Πώς να χτυπήσετε το τηλέφωνο Android που χάθηκε σε αθόρυβη λειτουργία – 2023

Το Android είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα smartphone, το οποίο είναι πολύ ευέλικτο και εύκολο στη χρήση και οι χρήστες μπορούν εύκολα να το προσαρμόσουν ανάλογα με την επιλογή τους. Το Google Play Store παρέχει μια πλούσια πλατφόρμα για τη λήψη εφαρμογών Android.

Οι εφαρμογές Android είναι διαθέσιμες σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με τη ζήτηση των χρηστών. Το πρόγραμμα παρακολούθησης τηλεφώνου Android είναι ένα από τα δημοφιλή χαρακτηριστικά των smartphone Android. Το Google Play Store παρέχει πολλές εφαρμογές παρακολούθησης.

Αλλά αυτές οι εφαρμογές παρέχουν τη μόνη κοντινή τοποθεσία της συσκευής μας Android, όχι την ακριβή τοποθεσία. Μερικές φορές χάσαμε το τηλέφωνό μας κατά λάθος. Με τις εφαρμογές παρακολούθησης Android, μπορούμε εύκολα να τις παρακολουθούμε και όταν είμαστε τόσο κοντά στα τηλέφωνά μας, πρέπει να χτυπάμε τα τηλέφωνα Android που χάνονται σε αθόρυβη λειτουργία.

Μερικές φορές ξεχνάμε επίσης το τηλέφωνό μας σε κάποια τοποθεσία στο σπίτι και δεν μπορούμε να το βρούμε. Μπορούμε να το βρούμε μόνο από τον ήχο κλήσης του. Αν δεν έχουμε άλλο τηλέφωνο, μπορείτε εύκολα να φανταστείτε την κατάσταση. Εάν αντιμετωπίζετε μια τέτοια κατάσταση και θέλετε να χτυπήσετε το τηλέφωνό σας, αυτή η ανάρτηση είναι πραγματικά για εσάς.

Πώς να χτυπήσετε το τηλέφωνο Android που χάθηκε σε αθόρυβη λειτουργία

Μέθοδος 1:- Χρήση της Διαχείρισης Συσκευών Android.

Το Android Device Manager είναι μια ενσωματωμένη εφαρμογή παρακολούθησης Android που χρησιμοποιείται για την εύρεση του τηλεφώνου και την παρακολούθηση της τοποθεσίας του. Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, μπορούμε εύκολα να χτυπήσουμε το χαμένο μας τηλέφωνο, να βρούμε την τοποθεσία του και να διαγράψουμε εύκολα τα δεδομένα του τηλεφώνου μας.

  Το Tomi File Manager σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε αρχεία και να απεγκαθιστάτε ομαδικές εφαρμογές [Android]

Πρέπει να ενεργοποιήσουμε τη Διαχείριση συσκευής Android στα τηλέφωνά μας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε τη Διαχείριση συσκευής Android στη συσκευή σας.

1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας Android.

2. Πατήστε στην επιλογή απορρήτου και αναζητήστε τη διαχείριση της συσκευής.

3. Τώρα βλέπετε την επιλογή Διαχειριστές συσκευών.

4. Κάντε κλικ σε αυτήν την επιλογή, πατήστε στη Διαχείριση συσκευών Android και κάντε κλικ στην επιλογή ενεργοποίηση.

Βήματα για να κουδουνίσει σε τηλέφωνο Android που χάθηκε σε αθόρυβη λειτουργία.

1. Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, ενεργοποιείται ο διαχειριστής συσκευών Android στο τηλέφωνό μας.

  Πώς να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram σε iPhone και Android

2. Τώρα, πρέπει να συνδεθείτε στη συσκευή σας Android με λογαριασμό Google για να χρησιμοποιήσετε τη διαχείριση συσκευών Android.

3. Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google, πρέπει να ανοίξετε το Επίσημος ιστότοπος Android Device Manager.

4. Αφού επισκεφτείτε τον ιστότοπο, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google.

5. Τώρα, θα δείτε τον πίνακα εργαλείων διαχείρισης συσκευών Android με τις επιλογές κουδουνίσματος, κλειδώματος και διαγραφής.

Διασύνδεση ιστού Android Device Manager

6. Ο διαχειριστής συσκευών Android θα εντοπίσει αυτόματα τη συσκευή σας και θα δώσει την τοποθεσία της συσκευής σας στους Χάρτες Google αφού κάνει κλικ στην επιλογή εντοπισμού.

7. Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή κουδουνίσματος για να χτυπήσετε τη συσκευή σας Android.

  Η Bluesky κυκλοφόρησε την εφαρμογή Android και το Snapchat's Partner Summit

Μέθοδος 2:- Αρχειοθέτηση τηλεφώνου Android χρησιμοποιώντας CM Security.

Το CM Security είναι επίσης μια δημοφιλής εφαρμογή παρακολούθησης Android με βαθμολογία 4,7 στο Google Play Store. Είναι ένα σύνθετο πακέτο προστασίας από ιούς, Android tracker, ντουλάπι εφαρμογών κ.λπ. Είναι μια ελαφριά εφαρμογή με εύχρηστη διεπαφή.

Βήματα για να χτυπήσετε το τηλέφωνο Android χρησιμοποιώντας την ασφάλεια CM.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Android CM Security στο τηλέφωνό σας από Κουμπί λήψης.

2. Πατήστε στο μενού στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιλογή εύρεσης τηλεφώνου. μπορούμε εύκολα να ενεργοποιήσουμε αυτήν τη δυνατότητα με ένα λογαριασμό email ή Facebook.

4. Αφού ενεργοποιήσουμε τη δυνατότητα εύρεσης τηλεφώνου, μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε, να κουδουνίσουμε και να κλειδώσουμε το τηλέφωνό μας στο Διασύνδεση Ιστού.

5. Συνδεθείτε με το λογαριασμό σας email ή Google που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό ασφαλείας σας CM.

6. Μετά την καταγραφή θα εντοπίσει αυτόματα το τηλέφωνό σας.

7. Κουδουνίζουμε εύκολα το τηλέφωνό μας κάνοντας κλικ στην επιλογή yell.

Συμπερασματικά, οι δύο παραπάνω μέθοδοι για να κουδουνίσετε ένα τηλέφωνο Android που χάνεται σε αθόρυβη λειτουργία θα σας βοηθήσουν να το βρείτε μόλις τοποθετηθεί σε λάθος θέση. Κοινοποιήστε το αν το βρίσκετε χρήσιμο.