Πώς να χρησιμοποιήσετε το πορτρέτο Vana για να δημιουργήσετε αυτοπροσωπογραφίες AI

Η Vana Portrait έχει γίνει πρωτοσέλιδο καθώς οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατακλύζουν τις ειδήσεις με τις αυτοπροσωπογραφίες τους που δημιουργούνται από AI. Η Βάνα ξεχωρίζει γιατί δεν ρίχνει απλώς ένα εφέ κινουμένων σχεδίων στις selfies σου. Αντίθετα, μελετά τις selfies σας, υφαίνει τα οπτικά δεδομένα σε ένα εικονικό DNA και στη συνέχεια το χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει αριστουργήματα.

Θέλετε να το δοκιμάσετε μόνοι σας; Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε εξατομικευμένα πορτρέτα και από το Vana Portrait.

Πώς να υποβάλετε τις selfies σας στο Vana Portrait

Η ρύθμιση του Vana και η δημιουργία πορτρέτων AI με τη Vana περιλαμβάνει δύο βήματα. Πρέπει πρώτα να ταΐσετε τη Βάνα με αρκετά οπτικά δεδομένα για να σχηματίσετε ένα DNA ή VNA της Βάνα. Στη συνέχεια, αφού το VNA σας είναι έτοιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Vana για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα, υψηλής ποιότητας πορτρέτα τεχνητής νοημοσύνης.

Η διαδικασία είναι σε δύο βήματα, επειδή υπάρχει μια περίοδος αναμονής μεταξύ της υποβολής των φωτογραφιών σας και της απόκτησης πρόσβασης στο Vana. Η Vana χρειάζεται λίγο χρόνο για να αναλύσει τις selfies σας και να δημιουργήσει ένα VNA, αλλά μόλις αποκτήσετε το VNA σας, δεν θα χρειαστεί να ανεβάσετε ξανά φωτογραφίες.

  Πώς να απαντήσετε σε ένα email απόρριψης εργασίας (με πρότυπα)

Η Βάνα πρέπει να μάθει το πρόσωπό σας προτού μπορέσει να δημιουργήσει πορτρέτα του. Για αυτό, θα πρέπει να ανεβάσετε τουλάχιστον οκτώ εικόνες του προσώπου σας. Συνιστά το πρόσωπό σας να είναι καθαρά ορατό, το μόνο πρόσωπο στην εικόνα και οι εικόνες να βρίσκονται σε διάφορες συνθήκες φωτισμού. Για να έχετε καλά αποτελέσματα με τη Vana, εξετάστε το ενδεχόμενο να βελτιώσετε τη φωτογραφία πορτρέτου σας.

Παραδόξως, η Βάνα δεν έχει εφαρμογή για smartphone. Όλες οι υπηρεσίες που παρέχει η Vana είναι διαθέσιμες μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Vana. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό Vana.

 • Επισκέψου το Εφαρμογή ιστού Vana. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε υπολογιστή για να περιηγείστε άνετα στον ιστότοπο.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία λογαριασμού Vana.
 • Εισαγάγετε το email σας και κάντε κλικ στο Λήψη κωδικού.
 • Εισαγάγετε τον κωδικό στο email σας. Η Vana θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στην επόμενη σελίδα.
 • Επιλέξτε ένα όνομα χρήστη για τον λογαριασμό σας Vana και επιλέξτε την περιοχή σας και τη γλώσσα που προτιμάτε.
 • Τέλος, κάντε κλικ στο Create your Face VNA.
 • Τώρα ήρθε η ώρα να ανεβάσετε φωτογραφίες σας, ώστε η Βάνα να σχηματίσει το VNA σας. Κάντε κλικ στην επιλογή Μεταφόρτωση τουλάχιστον 8 εικόνων και επιλέξτε τις εικόνες σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο Πώς να αποκτήσετε ένα υπέροχο Face VNA για να δείτε συμβουλές σχετικά με το είδος των φωτογραφιών που λειτουργούν καλύτερα.
 • Μετά από upsrc=”https://wilku.top/wp-content/uploads/2023/09/1693721891_446_How-to-Use-Vana-Portrait-to-Generate-AI-Self-Portraits.jpg”/>
 • Στην επόμενη οθόνη, η Vana θα σας ζητήσει να εισαγάγετε περισσότερες πληροφορίες για τον εαυτό σας, όπως ημερομηνία γέννησης, φύλο και φυλή. Εισαγάγετε τις πληροφορίες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο.
 •   Πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance Bixel για να κόψετε NFT που δημιουργούνται από AI

