Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο AI GenErase του Luminar Neo για να αφαιρέσετε περισπασμούς από τις φωτογραφίες σας

Το Luminar Neo είναι ένα εύκολο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών που ενθαρρύνει τους χρήστες να επεξεργάζονται με AI. Είχε εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης από την έναρξή του, αλλά το 2023 το Luminar Neo εισήγαγε δυνατότητες παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης.

Το GenErase είναι η πρώτη δυνατότητα δημιουργίας AI του Luminar Neo. Αν αναρωτιέστε τι είναι το εργαλείο GenErase και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας, είστε στο σωστό μέρος.

Στις 26 Οκτωβρίου 2023, η Luminar Neo έφερε το GenErase στο σύστημά της. Ενώ πολλά χαρακτηριστικά του Luminar Neo χρησιμοποιούν τεχνολογία AI, το GenErase είναι το πρώτο εργαλείο παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης του Luminar Neo. Υπάρχουν βασικές διαφορές μεταξύ της γενικής τεχνητής νοημοσύνης και της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης, γεγονός που το καθιστά ορόσημο.

Το εργαλείο GenErase χρησιμοποιεί γενετική τεχνολογία AI για να επιτρέπει στους χρήστες να διαγράφουν μικρά ή μεγάλα μέρη μιας φωτογραφίας στο Luminar Neo, διατηρώντας τα πάντα ρεαλιστικά. Το προϋπάρχον εργαλείο διαγραφής κάνει ήδη μια αρκετά καλή δουλειά, αλλά με τη γενετική τεχνολογία AI, τα αποτελέσματά σας θα γίνουν μόνο καλύτερα.

Αν είστε περίεργοι για το GenErase αλλά δεν γνωρίζετε πολλά για το Luminar Neo, δείτε τον οδηγό μας για αρχάριους για το Luminar Neo. Μόλις καταλάβετε, μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης για να αφαιρέσετε περισπασμούς και ατέλειες από τις φωτογραφίες σας.

  Πώς να διορθώσετε τα AirPods που είναι συνδεδεμένα αλλά ο ήχος έρχεται από το τηλέφωνο

Πώς να χρησιμοποιήσετε το GenErase στο Luminar Neo

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαλείο GenErase, πρέπει κατεβάστε το Luminar Neo. Μπορείτε να αγοράσετε μια αέναη άδεια για το Luminar Neo για 269 $ τη στιγμή της σύνταξης — συνήθως 599 $. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια συνδρομή Pro με επιλογές από 14,95 $ για ένα μήνα, 9,08 $ μηνιαία για 12 μήνες ή 14,95 $ μηνιαία για 24 μήνες.

Εάν διαθέτετε ήδη το Luminar Neo, κάντε αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση, Luminar Neo 1.15.0, επιλέγοντας Luminar Neo > Έλεγχος για ενημερώσεις > Εγκατάσταση ενημέρωσης. Από αυτό το παράθυρο, μπορείτε επίσης να ελέγξετε για αυτόματες ενημερώσεις για να αποφύγετε τη μη αυτόματη ενημέρωση στο μέλλον.

Μόλις ενημερωθούν, ανεβάστε τις εικόνες σας στον Κατάλογο και επιλέξτε αυτήν που θέλετε να επεξεργαστείτε. Στη συνέχεια, αντί να επιλέξετε Επεξεργασία, μείνετε στη σελίδα Καταλόγου και επιλέξτε GenErase κάτω από τις πληροφορίες εικόνας στα δεξιά. Εάν δεν βλέπετε το κουμπί GenErase, επανεκκινήστε το Luminar Neo.

Το GenErase χρησιμοποιεί ένα πινέλο κάλυψης. Αν και είναι δυνατό να κρύψετε πολλά μέρη της εικόνας σας ταυτόχρονα για να τα διαγράψετε με το GenErase, προτείνουμε να καλύπτετε ένα τμήμα τη φορά για να μην υπάρχουν ατυχίες. Ρυθμίστε το μέγεθος της βούρτσας και, στη συνέχεια, περάστε τις περιοχές και τα αντικείμενα που θέλετε να διαγράψετε μέχρι να γίνει όλο κόκκινο, συμπεριλαμβανομένης μιας μικρής περιοχής γύρω τους.

