Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή “Happier App” για να αλλάξετε τις συνήθειές σας προς το καλύτερο

Εάν βρίσκεστε σε μια μικρή αποτυχία, αναζητάτε έναν τρόπο για να είστε πιο υγιείς και πιο παραγωγικοί ή απλά θέλετε να ενισχύσετε την ευτυχία σας, τότε η εφαρμογή “Happier” μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε.

Εδώ, εξηγούμε τι είναι η εφαρμογή “Happier” και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως εργαλείο για να αλλάξετε ενδεχομένως τις συνήθειές σας προς το καλύτερο.

Τι είναι η πιο ευτυχισμένη εφαρμογή και σε ποιον απευθύνεται;

Δημιουργήθηκε από την ειδικό της ευτυχίας, Gretchen Rubin (συγγραφέας του The Happiness Project και άλλων βιβλίων), η εφαρμογή Happier στοχεύει να σας βοηθήσει να αλλάξετε τις συνήθειές σας για να ευθυγραμμιστείτε με τους στόχους σας. Η ιδέα είναι ότι αναπτύσσοντας και παρακολουθώντας εξατομικευμένους στόχους (που ενθαρρύνονται μέσω καθημερινών συμβουλών, γνώσεων και προκλήσεων), μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσωπική εργαλειοθήκη ευτυχίας.

Η εφαρμογή “Happier” βασίζεται σε τύπους προσωπικότητας—που καθορίζονται από το κουίζ “Τέσσερις τάσεις” της Gretchen Rubin. Η ιδέα είναι ότι ο καθένας αντιδρά στις εσωτερικές προσδοκίες διαφορετικά και το κουίζ Four Tendencies θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τι σας παρακινεί με βάση την «τάση» σας. Σύμφωνα με το κουίζ, είστε είτε Υπόχρεος, Ερωτητής, Υποστηρικτής ή Επαναστάτης.

Ως μέρος της ρύθμισης της εφαρμογής “Happier”, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το κουίζ, να προσδιορίσετε τον τύπο της τάσης σας και να εντοπίσετε πιθανά δυνατά σημεία και πιθανές αδυναμίες που μπορούν να επηρεάσουν τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής σας. Στη συνέχεια, η εφαρμογή Happier θα δημιουργήσει μια εξατομικευμένη προσέγγιση για να σας βοηθήσει.

  Πώς οι συμμορίες Ransomware στρατολογούν Insiders (και πώς να τους σταματήσετε)

Λήψη: Πιο χαρούμενος για Android | iOS (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή πιο ευτυχισμένη και να βρείτε την τάση σας

Η ρύθμιση της εφαρμογής Happyer είναι εύκολη. Απλώς κατεβάστε το Happier από το κατάστημα εφαρμογών του smartphone σας, ανοίξτε την εφαρμογή και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Επιλέξτε μια επιλογή σύνδεσης (Google, Apple ή email) και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας.
 • Εισαγάγετε το όνομά σας στο παρεχόμενο πλαίσιο κειμένου και πατήστε Επόμενο.
 • Πατήστε Επόμενο για να μπείτε στο κουίζ Τέσσερις Τάσεις. Πατήστε Learn about the Four Tendencies για περισσότερες πληροφορίες ή πατήστε Take the Four Tendencies Quiz.
 • Ακολουθήστε τις προτροπές στην οθόνη για να ολοκληρώσετε το κουίζ Τέσσερις τάσεις και να λάβετε το αποτέλεσμά σας.
 • Πατήστε Start an Aim για να δημιουργήσετε έναν στόχο με βάση την τάση σας. (Εναλλακτικά, πατήστε Παράλειψη για τώρα για να εξερευνήσετε πρώτα την εφαρμογή και να επιλέξετε έναν στόχο αργότερα.)
 • Επιλέξτε ποια πτυχή της ζωής σας θέλετε να βελτιώσετε (για παράδειγμα, Ενέργεια, Σχέσεις ή Σκοπός) και πατήστε Επόμενο.
 • Πληκτρολογήστε τον προσωπικό σας στόχο στο παρεχόμενο πλαίσιο κειμένου και πατήστε Επόμενο.
 • Επιλέξτε πόσο συχνά θέλετε να παρακολουθείτε τον στόχο σας (Ημερήσιο, Εβδομαδιαίο ή Μηνιαίο) και πατήστε Επόμενο.
 • Επιλέξτε ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας (για παράδειγμα, ένα Numbers Tracker) και πατήστε Επόμενο.
 • Δημιουργήστε μια υπενθύμιση για να ολοκληρώσετε τον στόχο σας επιλέγοντας την ημέρα(ες) και την ώρα. Πατήστε Ορισμός υπενθύμισης όταν είστε έτοιμοι (εναλλακτικά, πατήστε Παράλειψη εάν δεν θέλετε υπενθυμίσεις.)
 • Πατήστε Αποθήκευση του στόχου σας για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση.
 •   8 τρόποι για να διορθώσετε το Mangago που δεν λειτουργεί

  Μόλις ολοκληρωθεί η ρύθμιση, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή “Happier” για να δημιουργήσετε πιο παραγωγικές και χαρούμενες συνήθειες.

