Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hotjar με το Google Analytics για καλύτερες πληροφορίες

Ρυθμίσατε την ιδιοκτησία σας στο Google Analytics για πρώτη φορά και αναρωτιέστε τι να κάνετε στη συνέχεια! Ενσωματώστε τα δεδομένα του Google Analytics με το Hotjar για να προβλέψετε την απόδοση του ιστότοπου, να διορθώσετε προβλήματα εμπειρίας πελατών και να βελτιστοποιήσετε τις διοχετεύσεις πωλήσεων.

Το Google Analytics είναι ένα ισχυρό εργαλείο ανάλυσης δεδομένων για την παρακολούθηση ιστοτόπων. Έχει ένα εκπληκτικό μερίδιο αγοράς 89%, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση που δημοσιεύτηκε από 6 αίσθηση. Ωστόσο, το Google Analytics είναι καλό μόνο εάν θέλετε να ανακαλύψετε δείκτες καθυστέρησης ή παλαιότερα δεδομένα του ιστότοπού σας ή της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Από την άλλη, το Hotjar, το οποίο έχει ένα απλό Μερίδιο 3,5%. στην αγορά web analytics, είναι σε τάση για διαφορετικό λόγο. Σας επιτρέπει να προβλέψετε τη συμπεριφορά των πελατών, να εφαρμόσετε λειτουργίες που προβλέπετε και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου ή τις δραστηριότητες διοχέτευσης πωλήσεων.

Για να ξεπεράσετε τις αδυναμίες του Google Analytics, δοκιμάστε να ενσωματώσετε το GA με τον λογαριασμό σας Hotjar αυτήν τη στιγμή και ζήστε τη διαφορά. Βρείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε μαζί με οδηγούς βήμα προς βήμα και συμβουλές που λειτουργούν.

Τι είναι το Hotjar;

Το Hotjar είναι μια πλατφόρμα πληροφοριών εμπειρίας πελατών για ιστότοπους επωνυμίας, ιστότοπους ιστολογίων, ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, εφαρμογές ιστού και οτιδήποτε άλλο συνοδεύεται από έναν φιλοξενούμενο υπερσύνδεσμο ή διεύθυνση URL. Φέρνει εργαλεία παρακολούθησης εμπειρίας προϊόντος όπως Heatmaps, Recording, Feedback, Surveys, Συνεντεύξεις και Funnels σε μία εφαρμογή web χωρίς κόπο.

Επομένως, μπορείτε να ανακαλύψετε ζητήματα του ιστότοπου ή της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου που μειώνουν την επισκεψιμότητα ή τις μετατροπές του ιστότοπου, να δημιουργήσετε μια προγνωστική ανάλυση και να την εφαρμόσετε στον ιστότοπό σας οικονομικά.

Το καλύτερο πράγμα για το Hotjar είναι οι εκτενείς πόροι εκμάθησής του, όπως διαδραστικά μαθήματα εκμάθησης, εκπαιδευτικά βίντεο και άρθρα του κέντρου βοήθειας. Επομένως, εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης ιστότοπου με περιορισμένες δεξιότητες διαχείρισης εμπειρίας πελατών, μπορείτε εύκολα να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας στο Hotjar δωρεάν και να γίνετε κύριος αυτού του εμπορίου.

Βασικά χαρακτηριστικά του Hotjar

Ακολουθούν οι κύριες δυνατότητες και λειτουργίες του Hotjar που σας βοηθούν να διορθώσετε την επισκεψιμότητα και τους αριθμούς μετατροπών του ιστότοπού σας:

