Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αξιολόγησης στο Pokèmon Go

Το Pokèmon Go έλαβε μια ενημέρωση τόσο για iOS όσο και για Android και προστέθηκε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται «Appraise». Οι αξιολογήσεις σας λένε αν τα Pokèmon που έχετε πιάσει είναι καλά ή όχι. Οι Εκτιμήσεις προέρχονται από τους Αρχηγούς της Ομάδας σας και σας λένε εάν ένα Pokèmon έχει αξιοσημείωτα στατιστικά, αν είναι καλό για μάχη ή επίθεση, εάν τα στατιστικά του είναι καλά και αν το μέγεθός του είναι σημαντικό. Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αξιολόγησης, πρέπει να έχετε αναβαθμίσει την εφαρμογή Pokèmon Go στην έκδοση 1.5.0 για iOS και 0.35.0 για Android. Αφού γίνει αυτό, δείτε πώς μπορείτε να λάβετε μια αξιολόγηση για το Pokèmon σας και να καταλάβετε τι σημαίνει.

  Βρείτε τα καλύτερα Pokèmon που εξελίσσονται χρησιμοποιώντας στατιστικά IV στο Pokèmon Go [Guide]

Λήψη Αξιολόγησης

Πατήστε το κόκκινο Pokèball στο κάτω μέρος της οθόνης σας και πατήστε ‘Pokèmon’. Κάντε κύλιση στη λίστα με όλα τα Pokèmon που έχετε πιάσει και πατήστε αυτό για το οποίο θέλετε να λάβετε αξιολόγηση. Πατήστε το αιωρούμενο κουμπί χάμπουργκερ και επιλέξτε «Αξιολόγηση» από το μενού.

Δεν έχει σημασία αν το HP του Pokèmon σας είναι γεμάτο ή μειωμένο μετά από μια μάχη. Οι αξιολογήσεις δίνονται πάντα για τα μέγιστα στατιστικά που έχει το Pokèmon.

Ο αρχηγός της ομάδας σας θα εμφανιστεί και θα αξιολογήσει τα Pokèmon σας. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν είναι σαφές εάν πρέπει να είστε μέλος μιας ομάδας για να λάβετε αξιολόγηση. Προς το παρόν, οι ηγέτες της ομάδας είναι αυτοί που αξιολογούν ένα Pokèmon, αλλά είναι πιθανό ο καθηγητής Willow να το κάνει για εσάς εάν δεν έχετε μπει ακόμα σε μια ομάδα. Πατήστε την οθόνη σας για να περάσετε από την αξιολόγηση.

  Πώς να ανταλλάξετε Pokémon στο "Pokémon Sword and Shield"

Κατανόηση των Εκτιμήσεων

Οι ηγέτες κάθε ομάδας χρησιμοποιούν διαφορετική γλώσσα όταν αξιολογούν τα Pokèmon σας. Δεν λαμβάνετε κανένα σταθερό στατιστικό ή οτιδήποτε άλλο, αλλά σας λένε εάν το Pokèmon σας είναι μέσο ή κοινό, καθώς και εάν είναι καλό ή όχι για μάχη κ.λπ. Παρατηρούν επίσης το μέγεθος του Pokèmon. Για να κατανοήσετε τι σημαίνει, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα που έχει συγκεντρωθεί από τον χρήστη eXeLe του Reddit και βασίζεται σε μια λεπτομερή ανάλυση από το GamePress.

Οι αξιολογήσεις μπορούν να σας πουν, με μια ματιά, ποιο Pokèmon να χρησιμοποιήσετε σε μια μάχη, ωστόσο, εάν πρόκειται να πάτε σε μια μεγάλη μάχη ή προσπαθείτε να αποφασίσετε ποιο Pokèmon θα εξελίξετε, δεν συνιστούμε να βασίζεστε αποκλειστικά σε αυτές τις Εκτιμήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αξιολόγηση για να μάθετε ποια από τα Pokèmon σας είναι τα καλύτερα και, στη συνέχεια, να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στα IV του για να προσδιορίσετε ποια θα πρέπει να εξελιχθείτε.

  Πώς να βρείτε κοντινά Pokèmon χρησιμοποιώντας εκτυπώσεις ποδιών ως οδηγό

Αξιολόγηση μέσω GamePress