Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google ως διακομιστή μεσολάβησης (2 τρόποι) – 2023

Καθώς το Διαδίκτυο είναι απαλλαγμένο από οποιονδήποτε νόμο και οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν στο Διαδίκτυο, οι περισσότερες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αναζητούν τρόπους πρόληψης της πειρατείας και της προστασίας περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες όπως το YouTube μπλοκάρει το περιεχόμενο προκειμένου να αποτραπεί η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Οι τοπικές κυβερνήσεις έχουν την εξουσία να δίνουν εντολή στους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου να μπλοκάρουν ιστότοπους που θεωρούν ότι αποτελούν απειλή για την κοινωνία. Το επόμενο επίπεδο αποκλεισμού εμφανίζεται σε δημόσια δίκτυα όπως σχολεία, κολέγια, ξενοδοχεία κ.λπ.

Υπάρχουν πολλές δημόσιες συνδέσεις στο Διαδίκτυο που μπλοκάρουν ορισμένους ιστότοπους για οποιονδήποτε λόγο. Όμως, το Διαδίκτυο είναι ένας κόσμος που χτίστηκε από geeks. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που μπορεί να χαρακτηριστεί αδύνατο. Ως εκ τούτου, είναι πραγματικά δυνατό να παρακάμψετε μπλοκ για πρόσβαση σε ιστότοπους στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τοποθεσίες διακομιστή μεσολάβησης.

Σήμερα, σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο Διαδικτύου μέσω της Google και των υπηρεσιών της χρησιμοποιώντας την Google ως διακομιστή μεσολάβησης. Υπάρχουν δύο μέθοδοι πρόσβασης σε αποκλεισμένο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το Google ως διακομιστή μεσολάβησης και αφήστε μας να σας πούμε πώς.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google ως διακομιστή μεσολάβησης για πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν δύο τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το Google ως διακομιστή μεσολάβησης. Ενώ ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου ή ο κεντρικός υπολογιστής του δημόσιου δικτύου πιστεύουν ότι χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία Google, η οθόνη σας θα εμφανίζει στην πραγματικότητα το αρχικό περιεχόμενο του αποκλεισμένου ιστότοπου. Ας ξεκινήσουμε με τον Οδηγό χρήσης του Google ως διακομιστή μεσολάβησης για πρόσβαση σε Αποκλεισμένο περιεχόμενο.

  12 πόροι για να βρείτε δωρεάν μουσική φόντου για τα βίντεό σας

Μέθοδος 1: – Google Weblight.

Το Google Weblight είναι μια τεχνική εξοικονόμησης δεδομένων που χρησιμοποιείται από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome. Δρομολογεί την ιστοσελίδα σας μέσω των διακομιστών της Google όπου είναι βελτιστοποιημένη για χαμηλά δεδομένα και γρήγορη φόρτωση. Αυτό τροποποιεί τη διεύθυνση URL και ως εκ τούτου αποκλείει προγράμματα που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν το περιεχόμενο.

Αυτή η μέθοδος χρήσης της Google ως διακομιστή μεσολάβησης είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Απλώς ακολουθήστε τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω για να χρησιμοποιήσετε το Google ως διακομιστή μεσολάβησης και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το Google Weblight.

  • Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του αποκλεισμένου περιεχομένου στη μορφή που δίνεται παρακάτω.
  Πώς να ξεμπλοκάρετε την κλήση Messenger στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ντουμπάι

“http://googleweblight.com/?lite_url=http://*URL-ΕΔΩ*”

  • Αντικαταστήστε τη διεύθυνση URL ΕΔΩ με τη διεύθυνση URL σας.

Ως εκ τούτου, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google ως διακομιστή μεσολάβησης χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Google Weblight.

Ελέγξτε επίσης: – Καλύτερο λογισμικό VPN για υπολογιστή

Μέθοδος 2: – Μετάφραση Google.

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τη χρήση της υπηρεσίας μεταφραστή ιστοτόπων της Google για την παράκαμψη αποκλεισμών και την πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας την Google ως διακομιστή μεσολάβησης. Η Google έχει τη δυνατότητα να ανοίξει οποιονδήποτε ιστότοπο και να μεταφράσει το περιεχόμενό του σε οποιαδήποτε από τις υποστηριζόμενες γλώσσες. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση ολόκληρου του ιστότοπου στην οθόνη μέσω του Google Translate.

  Πώς να βρείτε και να διαγράψετε στιγμιότυπα οθόνης στο Google Photos

Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1. Μεταβείτε στο https://translate.google.com και στο πλαίσιο κειμένου, επικολλήστε τη διεύθυνση URL που θέλετε να επισκεφτείτε.

Βήμα 2. Επιλέξτε οποιαδήποτε γλώσσα εκτός από τη γλώσσα στην οποία βρίσκεται η ιστοσελίδα.

Βήμα 3. Κάντε κλικ στο κουμπί «Πρωτότυπο» στην επάνω δεξιά γωνία για να προβάλετε την αρχική ιστοσελίδα.

Ως εκ τούτου, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google ως διακομιστή μεσολάβησης χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Μετάφρασης Google.

Εν κατακλείδι, ελπίζουμε ότι αυτός ο απλός, βήμα προς βήμα οδηγός σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Google ως διακομιστή μεσολάβησης για πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο, θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιείτε καλύτερα το διαδίκτυο. Απλώς χρησιμοποιήστε τη σωστή κρίση και συμμορφωθείτε με τους τοπικούς νόμους. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Facebook και στο Twitter.