 • Παρατηρήστε το σύνολο εργαλείων: Αποτελείται από τα εργαλεία Heatmap και Recording. Το Heatmap εμφανίζει τα στοιχεία με τα περισσότερα κλικ στον ιστότοπό σας. Το εργαλείο εγγραφής σάς δίνει τη δυνατότητα να καταγράφετε τις συνεδρίες σας στον ιστότοπο ως χρήστης και να βρίσκετε ευκαιρίες βελτίωσης.
 • Σύνολο εργαλείων Ask: Διαθέτει ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που σας βοηθά να εκτελέσετε καμπάνιες Έρευνες και Σχόλια στον ιστότοπό σας για να γνωρίζετε τι έχουν να πουν οι πελάτες σας.
 • Σύνολο εργαλείων Engage: Η λειτουργία Hotjar Interviews σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με τους πελάτες σας σε συνομιλίες ένας προς έναν. Εδώ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ειδικευμένους συμμετέχοντες και σε όλα τα άλλα εργαλεία για συνέντευξη από έναν πελάτη.
 • Διοχετεύσεις: Εάν χρησιμοποιείτε πολλές διοχετεύσεις για συλλογή, μετατροπή και πωλήσεις δυνητικών πελατών, μπορείτε να δοκιμάσετε την απόδοσή τους χρησιμοποιώντας το εργαλείο Διοχετεύσεις.
  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις έξυπνες συσκευές εισπνοής

Τι είναι το Google Analytics;

Google Analytics (GA) δημιουργεί δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για τους ιστότοπους, τις εφαρμογές ιστού και τις εφαρμογές για κινητά που εκτελούνται σε διάφορες συσκευές και έχουν πρόσβαση από διαφορετικές τοποθεσίες του πλανήτη. Τα δεδομένα ιστότοπου όπως μοναδικοί επισκέπτες, μηνιαίοι χρήστες, συχνοί χρήστες, εγγεγραμμένοι επισκέπτες, μέσος χρόνος αφοσίωσης, συνολικά έσοδα κ.λπ., προέρχονται από το εργαλείο GA.

Εάν είστε ειδικός στην ανάλυση δεδομένων και τη διαχείριση ιστοτόπων, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το Google Analytics. Σας δίνει τη δυνατότητα να συλλέγετε χρήσιμες πληροφορίες από ακατέργαστα δεδομένα ιστότοπου, ώστε να μπορείτε να επινοήσετε μοναδικά σχέδια βελτίωσης επισκεψιμότητας ιστότοπου και πωλήσεων. Σας βοηθά επίσης να επιλέξετε πού θα επενδύσετε περισσότερο εάν επιλέξετε να πάτε για πληρωμένο διαδικτυακό μάρκετινγκ για να ενισχύσετε την επισκεψιμότητα ιστότοπου ή εφαρμογών για κινητά.

Βασικά χαρακτηριστικά του Google Analytics

Βρείτε παρακάτω τα σημαντικά χαρακτηριστικά του εργαλείου GA:

 • Οι δυνατότητες μοντελοποίησης της Google σάς δίνουν αυτοματοποίηση σε εργασίες όπως Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, Προληπτικές πληροφορίες και Μοντελοποίηση με ασφάλεια ως προς το απόρρητο.
 • Δημιουργήστε εις βάθος αναφορές για την αφοσίωση των χρηστών με τις εφαρμογές και τους ιστότοπούς σας σε τμήματα όπως αναφορές απόκτησης χρηστών, αναφορές αφοσίωσης χρηστών, αναφορές δημιουργίας εσόδων από ιστότοπους/εφαρμογές κ.λπ.
 • Μάθετε σχετικά με την ακριβή απόδοση επένδυσης για διαφημιστικές καμπάνιες επί πληρωμή που εκτελείτε στην Αναζήτηση Google ή σε άλλα δίκτυα διαφήμισης Google.
 • Σας επιτρέπει να δημιουργείτε οπτικοποιήσεις δεδομένων για Εξερεύνηση διοχέτευσης, Εξερεύνηση διαδρομής, Εξερεύνηση κοόρτης, Διάρκεια ζωής χρήστη, Εξερεύνηση χρήστη κ.λπ.

Hotjar εναντίον Google Analytics

Μπορείτε να μάθετε τις διαφορές μεταξύ των εργαλείων ανάλυσης ιστού Hotjar και του Google Analytics στον παρακάτω πίνακα:

