4% για εξατομίκευση διαφημίσεων.

Τυλίγοντας

Εξετάζοντας αυτά τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την Τεχνητή Νοημοσύνη και τις τάσεις της, είναι ασφαλές να πούμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκεται σε άνοδο και δεν μπορεί να την σταματήσει.

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν περιορίζεται πλέον στις τεχνολογικές βιομηχανίες, αλλά έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος των καθημερινών επιχειρήσεων, που εξαπλώνεται σε πολλούς τομείς. Τα εργαλεία και το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυτοματοποιούν περιττές λειτουργίες, να βελτιώνουν τον εντοπισμό απάτης, να εξατομικεύουν την εμπειρία των πελατών αξιοποιώντας δεδομένα τάσεων και μοτίβα συμπεριφοράς και πολλά άλλα—βοηθώντας τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις, να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητά τους και την οικονομία τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα επηρεάσει αρκετές επιχειρήσεις και οργανισμούς στο μέλλον και τα στατιστικά στοιχεία υποδηλώνουν μόνο την αυξανόμενη υιοθέτηση και τις επενδύσεις σε λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ενώ ορισμένα στατιστικά στοιχεία μας κάνουν να ανησυχούμε για την αντικατάσταση θέσεων εργασίας με τεχνητή νοημοσύνη τα επόμενα χρόνια, μερικά από αυτά δείχνουν επίσης ότι η τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας παγκοσμίως.

Για τους επαγγελματίες, αυτά τα στατιστικά στοιχεία και οι τάσεις της τεχνητής νοημοσύνης υποδηλώνουν τη σημασία της παραμονής ενήμεροι και της προσαρμογής στις νέες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης για να αποκτήσουν δεξιότητες και να ευδοκιμήσουν στον αυξανόμενο ανταγωνισμό. Ταυτόχρονα, για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, τα στατιστικά στοιχεία της τεχνητής νοημοσύνης υπογραμμίζουν την ανάγκη να ενστερνιστούν εργαλεία και λύσεις τεχνητής νοημοσύνης στις καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες για να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Έτσι, είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, είτε επαγγελματίας πληροφορικής, προγραμματιστής ιστού ή έμπορος περιεχομένου, κρατήστε τον εαυτό σας ενημερωμένο για τις εξελισσόμενες τάσεις και τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης για να ευδοκιμήσει σε αυτό το ψηφιακό και επαναστατικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο λεπτομερές άρθρο μας για την Τεχνητή Γενική Νοημοσύνη.