Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify Connect για τον έλεγχο της αναπαραγωγής από απόσταση

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα στο Spotify είναι το Spotify Connect. Τι είναι όμως; Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για το Spotify Connect και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία για τον απομακρυσμένο έλεγχο της αναπαραγωγής και την εναλλαγή της εξόδου μουσικής μεταξύ διαφορετικών συσκευών.

Τι είναι το Spotify Connect;

Το Spotify Connect είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να ελέγχετε εξ αποστάσεως την αναπαραγωγή σε μια συσκευή από μια άλλη μέσω Wi-Fi. Λειτουργεί με την αναπαραγωγή μουσικής από τους διακομιστές του Spotify αντί της συσκευής σας.

Με το Spotify Connect, μπορείτε να αναπαράγετε μουσική στην κονσόλα Xbox, το έξυπνο ηχείο ή την τηλεόρασή σας ενώ χρησιμοποιείτε την κινητή συσκευή σας για τον έλεγχο της αναπαραγωγής. Για τα έξυπνα ηχεία, το Connect επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής χωρίς την ταλαιπωρία της σύζευξης Bluetooth.

  Containers vs. Virtual Machines: Explaining the Differences [2023]

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Connect για να μεταφέρετε την αναπαραγωγή από μια συσκευή σε άλλη εν κινήσει, όπως εναλλαγή της αναπαραγωγής από το τηλέφωνό σας στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Εάν είστε νέος στην υπηρεσία, υπάρχουν πολλές άλλες κρυφές λειτουργίες του Spotify που πρέπει να δοκιμάσετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify Connect

Για να χρησιμοποιήσετε το Spotify Connect, χρειάζεστε μια συσκευή με πρόσβαση στη λειτουργία. Οι περισσότερες συσκευές με Spotify έχουν Spotify Connect. Δεύτερον, πρέπει να έχετε και τις δύο συσκευές συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να αποκτήσετε μια συνδρομή στο Spotify Premium για να χρησιμοποιήσετε το Connect σε ορισμένες συσκευές. Τέλος, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Spotify στις συσκευές σας και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Φύλλα Google IF

Μετά από αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να χρησιμοποιήσετε το Spotify Connect:

 • Ανοίξτε το Spotify και πατήστε σε οποιοδήποτε τραγούδι για αναπαραγωγή.
 • Πατήστε τη λωρίδα αναπαραγωγής στο κάτω μέρος για να ανοίξετε την οθόνη «Παίζει τώρα».
 • Πατήστε το εικονίδιο του ηχείου στην κάτω αριστερή γωνία. Εάν χρησιμοποιείτε iOS, πρέπει να εκχωρήσετε στο Spotify άδεια πρόσβασης στο τοπικό σας δίκτυο και εύρεση των συσκευών σας την πρώτη φορά. Μπορείτε να το κάνετε χειροκίνητα ανοίγοντας Ρυθμίσεις > Spotify και, στη συνέχεια, εναλλάσσοντας το Τοπικό δίκτυο.
 • Αυτό θα ανοίξει ένα μενού επιλογών με μια λίστα συσκευών από τις οποίες μπορείτε να ακούσετε. Στην ενότητα Επιλογή συσκευής, πατήστε στη συσκευή από την οποία θέλετε να αναπαράγετε μουσική. Από αυτή τη σελίδα, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια εμπλοκή του Spotify.
 • Το Spotify θα συνδεθεί στη συσκευή και το εικονίδιο του ηχείου θα εξαφανιστεί και θα αντικατασταθεί από το όνομα της συσκευής που παίζει μουσική. Η έξοδος μουσικής θα αλλάξει στην επιλεγμένη συσκευή.
 •   Ανάλυση ασφάλειας, απόδοσης και WordPress των κορυφαίων 1 εκατομμυρίων τοποθεσιών

  Με το Spotify Connect ενεργό, μπορείτε να ελέγξετε την αναπαραγωγή στην απομακρυσμένη συσκευή από την τρέχουσα συσκευή. Μπορείτε να επαναλάβετε τραγούδια του Spotify, να κάνετε παύση, να αλλάξετε τραγούδια και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη και να επιστρέψετε τον ήχο στην κύρια συσκευή σας.

  Απομακρυσμένος έλεγχος της αναπαραγωγής στο Spotify σε διαφορετικές συσκευές

  Η λειτουργία Connect του Spotify βελτιώνει την εμπειρία ακρόασης στην υπηρεσία ροής, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε ήχο από τη μια συσκευή στην άλλη με λίγα μόνο αγγίγματα. Λειτουργεί σε διαφορετικές συσκευές, επομένως, ακόμα κι αν έχετε ένα έξυπνο ηχείο ή μια συσκευή ροής μουσικής, πιθανώς να είναι ενεργοποιημένη η σύνδεση.