FeatureHotjarGoogle AnalyticsΣκοπός Ανάλυση συμπεριφοράς χρήστη Αναλύσεις επισκεψιμότητας ιστότοπου και συλλογή ποσοτικών δεδομένων Διεπαφή χρήστη Φιλική προς τον χρήστη. οπτική ανατροφοδότηση Βαριά δεδομένα. σύνθετη διεπαφή Συλλογή δεδομένων Χάρτες θερμότητας, εγγραφές περιόδων σύνδεσης, σχόλια και έρευνεςΚίνηση, δημογραφικά στοιχεία και γεγονότα Επισκεπτών Insights Συμπεριφορά, σχόλια και έρευνεςΠηγές επισκεψιμότητας, ποσοστό εγκατάλειψης, κ.λπ. Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο μόνο για την αλληλεπίδραση χρήστη με έναν ιστότοπο ως HeatmapsΠαρέχει διακομιστή Experiences σε πραγματικό χρόνο dataocU σχετικά με την εμπειρία χρήστη Εστιάζει σε αναλύσεις επισκεψιμότητας ιστού Παρακολούθηση μετατροπώνΠεριορισμένη παρακολούθηση μετατροπών Εκτεταμένη παρακολούθηση μετατροπών Μοντέλο τιμολόγησης βάσει συνδρομής Δωρεάν και premium εκδόσεις

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Hotjar και το Google Analytics μαζί;

Να γιατί πρέπει να ενσωματώσετε το GA στο Hotjar για την ίδια ιδιοκτησία ιστού για να χρησιμοποιήσετε καλύτερα αυτά τα προηγμένα εργαλεία ανάλυσης ιστού:

 • Το Hotjar εστιάζει στη συμπεριφορά των χρηστών μέσω θερμικών χαρτών, εγγραφών περιόδων σύνδεσης και ερευνών, ενώ το Google Analytics παρέχει λεπτομερείς ποσοτικές μετρήσεις. Μαζί, σας δίνουν τόσο ποιοτικές όσο και ποσοτικές γνώσεις.
 • Μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα με χάρτες θερμότητας και καταγραφές συμβάντων στο Hotjar και το εργαλείο φιλτράρει αυτόματα τα δεδομένα ιδιοτήτων GA ανάλογα. Έτσι, μπορείτε εύκολα να συσχετίσετε τα ακατέργαστα δεδομένα που δημιουργούνται από το GA με τα ποιοτικά ευρήματα του Hotjar.
 • Το Hotjar σάς βοηθά να κατανοήσετε τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών και τα σημεία πόνου μέσω θερμικών χαρτών και εγγραφών συνεδριών. Αντίθετα, το Google Analytics παρέχει δεδομένα σχετικά με τα ποσοστά εγκατάλειψης και τις προβολές σελίδας. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα σημεία δεδομένων ιστότοπου για να βελτιώσετε τη διεπαφή χρήστη και το UX του ιστότοπου.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Analytics για τη συλλογή δεδομένων μετατροπών στον ιστότοπο και την εφαρμογή σας για κινητά. Εάν οι τιμές είναι μικρότερες από τις αναμενόμενες, μπορείτε να εκτελέσετε καμπάνιες σχολίων και ερευνών μέσω του Hotjar για να μάθετε τα σημεία πόνου των πελατών απευθείας από αυτούς.
 • Ο συνδυασμός δεδομένων από το Hotjar και το Google Analytics μπορεί να σας βοηθήσει να εκτελέσετε πιο αποτελεσματικές δοκιμές A/B. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hotjar για να εντοπίσετε προβληματικές περιοχές και το Google Analytics για να μετρήσετε τον αντίκτυπο των αλλαγών σε βασικές μετρήσεις.
 • Οι δυνατότητες του Hotjar, όπως οι χάρτες θερμότητας και οι εγγραφές περιόδων σύνδεσης, μπορούν να εντοπίσουν προβλήματα χρηστικότητας, ενώ το Google Analytics μπορεί να επιβεβαιώσει τον αντίκτυπό τους στα ποσοστά εγκατάλειψης και στη διάρκεια της περιόδου σύνδεσης.
 • Η επαλήθευση της ακρίβειας των δεδομένων αναλυτικών στοιχείων ιστότοπου είναι ένα κρίσιμο βήμα κατά την εφαρμογή σημαντικών αλλαγών σε έναν σταθερό ιστότοπο. Επομένως, όταν βλέπετε μειωμένη μετατροπή στο Google Analytics, οι χάρτες θερμότητας Hotjar και η ανάλυση διοχέτευσης θα πρέπει επίσης να αντικατοπτρίζουν τα ίδια αποτελέσματα. Ωστόσο, εάν δείτε εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα σε αυτά τα δύο εργαλεία, το μοντέλο συλλογής δεδομένων πρέπει να είναι ελαττωματικό.
 •   Αυτή η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι αφαιρεί νερό από το ηχείο του iPhone σας