  Η Vana θα αρχίσει τώρα να δημιουργεί το Face VNA σας. Αυτό θα διαρκέσει λίγο, αλλά συνήθως διαρκεί λιγότερο από 20 λεπτά. Μόλις το VNA σας είναι έτοιμο, θα λάβετε ένα email από τη Vana που θα επιβεβαιώνει ότι μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το Vana για να δημιουργήσετε πορτρέτα.

  Εάν θέλετε άμεσα αποτελέσματα, η Google μπορεί να μετατρέψει και τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε όσο περιμένετε;

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Vana για να δημιουργήσετε πορτρέτα AI

  Τώρα ήρθε η ώρα να δείτε τι μπορείτε να κάνετε με τη Vana και το Face VNA σας! Μεταβείτε στην εφαρμογή web Vana και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

  Η Vana θα σας μεταφέρει στην καρτέλα Discover. Εδώ, θα δείτε μια δέσμη προτροπών AI και τις προεπισκοπήσεις τους. Μπορείτε να δείτε τις διαφορετικές κατηγορίες στην ενότητα Εξερεύνηση νέων διαστάσεων. Κάντε κλικ στις κατηγορίες και περιηγηθείτε στις προεπιλογές.

  Μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε προεπιλογή για να δείτε περισσότερες εικόνες προεπισκόπησης. Εάν κάποιο από αυτά τραβήξει την προσοχή σας, επιλέξτε το και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία 10 εικόνων. Μόλις η συλλογή εικόνων είναι έτοιμη, κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση στις δημιουργίες σας.

    Πώς να βρείτε ένα χρώμα με τέλεια αντίθεση για οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας

  Voila! Τώρα έχετε την αριστοτεχνικά κατασκευασμένη αυτοπροσωπογραφία σας με τεχνητή νοημοσύνη. Και όχι μόνο ένας, αλλά δέκα από αυτούς. Κάντε κλικ στην Προβολή όλων για να δείτε τις υπόλοιπες εικόνες στη συλλογή. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε εικόνα για να τις προβάλετε ξεχωριστά ή να κάνετε κλικ στην επιλογή Λήψη όλων για να τις κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

  Από εδώ, μπορείτε είτε να δοκιμάσετε άλλες προεπιλογές είτε να μεταβείτε στο Studio για να γράψετε τη δική σας προτροπή και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοπορτραίτα AI. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια προκαθορισμένη ρύθμιση και να κάνετε κλικ στην Επεξεργασία στο Studio για να αλλάξετε την προκαθορισμένη προτροπή και να δοκιμάσετε διαφορετικές ιδέες προτροπής τέχνης AI.

  Μετατρέψτε τα πορτρέτα σας σε τεχνητή νοημοσύνη με τη Βάνα

  Προτού εφευρεθεί η φωτογραφία, τα πορτρέτα έπρεπε να ζωγραφίζονται από έναν καλλιτέχνη και η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μήνες ή και χρόνια. Με την πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης και της δημιουργικής τεχνολογίας σήμερα, μπορείτε πλέον να μετατρέψετε τη ζωή σας σε έργα τέχνης σχεδόν αμέσως.

  Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να μπείτε στον κόσμο των αυτοπροσωπογραφιών που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη και να δημιουργήσετε λεπτομερείς εικόνες του εαυτού σας. Οι μέθοδοι δημιουργίας εικόνας τεχνητής νοημοσύνης της Vana είναι μοναδικές, αλλά να θυμάστε ότι είναι μόνο ένα από τα δεκάδες εργαλεία δημιουργίας εικόνων AI που κυκλοφορούν.