Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Sports στο iPhone σας

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Βασικά Takeaways

  • Η εφαρμογή Apple Sports προσφέρει στατιστικά, σκορ και αποδόσεις στοιχημάτων σε πραγματικό χρόνο για κορυφαία αθλητικά πρωταθλήματα.
  • Το Apple Sports είναι διαθέσιμο μόνο σε iPhone με iOS 17.2 ή νεότερη έκδοση. Περιορίζεται επίσης σε χρήστες στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά.
  • Η Apple σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερα πρωταθλήματα στην εφαρμογή με την πάροδο του χρόνου.

Είστε σκληρός οπαδός των σπορ που αναζητάτε έναν βολικό τρόπο για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας πρωταθλήματα και ομάδες; Η εφαρμογή Sports της Apple διαθέτει μια μινιμαλιστική διεπαφή για να εμφανίζει αποτελέσματα, στατιστικά και αποδόσεις στοιχήματος σε πραγματικό χρόνο. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση του Apple Sports.

Τι μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή Apple Sports;

Η Apple παρουσίασε την εφαρμογή Apple Sports στις 21 Φεβρουαρίου 2024, για να βοηθήσει τους χρήστες iPhone να παρακολουθούν εύκολα τα σκορ και τα στατιστικά των αγαπημένων τους πρωταθλημάτων και ομάδων. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ομάδες και πρωταθλήματα, να ελέγχετε τα σκορ και τα στατιστικά των ομάδων σε πραγματικό χρόνο και να βλέπετε ζωντανές αποδόσεις στοιχημάτων, αναφορές τραυματισμών, λεπτομέρειες ενδεκάδας και τα πρόγραμμά τους.

  Ξεκλειδώστε τις πωλήσεις Shopify μέσω του Helpdesk με τον Gorgias

Η εφαρμογή εμφανίζει σκορ και στατιστικά σε πραγματικό χρόνο για μερικά από τα κορυφαία αθλητικά πρωταθλήματα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των MLS, NBA, NHL, Ligue 1, La Liga, Bundesliga και άλλων. Ενώ το Apple Sports υποστηρίζει μόνο περιορισμένα πρωταθλήματα προς το παρόν, Η ανακοίνωση της Apple αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερα πρωταθλήματα, όπως MLB, NFL και WNBA, για τις επόμενες σεζόν τους.

Από τον Φεβρουάριο του 2024, η εφαρμογή Apple Sports είναι διαθέσιμη μόνο σε τρεις περιοχές—τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ξεκινώντας με την εφαρμογή Apple Sports σε iPhone

Για να κάνετε λήψη της εφαρμογής Apple Sports, το iPhone σας πρέπει να εκτελεί iOS 17.2 ή νεότερη έκδοση. Εάν όχι, μπορείτε να ενημερώσετε το iPhone σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Μόλις είστε έτοιμοι, μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store.

  Πώς να αλλάξετε τον άξονα Y στο Excel

Κατεβάστε:Apple Sports (Ελεύθερος)

Εκκινήστε την εφαρμογή μετά την εγκατάσταση και πατήστε Συνέχεια όταν δείτε τη σελίδα καλωσορίσματος. Για να αρχίσετε να βλέπετε βαθμολογίες και στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, θα πρέπει να επιλέξετε τα πρωταθλήματα και τις ομάδες που επιθυμείτε.

Πατήστε Ξεκινήστε και πατήστε το κουμπί Αγαπημένο δίπλα στο πρωτάθλημα που θέλετε να ακολουθήσετε. Για να ακολουθήσετε μια ομάδα, επιλέξτε ένα πρωτάθλημα και πατήστε το εικονίδιο Αγαπημένο (αστέρι) δίπλα σε αυτό που θέλετε να ακολουθήσετε. Πατήστε Τέλος μόλις είστε ικανοποιημένοι με την επιλογή.

Εάν θέλετε να ακολουθήσετε ένα πρωτάθλημα ή μια ομάδα αργότερα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγγίξετε τις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία, να πατήσετε Διαχείριση και να επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα.

Για να δείτε ζωντανά και επερχόμενα παιχνίδια και τελικά στατιστικά και σκορ για όλες τις ομάδες σας σε ένα μέρος, πατήστε τις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και πατήστε Οι ομάδες μου. Ομοίως, μπορείτε να προβάλετε τις ίδιες πληροφορίες για τα αγαπημένα σας πρωταθλήματα πατώντας αντ ‘αυτού τα My Leagues. Εάν θέλετε να βρείτε πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα που δεν είναι στα αγαπημένα σας, επιλέξτε ένα από τη λίστα στο ίδιο μενού.

  20 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί ιστότοποι κοινής χρήσης και αποθήκευσης αρχείων

Εάν χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές της Apple, όπως το Apple News και το Apple TV, το Apple Sports θα συγχρονίσει δεδομένα όπως τις αγαπημένες σας ομάδες, πρωταθλήματα και αθλητές σε αυτές τις εφαρμογές. Ωστόσο, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, πατήστε τις τρεις οριζόντιες γραμμές και επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το Sync My Sports.

Ενώ το Apple Sports εμφανίζει τις αποδόσεις στοιχήματος ενός αγώνα από προεπιλογή, μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε εάν δεν τις βρίσκετε χρήσιμες. Περιέργως, δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αποδόσεις στοιχήματος απευθείας από την εφαρμογή Apple Sports. Αντίθετα, πρέπει να μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας, να πραγματοποιήσετε κύλιση στην εφαρμογή Sports και να κάνετε εναλλαγή στην επιλογή Απόκρυψη αποδόσεων στοιχήματος.

Ενώ μπορείτε να βρείτε πολλές εξαιρετικές εφαρμογές αθλητικών ειδήσεων στο App Store, το Apple Sports ξεχωρίζει με την καθαρή και μινιμαλιστική διεπαφή του. Δυστυχώς, η διαθεσιμότητα του Apple Sports περιορίζεται επί του παρόντος στους χρήστες iPhone. Επομένως, εάν θέλετε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ομάδες και τα στατιστικά του πρωταθλήματος στο Mac ή το iPad σας, θα πρέπει να καταφύγετε σε εφαρμογές τρίτων προς το παρόν.