  Πώς να συνδέσετε το Hotjar με το Google Analytics

  Εάν θέλετε να συνδέσετε την ιδιοκτησία σας στο Google Analytics με τον λογαριασμό Hotjar, μπορείτε να το κάνετε μόνο από την εφαρμογή Hotjar. Το Google Analytics δεν σας επιτρέπει να ενσωματώσετε εφαρμογές τρίτων όπως το Hotjar, εκτός από τις εφαρμογές της Google όπως το Google Ads, οι Σύνδεσμοι Google Play, οι σύνδεσμοι της Κονσόλας αναζήτησης κ.λπ.

  Ένας άλλος τρόπος για να ενοποιήσετε το Hotjar και το Google Analytics είναι χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο «If This Then That» ή IFTTT όπως αυτά που προσφέρουν οι Zapier, IFTTT, Pabbly κ.λπ.

  Βρείτε παρακάτω τις απαιτήσεις και τα βήματα που πρέπει να γνωρίζετε:

  Απαιτήσεις για τη σύνδεση του Hotjar με το Google Analytics

  Ακολουθούν οι προϋποθέσεις για την ενσωμάτωση Hotjar και GA:

 • Πρέπει να έχετε μια συνδρομή Business ή Scale για το εργαλείο Hotjar. Η ενοποίηση δεν θα λειτουργήσει σε συνδρομές Hotjar όπως το Plus και το Basic.
 • Εάν έχετε εφαρμόσει το GA για τον ιστότοπό σας μέσω του Διαχειριστή ετικετών Google ή οποιασδήποτε άλλης λύσης διαχείρισης ετικετών, η ενοποίηση δεν θα λειτουργήσει.
 • Θα πρέπει ήδη να ρυθμίσετε την ιδιότητα GA για τον ιστότοπο προορισμού απευθείας στο εργαλείο GA.
 • Επίσης, πρέπει να προσθέσετε το εργαλείο Google Analytics απευθείας στον κώδικα του ιστότοπου και να μην χρησιμοποιείτε πρόσθετα τρίτων.
 • Οι λειτουργίες του Universal Analytics, όπως οι στόχοι του Google Analytics, δεν θα λειτουργήσουν, επειδή αποσύρθηκαν τον Ιούλιο του 2023.
 • Εάν δημιουργήσατε συμβάντα ιστότοπου απευθείας στο εργαλείο GA, το Hotjar θα μπορεί να τα εντοπίσει. Ωστόσο, όταν δημιουργείτε συμβάντα κάπου αλλού και τα μεταβιβάζετε στο GA, το Hotjar δεν μπορεί να εντοπίσει τα συμβάντα.
 • #1. Ενοποίηση του Hotjar με το Google Analytics

 • Ανοίξτε την εφαρμογή ιστού Hotjar.
 • Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού ιστότοπου πάνω από το κουμπί Επισκόπηση.
 • Επιλέξτε τον ιστότοπο-στόχο.
 • Τώρα, κάντε κλικ στο εικονίδιο Integrations που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής web.
 • Πληκτρολογήστε Google Analytics στο πλαίσιο Αναζήτηση.
 • Κάντε κλικ στο Connect όταν δείτε την ενσωμάτωση GA.
 • Στην οθόνη του Google Analytics by Hotjar, ενεργοποιήστε τα ακόλουθα στοιχεία εναλλαγής:
  • Στείλτε τα συμβάντα του Google Analytics στο Hotjar: Δημιουργήστε αυτόματα συμβάντα
  • Αποστολή αναγνωριστικών χρηστών Hotjar στο Google Analytics: Αυτόματη κοινή χρήση αναγνωριστικών χρηστών Hotjar
 • Αφού συνδεθείτε με επιτυχία, κάντε κλικ στις επιλογές αναλυτικών στοιχείων Hotjar, όπως Εγγραφές, Χάρτες θερμότητας, Έρευνες κ.λπ., και εφαρμόστε τα σχετικά φίλτρα GA για να χρησιμοποιήσετε δεδομένα GA στο Hotjar.
 • #2. Χρησιμοποιώντας το Zapier