  Τα βασικά της χρήσης της εφαρμογής πιο ευτυχισμένη

  Η εφαρμογή Happier είναι οργανωμένη σε τέσσερις καρτέλες για εύκολη πλοήγηση. Θα βρείτε τις ακόλουθες δυνατότητες σε κάθε καρτέλα:

  • Σπίτι. Δείτε και δημιουργήστε στόχους, συμμετάσχετε σε προκλήσεις, βρείτε συμβουλές και εισβολές και βρείτε «στιγμές ευτυχίας» μέσα από εισαγωγικά, διαδραστικές λειτουργίες και εμπνευσμένα βίντεο κλιπ.
  • Εργαλειοθήκη. Χρησιμοποιήστε ένα ημερολόγιο για να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να σκεφτείτε τους στόχους και τους ολοκληρωμένους στόχους σας για να δείτε την πρόοδό σας στο ταξίδι της ευτυχίας σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε στόχους εδώ.
  • Εξερευνώ. Βρείτε βοηθήματα εξατομικευμένα για τον τύπο και τον στόχο σας, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για το πώς να εργαστείτε με τον τύπο της τάσης σας.
  • Λογαριασμός. Ελέγξτε τον τύπο της τάσης σας, διαχειριστείτε τη συνδρομή σας, κερδίστε υποστήριξη εφαρμογής και πολλά άλλα.

  Αξίζει να έχετε κατά νου ότι η δωρεάν έκδοση του Happier σας επιτρέπει να έχετε μόνο έναν στόχο τη φορά. Για να προσθέσετε περισσότερους στόχους στην εργαλειοθήκη σας, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε συνδρομή επί πληρωμή.

  Πώς να αλλάξετε τους στόχους και να παρακολουθείτε τις συνήθειές σας στο πιο ευτυχισμένο

  Ανάλογα με τον τύπο τάσης που είστε, θα σας προσφερθεί μια επιλογή ψηφιακών εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τις συνήθειές σας. Εάν είστε Υπόχρεος, για παράδειγμα, μπορεί να σας έχει προσφερθεί ένα Numbers Tracker ή Photo Log για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις συνήθειές σας.

    Τρόπος ελέγχου ταυτότητας και εξουσιοδότησης χρήστη χρησιμοποιώντας JWT στο NodeJS

  Εάν δεν έχετε ήδη δημιουργήσει έναν στόχο, μεταβείτε στην καρτέλα Εργαλειοθήκη, πατήστε Έναρξη νέου στόχου και ακολουθήστε τις προτροπές στην οθόνη (ή τις παραπάνω οδηγίες) για να ορίσετε τον στόχο της ευτυχίας σας.

  Εάν θέλετε να αλλάξετε τον στόχο σας (αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν χρησιμοποιείτε τη δωρεάν έκδοση του Happier όταν περιορίζεστε σε έναν μόνο στόχο τη φορά) μεταβείτε στην καρτέλα Εργαλειοθήκη. Πατήστε τις τρεις οριζόντιες κουκκίδες δίπλα στον τρέχοντα στόχο σας. Από το ανοιχτό μενού, μπορείτε να επεξεργαστείτε τον στόχο σας, να αλλάξετε μονάδες μέτρησης (αν χρησιμοποιείτε το Numbers Tracker) και να μετονομάσετε τον στόχο σας.

  Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να επισημάνετε τον στόχο ως ολοκληρωμένο ή να διαγράψετε τον στόχο για να ολοκληρώσετε ή να καταργήσετε τον τρέχοντα στόχο σας—επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έναν νέο στόχο για να εργαστείτε.

  Για να παρακολουθήσετε τις συνήθειές σας στην εφαρμογή Πιο Ευτυχισμένος, ανοίξτε την καρτέλα Εργαλειοθήκη και πατήστε + Καταχώριση στους Ενεργούς στόχους σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να εισαγάγετε, να ανεβάσετε ή να ολοκληρώσετε την καταχώριση του στόχου σας για την ημέρα.

  Καθώς καταγράφετε τη νέα σας υγιεινή συνήθεια, θα εμφανιστεί ένα αρχείο καταγραφής κάτω από τους ενεργούς στόχους σας.

  Η εφαρμογή “Happier” μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις κακές σας συνήθειες

  Η εφαρμογή Happyer είναι ένα απλό στη χρήση εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τις υγιεινές σας συνήθειες και να βελτιώσετε την ευημερία σας. Κάνοντας το κουίζ Four Tendencies θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πώς ανταποκρίνεστε στις εσωτερικές προσδοκίες και να λαμβάνετε εξατομικευμένες συστάσεις με βάση αυτό.