  Πώς να ελέγξετε τη μάρκα και τις ρυθμίσεις κάμερας που χρησιμοποιούνται για τη λήψη μιας φωτογραφίας

Μόλις καλυφθεί, επιλέξτε Διαγραφή στη γραμμή εργαλείων GenErase. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε ένα ή δύο λεπτά, ενώ το AI κάνει τα μαγικά του. Μόλις διαγραφεί, δεν μπορείς καν να πεις ότι υπήρχε κάτι άλλο εκεί.

Επαναλάβετε αυτό το βήμα για τυχόν άλλα ελαττώματα, αντικείμενα, σκιές ή άλλα μέρη της εικόνας που θέλετε να αφαιρέσετε. Φροντίστε πάντα να συμπεριλαμβάνετε λίγο επιπλέον χώρο γύρω από το αντικείμενο στη μάσκα σας.

Μόλις είστε ευχαριστημένοι με τα σβησμένα μέρη της εικόνας σας, μπορείτε να την αποθηκεύσετε επιλέγοντας Αποθήκευση. Τώρα θα μπορείτε να επεξεργαστείτε την εικόνα σαν να φωτογραφήθηκε με τα αντικείμενα σβησμένα.

Οι αποθηκευμένες φωτογραφίες σας GenErase θα εμφανιστούν σε έναν φάκελο με το όνομα Generative Creations στη σελίδα του Καταλόγου και θα εμφανίζονται επίσης στην περιοχή Όλες οι φωτογραφίες δίπλα στα πρωτότυπα.

Για να συνεχίσετε την επεξεργασία της εικόνας σας, επιλέξτε την εικόνα και μεταβείτε στην Επεξεργασία στο επάνω μέρος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα εργαλεία επεξεργασίας στην εικόνα που επεξεργάστηκε το GenErase.

Με το εργαλείο GenErase να είναι το πρώτο εργαλείο δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης από την Luminar Neo, αφήνει μεγάλα παπούτσια να γεμίσουν για τα δύο επόμενα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που αναμένονται. Τον Νοέμβριο του 2023, το GenExpand θα κυκλοφορήσει και τον Δεκέμβριο του 2023 το GenSwap θα ολοκληρώσει το τρίο.

  Τι είναι το Credential Stuffing; (και πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας)

Το GenExpand θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τα όρια της φωτογραφίας και του γραφικού σας, χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη για να γεμίσετε τον χώρο με ρεαλιστικές εικόνες—αυτό το εργαλείο θα ανταγωνιστεί τα εργαλεία Generative Expand του Photoshop και Magic Expand του Canva. Το GenSwap θα σας επιτρέψει να κρύψετε και να ανταλλάξετε εύκολα στοιχεία των φωτογραφιών σας.

Αυτά τα εργαλεία δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης οδηγούν ακόμη περισσότερο την τεχνογνωσία του Luminar Neo στην τεχνητή νοημοσύνη, παρέχοντας στους φωτογράφους και στους λάτρεις της φωτογραφίας εύκολους και διασκεδαστικούς τρόπους επεξεργασίας των φωτογραφιών τους. Το GenErase—και τα προσδοκώμενα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης—μπορούν να προστεθούν στη λίστα με τις συμβουλές και τα κόλπα για την αποτελεσματική χρήση του Luminar Neo.

Το Luminar Neo φέρνει το Generative AI στο σύστημά του

Το Generative AI έρχεται σε πολλές αγορές το 2023 και το Luminar Neo δεν πρόκειται να μείνει πίσω. Η εισαγωγή του GenErase φέρνει μόνο ενθουσιασμό για το τι πρόκειται να έρθει με τα μελλοντικά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης. Το GenErase παρέχει ρεαλιστικά αποτελέσματα που μπορείτε να είστε περήφανοι που μοιράζεστε χωρίς να νιώθετε ότι παραποιήσατε τις φωτογραφίες σας.