 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Zapier.
 • Τώρα, επισκεφθείτε αυτό Ενσωματώσεις Hotjar + Google Analytics αντικείμενο στο Zapier.
 • Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Choose a Trigger και επιλέξτε οποιοδήποτε στοιχείο ενεργοποίησης της επιλογής σας.
 • Ομοίως, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Επιλογή ενέργειας και επιλέξτε μια ενέργεια που θέλετε να εκτελέσει είτε το Hotjar είτε το Google Analytics.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση των εφαρμογών μου.
 • Θα πρέπει τώρα να δείτε τον καμβά Zapier με τους επιλεγμένους κανόνες ενεργοποίησης και τις ενέργειες που αφορούν το Hotjar και το GA.
 • Κάντε κλικ σε κάθε εικονίδιο εφαρμογής και συνδεθείτε στους λογαριασμούς σας στο Hotjar και στο GA.
 • Τέλος, κάντε κλικ στο Publish για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Zap.
 •   Τα ρομπότ, το IoT και η Τεχνητή Νοημοσύνη οδηγούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό

  Οι καλύτερες συμβουλές για να χρησιμοποιήσετε την ενσωμάτωση του Google Analytics της Hotjar

  Βρείτε παρακάτω μερικές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε:

 • Όταν χρησιμοποιείτε συμβάντα που δημιουργούνται από το GA για να παρακολουθήσετε εγγραφές στο Hotjar, δημιουργήστε προσαρμοσμένες ιδιότητες ειδικά για το Hotjar από τη σελίδα Διαχειριστής > Προσαρμοσμένοι ορισμοί.
 • Χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένα συμβάντα στο Google Analytics για να παρακολουθείτε συγκεκριμένες αλληλεπιδράσεις χρηστών στον ιστότοπό σας.
 • Χρησιμοποιήστε τμήματα του Google Analytics για να αναλύσετε τη συμπεριφορά των χρηστών σε συγκεκριμένες ομάδες και να προσδιορίσετε μοτίβα.
 • Συνδυάστε δεδομένα Hotjar με το Google Analytics για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα της συμπεριφοράς και των σχολίων των χρηστών.
 • Επικαλύψτε τους χάρτες θερμότητας του Hotjar πάνω από τα δεδομένα του Google Analytics για να δείτε πού κάνουν κλικ οι χρήστες και πώς ευθυγραμμίζεται με τις πηγές επισκεψιμότητάς σας.
 • Εκτελέστε δοκιμές A/B και χρησιμοποιήστε το Google Analytics για να μετρήσετε τον αντίκτυπο στις βασικές μετρήσεις σας. Επίσης, συνδυάστε το με το Hotjar για να συλλέξετε σχόλια χρηστών για παραλλαγές.
 • Δημιουργήστε διοχετεύσεις στο Google Analytics για να παρακολουθείτε τη διαδρομή του χρήστη και να προσδιορίζετε τα σημεία αποχώρησης. Τώρα, χρησιμοποιήστε το Hotjar για να διερευνήσετε γιατί οι χρήστες εγκαταλείπουν τη διαδικασία πριν ολοκληρώσουν τη διαδρομή διοχέτευσης.
 • Πώς να συσχετίσετε δεδομένα του Hotjar και του Google Analytics

  Βρείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα πραγματικού κόσμου όπου χρησιμοποίησα δεδομένα Hotjar και GA μαζί για να βελτιώσω την εμπειρία των πελατών καθώς και την απόδοση του ιστότοπου.

  Αυτά τα παραδείγματα θα σας βοηθήσουν επίσης να κατανοήσετε πώς να δημιουργήσετε χρήσιμες πληροφορίες συσχετίζοντας δεδομένα και από τις δύο πλατφόρμες αναλυτικών στοιχείων ιστού:

  Σελίδες υψηλού ποσοστού εγκατάλειψης με εγγραφές περιόδου σύνδεσης

  Ας υποθέσουμε ότι ο ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου σας έχει υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης που δεν είναι καλό για τα έσοδα του ιστότοπού σας. Τα δεδομένα του ποσοστού εγκατάλειψης μπορούν εύκολα να συλλεχθούν χρησιμοποιώντας το εργαλείο GA. Τώρα, για να μάθετε τι προκαλεί τους χρήστες να εγκαταλείψουν τον ιστότοπο μόλις προσγειωθούν σε αυτόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εγγραφές συνεδρίας του Hotjar.

  Μάθετε τις περιόδους σύνδεσης όπου οι χρήστες εγκατέλειψαν τον ιστότοπο πολύ σύντομα και αναλύστε πώς αυτοί οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο. Απομακρύνονται γρήγορα; Δυσκολεύεστε να βρείτε πληροφορίες; Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τη βασική αιτία και να επιλύσετε το πρόβλημα του ποσοστού εγκατάλειψης.

  Βάθος κύλισης και αφοσίωση με Heatmaps και Time on Page

  Εάν το εργαλείο GA δείχνει ότι ο Χρόνος στη σελίδα για μια συγκεκριμένη σελίδα ιστολογίου είναι πολύ χαμηλός, υποδηλώνει πρόβλημα με τον ιστότοπο του ιστολογίου ή ένα συγκεκριμένο άρθρο ιστολογίου που παρακολουθείτε. Για να επιβεβαιώσετε τα ευρήματα στο Google Analytics, χρησιμοποιήστε την ενοποίηση Hotjar για να αναλύσετε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες κάνουν κύλιση στη σελίδα του ιστολογίου. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε το εργαλείο Heatmap του Hotjar.

  Ο χαμηλός χρόνος στη σελίδα υποδηλώνει ότι οι επισκέπτες δεν φτάνουν στο τέλος της σελίδας του ιστολογίου. Ένα Hotjar Heatmap θα πρέπει να το επιβεβαιώσει επίσης. Όταν επιβεβαιωθεί, κάντε αλλαγές στο άρθρο, κάντε το πιο ελκυστικό κ.λπ., για να διασφαλίσετε ότι οι χρήστες κάνουν κύλιση μέχρι το τέλος.

  Ανάλυση ποσοστού μετατροπών με έρευνες ανατροφοδότησης

  Όταν τα δεδομένα του Google Analytics υποδεικνύουν ότι το ποσοστό μετατροπών είναι πολύ χαμηλό για μια σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δεδομένα για να εκτελέσετε την καμπάνια σχολίων του Hotjar.

  Μπορείτε να προσδιορίσετε συγκεκριμένες περιόδους σύνδεσης χρήστη όπου οι μετατροπές είναι πολύ χαμηλές και να δημιουργήσετε ένα μοτίβο. Τώρα, χρησιμοποιήστε το Hotjar AI για να εκτελέσετε προληπτικές καμπάνιες ανατροφοδότησης και έρευνας για να συλλέξετε απόψεις χρηστών από τέτοιες ακυρώσεις ολοκλήρωσης αγοράς στο μέλλον.

  συμπέρασμα

  Κάθε φορά που βλέπετε μια πτώση στην επισκεψιμότητα του ιστότοπου ή στο ποσοστό μετατροπών ή μια τέλεια διοχέτευση πωλήσεων που δεν λειτουργεί ξαφνικά, πηγαίνετε στα εργαλεία ανάλυσης ιστού. Το Google Analytics είναι η πιο αξιόπιστη και οικονομική επιλογή. Ωστόσο, δημιουργεί μόνο αριθμητικές τιμές, όχι ορατούς ή ακριβείς λόγους για τη χαμηλή απόδοση.

  Εδώ, πρέπει να συνδυάσετε δεδομένα GA με το Hotjar για να λάβετε μια απάντηση για την πτώση απόδοσης και πώς να το διορθώσετε. Ακολουθήστε τα βήματα και τις κορυφές ενοποίησης Hotjar και GA που αναφέρονται παραπάνω για να βελτιώσετε την απόδοση του ιστότοπου με σιγουριά.

  Στη συνέχεια, μάθετε για τις εναλλακτικές λύσεις του Google Analytics για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση αγοράς.